Dr. Robert Malone: Cyborgii umani sunt doar începutul. Agenții guvernamentale implicate în cercetări privind augmentarea umană

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Malone a dezvăluit, într-un articol despre augmentarea umană, că Ministerul Apărării din Regatul Unit și Complexul militar german pledează pentru augmentarea umană într-un raport intitulat „Augmentarea umană – zorii unei noi paradigme”. Dr. Malone s-a întrebat apoi dacă guvernul SUA, adică Departamentul Apărării din SUA (DoD) și statul administrativ sub controlul căruia se află au dezvoltat planuri similare.

Iată ce dezvăluie Dr. Robert Malone într-un articol recent pe blogul său:

Pentru început: există diferite indicii de la diverse agenții guvernamentale că cercetarea privind augmentarea umană este în desfășurare de câțiva ani. De exemplu, acest articol:

În noul birou al armatei pentru Cyborgi 2014

Arati Prabhakar de la DARPA a declarat pentru Defence One că cercetările de ultimă oră în biologie reprezintă viitorul în domeniul securității naționale

Defense One, 1 aprilie 2014:

„Capacitatea de a conecta creierul uman la mașini, de a crea noi forme de viață și de a construi detectoare de boli în stilul Star Trek va fi în curând în centrul preocupărilor unui nou birou al Departamentului Apărării.

Noul birou, numit Biroul de Tehnologie Biologică, sau BTO, va servi pentru centralizarea informațiilor pentru Agenția de Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării, sau DARPA, programe în cercetarea creierului, în biologie sintetică și epidemiologie. Biroul va acoperi toate aspectele, de la fabricarea detectorilor de arme biologice de mâine și conectarea oamenilor la computere până la proiectarea unor tipuri complet noi de materiale vii super-puternice, care ar putea sta la baza dispozitivelor viitoare.”

Acest autor lasă să-i iasă „porumbelul din gură”, utilizând cuvântului „cyborg” în titlul articolului. Acesta este „noul birou al armatei pentru cyborgi”. Dar conținutul real al articolului nu prea ne lămurește cu privire la ceea ce planifică de fapt DoD.

Un alt titlu și articol fascinant:

Cercetătorii ajută DoD să ia în considerare provocările augmentării umane

DEVCOM CBC Afaceri Publice:
18 noiembrie 2019

„Peter Emanuel, Ph.D., cercetător principal din cadrul armatei în domeniul bioingineriei, consideră că în viitor, peste 30 de ani, un soldat american va putea dirija un roi de drone în luptă printr-o conexiune directă creier-mașină folosind un implant neuronal. Implantul îi va permite, de asemenea, să vadă exact ceea ce vede fiecare dintre acele drone, apoi să integreze digital în creierul său aceste informații și să le transmită ca date către alte mașini, colegi soldați sau centrului său de comandă și control.”

Interesant este că acum DoD folosește expresia „augmentare umană” - mult mai rafinată decât „cyborg uman”.

Următorul articol este mai actual. De notat: criza COVID cu siguranță a scos din lumina reflectoarelor întreaga agendă de cercetare cu privire la „cyborgii umani”. Se pare însă că DoD nu a fost deranjată de acest lucru.

Directorul de cercetări al Forțelor Spațiale din SUA spune că augmentarea umană este un lucru „imperativ” 
The Defense Post, 05 mai 2021:

„Astăzi suntem în pragul unei noi ere: era augmentării umane”:

„Augmentarea umană trebuie îmbrățișată de Occident pentru a ține pasul cu concurența, a spus omul de știință director de cercetări al Forțelor Spațiale din SUA Dr. Joel Mozer, în timpul unui eveniment de săptămâna trecută desfășurat la Laboratorul de Cercetare al Forțelor Aeriene.

«În activitatea noastră de apărare națională, este imperativ să facem parte din această nouă eră, ca să nu rămânem în urma concurenților noștri strategici», a spus Mozer.

Mozer a adăugat că vor avea loc dezvoltări fără precedent în domenii precum inteligența artificială, care va permite armatei să creeze tactici și strategii pe care «niciun om nu le-ar putea executa». Programele autonome vor oferi în cele din urmă consiliere în timp real comandanților, iar mai mulți agenți autonomi vor putea asista comandanții și factorii de decizie în acțiuni de recunoaștere și în controlul focului.

Omul de știință a explicat că augmentarea umană se va dezvolta ulterior în tehnologii precum realitatea augmentată și realitatea virtuală - incluzând «stimularea nervoasă» pentru a îmbunătăți simularea senzațiilor fizice.

«Un individ ar putea fi plasat într-o stare de flux, în care învățarea este optimizată și memoria este maximizată. Acest individ ar putea fi transformat într-o persoană cu potențial foarte înalt de performanță», a spus Mozer.”

Limbajul folosit este util în detectarea originii ideilor. Romanul clasic cyberpunk al lui Bruce Sterling, Schismatrix, se referă la conflictul dintre Modelatori și Mecaniciști, Modelatorii fiind grupul celor care transformă corpul prin modificări genetică și antrenament mental specializat. Mecaniciști sunt grupul celor care transformă corpurile prin software-uri de calculator și modificări externe.

Apoi avem un Big Kahuna, raportul care prezintă adevărata intenție a armatei în toate aceste cercetări.

Această evaluare amplă, realizată pe parcursul unui an - comandată de Biroul Subsecretarului Apărării pentru Cercetare și Inginerie și realizată de Consiliul DoD pentru Biotehnologii pentru îmbunătățirea Sănătății și a Performanței Umane – a fost publicată la sfârșitul anului 2019. Se intitulează:


„Soldat Cyborg 2050: Fuziunea om/mașină și implicațiile pentru viitorul DoD” 

Termeni-cheie: „Cyborg” și „Augmentare om/mașină”

În rezumatul evaluării se menționează:

„Rezumat: Biroul Subsecretarului Apărării pentru Cercetare și Inginerie (Alexandria, VA) a înființat grupul de studiu DOD Consiliul pentru Biotehnologii pentru Sănătate și Performanță Umană (BHPC), pentru a evalua încontinuu cercetările și dezvoltarea în domeniul biotehnologiei. Grupul BHPC evaluează progresele științifice atinse în scopul îmbunătățirii sănătății și a performanței, cu potențială utilizare militară; identifică riscurile și oportunitățile corespunzătoare, precum și implicațiile etice, legale și sociale; de asemenea, oferă conducerii superioare recomandări pentru atenuarea amenințărilor prezentate de partea adversă și pentru maximizarea oportunităților în beneficiul viitoarelor forțe americane. Sub conducerea Comitetului Executiv al BHPC, grupul de studiu BHPC a efectuat o evaluare pe o perioadă de un an intitulată „Soldați Cyborg 2050: Fuziunea om/mașină și impactul asupra viitorului DOD”. Obiectivul principal al acestui demers a fost de a prevedea și de a evalua implicațiile militare ale mașinilor integrate fizic în corpul uman pentru a crește și a îmbunătăți performanțele umane în următorii 30 de ani. Acest raport rezumă această evaluare și constatările în urma acesteia; identifică patru cazuri potențiale de utilizare militară a noilor tehnologii în acest domeniu; totodată, evaluează impactul acestora asupra structurii organizaționale a DOD, asupra principiilor și tacticilor de luptă și a interoperabilității în relație cu aliații SUA și cu societatea civilă.”

Această analiză a fost făcută publică în 2019, dar apoi, criza declanșată de COVID ne-a copleșit în curând pe toți, iar raportul a dispărut rapid din memoria publică.

(Va urma)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


  1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

  2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

  3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

  4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

  5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

  6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

  7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

  8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

  9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

  10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Medicul stomatolog Juncanaru Iulian a decedat subit în urma unor probleme cardiovasculare

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda

15:01

Ipocrizia Germaniei între LGBT, Fotbal și Gazele din Qatar

14:30

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul nedreptățit de destin