Discurs delirant ținut de șeful OMS: ”Este timpul să fim mai agresivi în a respinge anti-vacciniștii” - VIDEO

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că „a venit timpul să fim mai agresivi în a respinge anti-vaxxerii”.

În timpul unei conferințe intitulate „Celebrarea a 50 de ani de progrese în domeniul imunizării”, Tedros a declarat:
 
„Cunoașteți provocarea serioasă pe care o reprezintă anti-vaxxerii și cred că trebuie să ne stabilim o strategie pentru a riposta cu adevărat.”
 
„Cred că este timpul să fim mai agresivi în a respinge anti-vaxxerii”, a declarat el.
 
„Cred că au folosit COVID ca pe o oportunitate și știți toate ravagiile pe care le creează”, a conchis șeful OMS.
 
VIDEO:
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
  • Mircea Dragan 04.06.2024 11:42
    Este timpul ca oamenii sa nu mai fie subiectul experimentelor medicale iar tu Tedros Adhanom Ghebreyesus trebuie sa fii condamnat la inchisoare pe viata iar OMS desfiintat.
  • Tic 04.06.2024 18:58
    OMS se bucură de imunitate absolută!Nu poate fi tradus in judecată.
  • Ecce Claro 04.06.2024 11:52
    Penalul asta merita direct la GITMO
  • Nenea Iancu 04.06.2024 12:24
    Trebuie sa fim mai agresivi in a respinge diversitatea si pluralismul, pare a spune acest neales de nimeni. Iar in lipsa democratiei, ne intoarcem, voios, la lupta dintre clase. Zi de zi rafilele devin... elemente tot mai dusmanoase!
  • Mircea Dragan 04.06.2024 15:00
    Priviti clipul asta: https://www.youtube.com/watch?v=xuXkvknjUT0
    Veti ramane surprinsi de cat de asemanator este de ceea ce traim acum.
    E filmat in anii 40.
  • Wolf Edmond 04.06.2024 12:59
    Sunt pregătit inclusiv să mor dacă altfel nu se poate dar nanotehnologie și celelalte porcării conținute în vaccin nu accept în corpul meu. Nimeni nu mă poate lipsi de librul arbitru pentru că sunt posesorul corpului meu iar Dumnezeu este stăpânul nostru, nu lepădătura asta. Specimenul ăsta și cei din spatele lui trebuiesc închiși pe viață într-un lagăr la Polul Sud. Și ce înseamnă „agresivi”, mă rog frumos, să mă vaccineze legat la mâini și la ochi? Să încerce.
  • Vlad.Tepes 04.06.2024 13:29
    Ce v-ati fi asteptat de le un anarhist dintr-o tarisoara africana care a fost, decenii de-a rindul, cundusa de un IMPARAT ?!?
  • Mircea Dragan 05.06.2024 10:35
    Stau si ma gandesc: Oare nu ar fi just sa-l cautam pe Rafila si sa-l .... felicitam?
  • Orizont 04.06.2024 13:50
    Prezenta excrementului Tedros in fruntea unei oficine globaliste, la mijlocul lui 2024, este un semn de esec moral pentru toata specia umana.
  • Scapa cine poate 04.06.2024 15:11
    De i-ar vaccina pe el si pe toti "coordonatorii" lui cineva zilnic cu ceva vaccin anti-nemernicie ...dar sa fie cu ARN mesager. Proaste sunt tarile care nu se retrag din ONG-ul asta mizerabil
  • siBemol14a 04.06.2024 16:06
    Politrucul de medie spre joasă calitate Tedros vrea să fie mult mai agresiv decât în cazul Covid în a respinge antivacciniștii fără a spune ce înseamnă antivaccinist / vaccinist / sănătate iar nu politică, și desigur fără a încerca să dialogheze.
    Eu cred că din 2020 până la această ieșire a avut timp să arate care este adevăratul (iar nu pretinsul) scop al OMS și nu a făcut-o, așa că teoriile foste conspiraționiste au avut timp de maturare și verificare pentru cine mai e adeptul cercetării științifice „pe bune” iar nu al celei cu rezultate ideologice dinainte prezentate doar spre vopsire ... „științifică”.
  • tomac 04.06.2024 18:44
    Trebuie să interzicem ca organizații private să se erijeze in ”Organizații mondiale...”, OMS-ul este una dintre ele , cum WEF-ul este alta ... Nici una nu e ”mondială” ci doat o adunătură de interese.
  • Tic 04.06.2024 18:57
    China: anonimul lui Fauci a fost arestat pt corupție si prezentarea falsificată a produselor Moderna,Pfeizer.Dar despre "vaccinurile" chineze ,autoritățile ,nu zic nimic.Mortalitatea este in exces,dar din "cauze naturale",ca si pe aici.
    Vestea mi-a fost adusă de o chinezoaică stabilită în Austria,care a venit acum o săptămână din China,de la familie.
    Da s-a injectat,ca si soțul,ca si fiul,doctor în medicină!!!!! in Germania,dar regretă nespus.A fost avertizată de mine si austrieci sus puși sa nu se injecteze.
  • antitirani 04.06.2024 21:26
    Si daca 'antivaccinistii devin majoritari ce te faci?
  • Radu Comsuta 04.06.2024 21:58
    Veți fi linșați de cele șapte miliarde și jumătate dintre populația nevaccinată a planetei, agresivilor, și veți păți ce a pățit blestemata de Izabela, soția lui Ahab, de la propriile ei gărzi de corp!
  • Mars.60 Stefan 05.06.2024 16:14
    Amin, sa v-auda Domnul!
  • Mircea Dragan 05.06.2024 10:33
    Nu gasesc nici un contact sa-i scriu acestui gunoi de Tedros Adhanom Ghebreyesus.
    Klaus Schwab are gard electric in jurul casei ca asa au oamenii de treaba si omenosi,.
    Tedros Adhanom Ghebreyesus ce o avea? Ziduri cu sarma ghimpata?
  • Mars.60 Stefan 05.06.2024 16:11
    Incercati sa-i scrieti aici, poate pricepe:
    https://www.facebook.com/DrTedros.Official/
  • Rusi 05.06.2024 15:00
    Seful OMS,Tedros Adhanom Ghebreyesus trebuie judecat si condamnat pentru genocid.
  • Mars.60 Stefan 05.06.2024 16:20
    Trebuie, normal ca trebuie. Mai ramane sa vedem Cine-l va judeca si condamna si pe el si pe toti satanistii implicati in minciuna si crima.
  • Quintessence 07.06.2024 01:37
    MSM tace chitic: 194 de state membre ale OMS au convenit să înceapă arestarea și urmărirea penală a cetățenilor care vorbesc împotriva vaccinului împotriva gripei aviare, ca parte a măsurilor noi, concepute pentru a elimina așa-numita „dezinformare”.
    https://rumble.com/v4ztazu-global-elite-declares-war-ondangerous-anti-vaxxers-who-must-be-stripped-of-.html
  • Quintessence 07.06.2024 01:54
    Adopted IHR amendments strengthen surveillance and require countries to “address misinformation” – but countries have 10 months to reject them
    https://expose-news.com/2024/06/06/adopted-ihr-amendments-strengthen-surveillance-and/
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"