Dr. Geanina Hagima: APEL CATRE MEDICII ROMÂNI: Să redeschidem spitalele fără condiționări și restricții! VIDEO

De Dr. Geanina Hagimă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi Colegi Medici,

Numele meu este Geanina Hagima, medic primar obstetrica-ginecologie.

Așa cum vedem cu toții, România este într-un moment dificil în ce privește situația din sănătate și consider ca este momentul si datoria noastră să acționam, pentru că aceasta situație va deveni și mai gravă dacă nu ne trezim. Știu sigur că în spitalele publice și private din România sunt profesioniști care își iubesc meseria și sunt hotărâți să-si ofere întreaga știința și experiență pentru diagnosticarea si tratarea afecțiunilor pacienților lor.

Cred că marea majoritate dintre noi, ca de altfel o mare parte a romanilor, ne-am dat seama că am fost în acești doi ani într-o mare minciună, manipulare si șantaj. Așa-zisa pandemie a fost primul pas pentru realizarea unor ample schimbări politice, economice si religioase pe care conducătorii lumii, neevaluați psihologic, le doresc, dar fără a cere si acordul nostru informat (pentru mai multe informați caută Klaus Schwab si a Patra Revoluție Industrială, 2015, precum si o broșură mai recenta intitulata "Human augmentation - the Dawn of a new paradigm” - Augmentarea umana - Zorii unei noi paradigme, publicata in 13 mai 2021 de Ministerul Britanic al Apărării)

Mulți lucrători în domeniul sănătății au intrat cu voie sau fără voie în jocul murdar al conducătorilor lumii. Manipularea, superficialitatea, lașitatea și interesele financiare sau de alte natura ale unor lucrători în acest domeniu si nu numai , au determinat grave consecințe în ce privește sănătatea fizică și mentală a românilor în acești doi ani.

Dacă nu ieșim din zona de confort, din superficialitate, din hipnoza pe care media și autoritățile le-au indus, suntem si vom fi părtași in continuare la distrugerea viitorului acestei nații.

Este important ca medicii și toți lucrători în domeniul sănătății să știe că unele avantaje nemeritate pe care le au obținut în perioada covid nu au făcut decât să distrugă imaginea medicinei românești să scadă încrederea oamenilor în cadrele sanitare. Am aflat întâmplător ca se pregătesc modificări si in Codul Deontologic al Medicilor care sa reglementeze telemedicina, utilizarea inteligentei artificiale in medicina, modul de a acțiune al medicilor în situații de urgenta, de pandemii, de dezastre naturale. In data de 24-25 martie are loc Adunarea Generala a Colegiului Medicilor din Romania (CMR) pentru a face aceste modificări. Dumneavoastră știați de aceste modificări? Din păcate, acestea nu se fac in mod vizibil, deschis cum ar fi normal. De ce atâta secretomanie? De aceea voi participa in data de 24 martie la un protest organizat de mișcarea civica Acțiune pentru Națiune care se va opri în marșul sau de trezire a romanilor in fata mai multor instituții printre care si a CMR-ului.

Este important să înțelegem cu toții că imaginea medicinei a fost grav alterată în această perioadă și că instituțiile care trebuiau să o apere nu și-au făcut treaba.

De aceea, o reacție amplă și fermă a noastră, o trezire in masa a medicilor romani, va mai putea salva și va mai putea repara o parte din răul deja făcut. România are deja un exces de mortalitate semnificativ prin cauze non-covid, unul dintre cele mai mari din Europa (). Cu toții știm că, deși restricțiile au fost ridicate, în spitale accesul se face încă pe bază de test sau de efectuarea vaccinării anti-covid. De ce sa acceptam restricționarea/condiționarea dreptului la sănătate, când este datoria noastră de a acorda îngrijiri medicale fără restricționări? Românii își plătesc asigurările de sănătate și au dreptul la îngrijiri medicale măcar la nivelul pe care îl aveam înainte de această situație. Știm că sănătatea a avut în permanență de suferit în România, si înainte de plandemie, că banii alocați nu erau suficienți sau erau cheltuiți ilogic, însă acum suferința este mult mai mare.

Știm de asemenea că promovarea în sistemul medical românesc ( ca si in alte domenii) nu a fost întotdeauna pe criterii de competență, că a funcționat in multe situații regula la care face referire si marele actor Toma Caragiu în monologul "N-ai pe cineva?” ( ). Știm cu toții de aceste compromisuri din societatea noastră si nu ne este ușor sa le recunoaștem. Acestea ne-au adus in situația de acum, când vedem cum conștiința este anulata prin obediența excesivă, prin urmărirea interesului îngust , ignorând imaginea de ansamblu. 

Cred că mulți dintre noi observam că lumea o ia într-o direcție la care nu ne-am fi așteptat cu ceva timp in urma. Tehnologia se pare că este mult mai avansată decât o știam noi. Lucrurile acestea au început să iasă din ce în ce mai clar la suprafață în acești ultimi doi ani. Știm că se dorește ca inteligența artificială să pătrundă în mod masiv și în medicină. Este suficient sa dai o căutare pe si vei găsi peste 150000 de articole pe aceasta tema cu argumente ca inteligenta artificiala este cel puțin la fel de performanta, sau chiar mai performanta decât medicii in stabilirea diagnosticului si a tratamentului. Probabil că in viitorul apropiat mulți dintre medici vor fi depășiți de nivelul inteligenței artificiale si este doar un pas de a fi înlocuiți de aceasta, deoarece de-a lungul carierei lor au uitat să se mai updateze. Din păcate, in perioada de pandemie unii au pierdut si din omenie, din căldura si implicarea cu care ar fi trebuit sa-si trateze pacienții. Avantajul doctorilor oameni rămâne relația umană medic-pacient care este absolut necesară în tratarea eficienta a persoanelor suferinde care nu poate fi simulata credibil de roboti si inteligența artificială, oricât de exacta si riguroasă ar fi ea în stabilirea diagnosticelor și alegerea tratamentelor. Aceasta relație umana nu poate fi învățata așa de ușor de către roboți prin deep learning

Încă mai avem profesioniști printre noi, de aceea consider că ne mai putem salva .

Fac un apel către profesioniștii din domeniul sănătății care au rămas umani și după traversarea acestor doi ani să aibă acum o atitudine promptă și să iasă din anonimat, să-și spună în mod deschis părerea, sa facă eforturi pentru redeschiderea spitalelor, ambulatoriilor pentru romanii ce au nevoie de îngrijiri medicale, fără condiționări și restricții!

Va rog dragi confrați sa deschideți ochii, sa va treziți și sa acționați pana nu este prea târziu! Dacă tot ne este dat sa trecem prin aceste vremuri dificile sa o facem cu fruntea sus, asumat, respectând jurămintele pe care le-am făcut!

Doamne ajuta!

Dr. Geanina Hagima. VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • cxt 26.03.2022 20:41
    Tehnologia nu e buna sau rea, conteaza scopul in care e folosita. Tehnologia poate ajuta in imbunatatirea acuratetii unui diagnostic, cat si reducerea timpului si a costului unui diagnostic pentru pacienti.

    La fel cum majoritatea medicilor nu se trezesc dimineata cu scopul de a jecmani pacientii, nici cercetatorii, inginerii si lucratorii care creaza unelte pentru medici si pacienti nu au ca scop sa faca rau cuiva.
  • ZaLood 26.03.2022 21:08
    Foarte frumos, s-a redescoperit criza din sistemul sanitar. Ca si blocurile care se tot construiau, dar nu pentru romani, treaba cu spitalele iarasi nu e pentru romani.
    Am pariat de acum 2 ani ca starea de alerta va fi prelungita vesnic SAU, daca se va opri, va veni ceva mai rau. Avem razboi si lege martiala care in curand va surprinde pulimea care mereu afla ca deja s-a stabilit. Metoda faptului implinit, adica un mic pas din fereastra Overton. Tot ce e in Overton decurge lin, "logic", mai lent sau mai rapid, dar in final se bifeaza toti pasii.
    N-ar trebui sa ne sperie treaba cu spitalele? S-a dat pauza la restrictii sa vina ucrainieni fara masti, vaccin, teste, si noul val sa inceapa eventual din Romania. Ca binele nu scapa nepedepsit. Tot asa a fost si acum 2 ani, cand pandemia a devenit globala. A inchis cineva definitiv granitele, transporturile etc? Ar fi zis nu, ca se ajunge la criza economica! Asa, avem o criza mult mai mare, plecand de la pretextul liberei circulatii, care a facut ca un virus din China sa ajunga in toata lumea. Acum se procedeaza la fel de strategic.
  • Enya 26.03.2022 21:19
    Daca nu rostim Adevarul cu voce tare, vom mai repeta pandemii inchipuite (dar cu morti atat de reali!):

    Medicii si asistentii medicali din toata lumea au facut GENOCID!!

    Politicienii l-au comandat (pentru demonii care ii conduc), dar GENOCIDUL la propriu ei l-au facut, in spitale si prin vaccinare!

    Si-au anulat constiinta si menirea pentru totdeauna! Ca pierim acum ca specie, ca o sa castigam prin Miscarea de Rezistenta si revolutii pe toata Terra, pietrele scrijelite cu dalta ii vor pastra in amintire eterna ca pe niste monstri!

    Pana la o condamnare definitiva dar si cu cate un purgatoriu personal pus in practica, vor ramane criminali! In Romania, putini au fost medicii alopati care s-au opus, ii numeri pe degetele de la o mana si jumatate!

    Nu pot sa-si faca mai departe meseria manjita cu sangele mortilor si nici nu mai pot trai cu crimele pe constiinta pana nu se produce penitenta si CEREREA DE IERTARE adresata omenirii, pe care aceasta are dreptul sa o accepte sau sa o refuze!

    Medicii inca mentin teroarea prin virusul inexistent inventat si inca produc crime!

    VACCINARILE TREBUIE SA SE OPREASCA PENTRU TOTDEAUNA!

    Vaccinurile inventate pentru virusuri la fel de inventate sunt arma cea mai teribila asupra omenirii! ACEASTA este cu adevarat bomba atomica!

    Vacccinurile nu au cum sa "imunizeze" sau sa vindece vreo boala!

    Vaccinarea bebelusilor/copiilor cu zeci de "vaccinuri" este alta crima a medicilor pe care inca nu o stopeaza!!!

    Pentru ca NOM e in plina desfasurare, medicii, de-acum santajabili pe vecie, dar si pentru ca au o lacomie nesfarsita pentru bani si favoruri, vor primi ordine sa mai inventeze si alte pandemii (de HIV/SIDA la fel de inexistent, holera, ciuma, tuberculoza sau unele nou-noute).

    Opozitia in continuare a putinilor medici alopati, cativa in fiecare tara, va fi insuficienta pentru a sterge crimele impotriva umanitatii!

    Dupa crima, si pedeapsa!
  • Enya 26.03.2022 21:20
    SA NU UITAM NICIODATA

    1. Medicii au inventat un virus pentru a pune in mana criminalilor din guvernele globaliste dictatura nazista medicala si a deschide calea GENOCIDULUI MASCAT atat de necesar N.O.M. Drept rasplata, pe langa salariile uriase, au inceput sa primeasca sporuri si bonusuri covid de fiecare caciula moarta in spital (si ulterior si pentru fiecare vaccinare). La fel si spitalele, au primit bani pentru fiecare decedat stampilat de medici cu covidul inexistent. In aproape toate tarile s-a intamplat asa ceva.

    Nota: nici pana azi, la 2 ani de la declansarea farsei covid, politicienii si medicii din toata lumea nu au prezentat oamenilor dovezile stiintifice de existenta ale lui sars-cov2/covid si asta pentru ca nu au cum sa demonstreze o nonexistență!

    2. Pentru a pacali omenirea ca s-a declansat o pandemie, au impus peste tot testarea oamenilor cu testele PCR care nu pot diagnostica vreo boala si nu pot depista vreun "virus", dar care au avut demonicul rol de a-i scoate pe oameni fals-pozitiv. Aceste teste au fost fundamentul pandemiei inchipuite, validand virusul fictiv sars-cov2.

    3. Pentru a ne face pe toti bolnavi si a le reusi vaccinarea ulterioara, apoi certificatul nazist si in cele din urma identitatea digitala, medicii au mai inventat ceva: cuvantul “asimptomatic”.

    4. Veniti la spital din cauza bolilor cronice REALE, pacientii au fost fortati sa se testeze cu PCR ca sa fie diagnosticati automat cu covid-19 si sa li se administreze apoi protocolul anti-covid, o monstruozitate de cocktail-uri criminale destinate sa “trateze” un virus inexistent. Le-au confiscat telefoanele mobile sa nu poata spuna rudelor ce li se intampla in spitale, i-au incuiat in saloane cu cheia, ca pe vite, s-au comportat cu ei inuman (exista atatea marturii), le-au interzis rudelor sa intre in spital sa-i vada/salveze pe motiv de "pandemie".

    5. Pe cei care au rezistat protocolului covid si n-au crapat, ca sa ajunga la ATI, unde urma sa-i intubeze fortat pentru a li se administra oxigen in exces, i-au sedat si i-au legat de maini si de picioare de pat ca sa nu se zbata si sa-si smulga tubul de ventilatie mecanica atunci cand incepeau sa se sufoce. Ca sa fie treaba treabă, le-au dat uneori si oxigen industrial. LA MAXIMUM.
    Murind de obicei in primele 24 ore de la bagarea fortata in ATI (vezi marturia prof. Gabriel Lupan), le-au trecut apoi fraudulos pe foile de deces ca si cauza a mortii covidul inexistent.
    Procuratura trebuie sa stabileasca daca sau cati pacienti au mai iesit vii de la ATI in urma tuturor acestor “protocoale”.
    Procuratura trebuie sa mai stabileasca si daca este adevarata sau nu informatia ca unii sefi ATI primeau salarii de 20-25.000 euro. LUNAR.

    Bonus: dupa ce i-au "salvat" ori prin "protocol", ori cu prea mult oxigen, i-au bagat ca pe niste caini in saci sigilati si n-au acceptat nici macar o inmormantare decenta crestineasca, cu rude si prieteni pe ultimul drum.

    6. Bolnavilor de cancer nu li s-a mai permis accesul in spitale unde aragentul a interzis operatiile pe motiv de covid. Intre 2020-2022 s-a murit de cancer de 2 sau 3 ori mai mult ca in anii precedenti, iar in spitale s-a murit stupid, de la un picior sau o mana rupta, asteptand in chinuri groaznice rezultatul unui test fraudulos si inutil PCR, s-a murit din cauza bacteriilor intraspitalicesti, din cauza malpraxisurilor acoperite absolut toate acum atat de convenabil prin stampilarea tuturor mortilor cu covidul inexistent. Sau poate ca au fost executati unii inclusiv la ordin, putem noi sti cati romani incomozi (ziaristi, de exemplu) au pierit sub pretextul covid?

    7. Pentru a-si acoperi urmele din GENOCID, politicienii au interzis spitalelor sa mai efectueze autopsii, singurele care puteau stabili cauza adevarata a deceselor precum si faptul ca nu exista sars-cov2/covid.

    8. Existand de-acum mortii atat de necesari propagandei lui satan (Statul), au inceput injectarea oamenilor cu seruri experimentale prezentate ca “vaccinuri”.

    9. Au introdus apoi certificatul “verde” nazist astfel incat toti oamenii sa fie fortati sa se vaccineze ca sa intre pe drumul fara de intoarcere: moartea sau hibridizarea prin modificarea ADN-ului divin.

    10. Au declansat si cruzimea absoluta, vaccinarea copiilor. Din pacate, aceste victime n-au putut fi aparate nici macar de propriii lor parinti (calai si idioti supremi) ce trebuiau sa-i protejeze cu pretul vietii, nu sa-i ofere chiar ei jertfa si sa-i injecteze cu pecetea lui satan care le-a distrus nu numai imunitatea, ci si ADN-ul divin!

    11. Pentru ca un numar mare de oameni de pe Terra s-a opus vaccinarii (Romania fiind campioana Europei) prin refuz dar si prin proteste care incepeau de-acum sa produca scantei ce puteau sa declanseze oricand daramarea sistemelor lumii, Oculta lui satan s-a repliat rapid si a fluierat mai devreme decat era hotarat inceperea unui Razboi artificial.

    12. Aceiasi actori-criminali (supranumiti politicieni) care au comandat GENOCIDUL sunt acum actori pe niste platouri hollywoodiene in aer liber intr-un conflict artificial jucat atat de prost de ambele tabere (rusi si ucraineni), cu rol de a declansa in scurt timp un razboi mondial artificial fara de care nu se poate instala complet NOM!

    13. Daca hranim acest “razboi” asa cum am hranit si covidul la inceput (acceptand botnitele sclaviei si facand testele frauduloase PCR), vom ajunge sa traim pe viu unul! Exact ce isi doreste oculta demonica pentru a-si insusi in intregime specia umana si Terra. Sa le bagam fortat pe gat criminalilor din guverne si psihopatilor planetei PACEA si sa nu le facem jocurile de-a razboaiele!


    P.S.1 Gripa spaniola NU A EXISTAT NICIODATA. In 1918 s-a intamplat fix ce se intampla si acum (cu razboi cu tot!), de fapt acela a fost originalul dupa care s-a turnat pandemia inchipuita covid-19. Mortii au existat in ambele cazuri, dar nu din cauza unui virus. Nici vorba de 50 milioane, cifra aceea fiind o alta gogorita a Ocultei lui satan.

    P.S.2 ADEVARUL ABSOLUT: nu exista virusuri! Ceea ce ne prezinta medicina ca fiind virusuri sunt de fapt doar exozomi. Toata frauda medicala a inceput de la savantul impostor, masonul Louis Pasteur.

    P.S.3 Adevaratul proces NURNBERG2.0 va avea loc intr-o buna zi si va aduce in fata plutonului de executie din fiecare tara pe creatorii pandemiei inchipuite si ai GENOCIDULUI PLANETAR!

    Indiferent de somatiile din circularele interne sau de "protocoalele" unui criminal care a decis soarta unui popor, orice medic sau asistent era obligat sa refuze nu numai complicitatea la GENOCID, ci si realizarea efectiva a acestuia timp de 2 ani! Medicii au libertatea totala de a lua deciziile legate de pacienti si nici un politician sau lege nu ii poate forta sa faca altfel decat le dicteaza juramantul lui Hippocrate.

    CRIMELE NU SE PRESCRIU!
  • Enya 26.03.2022 21:22
    O parte din RECHIZITORIUL NURNBERG2.0

    Priviti aici ceea ce medicii si asistentii din spitale il numeau protocolul lui arafat:

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/247389

    Cand vor fi in banca acuzarii si-l vor arata cu degetul pe arafat, acesta, reprezentat de casa de avocatura Thschild sau intrat in direct prin skype de pe Insula Paradis, le va raspunde senin ca nu a facut decat sa se bazeze pe virusul/covidul descoperit de ei!!!! Ca doar nu or indrazni sa spuna acum ca l-au inventat, Doamne-fereste, si ca l-au indus pe el in eroare 2 ani!

    ... si uite-asa se vor repeta sentintele de la Procesul medicilor de la Nurnberg!

    Iar aici, "tratamentul" anti-covid de la ATI pentru o singura zi:

    https://www.facebook.com/ROVaccinare/posts/301025582030646

    Sa explice eroii genocidari in ce fel tonele acelea de otravuri (date unor corpuri la limita rezistentei din cauza bolilor reale care ii aduceau la spital si care erau ignorate) puteau trata o boala inexistenta numita covid, creata de un virus sars-cov2 la fel de inexistent!

    Cati romani au fost ucisi in spitale?

    Pai, sa se ia la puricat statisticile zilnice, lunare si totale din documentele "autoritatilor" din perioada 2020-2022 si aflam! De data aceasta, minciuna li se va intoarce ca un bumerang pentru ca Adevarul nu poate modificat la nesfarsit si nici nu poate muri vreodata!

    Statisticile cu care si-au construit falsa pandemie vor deveni baza rechizitoriului impotriva criminalilor!

    Intrebari care cer urgent raspuns:

    1. Este adevarat ca medicii nu le-au mai administrat insulina bolnavilor de diabet veniti la spital ca sa le agraveze starea, sa moara si sa confirme existenta "virusului"?
    2. Este adevarat ca unii pacienti erau intentionat deshidratati ca sa li se acutizeze bolile cronice (reale)?
    3. Este adevarat ca i-au sedat ca sa le anestezieze centrul respirator si sa nu se mai zbata din cauza sufocarii, sub efectul hiperoxigenarii cu oxigen pur sau industrial?



    1. Procurorii sa intocmeasca listele cu toti decedatii din spitale in perioada 2020-2022.

    2. Apoi sa afle cati au murit la ATI intre 2020-2022 si sa verifice foile de deces si cauzele mortii fiecaruia.

    3. Sa le ceara in instanta medicilor sa dovedeasca STIINTIFIC existenta acestui sars-cov2/covid (inexistent) cu care au putut construit dictatura nazista medicala si plandemia.

    4. Sa le ceara medicilor sa demonstreze, TOT STIINTIFIC, cum de poate un ser experimental zis vaccin anti-covid sa faca bine unei fiinte in lipsa unui sars-cov2/covid si sa mai demonstreze in ce fel ar fi putut ingredientele mortii din aceste seruri sa vindece sau sa “ajute la trecerea mai usor prin boala”!

    5. Sa se creeze un Minister al Genocidului (tot asa cum au inventat fara voia noastra si Ministerul Digitalizarii, adica al sclaviei noastre, pe care trebuie obligatoriu sa-l desfiintam!!!) care sa supravegheze in urmatorii ani injectatii cu serurile experimentale denumite fraudulos vaccinuri si sa le mentioneze in documente oficiale data mortii, atunci cand se va intampla, precum si bolile care vor exploda in acestia (pana cand trupurile le vor ceda).
    Pentru asta, sa preia de la “oficialitati” listele cu toti vaccinatii.
    Cu ocazia aceasta va iesi la iveala si numarul real de injectati: 10-12% din toata populatia Romaniei si nu 60-70% cum au mintit ca sa poata sa impuna cu forta si ilegal identitatea digitala a fiecaruia!

    6. Sa se coroboreze interzicerea autopsiilor cu acoperirea uciderii oamenilor si inexistenta covidului!

    7. Sa se deshumeze mortii din sacii de plastic, sa se faca autopsiile care vor scoate la iveala adevaratele cauze ale deceselor si Adevarul ca NU exista sars-cov2/covid. Sa se anuleze toate certificatele de deces cauzate de sars-cov2/covidul inexistent.

    8. Iar de-aici incolo e floare la ureche sa demonstreze GENOCIDUL.

    9. Dumnezeu sa le dea pace si odihna vesnica celor ucisi!
  • Enya 26.03.2022 21:35
    Corolar

    GENOCIDUL n-ar fi fost posibil fara existenta prostilor! A pandemistilor care au crezut tot ce li s-a turnat cu palnia prin televizor in capetele acelea seci.

    Acum m-am mai detasat emotional si am priceput in sfarsit ca de fapt e vremea ca specia umana sa se autoregleze. Sectantii covid care ne voiau inchisi, unii chiar morti, vor disparea natural in viitorul apropiat si foarte apropiat.

    S-au vaccinat: prostii, ipohondrii, credulii care se inchina la "autoritati", cei care n-au putut renunta la avantaje materiale/job in sistem...

    In definitiv, e vremea ca Terra sa se elibereze si ea saraca de tot ce nu o merita. Iar rebuturile creatiei lui Dumnezeu, care si-au anulat codul divin vaccinandu-se, sa se duca in imparatia lui satan pe care l-au idolatriozat hipnotizati intre 2020-2022.
    Faca-se voia lor!
  • Rusi 28.03.2022 17:16
    Dar ce facem cu medicii care au contribuit la genocidul din timpul pandemiei?
Ultima oră

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția