Dr. Adrian Cacovean: Definiția pandemiei: o criză falsă folosită de globaliști pentru a vinde experimente medicale cu substanțe deosebit de periculoase. Celor care ne fac conspiraționiști le recomandăm să respecte ce spun și să-și facă și dozele 4 și 5!

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Desen de Ben Garrison

Desen de Ben Garrison

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ne-am săturat de imixtiunea politicului peste medicină, care a fost dezastruoasă și s-a încheiat cu imixtiunea militară peste actul militar.

Când politicul nu reușește să dirijeze actul medical prin siluirea Constituției, a Legislației, atunci vine cu TAB-ul, jăndarii, starea de urgență și alertă peste actul medical și peste sănătatea oamenilor pe care îi tratează experimental, închide la domiciliu, UPU, în reanimări (unde le dă foc), în hotel la mare (carantină militarizată), instituie protocoale și măsuri militare contra unor pericole invizibile, cum e nevăzutul de nimeni covid, contra flatulențelor vacii nebune, contra alimentației sănătoase etc.

Pandemia a reprezentat un act concertat de imixtiune politică, mediatică și militară peste actul medical, sănătate, societate, adevăr, libertate, religie, legislație, Constituții, liberul arbitri, istorie, economie, învățământ, oameni!

Definiția pandemiei: o criză falsă folosită de globaliști pentru a vinde experimente medicale cu substanțe deosebit de periculoase, prezentate ca tratamente profilactice și curative sigure, eficiente, strict necesare împotriva unui ”dușman invizibil deosebit de periculos” neidentificat, neizolat, nevăzut de nimeni.

Vânzarea pe scară planetară astfel încât să nu scape nimeni de a fi înțepat măcar o dată, apoi la 6 luni apoi lunar s-a făcut prin fraudă, prin inventarea dușmanului (virusul nevăzut de nimeni), prin prezentarea experimentelor medicale ca soluție salvatoare sigură și eficientă, cu ajutorul influencerilor șpăguiți sau prostiți sau prost pregătiți, a politicienilor, mass-media, unor cadre medicale corupte și a multor înfricoșați sau aflați în funcții de conducere și chiar patroni.

Caracterele de dictatură sunt date de implementarea vânzării și a măsurilor cu ajutorul armatei și organelor de forță ale statului, ordonanțele de urgență și alertă care au trecut funcționarea statului în regim de război, suprimarea adevărului prin cenzură, oprirea mersului normal al societății prin măsuri dispuse ca ordonanță și încălcări sistematice ale Constituției, legislației și drepturilor omului.

Caracterul conspirativ este dat de asocierea, cârdășia dintre oameni suspuși în funcțiile statului, infiltrați de cartelul farma și globalist în funcții de conducere și firmele producătoare de material de experiment, care au conspirat și au încălcat regulile de funcționare a societății, în detrimentul societății. În scopul obținerii de avantaje materiale și de altă natură prin accesarea banilor publici (bugetul) și dirijarea mersului societății în favoarea lor.

Iată deci cine sunt adevărații conspiraționiști și faptul că noi, medicii care am luptat pentru scoaterea practicii medicale de sub influența industriei farma, a politicului și chiar cizmei militare, ne pune pe poziția de adversari ai celor ce vor să ne pună în cârcă chiar faptele lor, de care vor să ne acuze fals.

Un singur element integru, bine pregătit ar fi răsturnat situația și ar fi terminat din fașă pandemia și toată frauda. Segmentul medical să fi fost bloc comun, chiar și numai medicii, nimic nu ar fi fost posibil acum recent, nici de atâta vreme încoace! Cine dirijează banul din sănătate conduce detașat lumea. Dacă doctorii ar fi bine pregătiți și integri, nu ar fi acceptat frauda, nici pandemie nu ar fi fost, nici atâția care se înfruptă din banul de sănătate, rupând de la gura pacientului cele necesare vindecării!

Medicină politizată, dictatură medicală, termeni vehiculați până acum. Ba mai mult medicină militarizată și foarte grav, administrarea actului medical în regim de detenție medicală, fără consimțământ sau cu consimțământ viciat și cel mai grav administrarea sub constrângere a unor acte medicale experimentale, ca la Auschwits! Așa ceva să nu se mai întâmple!

PS: Celor care ne fac conspiraționiști le recomandăm să respecte ce spun, că sunt sigure și eficiente și să-și facă și dozele 4 și 5! Moarte sigură cu cobra, dar mai sigură e doza.

Să nu uitați discursurile acestor corifei covidolatri!
Să nu mai îndrăznim să zădărnicim măsurile!

VIDEO Legitimă Apărare:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • mihaipopescu 18.02.2023 10:58
  In fiecare zi raporteaza la TV sau in presa ca a mai murit o personalitate.

  Toate mor sau se inbolnavesc din plina sanatate

  Vaccinul faca posibil ca noi sa vedem cum sunt eliminati in dor cati-va ani mai toti Sportivii, Actorii si Personalitatile.
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 7. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal