Dr. Adrian Cacovean: EI ȘTIU. Sufocarea prin mască. Iar au început să moară oamenii prin spitale

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Creierul percepe lipsa de aer provocată de mască și efortul respirator ca să tragi aer prin ceva ce creează rezistențe la fluxul aerului către plămâni.

Senzația de sufocare provoacă bronhodilatație și ulcerații pe căile aeriene care apar în funcție de sex, statusul hormonal la fiecare om precis, fie pe laringe, sau trahee sau pe o bronhie. Ulcerația lărgește calea aeriană ca să nu rămâi fără aer. Când dai jos masca ai iar aer și începe repararea ulcerației.

Prin repetare de sufocare, ulcerație, reparare, procesele se lungesc și reparările ulcerațiilor se fac în exces (cicatrici care proemină pe dinăuntrul bronhiei și care pot ajunge să o înfunde complet). Bronhia înfundată intră în atelectazie (resorbția aerului) apoi este inundată de ser, fibrină, sânge și așa apare imaginea de geam de sticlă mată patognomonică sufocării prin mască, masca de oxigen și intubării, deloc covidului.

Ei știu acestea și de aceea cer din nou mască.

Prima pacientă de azi a ieșit pe semnătură, scoasă de doctorița ei de familie. Fusese internată pentru o sciatică în faza chirurgicală.

A scos-o din spital deoarece iar au început să moară oamenii prin spitale, TRATAȚI DIN NOU DE COVID ȘI NU DE BOALA PENTRU CARE S-AU DUS LA SPITAL.

Mai există și aspectul toxic inhalator, cu diverse mizerii aruncate în aer din avion sau de echipe de dezinsecție care pulverizează copaci, iarbă, culturi de plante, subsolurile blocurilor sau chiar direct în instalațiile de aer condiționat. Celulele mucoasei respiratorii intoxicate cu substanțe inhalate mor și endonucleazele, enzime care degradează propriul ADN, produc fragmentul de ADN căutat de nemernici prin testul PCR folosit greșit.

Pozitivitatea la testul PCR te trimite spre tratamente experimentale anticovid extrem de toxice și te privează de tratamentul bolii pentru care te-ai dus la spital.

Un conflict de frică teritorială se referă la o amenințare a teritoriului, o frică în teritoriu (la domiciliu, la serviciu, la locul de joacă, la școală, grădiniță, orfelinat, spital, oraș sau în țara în care trăim) sau o frică în ce privește propria siguranță, siguranța familiei sau a grupului.

Abuzurile fizice, violența în familie, bullying-ul, o condiție medicală acută, creșterea cazurilor, imaginile terifiante din spitale, cu reanimări pline, morgi pline, restricțiile, patrulele și punctele de control pandemice, amenințarea războiului, amenințarea foamei, amenințările scumpirilor, amenințarea cu noi taxe, amprenta de carbon, ciparea, digitalizarea, privarea de libertăți și drepturi cetățenești, prognozele de groază, știrile negative, filmele de groază etc. sunt evenimente care pot declanșa un conflict de frică teritorială.

Copilul nenăscut experimentează aceste frici preluând emoțiile mamei. Frica teritorială poate fi trăită și pasiv atunci când o experimentează o persoană importantă pentru noi.

Conflictele de frică teritorială pot fi resimțite de un mare număr de oameni în situații de război, pandemii, dezastre naturale (cutremure, inundații, incendii) prin intermediul unei media sponsorizate să inducă panică, a sirenelor de salvare și poliție care stresează populația la comandă, sau prin amenințări că ce vor păți cei care nu întind umărul și refuză să fie cobai.

Dr. Adrian Cacovean

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Dd 05.08.2022 12:16
    Trebuie să ai retard grav ca să-i mai crezi pe ăia și să mai stai cu mizeria aia în gură. Trist e că începe școala.... Ce vină are copilul că nimerește într-o lume populată de tîmpiți și ticăloși?!...
  • Andri 05.08.2022 13:43
    Ce surpriza (dar dansul a avut curajul marturisirii dupa ce, intepat de 3 ori fiind, s-a trezit cu binecunoscutele efecte secundare):

    Twitter Censors Top Israeli Biological Research Scientist After He Says Monkeypox Outbreak May Be Connected to mRNA Shots

    Professor Shmuel Shapira, M.D., MPH, the former Director General of the Israel Institute for Biological Research (IIBR), is one of the top medical scientists in the world, and since his “vaccine” injury, he’s become one of the world’s top critics of the COVID-19 shots.

    “I received 3 vaccinations, I was physically injured in a very significant way as many others were injured,” Shapira tweeted on May 13, 2022. “And in addition, my trust in the nature of the decisions and in the processes of making them has been severely eroded.”

    https://amgreatness.com/2022/08/03/twitter-censors-top-israeli-biological-research-scientist-after-he-says-monkeypox-outbreak-may-be-connected-to-mrna-shots/
  • Mars.60 Stefan 05.08.2022 14:03
    Mai bine mai tarziu decat niciodata. Adica Twitter cenzurează un cercetător israelian de top în domeniul cercetării biologice după ce a spus că epidemia de variolă a maimuțelor ar putea fi legată de injecțiile cu ARNm. Profesorul Shmuel Shapira, M.D., MPH, fostul director general al Institutului israelian de cercetare biologică (IIBR), este unul dintre cei mai buni oameni de știință din lume, iar de când a fost rănit de "vaccin", a devenit unul dintre cei mai importanți critici din lume ai injecțiilor COVID-19.
    "Am primit 3 vaccinuri, am fost rănit fizic într-un mod foarte semnificativ, așa cum au fost răniți mulți alții", a scris Shapira pe Twitter pe 13 mai 2022. "Și, în plus, încrederea mea în natura deciziilor și în procesele de luare a acestora a fost grav erodată."
  • Andri 05.08.2022 13:47
    Victimele inteparii vorbesc aici, e unul din site-urile oficiale
    https://www.realnotrare.com/

    Faceti-i cunoscuti, poate se mai trezesc si romanii nostri din visare.
  • Mars.60 Stefan 05.08.2022 14:10
    Review: Efectele medicale adverse induse de mască

    https://www.imuno-medica.ro/noutati/Review-Efectele-medicale-adverse-induse-de-masca-47

    „Sindromul de epuizare indus de mască” (Mask-Induced Exhaustion Syndrome - MIES) este numele generic dat multitudinii de forme de deteriorare fizică și psiho-socială induse de purtarea măștii. Conceptul este recent și a fost propus într-o amplă meta-analiză de un grup de cercetători germani din diferite domenii medicale și psihosociale (anatomie moleculară și celulară, patologie, neuroștiințe, patofiziologie neurochirurgicală, psihologie), care au expus efectele medicale adverse provocate de purtarea măștii.
  • INJECTIA FINALA 05.08.2022 15:20
    SPITALUL, BIG PHARMA, IOHAHA, ARAFAT, GHEORGHITA SI ACOLITII LOR

    Pentru personalul ATI
    Curgeau banii in orice zi
    Si noaptea, Ei se bucurau
    Si ochii lacomi le straluceau

    Toate spitalele primeau
    Arginti dar fratii se sufocau
    Legati de maini si de picioare
    Bolnavii se zvarcoleau tare

    Cu medicatie voit gresita
    Cu masti de oxigen pacalita
    Victima se zbatea in flacari
    Aveau "ingrijitorii" remuscari?

    Nu le pasa, in saci lugubri
    Erau zvarliti bătrâni si muguri
    Plangeau ai lor indoliati
    Pe cei asasinati, executati

    De Marea Pharma condamnati
    Fără recurs, la moarte dati,
    Ocultii se cred mari imparati
    Ei, dracii hidosi si spurcati

    Formati s'ajute omenirea
    Doctorii si'au tradat menirea
    Din lasitate si'interes murdar
    Au devenit blesteme si gropar

    Pentru Românii aiuriti
    De Propaganda si mintiti
    De Farma, de guvern, de acoliti
    De toti coruptii, de smintiti

    De Iohaha, Arafat, Gheorghita
    Ce si'au umplut o pungulita
    Sa le ajunga mii de vieti
    Dar fi'vor ucisi de mistreti

    Sau vor cadea din avioane
    Sau vor sfârși, sparte baloane
    In vesnicul iezer de foc
    Unde Spitalele au loc !
  • Dumitru Lazar 05.08.2022 15:45
    Vad 3 pesedei mascati , dintre care : pentru chel a fost mare miting de sustinere in 2012 , atunci era foarte bun si patriot , altul fost omesist , acum ministru , in viitor viseaza sa fie president si ultimul cu voia dvs. mincator de buget toata viata , acum senator .
  • Rusi 06.08.2022 17:06
    Procuratura din Romania cand are de gand sa inceapa procesul impotriva celor ce se fac vinovati de genocid? Sau este complice si ea de genocid?
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  4. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  5. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  6. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  7. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  8. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  9. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

12:01

Marinar în stare de inconștiență, pe o navă din Sulina

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui