Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prințesa Kate, soția prințului William al Marii Britanii, și-a făcut prima apariție publică în cursul zilei de sâmbătă, la Londra, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu peste cinci luni, relatează agențiile de știri.

Prințesa de Wales a participat alături de soțul și copiii săi la o parada militară anuală organizată în centrul Londrei pentru a marca ziua de naștere oficială a monarhului britanic, regele Charles, deși aceasta este în 14 noiembrie. Și Charles a fost lovit de cancer, după ce părinții lui, Regina Elisabeta și Prințul Andrew au murit de aceeași boală cruntă, ca o coincidență, la o oarecare perioadă după vaccinarea Covid.

Kate și cei trei copii ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, au fost salutați de mulțime când au părăsit în trăsură Palatul Buckingham în cadrul unei procesiuni pentru „Trooping the Colour”.

Soția prințului moștenitor William, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, dar și-a anunțat vineri participarea la acest eveniment ca urmare a „progreselor” în tratamentul de chimioterapie pe care îl urmează.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Andri 16.06.2024 05:54
  No, iata ca n-a murit, cum se scria in alt articol acu cateva zile de catre niste cititori fideli. Si e ea, nu vreo clona, si e vai si amar de ea, slaba ca firul ierbii.

  Asa ca idee, de partea “luptatorilor pentru libertate” de pretutindeni se afla multe oi in blana de lup, exista multa duplicitate si multe idei si teorii care ametesc gandirea omeneasca (asta e scopul lor de fapt). Aceste teorii sunt numite “red herrings”.
  Una din aceste teorii care ajuta mintea omeneasca sa fie bagata intr-o ceata mai mare decat e deja, e faptul ca marea majoritate a personalitatilor publice sunt moarte (ucise), si ce vedem la tv sunt clone/actori.
  Astfel de teorie a fost vazuta in filmul GI Jie (film de 2 bani). Foarte multa lume pare convinsa de aceasta ciudata teorie, pana la punctul in care e generalizata.
  Cunoastem ca politicienii au dubluri din motive de securitate, dar de acolo pana la a-i executa pe toti e cale lunga.
 • Quintessence 16.06.2024 20:50
  Gresit. “Red herrings” a fost photoshop-ul si CGI-ul, iar acum (parerea mea) a fost o proiectie/holograma. Dupa un tratament impotriva cancerului trebuia sa fie buhaita si cheala, nu sa arate cu 10 ani mai tanara si cu podoaba capilara bogata. Toti din balcon puteau fi proiectii, inclusiv caleasca cu cai cu tot. Pepper’s ghost s-a perfectionat foarte mult in ultimii zeci de ani.
 • Andri ► Quintessence 17.06.2024 18:15
  Tulai. Nu zic mai mult.
 • Aly09 16.06.2024 12:34
  Între timp în țară, cad vaxxații precum insectele după flit:


  http://stiridecluj.ro/social/tragedie-in-cluj-un-sef-de-tren-de-la-cfr-calatori-dej-a-decedat-subit-iesise-recent-din-tura-mi-a-ramas-pe-retina-ce-talpi-muncit


  Trezirea POPOR !!!
 • Aly09 16.06.2024 13:27
  https://www.stiridecluj.ro/social/tragedie-in-cluj-un-sef-de-tren-de-la-cfr-calatori-dej-a-decedat-subit-iesise-recent-din-tura-mi-a-ramas-pe-retina-ce-talpi-muncite-avea-saracul
 • Aly09 16.06.2024 12:49
  Între timp, de pe online adunate:

  O tenismenă vaxxată alături de familia ei s-a dus întru-un oraș din țară, mai exact Cluj, unde alt primar vaxxat a petrecut alături de ea și de familia ei, căci doar au interesele lor, mare lucru dacă nu sunt cu toții în PNL, draq să ii pieptene.
  Bine că orașul ăla este umflat artificial la tot, și când plouă este se transformă în LAC, căci cel care îl "păstorește" nu este interesat de problemele orașului cât și a cetățenilor și doar își urmărește propriile interese, mai ales când știe că are mulți proști care îl votează non-stop.

  Draq să vă pieptene pe voi toți, căci faceți jocurile cât și parte din elita global satanistă !!!
  http://stiridecluj.ro/divertisment/simona-halep-aparitie-uimitoare-incredibil-de-atragatoare-la-dineul-oficial-de-la-sports-festival-toate-privirile-au-fost-in
  https://www.stiridecluj.ro/sport/tatal-simonei-halep-in-lacrimi-la-cluj-dupa-ce-a-vazut-primirea-facuta-fiicei-sale-de-cei-9000-de-spectatori-foto-video  Trezirea POPOR !!!
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre