Dr. Damian Baciu: Summit-ul Mondial Covid - 17.000 de medici au denunțat politica sanitară. Două aspecte pediatrice importante și dezvăluiri despre CEA MAI MARE ESCROCHERIE din istoria lumii

De Dr. Damian Baciu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spre informarea medicilor de bună-credință din țară, dar și a Doctorilor în Științe Medicale din Pediatria românească!

Privind apropiata reuniune a FDA, Summit-ul mondial pediatric Covid - de la Summitul Global Covid unde 17.000 de medici au denunțat politica sanitară - precizează două aspecte importante:

„1. Suntem pediatrii, specialiști în Pediatrie și medici care tratăm copiii în cabinetele de consultații respectând jurământul "prima dată să nu faci rău". Afirmăm că niciodată nu a fost o situație de urgență pentru sugari, copii sau adolescenți privind Covid-19, pentru că imunitatea lor naturală este puternică, iar riscul de forme grave, ori deces, este minim. În plus, cea mai mare parte a copiilor au dezvoltat deja o imunitate naturală împotriva Sars-Cov-2.

2. Observăm că politicile de sănătate publică Covid-19, inutile și ineficace, au avut consecințe deosebit de dezastruoase pentru copii și adolescenți. Suntem alarmați de schimbările recente în etapele de dezvoltare ale copiilor, care indică, probabil, consecințele. Masca nu și-a dovedit niciodată eficiența în stoparea transmiterii Sars-Cov-2, dar s-a dovedit nocivă pentru dezvoltarea socială și mentală a copiilor și adolescenților.”

Prelegeri din conferință AICI: https://forum.demed.com/COVID/posts

Vedeți și https://globalcovidsummit.org/news/declaration-iv-restore-scientific-integrity

Dezvăluiri despre CEA MAI MARE ESCROCHERIE din istoria lumii:

 

Un document FDA admite că testul PCR „Covid” a fost dezvoltat fără mostre izolate pentru calibrarea testului, admițând efectiv că testează altceva.

Un document recent lansat de Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) admite în mod deschis că infamul test PCR pentru coronavirusul Wuhan (Covid-19) a fost dezvoltat nu cu mostre reale, ci mai degrabă cu ceea ce pare a fi material genetic de la o răceală comună. virus. În documentul FDA, se precizează clar că materialul genetic obișnuit al gripei sezoniere a fost folosit ca marker de testare în kiturile de testare PCR, deoarece autoritățile știau că mulți oameni vor testa „pozitiv” pentru aceasta, permițându-le astfel să utilizeze aceste rezultate pentru a crea narațiunea „Covid”. Este oarecum o lectură lungă, dar aruncați o privire și vedeți înșelăciunea la vedere. Nu există niciun test legitim care să identifice cu exactitate prezența SARS-CoV-2.

Din document: „Din moment ce nu erau disponibile izolate virale cuantificate ale 2019-nCoV pentru utilizare CDC la momentul în care a fost dezvoltat testul și a efectuat acest studiu, testele concepute pentru detectarea ARN-ului 2019-nCoV au fost testate cu stocuri caracterizate de in vitro. a transcris ARN de lungime completă (genă N; acces GenBank: MN908947.2) de titru cunoscut (copii ARN/µL) adăugat într-un diluant constând dintr-o suspensie de celule umane A549 și mediu de transport viral (VTM) pentru a imita specimenul clinic.” O altă revelație din document este admiterea de către FDA că rezultatele testelor sunt „puse” împreună pentru a produce numere care sunt inexacte. FDA produce literalmente date pentru a susține o narațiune falsă. Ne aflăm acum la o răscruce în întreaga lume.

Este timpul să decidem dacă vom permite ca acest tip de fascism medical să persiste și să aibă un impact asupra viitorului copiilor noștri. Sau dacă în sfârșit vom spune nu politicii guvernamentale tiranice.

Puteți DESCARCA DOCUMENTUL AICI: 

https://www.fda.gov/media/134922/download

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Tic 09.06.2022 11:59
    Mistificare cap - coadă! Cum era de așteptat! Dar în continuare sunt siderata de reacția majorității care se complace în a plăti cu viata, minciuna!
    Oare ni s-a dat doza zilnica de "arsenic a minciunii", de nu mai reacționa omenește la doze șoc? Nu îmi pot explica altfel toată afacerea!
    Cum spunea Enya, unde este virusul? Totul făcut ca in filmele proaste ale Hollywoodului (alta doza "terapeutică")!
    Greu de urnit omul din confortul și indolenta rațiunii!
    Ieșirea din sistem este plină de sacrificii și renunțări, și nu toți sunt dispuși a o face!Asta în cazul în care conștientizează ce li se întâmplă. Greu este pt minoritatea trează. Dar buturuga mica răstoarnă carul mare. Doamne Dumnezeule, avem curaj, avem încredere, avem iubire date de tine și cu ele vom izbândi și ne vom mântui!
  • Filipan Daniel Marius 09.06.2022 15:51
    Acelasi raspuns trebuie sa-l primeasca si MAFIA "CLIMATICA" !
  • Rusi 11.06.2022 16:11
    Asteptam ca justitia sa-si faca datoria, si sa-i judece si sa-i condamne pentru genocid pe toti cei care se fac vinovati pentru faptele lor din timpul asa zise pandemii.
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  9. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  10. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste