Dr. Adrian Cacovean: EI ȘTIU. Sufocarea prin mască. Iar au început să moară oamenii prin spitale

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Creierul percepe lipsa de aer provocată de mască și efortul respirator ca să tragi aer prin ceva ce creează rezistențe la fluxul aerului către plămâni.

Senzația de sufocare provoacă bronhodilatație și ulcerații pe căile aeriene care apar în funcție de sex, statusul hormonal la fiecare om precis, fie pe laringe, sau trahee sau pe o bronhie. Ulcerația lărgește calea aeriană ca să nu rămâi fără aer. Când dai jos masca ai iar aer și începe repararea ulcerației.

Prin repetare de sufocare, ulcerație, reparare, procesele se lungesc și reparările ulcerațiilor se fac în exces (cicatrici care proemină pe dinăuntrul bronhiei și care pot ajunge să o înfunde complet). Bronhia înfundată intră în atelectazie (resorbția aerului) apoi este inundată de ser, fibrină, sânge și așa apare imaginea de geam de sticlă mată patognomonică sufocării prin mască, masca de oxigen și intubării, deloc covidului.

Ei știu acestea și de aceea cer din nou mască.

Prima pacientă de azi a ieșit pe semnătură, scoasă de doctorița ei de familie. Fusese internată pentru o sciatică în faza chirurgicală.

A scos-o din spital deoarece iar au început să moară oamenii prin spitale, TRATAȚI DIN NOU DE COVID ȘI NU DE BOALA PENTRU CARE S-AU DUS LA SPITAL.

Mai există și aspectul toxic inhalator, cu diverse mizerii aruncate în aer din avion sau de echipe de dezinsecție care pulverizează copaci, iarbă, culturi de plante, subsolurile blocurilor sau chiar direct în instalațiile de aer condiționat. Celulele mucoasei respiratorii intoxicate cu substanțe inhalate mor și endonucleazele, enzime care degradează propriul ADN, produc fragmentul de ADN căutat de nemernici prin testul PCR folosit greșit.

Pozitivitatea la testul PCR te trimite spre tratamente experimentale anticovid extrem de toxice și te privează de tratamentul bolii pentru care te-ai dus la spital.

Un conflict de frică teritorială se referă la o amenințare a teritoriului, o frică în teritoriu (la domiciliu, la serviciu, la locul de joacă, la școală, grădiniță, orfelinat, spital, oraș sau în țara în care trăim) sau o frică în ce privește propria siguranță, siguranța familiei sau a grupului.

Abuzurile fizice, violența în familie, bullying-ul, o condiție medicală acută, creșterea cazurilor, imaginile terifiante din spitale, cu reanimări pline, morgi pline, restricțiile, patrulele și punctele de control pandemice, amenințarea războiului, amenințarea foamei, amenințările scumpirilor, amenințarea cu noi taxe, amprenta de carbon, ciparea, digitalizarea, privarea de libertăți și drepturi cetățenești, prognozele de groază, știrile negative, filmele de groază etc. sunt evenimente care pot declanșa un conflict de frică teritorială.

Copilul nenăscut experimentează aceste frici preluând emoțiile mamei. Frica teritorială poate fi trăită și pasiv atunci când o experimentează o persoană importantă pentru noi.

Conflictele de frică teritorială pot fi resimțite de un mare număr de oameni în situații de război, pandemii, dezastre naturale (cutremure, inundații, incendii) prin intermediul unei media sponsorizate să inducă panică, a sirenelor de salvare și poliție care stresează populația la comandă, sau prin amenințări că ce vor păți cei care nu întind umărul și refuză să fie cobai.

Dr. Adrian Cacovean

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Dd 05.08.2022 12:16
  Trebuie să ai retard grav ca să-i mai crezi pe ăia și să mai stai cu mizeria aia în gură. Trist e că începe școala.... Ce vină are copilul că nimerește într-o lume populată de tîmpiți și ticăloși?!...
 • Andri 05.08.2022 13:43
  Ce surpriza (dar dansul a avut curajul marturisirii dupa ce, intepat de 3 ori fiind, s-a trezit cu binecunoscutele efecte secundare):

  Twitter Censors Top Israeli Biological Research Scientist After He Says Monkeypox Outbreak May Be Connected to mRNA Shots

  Professor Shmuel Shapira, M.D., MPH, the former Director General of the Israel Institute for Biological Research (IIBR), is one of the top medical scientists in the world, and since his “vaccine” injury, he’s become one of the world’s top critics of the COVID-19 shots.

  “I received 3 vaccinations, I was physically injured in a very significant way as many others were injured,” Shapira tweeted on May 13, 2022. “And in addition, my trust in the nature of the decisions and in the processes of making them has been severely eroded.”

  https://amgreatness.com/2022/08/03/twitter-censors-top-israeli-biological-research-scientist-after-he-says-monkeypox-outbreak-may-be-connected-to-mrna-shots/
 • Mars.60 Stefan 05.08.2022 14:03
  Mai bine mai tarziu decat niciodata. Adica Twitter cenzurează un cercetător israelian de top în domeniul cercetării biologice după ce a spus că epidemia de variolă a maimuțelor ar putea fi legată de injecțiile cu ARNm. Profesorul Shmuel Shapira, M.D., MPH, fostul director general al Institutului israelian de cercetare biologică (IIBR), este unul dintre cei mai buni oameni de știință din lume, iar de când a fost rănit de "vaccin", a devenit unul dintre cei mai importanți critici din lume ai injecțiilor COVID-19.
  "Am primit 3 vaccinuri, am fost rănit fizic într-un mod foarte semnificativ, așa cum au fost răniți mulți alții", a scris Shapira pe Twitter pe 13 mai 2022. "Și, în plus, încrederea mea în natura deciziilor și în procesele de luare a acestora a fost grav erodată."
 • Andri 05.08.2022 13:47
  Victimele inteparii vorbesc aici, e unul din site-urile oficiale
  https://www.realnotrare.com/

  Faceti-i cunoscuti, poate se mai trezesc si romanii nostri din visare.
 • Mars.60 Stefan 05.08.2022 14:10
  Review: Efectele medicale adverse induse de mască

  https://www.imuno-medica.ro/noutati/Review-Efectele-medicale-adverse-induse-de-masca-47

  „Sindromul de epuizare indus de mască” (Mask-Induced Exhaustion Syndrome - MIES) este numele generic dat multitudinii de forme de deteriorare fizică și psiho-socială induse de purtarea măștii. Conceptul este recent și a fost propus într-o amplă meta-analiză de un grup de cercetători germani din diferite domenii medicale și psihosociale (anatomie moleculară și celulară, patologie, neuroștiințe, patofiziologie neurochirurgicală, psihologie), care au expus efectele medicale adverse provocate de purtarea măștii.
 • INJECTIA FINALA 05.08.2022 15:20
  SPITALUL, BIG PHARMA, IOHAHA, ARAFAT, GHEORGHITA SI ACOLITII LOR

  Pentru personalul ATI
  Curgeau banii in orice zi
  Si noaptea, Ei se bucurau
  Si ochii lacomi le straluceau

  Toate spitalele primeau
  Arginti dar fratii se sufocau
  Legati de maini si de picioare
  Bolnavii se zvarcoleau tare

  Cu medicatie voit gresita
  Cu masti de oxigen pacalita
  Victima se zbatea in flacari
  Aveau "ingrijitorii" remuscari?

  Nu le pasa, in saci lugubri
  Erau zvarliti bătrâni si muguri
  Plangeau ai lor indoliati
  Pe cei asasinati, executati

  De Marea Pharma condamnati
  Fără recurs, la moarte dati,
  Ocultii se cred mari imparati
  Ei, dracii hidosi si spurcati

  Formati s'ajute omenirea
  Doctorii si'au tradat menirea
  Din lasitate si'interes murdar
  Au devenit blesteme si gropar

  Pentru Românii aiuriti
  De Propaganda si mintiti
  De Farma, de guvern, de acoliti
  De toti coruptii, de smintiti

  De Iohaha, Arafat, Gheorghita
  Ce si'au umplut o pungulita
  Sa le ajunga mii de vieti
  Dar fi'vor ucisi de mistreti

  Sau vor cadea din avioane
  Sau vor sfârși, sparte baloane
  In vesnicul iezer de foc
  Unde Spitalele au loc !
 • Dumitru Lazar 05.08.2022 15:45
  Vad 3 pesedei mascati , dintre care : pentru chel a fost mare miting de sustinere in 2012 , atunci era foarte bun si patriot , altul fost omesist , acum ministru , in viitor viseaza sa fie president si ultimul cu voia dvs. mincator de buget toata viata , acum senator .
 • Rusi 06.08.2022 17:06
  Procuratura din Romania cand are de gand sa inceapa procesul impotriva celor ce se fac vinovati de genocid? Sau este complice si ea de genocid?
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici