Doliu în lumea justiției: S-a stins Alexandra Șinc, procurorul care a știut să rămână OM, la doar 49 de ani. ACTUALIZARE: ERA VACCINATĂ

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A murit Alexandra Șinc, „un procuror care a știut să rămână om”,  la doar 49 de ani. Avocata urma să împlinească 50 de ani pe 9 mai.
 
MAREȘ & MAREȘ anunță cu adâncă tristețe încetarea din viață a colegei Alexandra Șinc, consultant științific în cadrul MAREȘ & MAREȘ. A fost un profesionist desăvârșit, plină de entuziasm și bunăvoință. Alexandra a fost o prietenă de nădejde și un om minunat!

Dumnezeu să o odihnească!

* * *

Alexandra Șinc a fost un profesionist de referință și un om de mare caracter. Forța gândirii și sufletul cald au ținut-o în lumină. Ne-am bucurat de prietenia ei și ne înnegurează trecerea ei la cele veșnice.

Dumnezeu să o odihnească!

Echipa JURIDICE.ro

* * *

Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață a doamnei Alexandra Șinc, fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu s-o odihnească!

***

Cu adâncă durere, Înalta Curte de Casație și Justiție anunță trecerea în neființă a fostei noastre colege, doamna procuror Alexandra Șinc.

Judecătorii și magistrații-asistenți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție, care i-au cunoscut personalitatea, profesionalismul și înalta ținută morală, îi aduc un ultim omagiu și este alături de familia îndurerată.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

***
 
ACTUALIZARE: Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • IC XC NI KA 25.01.2023 13:15
    “Judecătorii și magistrații-asistenți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție” .. sunt fix cei care la locul de muncă, adică în f i e c a r e sala de judecată, au Sfânta Biblie și Sf. Cruce, sunt cei care împart dreptatea aici pe pământ la cel mai înalt nivel, care uzitează cu drepturi si libertăți .. fiind la mintea cocoșului că acestea nu pot emana de la legiuitor (pentru simplu fapt că legiuitor poate mâine se răzgândește ref. de ex. dreptul la viață, atunci nu-l mai am?!).. habar nu au pe ce lume sunt..în “neființa” ce-i paște!

    Dumnezeu s-o ierte.

    Hristos a Înviat!
Ultima oră

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

13:45

Episcopul înjunghiat la Sydney și-a revenit: ”Îl iert pe atacator. Îl iubesc și mă voi ruga pentru el” - VIDEO

13:13

Eugen Tomac este liderul PMP! Eurodeputatul a câștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

12:45

Cursuri de prim ajutor pentru firme, instituții de stat, instituții private și persoane fizice. Dr. Alexandru Radulian: Și copiii pot salva viața cuiva în nevoie!

12:29

Soroca, cetatea construită de Ștefan cel Mare, a fost restaurată - VIDEO

11:50

Zoe Dantes: Cine ne conduce?!

11:29

Premierul slovac: Aderarea Ucrainei la NATO ar duce la Al Treilea Război Mondial

10:54

Directorul serviciilor de informații militare ucrainene anunță că urmează lovituri pe teritoriul Rusiei: ”Scopul este să arătăm că Putin nu-și poate proteja populația”

09:17

Iohannis: ”Trebuie să urgentăm ajutorul militar pentru Ucraina”