Directorul OMS a scăpat porumbelul: Vaccinurile de rapel sunt folosite pentru a ucide copiii. VIDEO

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul OMS, Tedros Ghebreyesus, a declanșat o furtună la începutul acestei săptămâni, când a spus, din greșeală, că vaccinurile de rapel Covid-19 sunt folosite pentru a "ucide copii", relatează Gateway Pundit.

În timpul unei conferințe de presă de luni, la Geneva, Ghebreyesus a avut o scăpare freudiană involuntară în timp ce vorbea despre amenințarea variantei omicron și promova vaccinurile experimentale.

Când a vorbit despre realizarea "echității" vaccinurilor în țările subdezvoltate și a subliniat necesitatea de a se concentra pe administrarea rapelului mai întâi la persoanele în vârstă și cele mai vulnerabile, Ghebreyesus a spus din greșeală partea tăcută cu voce tare. 

„Trebuie să punem întotdeauna problema echității în acest factor. Pentru că, dacă nu încercăm să îi vaccinăm pe cei nevaccinați, în special pe cei pe care îi ratăm din cauza problemelor de echitate, s-ar putea să nu obținem rezultatul dorit. Nu este vorba doar de probleme de rapel. De exemplu, unele țări fac rapeluri foarte agresiv, în timp ce spitalele lor sunt pline de oameni care nu sunt vaccinați...

...Așadar, dacă va fi folosit [vaccinul Covid-19 și rapelul], ar fi mai bine să se concentreze asupra acelor grupuri cu boli grave și decese, decât, așa cum vedem că unele țări folosesc rapelurile pentru a ucide copii - acest lucru nu este corect."
 
VIDEO:
  

Jurnalista Cora Muntean l-a avut și ea în vizor săptămâna aceasta pe fostul gherilist marxist-leninist, în editorialul ei publicat și de ActiveNews: Șarlatanul Ghebreyesus, comentariu însoțit de mini-documentar video despre adevărata față a șefului OMS ajuns marioneta lui Bill Gates.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • DanielaBMED 23.12.2021 14:08
    Deci boosterul poate UCIDE copiii ! A spus-o cu gura lui. Care or fi tarile care au facut doza booster la copii ?? Sau sunt pregatite pt asta...( ? )
  • manu_fx 23.12.2021 15:24
    Nu doar "vaccinurile" ucid ci si medicamentele "minune": https://www.naturalnews.com/2021-12-22-merck-miracle-covid-drug-cancer-mutations-hamsters.html
  • manu_fx 23.12.2021 15:31
    Asa cum preziceau la jocurile olimpice de la Londra, copii morti in urma plandemiei: https://www.brighteon.com/d692fbdc-c253-45dc-a892-3d3c2496a314
  • Lolek Bolek 23.12.2021 20:39
    Nu-i iau apararea, insa cred ca Tedros Ghebreyesus a vrut sa zica:

    ...booster to ki(ds) children...

    Asa imi suna mie.
  • brian duffy 24.12.2021 14:18
    nu cred, nu a facut pauza necesara dupa kids...nu poti uni atat de strans in vorbire 2 cuvinte cu acelasi inteles chiar daca nu vorbesti fara accent limba
  • Gil Mc G 24.12.2021 00:49
    Sa imi fie cu iertare, nu vreau sa supar pe nimeni, stiu ororile pe care le pregatesc astia, insa acest video este editat, ascultati de mai multe ori si veti vedea ca apare o taietura, un "cut" intre cele doua cuvinte cheie... plus ca si tonul, intonatia suna altfel si nu arata a fi un discurs continuu natural.
    ActiveNews daca vreti sa nu va discreditati singuri verificati totul si suflati si in iaurt, pacat de munca pe care o depuneti si de lupta pe care o duceti ! Daca vi se servesc pe tava astfel de cartofi fierbinti nu va aruncati cu disperare sa ii apucati ! in afara de faptul ca sunt fierbinti sunt si otraviti !
  • ActiveNewsRo 24.12.2021 03:58
    Nu este asa. Studiati inregistrarea:
    https://twitter.com/ArtValley818_/status/1473679943045468161
  • Kameramanul 25.12.2021 16:48
    Corect, lucrez sau mai exact am lucrat peste 25 de ani in domeniul editarilor audio-video. Daca asculti si privesti atent buzele se vede ca este prelucrata imaginea.
  • Macsim ► Kameramanul 27.12.2021 15:54
    atunci trebuie să existe undeva si sursa video originală

    sau s-a bâlbâit
    ''chil... children ''
  • T,âfnosul 30.12.2021 00:07
    Daca vrem sa informam corect atunci trebuie sa acceptam si cand gresim. Cu stirea asta nu sunt de acord. Am vazut conferinta. In prima etapa a vrut sa zica kids. Dar a zis doar kid si imediat children. Faceti un exercitiu de dictie si va va iesii si voua acelasi rezultat. “Kid children”. Intodeauna este bine sa rumegam informatia inainte de a o servii creierului. Putem sa ne intoxicam singuri foarte usor.
  • Lolek Bolek 31.12.2021 01:51
    Greșeala șefului OMS a fost catalogată în mod fals ca fiind o declarație conform căreia vaccinurile Covid-19 ucid copiii:

    https://verificat.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9VB66C-1

    Hai ca astia au si luat la ochi AN...lol.

    [...]Site-ul ActiveNews este considerat a fi o sursă cheie de teorii ale conspirației și dezinformare. AFP a verificat de mai multe ori în trecut conținutul fals publicat de acest site.[...]

    Criminalul comunist Tedros Ghebreyesus isi va primi pedeapsa in final.
    Indiferent ce a balmajit el in acest material, tot un criminal de copii ramane prin toate actiunile intreprinse pana acum.
  • ActiveNewsRo 31.12.2021 02:00
    AFP e un cuib de viespi anticrestine si imbecile. Nu ne putem cobori la nivelul lor, pentru ca vulturii chiar n-au timp de muste.
    Doamne, ajuta!
  • crazy bobz 31.12.2021 03:56
    si chirieac, si javra aia de anal-istul lui ghiolb-anus satannusssss care face 69 cu chirieac.
  • crazy bobz 05.05.2022 03:43
    SATANIST=MACRON=MERKEL=JOHANNISS=CITZU=OLAF=BIDEN=OBAMA=BILL GATES=zuckerberg=Tedros Ghebreyesus=Bill Gates=prea multi.
    Fiti destepti, TREZIREA!
Ultima oră

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional