Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ionel Trandafir, binecunoscut cititorilor ActiveNews prin documentarele video plandemice pe care le-a tradus și subtitrat, disponibile în secțiunea noastră specială, ne oferă două noi filmări recente, ale demascării Afacerii Pfizer-Virus-Vaccin, săptămâna aceasta, de către echipa Project Veritas condusă de energicul jurnalist James O'Keefe.

Relatările noastre pe temă au fost BOMBĂ! Director Pfizer expus de Project Veritas: Ne gândim să provocăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta noi vaccinuri în mod preventiv. Să fiu sincer, așa s-a întâmplat și la Wuhan. Doar nu credeați că virusul a apărut de nicăieri

și Senatorul Johnson solicită Congresului să investigheze producătorii de vaccinuri și procesul de aprobare al acestora, după ce unul dintre directorii Pfizer s-a dat de gol că gigantul farma urmărește să creeze noi mutații Covid

Curios, presa neo-anti-vaccinistă de pe la noi nu a părut la fel de interesată de această bombă-media ca senatorul american Ron Johnson. Adică, dacă nu e ordin de prezentare a dezvăluirii de anvergură, cu plăcere, facem ciocul mic și joc de glezne ca și în ultimii doi ani. Vizionați cele două filmări sintetizate de Ionel Trandafir în continuare. Dar mai înainte să ne amuzăm cu un titlu venit de la publicația umoristică americană Babylon Bee, de după dezvăluirea Project Veritas: „Pfizer se bucură să anunțe că noul lor vaccin este 90% eficient împotriva unui nou virus creat de ei”...

„Project Veritas a devenit o sursă bine cunoscută de jurnalism de investigație atunci când vine vorba de cei care și-au pierdut încrederea în mass-media tradițională. Project Veritas s-a confruntat, de asemenea, cu multe campanii de defăimare din partea presei din aceleași motive.

Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer - compania condusă de Albert Bourla, recent surprins la Davos -, a expus unele dintre secretele Pfizer partenerului său, care, din păcate pentru el, era un jurnalist sub acoperire al Project Veritas.

De-a lungul a două întâlniri, Walker s-a lăudat aparent cu faptul că Pfizer a efectuat cercetări pentru a obține un câștig de funcții suplimentare în scopul de a crea vaccinuri înainte ca boala să evolueze în natură. El a spus că, din punct de vedere TEHNIC, nu este vorba de un câștig de funcții suplimentare, ci de ”evoluție dirijată”, dar a continuat să descrie manipularea virusului în vederea unui câștig de funcții suplimentare. El a recunoscut că acest lucru este excelent pentru afaceri, dar rău pentru poporul american. De asemenea, el a declarat că nu crede că virusul Covid a apărut în mod natural și că probabil a venit din laboratorul din Wuhan.

Pfizer a fost demascat pentru că a explorat "mutația" virusului COVID-19 pentru noi vaccinuri prin ”evoluție dirijată” (VIDEO 1 mai sus).

Ulterior, Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, i-a agresat fizic joi, 26.01.2023 pe James O'Keefe și pe membrii echipei Project Veritas (VIDEO 2 mai jos).

James O'Keefe l-a confruntat pe Walker la un restaurant și i-a arătat înregistrările cu camera ascunsă despre planurile Pfizer de a efectua potențiale mutații asupra virusului Covid.

Jordan Trishton Walker, director la Pfizer, care a afirmat în fața camerei de filmat că Pfizer dorea să modifice virusul COVID-19 și să aibă vaccinul gata, pentru a genera o vacă de muls, un model de afaceri foarte impresionant, a fost confruntat de James O'Keefe de la Project Veritas în legătură cu declarațiile sale și a acționat într-o manieră nebună, războinică, atacând și agresând echipa Project Veritas.

"Ați dat-o în bară!" a strigat Walker înainte de a distruge iPad-ul care arăta înregistrările cu camera ascunsă ale Project Veritas despre virusul "mutant" Covid.

Episodul de joi survine după ce Project Veritas a publicat miercuri seară, 25.01.2023 o înregistrare video explozivă în care Jordon Trishton Walker, directorul Pfizer pentru cercetare și dezvoltare, operațiuni strategice, recunoaște că gigantul farmaceutic explorează posibilitatea de a efectua "mutații" asupra virusului Covid-19 prin "evoluție dirijată", astfel încât compania să poată continua să profite de pe urma vaccinurilor.

Deocamdată, această poveste este încadrată ca fiind o poveste despre Pfizer, Wuhan și despre cercetări privind manipularea virusului avand ca scop obținerea de funcții suplimentare. Pentru mine, însă, adevărata poveste care va rezulta din această expunere a Project Veritas este că mincinosul subit de la Pfizer care a căzut în borcanul cu miere a menționat "evoluția dirijată".”, conchide Ionel Trandafir.  VIDEO 2:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • mariusmioc 29.01.2023 03:25
  Pe off-guardian dezvăluirile sînt tratate cu scepticism:
  Are Pfizer REALLY “directing the evolution” of Covid?
  https://off-guardian.org/2023/01/27/are-pfizer-really-directing-the-evolution-of-covid/
 • Augusta 29.01.2023 04:42
  Guvernul SUA admite că „radiațiile 5G cauzează COVID-19” – Admitere uimitoare

  STUDIU: PMC8580522
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/

  Prezentare in media:
  https://www.bitchute.com/video/9viSrIgCxGsZ/
  https://www.brighteon.com/52f3c26d-2080-424c-9da1-b1fd6028b6e7
 • Mars.60 Stefan 7649 29.01.2023 15:18
  Adica pe romaneste suna asa, desi e cam tarziu:
  "Politica de sănătate publică privind boala coronavirusului (COVID-19) s-a concentrat pe virusul coronavirusului 2 al sindromului respirator acut sever (SARS-CoV-2) și pe efectele acestuia asupra sănătății umane, în timp ce factorii de mediu au fost în mare măsură ignorați. Luând în considerare triada epidemiologică (agent-gazdă-mediu) aplicabilă tuturor bolilor, am investigat un posibil factor de mediu în pandemia COVID-19: radiațiile de radiofrecvență din mediul ambiant provenite de la sistemele de comunicații fără fir, inclusiv microundele și undele milimetrice. SARS-CoV-2, virusul care a provocat pandemia COVID-19, a apărut în Wuhan, China, la scurt timp după implementarea la nivelul întregului oraș (a cincea generație [5G] de radiații de comunicații fără fir [WCR]) și s-a răspândit rapid la nivel mondial, demonstrând inițial o corelație statistică cu comunitățile internaționale cu rețele 5G recent înființate."
 • Augusta 29.01.2023 04:45
  INCA O "CONSPIRATIE" CARE S-A IMPLINIT!

  Guvernul SUA admite că „radiațiile 5G cauzează COVID-19” – Admitere uimitoare STUDIU verificat de colegi: PMC8580522
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/

  Prezentare in mass-media:
  https://www.bitchute.com/video/9viSrIgCxGsZ/
  https://www.brighteon.com/52f3c26d-2080-424c-9da1-b1fd6028b6e7


  Mai jos linkul :Studiul in format PDF, care se poate traduce cu onlinedoctranslator.com

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/pdf/jclintranslres-2021-7-5-666.pdf
 • d.juan 29.01.2023 05:07
  https://www.youtube.com/watch?v=aSzar6T3zJw
  Dr Campbell comenteaza comunicatul urgent emis de Pfizer.
  Daca s-au deranjat sa scrie ceva, posibil ca au semnale ca le sufla poporul american in ceafa - sa speram!
 • BLUE 29.01.2023 09:55
  Este perfect adevărat ce spuneți,am primit și eu email cu link-ul și am văzut video!! Dar în ce privește toată media românească,NU sperați,a ajuns cea mai mizerabilă curvă: bine plătită, minte și se prostituează PE FAȚĂ!! Ca la noi,la nimeni!!...
 • ciobotaru_lc@yahoo.com 29.01.2023 11:26
  Nu mai poate cineva de off guardian. Cine are 3 neuroni in cap isi da seama ca asta e adevarul. Virusul covid a fost creat cu finantare americana in China ca billy gates si alti nazisti eugenisti (scuzați pleonasmul) ca el sa stoarca peste 500 miliarde dolari de la populatia credula si imbecilizata de statul cu telefonul in fund 24/7/365. In altă ordine de idei ti se face greață. E plin de negrii in SUA care au preluat toate posturile de conducere din politica armată justitie si poliție si urla ca babuinii in calduri ca sunt discriminati. Duceți- va ba dracului cu melcii vostri!
 • Orizont 29.01.2023 13:18
  Cabala aprinde un nou focar - Iranul atacat azi noapte in mai multe locatii - Se vehiculeaza implicarea Azerbaidjan/NATO si a Israelului.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/flash-iran-under-attack

  https://youtu.be/C0GUXhWM3ZQ
Ultima oră

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației