Doctorița-minune Flavia Groșan a ieșit cu MASCA JOS și în aplauzele susținătorilor de la audierile Colegiului Medicilor din Bihor. „Masca nu face bine, de ce să ne blocăm ce ne-a lăsat Dumnezeu?”. Miza atacului împotriva Flaviei Groșan: Protocolul morții

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Flavia Groșan, care a provocat emulație în spațiul public, după ce a vorbit despre tratamentul-minune cu care a vindecat peste 1.000 bolnavi de COVID, a fost aplaudată azi de susținători și a primit flori, atunci când a ajuns și a plecat de la Colegiul Medicilor Bihor, unde a fost audiată. Peste 100 de persoane s-au adunat astăzi în fața Colegiului Medicilor Bihor în semn de susținere pentru medicul Flavia Groșan, chemată la audieri.

Chemată să dea cu subsemnatul la Colegiul Medicilor din Bihor, doctorița-minune Flavia Groșan contra-atacă: ”Voi, cei care muriți de grija mea, haideți în cabinetul meu să vă arăt cum salvez oameni!” GRUPUL FACEBOOK a depășit 100.000 de membri 

UPDATE: Potrivit unui site local, președinta Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș, a anunțat,după audierea doctoriței Flavia Groșan că aceasta nu primește nicio sancțiune pentru declarațiile pe care le-a făcut în spațiul public. „Doamna doctor va continua să își trateze pacienții exact cum a făcut-o până acum. Comisia de etică și deontologie nu poate să dea nicio sancțiune.”, a precizat dr. Carmen Pantiș.

Declarațiile destul de bâlbâite ale doctoriței Pantiș pot fi vizionate mai jos, într-o filmare locală.

Doctorița-minune a apărut prima oară în presă în ziarul Național, unde a afirmat că "în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul COVID omoară, de fapt, bolnavii". Ziarista Claudia Marcu, cea care a prezentat-o opiniei publice în premieră, afirmă și azi în Național că Miza atacurilor împotriva Flaviei Groșan este „Protocolul morții!”: „Nu faptul că medicul Flavia Groșan are propria schemă de tratament pentru tratarea cu succes a Covidului a deranjat sistemul. Schema poate fi combătută relativ simplu, iar această sarcină a revenit medicilor sugrumați de invidie. Ceea ce a cutremurat din temelii sistemul este contestarea protocolului din spitale, care fabrică morți pe bandă rulantă.”, afirmă jurnalista.

Luni, când a ajuns la Colegiul Medicilor Bihor, medicul Groșan purta mască de protecție, însă aceasta nu îi acoperea gura, așa cum prevăd măsurile din pandemie, precizează cu malițiozitate Antena 3. Ei bine, la ieșire masca a fost dată jos, sub bărbie, de-a binelea!

"Mă uit în spate și nu-mi este rușine cu ce am făcut", a spus dr. Flavia Groșan, luni, la intrarea la Colegiul Medicilor.

Potrivit șefului Colegiului Medicilor, dr. Flavia Groșan, fostă directoare a vechiului Spital TBC la mijlocul anilor 2000, ulterior angajată a Spitalului Municipal din Marghita, "s-a retras din sistemul sanitar public în urmă cu aproximativ patru ani, iar de atunci deține un cabinet privat în Oradea".

În plus, președintele Colegiului Medicilor Bihor subliniază că afirmațiile doctoriței Groșan despre caracterul periculos al terapiei cu oxigen din spitale sunt periculoase și „aberante”:

"Da, este o aberație să spui că oxigenul vatămă creierul, că produce edeme cerebrale, știind că pacienților care beneficiază de terapie cu oxigen nu li se administrează oxigen în stare pură".

Doctorița Flavia Groșan, pneumolog, susține că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, cu antibiotic, chiar și prin telefon sau online, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei bolnavi rău.

Reclamația în cazul dr. Groșan a fost depusă de un alt medic din București, care a fost „deranjat” de faptul că aceasta a criticat protocolul din București.

De asemenea, doctorița Flavia Groșan a mai declarat că statul în casă și masca scad imunitatea: „Masca nu face bine, de ce ne blocăm orificiile lăsate de Dumnezeu?”

Dr. Flavia Groșan afirmă că nu înțelege de ce trebuie să purtăm mască de protecție împotriva COVID.

"Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-a scăzut imunitatea în ultimul hal, de aceea nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns…", a spus dr. Flavia Groșan.

 

BÂLBÂIELILE DOCTORIȚEI PANTIȘ:

VIDEO Antena 3 de la ieșirea DOCTORIȚEI GROȘAN:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Andrei-NicolaeMihai 22.03.2021 17:20
    Doamna doctor Flavia Groșan nu a făcut nimic deosebit din ceea ce se cere unui medic.

    Valul de simpatie de care se bucură e consecința directă nu a ceea ce a făcut dânsa, ci aceea cu ce contrastează: infatuărea, aroganța și lipsa totală de omenie care caracterizează marea majoritate a corpului medical național. Și asta nu de ieri, de azi! Iar când întâlnești printre medici un om de omenie, contrastul cu realitatea obiectivă e atât de mare, încât îți vine să "îi săruți și picioarele"! Cinste doamnei doctor că nu și-a trădat menirea și meseria și Dumnezeu să o binecuvinteze!

    Numai cine nu a trecut prin spitale sau nu a avut rude cu probleme medicale, poate declara altfel (exceptând pe cei cu pile sau care dau "dreptul").

    Trist este ca această molimă - a unei lipse elementare și minime de omenie - este foarte răspândită și printre jurnaliști (mulți dintre ei oameni mici, lipsiți de studii, dar și de educație, care in provincie se vând - nu de puține ori - și pe o amărâtă de friptură)! Din păcate, la noi, cam toate categoriile sociale se comportă astfel.

    Iată devastatoarele și dezumanizantele consecințele pe care socialismul și comunismul le-a avut la noi... Acesta este tristul adevăr...

    Priviți deontologie jurnalistică (sunt curios câți dintre acești "jurnaliști" au studii superioare minime în (propriul) domeniu!):

    https://youtu.be/zLUr4GaRG9g
  • JoeB 22.03.2021 17:33
    Eugen Marius Bădăuță:
    Ce testează acești cretini dar asasini ?
    Testează cât de imbecili suntem !
    Și procedează în consecință !
    .................

     

     

     Inventatorul testului COVID îl numește pe Fauci mincinos și spune că „nu-ți spune că ești bolnav”

     „Băieți ca Fauci se ridică acolo și încep să vorbească, știi, el nu știe nimic cu adevărat despre nimic”, a declarat premiul Nobel Kary Mullis în anii ’90.


     16 martie 2021 (LifeSiteNews) - Inventatorul testului PCR, care a fost utilizat pe scară largă în detectarea COVID-19, l-a lovit anterior pe Dr. Anthony Fauci numindu-l mincinos.  De asemenea, el a criticat puternic înțelegerea lui Fauci despre știință, în timp ce a dezvăluit că testul PCR nu este potrivit ca instrument de diagnosticare, în modul în care este utilizat pentru COVID-19.


     Dr. Kary Mullis a fost distins cu Premiul Nobel pentru chimie în 1993, alături de Dr. Michael Smith, pentru inventarea testului de reacție în lanț a polimerazei (PCR), care a început recent în prim-planul conversației din întreaga lume, datorită utilizării sale proeminente  ca modalitate de detectare a COVID-19.


     Testele PCR au fost împinse în grabă în sfera globală când doar câteva zile după apariția primelor rapoarte despre COVID-19, lucrarea Corman-Drosten a fost trimisă jurnalului medical Eurosurveillance, promovând utilizarea acestora.  Doar două zile mai târziu, lucrarea a fost publicată pe 23 ianuarie 2020. De fapt, chiar înainte de aceasta, o copie a lucrării a fost publicată pe site-ul web al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pe 13 ianuarie, la o zi după ce oamenii de știință din China au distribuit  succesiunea virusului.


     De atunci, a devenit o metodă standard de testare a virusului, propusă de guverne și agenții de sănătate din întreaga lume, inclusiv de doctorul american Anthony Fauci.  Fauci este directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și, înainte de a deveni consilier medical șef al lui Joe Biden, a fost consilierul superior al COVID al fostului președinte Donald Trump.


     Cu toate acestea, Mullis nu a ascuns opinia sa despre Fauci, iar recent un videoclip cu Mullis a reapărut pe rețelele de socializare, preluat dintr-un interviu mai vechi pe care l-a acordat în anii '90.


     „Băieți ca Fauci ajung acolo și încep să vorbească, știi, el nu știe nimic cu adevărat despre nimic și i-aș spune în față.  Nimic.  Bărbatul crede că puteți lua o probă de sânge și o puteți lipi într-un microscop electronic și, dacă are un virus acolo, îl veți cunoaște ".


     Mullis și-a continuat atacul împotriva înțelegerii științifice a lui Fauci: „El nu înțelege microscopia electronică și nu înțelege medicina și nu ar trebui să fie într-o poziție așa cum se află. Majoritatea acestor tipi de acolo de sus sunt doar oameni administrativi.  și nu știu nimic despre ce se întâmplă în corp. ”


     „Știi, băieții aceia au o agendă, ceea ce nu ne-ar plăcea să aibă, fiind că plătim pentru ca ei să se îngrijească de sănătatea noastră într-un fel.  Au o agendă personală.  Ei își alcătuiesc propriile reguli pe măsură ce merg.  Îi schimbă când doresc și, cu entuziasm, Tony Fauci nu se supără să meargă la televizor în fața oamenilor care îi plătesc salariul și se află direct în cameră. ”


     El a menționat că „principala problemă cu știința în acest secol” a fost că „știința este judecată de oameni, finanțarea este făcută de oameni care nu o înțeleg”.


     „În cine avem încredere?  Fauci ”, a răspuns el cu un dispreț evident.  „Fauci nu știe cât să știi ...”


     Mullis a murit în august 2019, în mod interesant, cu doar câteva luni înainte ca invenția sa să fie folosită pentru a testa COVID, iar rezultatele acestuia pentru a determina blocarea unor națiuni întregi.  Cu toate acestea, înainte de moartea sa, el a vorbit împotriva testelor PCR folosite în modul în care au ajuns să fie utilizate, la doar câteva luni după moartea sa.

     Într-un alt videoclip, Mullis a remarcat modul în care testele PCR pot fi amplificate atât de mult încât să le facă nesigure pentru testarea diagnosticului: „Cu PCR, dacă o faci bine, poți găsi aproape orice în oricine”.


     „Pentru că dacă poți amplifica o singură moleculă până la ceva ce poți măsura cu adevărat, ceea ce poate face PCR, atunci există doar foarte puține molecule pe care să nu le ai cel puțin una singură în corpul tău.  Deci, acest lucru ar putea fi considerat o utilizare abuzivă a acestuia, doar pentru a pretinde că este semnificativ ".


     "Vă permite să luați o cantitate foarte mică de orice și să o faceți măsurabilă și apoi să vorbiți despre asta ... de parcă este important ... vedeți că este doar o interpretare greșită", a declarat Mullis.


     El a descris testarea PCR ca fiind „un proces care este folosit pentru a face o mulțime de ceva din ceva.  Asta e.  Nu-ți spune că ești bolnav și nu-ți spune că lucrul cu care ai ajuns într-adevăr avea să-ți facă rău sau ceva de genul ăsta. "


     Întrucât Mullis nu mai este în viață pentru a-și repeta argumentele, testul PCR a fost promovat de indivizi precum Fauci, agențiile de sănătate și politicienii parând orbi de dovezile crescânde ale falsurilor pozitive rezultate din testele PCR.


     Cu toate acestea, Mullis a fost reconfirmat de un grup de 22 de oameni de știință internaționali, numiți Consorțiul internațional al oamenilor de știință în științele vieții (ICSLS), care au identificat „zece probleme fatale” cu hârtia Corman-Drosten (CD) care a fost utilizată în ianuarie  2020 pentru a promova testele PCR ca instrument de diagnosticare pentru COVID-19.  Fiecare dintre defecte este suficient pentru a face testul „inutil ca instrument de diagnostic specific pentru identificarea virusului SARS-CoV-2”, iar grupul indică „diagnosticul greșit la nivel mondial al infecțiilor”, care au rezultat din testele PCR pentru COVID-  19.


     După cum a remarcat și Mullis, ICSLS a observat că testele PCR nu sunt capabile să facă distincția între „întregul virus și fragmentele virale”, ceea ce înseamnă că un așa-numit test pozitiv, așa cum se menționează în documentul CD, nu poate determina dacă cineva este infectat cu virusul  , dar „indică doar prezența moleculelor de ARN viral”.


     Încă o dată, așa cum menționase Mullis, grupul a spus că testele PCR pot fi amplificate la un nivel care face ca rezultatele să fie „complet nesigure” și să reamintească chiar cuvintele lui Mullis - „Produsele PCR amplificate pot fi orice”.


     Un articol din The New York Times anul trecut a recunoscut că testele PCR pot amplifica o cantitate mică de virus într-o asemenea măsură încât să îl facă lipsit de sens.


     „În trei seturi de date de testare care includ praguri de ciclu, compilate de oficiali din Massachusetts, New York și Nevada, până la 90 la sută dintre persoanele care au primit teste pozitive nu au purtat niciun virus”, a constatat New York Times prin revizuirea datelor.


     În loc să folosească 37 - 40 de cicluri, ceea ce este o practică obișnuită în acest moment, articolul a sugerat orice sub 30 - 35 de cicluri pentru a indica un pozitiv.


     „Testele cu praguri atât de mari pot detecta nu doar virusul viu, ci și fragmente genetice, resturile de infecție care nu prezintă un risc special - asemănător cu găsirea unui păr într-o cameră mult timp după ce o persoană a plecat”, a argumentat un medic, potrivit articolului  .


     
  • JoeB 22.03.2021 17:52
    https://youtu.be/ot8qzHfcoOU

    https://youtu.be/q7MqAXSkjzQ

    https://youtu.be/_Ok7w4KGe7Q
  • Rusi 23.03.2021 11:30
    Interdictia sa nu mai vorbeasca in spatiul public este o infractiune penala. Cei care i-au impus asa ceva sa fie cercetati si pedepsiti penal.
  • Corneliu Turcan 24.03.2021 01:41
    În orice țară civilizată d-na doctor ar fi studiată și propusă pt Premiul Nobel pt medicină.
    La noi se aplică postulatele invidiei, răutății și prostiei tipic românești:
    1. Un român e totdeauna mai deștept decât alt român.
    2. Cum se ridică cineva deasupra gloatei, dă-i în cap.
    3. Să moară și capra vecinului.
    Apoi ne mirăm de ce trăim așa de prost.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO