Dr. Adrian Cacovean: EI ȘTIU. Sufocarea prin mască. Iar au început să moară oamenii prin spitale

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Creierul percepe lipsa de aer provocată de mască și efortul respirator ca să tragi aer prin ceva ce creează rezistențe la fluxul aerului către plămâni.

Senzația de sufocare provoacă bronhodilatație și ulcerații pe căile aeriene care apar în funcție de sex, statusul hormonal la fiecare om precis, fie pe laringe, sau trahee sau pe o bronhie. Ulcerația lărgește calea aeriană ca să nu rămâi fără aer. Când dai jos masca ai iar aer și începe repararea ulcerației.

Prin repetare de sufocare, ulcerație, reparare, procesele se lungesc și reparările ulcerațiilor se fac în exces (cicatrici care proemină pe dinăuntrul bronhiei și care pot ajunge să o înfunde complet). Bronhia înfundată intră în atelectazie (resorbția aerului) apoi este inundată de ser, fibrină, sânge și așa apare imaginea de geam de sticlă mată patognomonică sufocării prin mască, masca de oxigen și intubării, deloc covidului.

Ei știu acestea și de aceea cer din nou mască.

Prima pacientă de azi a ieșit pe semnătură, scoasă de doctorița ei de familie. Fusese internată pentru o sciatică în faza chirurgicală.

A scos-o din spital deoarece iar au început să moară oamenii prin spitale, TRATAȚI DIN NOU DE COVID ȘI NU DE BOALA PENTRU CARE S-AU DUS LA SPITAL.

Mai există și aspectul toxic inhalator, cu diverse mizerii aruncate în aer din avion sau de echipe de dezinsecție care pulverizează copaci, iarbă, culturi de plante, subsolurile blocurilor sau chiar direct în instalațiile de aer condiționat. Celulele mucoasei respiratorii intoxicate cu substanțe inhalate mor și endonucleazele, enzime care degradează propriul ADN, produc fragmentul de ADN căutat de nemernici prin testul PCR folosit greșit.

Pozitivitatea la testul PCR te trimite spre tratamente experimentale anticovid extrem de toxice și te privează de tratamentul bolii pentru care te-ai dus la spital.

Un conflict de frică teritorială se referă la o amenințare a teritoriului, o frică în teritoriu (la domiciliu, la serviciu, la locul de joacă, la școală, grădiniță, orfelinat, spital, oraș sau în țara în care trăim) sau o frică în ce privește propria siguranță, siguranța familiei sau a grupului.

Abuzurile fizice, violența în familie, bullying-ul, o condiție medicală acută, creșterea cazurilor, imaginile terifiante din spitale, cu reanimări pline, morgi pline, restricțiile, patrulele și punctele de control pandemice, amenințarea războiului, amenințarea foamei, amenințările scumpirilor, amenințarea cu noi taxe, amprenta de carbon, ciparea, digitalizarea, privarea de libertăți și drepturi cetățenești, prognozele de groază, știrile negative, filmele de groază etc. sunt evenimente care pot declanșa un conflict de frică teritorială.

Copilul nenăscut experimentează aceste frici preluând emoțiile mamei. Frica teritorială poate fi trăită și pasiv atunci când o experimentează o persoană importantă pentru noi.

Conflictele de frică teritorială pot fi resimțite de un mare număr de oameni în situații de război, pandemii, dezastre naturale (cutremure, inundații, incendii) prin intermediul unei media sponsorizate să inducă panică, a sirenelor de salvare și poliție care stresează populația la comandă, sau prin amenințări că ce vor păți cei care nu întind umărul și refuză să fie cobai.

Dr. Adrian Cacovean

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Dd 05.08.2022 12:16
  Trebuie să ai retard grav ca să-i mai crezi pe ăia și să mai stai cu mizeria aia în gură. Trist e că începe școala.... Ce vină are copilul că nimerește într-o lume populată de tîmpiți și ticăloși?!...
 • Andri 05.08.2022 13:43
  Ce surpriza (dar dansul a avut curajul marturisirii dupa ce, intepat de 3 ori fiind, s-a trezit cu binecunoscutele efecte secundare):

  Twitter Censors Top Israeli Biological Research Scientist After He Says Monkeypox Outbreak May Be Connected to mRNA Shots

  Professor Shmuel Shapira, M.D., MPH, the former Director General of the Israel Institute for Biological Research (IIBR), is one of the top medical scientists in the world, and since his “vaccine” injury, he’s become one of the world’s top critics of the COVID-19 shots.

  “I received 3 vaccinations, I was physically injured in a very significant way as many others were injured,” Shapira tweeted on May 13, 2022. “And in addition, my trust in the nature of the decisions and in the processes of making them has been severely eroded.”

  https://amgreatness.com/2022/08/03/twitter-censors-top-israeli-biological-research-scientist-after-he-says-monkeypox-outbreak-may-be-connected-to-mrna-shots/
 • Mars.60 Stefan 05.08.2022 14:03
  Mai bine mai tarziu decat niciodata. Adica Twitter cenzurează un cercetător israelian de top în domeniul cercetării biologice după ce a spus că epidemia de variolă a maimuțelor ar putea fi legată de injecțiile cu ARNm. Profesorul Shmuel Shapira, M.D., MPH, fostul director general al Institutului israelian de cercetare biologică (IIBR), este unul dintre cei mai buni oameni de știință din lume, iar de când a fost rănit de "vaccin", a devenit unul dintre cei mai importanți critici din lume ai injecțiilor COVID-19.
  "Am primit 3 vaccinuri, am fost rănit fizic într-un mod foarte semnificativ, așa cum au fost răniți mulți alții", a scris Shapira pe Twitter pe 13 mai 2022. "Și, în plus, încrederea mea în natura deciziilor și în procesele de luare a acestora a fost grav erodată."
 • Andri 05.08.2022 13:47
  Victimele inteparii vorbesc aici, e unul din site-urile oficiale
  https://www.realnotrare.com/

  Faceti-i cunoscuti, poate se mai trezesc si romanii nostri din visare.
 • Mars.60 Stefan 05.08.2022 14:10
  Review: Efectele medicale adverse induse de mască

  https://www.imuno-medica.ro/noutati/Review-Efectele-medicale-adverse-induse-de-masca-47

  „Sindromul de epuizare indus de mască” (Mask-Induced Exhaustion Syndrome - MIES) este numele generic dat multitudinii de forme de deteriorare fizică și psiho-socială induse de purtarea măștii. Conceptul este recent și a fost propus într-o amplă meta-analiză de un grup de cercetători germani din diferite domenii medicale și psihosociale (anatomie moleculară și celulară, patologie, neuroștiințe, patofiziologie neurochirurgicală, psihologie), care au expus efectele medicale adverse provocate de purtarea măștii.
 • INJECTIA FINALA 05.08.2022 15:20
  SPITALUL, BIG PHARMA, IOHAHA, ARAFAT, GHEORGHITA SI ACOLITII LOR

  Pentru personalul ATI
  Curgeau banii in orice zi
  Si noaptea, Ei se bucurau
  Si ochii lacomi le straluceau

  Toate spitalele primeau
  Arginti dar fratii se sufocau
  Legati de maini si de picioare
  Bolnavii se zvarcoleau tare

  Cu medicatie voit gresita
  Cu masti de oxigen pacalita
  Victima se zbatea in flacari
  Aveau "ingrijitorii" remuscari?

  Nu le pasa, in saci lugubri
  Erau zvarliti bătrâni si muguri
  Plangeau ai lor indoliati
  Pe cei asasinati, executati

  De Marea Pharma condamnati
  Fără recurs, la moarte dati,
  Ocultii se cred mari imparati
  Ei, dracii hidosi si spurcati

  Formati s'ajute omenirea
  Doctorii si'au tradat menirea
  Din lasitate si'interes murdar
  Au devenit blesteme si gropar

  Pentru Românii aiuriti
  De Propaganda si mintiti
  De Farma, de guvern, de acoliti
  De toti coruptii, de smintiti

  De Iohaha, Arafat, Gheorghita
  Ce si'au umplut o pungulita
  Sa le ajunga mii de vieti
  Dar fi'vor ucisi de mistreti

  Sau vor cadea din avioane
  Sau vor sfârși, sparte baloane
  In vesnicul iezer de foc
  Unde Spitalele au loc !
 • Dumitru Lazar 05.08.2022 15:45
  Vad 3 pesedei mascati , dintre care : pentru chel a fost mare miting de sustinere in 2012 , atunci era foarte bun si patriot , altul fost omesist , acum ministru , in viitor viseaza sa fie president si ultimul cu voia dvs. mincator de buget toata viata , acum senator .
 • Rusi 06.08.2022 17:06
  Procuratura din Romania cand are de gand sa inceapa procesul impotriva celor ce se fac vinovati de genocid? Sau este complice si ea de genocid?
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 7. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal