Disperare mare la useriști: Clotilde Armand a dat fuga la ambasada SUA, în miez de noapte, pentru a răsturna rezultatul alegerilor

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, digeră cu greu înfrângerea și încearcă pe toate căile să întoarcă rezultatele. În jurul miezului nopții, Clotilde Armand se afla la ambasada SUA din București, au precizat surse politice pentru Știripesurse.

Conform surselor, Clotilde Armand a denunțat o fraudare masivă a alegerilor la Sectorul 1 și nu numai.

Clotilde Armand a stat mai mult de 3 ore în interiorul ambasadei SUA, acolo unde a vorbit despre procesul electoral și a căutat sprijin extern în lupta sa.

Pe lângă sprijinul extern, Clotilde Armand a cerut renumărarea voturilor la Sectorul 1 și a făcut plângere penală împotriva șefului AEP, Toni Greblă.

La Sectorul 1 și Sectorul 2 din Capitală rezultatul alegerilor a fost unul extrem de strâns, dar și în țară au fost multe primării care s-au câștigat 3 sau 4 voturi, iar adversarii politici și-au recunoscut înfrângerea, fără a merge la ambasade pentru a cere ajutor extern.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
 • Nata 12.06.2024 08:40
  Dar s-a denunțat si pe ea când a făcut fraude electorale? Cine este ambasada sua in România ca sa intervină in așa ceva? Afara cu asta! Ce va descoperi cel care o va înlocui? Ce alte mizerii?
 • Mircea Dragan 12.06.2024 08:40
  De ce nu au arestat-o acum 4 ani cand au gasit-o in camera unde erau voturile?
 • Mircea Dragan 12.06.2024 08:43
  https://www.youtube.com/watch?v=Gkhmla73XIM
  Ce caura Armande in camera cu voturi in 2020?
 • Elisabeta 7313 12.06.2024 08:44
  Nu mai pricep nimic. Cred că a încurcat serviciile. Trebuia să meargă la ambasada Franciei ( sic). Căldură mare, monșer! :D
 • Vasile Grozav 9376 12.06.2024 09:29
  Cu șobolanii în geantă, noaptea ca hoții, Clotilda se prezentă la ȘOBOLANUL ȘEF de unde ordinile vor curge râuri, râuri spre justiție, servicii si partide ca omului Licuriciului să i se facă dreptate. Femeia de la Ambasadă o va asculta pe femeia de la primărie, iar glasul celor două vor certifica o nouă lege în România- Votul ca o pierdere de timp sau inutilitatea votului într-o colonie.
  ps. eu care credeam ca madama a fost susținută in furtul sacilor de către francezi, aflu acum că tot LICURICIUL a stat în spatele acțiunii. Licuriciul e în toate/in cele ce sunt si-n saci ce mâine vor râde la soare. Acum înțelegem de ce procuratura nu a terminat de numărat voturile din 2020 si de ce dinastia șobolanilor cu licurici continua să ne sfideze prin comportamenutul și limbajul său. Acum înțelegem de ce Ciolacu nu a susținut-o pe doamna Firea în demersul său de a i se face dreptate. Acum întelegem si vizita lui Nicusor, la Cotroceni, înainte de alegerile precedente. Acum întelege in slujba cărui stăpân e Mucusor. Acum înțelegem că România educată e rodul educatie făcută de către stăpânii de scalvi sclavilor pusi sî-i servească interesele, să-i propavaduiască ideologia de gen si sa transforme etateanu intr-o unealtă fără personalitate.
 • Dorel Timpa 12.06.2024 09:37
  Prostul (proasta) dacă nu e și fudul,

  parca nu e prost destul!

  Halo, hambasada de la amerique, ajuteur, mi-a furat hoții voturile, in ce tara trăim, mon cher!
  Monsieur bidon, cher ambasadeur de la cea mai democratique tara de la lume, milostiviti-va de o infractoare nu vreau sa pierd, vreau la primărie de la secteur 1 de bucarest !
 • UrsuRei 13.06.2024 07:45
  Mai tare ca bancurile! Felicitari, o adevarata stenograma!
 • Dorel Timpa ► UrsuRei 16.06.2024 22:56
  Mersi,

  m-a lovit inspirația in moalele capului.
  Nu puteam sa o las pe clătita sa scape așa ușor după furaciunea de acum 4 ani și după circul jenant făcut acuma după ce a fost debarasată de la butoanele sectorului 1 București.
 • oldshatt 12.06.2024 09:40
  Pai daca trebuia sa iasa, iesea...Eu cred ca a fost chemata la ordin, ca nu mai este in carti ca in mandatul trecut. Probabil ii dau alta misiune...
 • Rodica BACIU 12.06.2024 10:24
  Vinovati sunt romanii. Strainii si romanii tradatori nu ar fi trebuit sa obtina niciun vot. Dar romanii se comporta ca niste slugi votandu-i si atunci sa nu ne mai miram ca suntem astfel tratati. Totul a inceput demult prin lipsa de educatie din scoli si de acasa. Prin continuarea spalarii creierelor prin jurnalisti vanduti. Prin tradarea la toate nivelele incepand cu cei din securitate. Intre ei mai sunt si patrioti dar nu mai au loc de cei care s-au vandut serviciilor straine. Ticaloasa asta asa ne cinsidera, niste "barbari" care trebuie sa ne supunem ei, fiinta de rasa "superioara".
 • Floros 12.06.2024 10:38
  Dreptatea a învins. Șobolanul clotilde să stea printre resturi. La lada de gunoi....
 • Thermidor 12.06.2024 10:39
  Se zice ca, la auzul acestei stiri, bravul general Ciuca s-a colorat brusc maro in campul tactic fesier.
 • Bizzu 12.06.2024 11:54
  Această javră globalistă cu năravuri și comportament de Ferentari a primit în sfârșit ceea ce merita, ba chiar prea puțin. Normal ar fi ca și JUSTIȚIA să-și spună acum punctul de vedere și să o ascundă puțin la răcoare pe infractoarea asta. Până se liniștește. Pentru tot ce-a făcut în toți anii ăștia de când impune ca o slugă devotată agenda kriminalilor care o păpușează. Din câte se vede cu damf puturos de Washington.
  Mesajul meu este însă altul: javra asta franțuzită demonstrează încă o dată că PRIMELE victime ale globalismului (și în special ale imperialismului american de tip CIA) sunt chiar slugoii lor, de îndată ce nu mai sunt de folos agendei sataniste. A se vedea coldea, udrea și mulți alții. A se vedea Bin Laden, Noriega, etc. Așa că, globaliștilor, am un rânjet oarecum sadic când mă gândesc la bunăstarea și viitorul vostru. Știu, am fost rău.
 • andriban 12.06.2024 14:13
  mama, tata, m-au bătut ăia.....
 • UrsuRei 12.06.2024 14:28
  Sa i se retraga cetatenia Romana! Tradarea poporului roman !
 • Rusi 13.06.2024 15:25
  Tupeu de infractoare. Trebuie sa i se deschida dosar penal pentru fraudarea din 2020 si sa o bage in puscarie.
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre