Din aberațiile ministrului Culturii Bogdan Gheorghiu: Intrarea cu certificat de vaccinare ca să dai masca jos la spectacol. Actorii care nu se vaccinează vor juca pe scenă cu masca medicinală pe figură?

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Culturii a anunțat, luni, că programul-pilot privind reluarea spectacolelor în săli ar putea include mai multe variante. Una dintre ele include propunerea ca persoanele vaccinate să renunțe la masca de protecție, transmite EVZ.
 

„Vom încerca să implementăm câteva variante pentru a putea trage niște concluzii. Ceea ce vă spun nu sunt concluzii finale, dar s-ar putea ca un braț de program-pilot să-i includă doar pe cei vaccinați, altul să aibă în vedere toată lumea care este imunizată, altul să meargă doar pe testare. Și vom vedea, pe toate cele trei sau patru brațe ale programului-pilot, în ce măsură vom impune obligativitatea păstrării măștii. Tocmai pentru a arăta beneficiile vaccinării, propunem ca, cel puțin în programele unde participă persoane vaccinate, să nu se poarte mască, pentru că și experimentele făcute în alte țări ne-au arătat că vaccinarea e sigură și demonstrează beneficiile chiar în cazurile în care participanții nu poartă mască”, a spus Gheorghiu, într-o postare video pe Facebook.

Observăm că Gheorghiu încearcă politica pașilor mărunți propunând, într-o primă instanță, ca vaccinați să nu poarte mască la spectacole, ceea ce presupune folosirea certificatului de segregare sau a acelui pașaport de vaccinare care se discută miercuri în Parlamentul European.

Chiar dacă nu o spune, aberația lui presupune implicit și cerința ca actorii să fie vaccinați. Pentru că - nu-i așa? - nu pot fi spectatori vaccinați și actori nevaccinați! Sau li se va impune actorilor să joace cu masca pe figură? Ce se va întâmpla cu actorii care nu vor să se vaccineze - pentru că VACCINAREA NU ESTE OBLIGATORIE -, vor fi dați afară?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Orizont 27.04.2021 14:26
    Ce situatii hilare poate genera o abordare totalitarist nazista ! ... Care "beneficii" ale inocularii cand serul este sub studiu pana in 2023 ?
  • Gabriel-Remus 27.04.2021 15:53
    Cum poți sa joci Hamlet cu masca pe figura?Sau Antigona? Rasu-plansu!
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires