Despre cum ne îmbrăcăm pe stradă și la Biserică (blugii reclamantei și ispititul Visarion Alexa). 20 de reguli de bunăcuviință pentru mersul la Biserică - Părintele Cleopa (VIDEO)

De Prof. Mihai Floarea  /  

La Biserică bărbații trebuie să meargă decent îmbrăcat, fără pantaloni scurți și de preferabil cu mânecă lungă iar femeile nu trebuie să meargă cu frumusețea părului descoperită, bineînțeles nici rujate și fardate sau cu fuste scurte și pantaloni, de multe ori strâmți pe trup, pentru ca bărbații din biserică să nu se uite după formele lor în loc să asculte și să participe la slujbă

La Biserică bărbații trebuie să meargă decent îmbrăcat, fără pantaloni scurți și de preferabil cu mânecă lungă iar femeile nu trebuie să meargă cu frumusețea părului descoperită, bineînțeles nici rujate și fardate sau cu fuste scurte și pantaloni, de multe ori strâmți pe trup, pentru ca bărbații din biserică să nu se uite după formele lor în loc să asculte și să participe la slujbă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Despre vestimentația de astăzi

Privind în jur – pe stradă, în mijloacele de transport în comun, în parcuri, în spațiile publice – am meditat adesea la tendința ștergerii diferențelor vestimentare dintre bărbați și femei ca un preambul al acceptării ideologiei gender în vogă în Occident.

În afara poruncilor specifice modului de viață evreiesc din urmă cu peste două milenii, Deuteronomul aduce spre lumina înțelegerii noastre recomandări generale încă valabile, prevenindu-ne asupra primejdiilor ce decurg din ignorarea lor. Astfel, în capitolul 22 Porunci felurite, sub 5 putem citi: Femeia să nu poarte veșminte bărbătești, nici bărbatul să nu îmbrace haine femeiești, că tot cel ce face aceasta, urîciune este înaintea Domnului Dumnezeului tău.

Un prieten terapeut ne povestea deunăzi despre un caz cu o pacientă amenințată de un cancer galopant la care medicii consultați nu-i mai dădeau nicio speranță. A tratat-o după priceperea sa îngăduită de Dumnezeu și boala a dat inițial semne de stagnare. După o săptămînă, răspunsul la tratament n-a mai fost însă pozitiv. Cu rugăciuni înlăcrimate, prietenul a mers la icoana Mîntuitorului pe care o avea în cabinet și a înălțat brațele gîndind: „De ce, Doamne Iisuse Hristoase, vindecătorul trupurilor și-al sufletelor noastre, nu pot s-o însănătoșesc pe femeia aceasta?" O voce frumoasă de nedescris i-a răspuns printr-o întrebare: „Dar oare este ea femeie, dacă poartă pantaloni ca bărbații?" „Cum s-o întreb așa ceva? – a continuat dialogul terapeutul. Este o femeie cultă, elegantă, n-ar fi oare jignitor pentru ea o asemenea întrebare?" „Spune-i că nu se va putea vindeca dacă nu se îmbracă femeiește" s-a auzit ferm același glas minunat.

Pacienta l-a întrebat neliniștită ce s-a întîmplat și el i-a spus cele tainic auzite cîteva clipe mai înainte.

Vai de mine! Mai toată garderoba mea e din haine moderne, cum se poartă acum!...

Sînteți liberă să decideți. Eu nu mai pot continua tratamentul.

Din fericire pentru ea, s-a conformat și, îmbrăcîndu-se cuviincios, a putut continua tratamentul fiind vindecată pînă la urmă. Interesant este că la fel au procedat și prietenele ei, pe care le adusese la cabinet cu aceleași suferințe.

Dacă „urîciunea" înaintea lui Dumnezeu poate fi echivalentă, așadar, cu privarea unei femei de vindecarea cancerului dintr-o fază terminală fiindcă încălca porunca prevăzută în Deuteronom („a te îmbrăca în pataloni ca femeie e un fleac, e doar o modă!” – presupun că ar gîndi și ar răspunde 95% dintre persoanele interogate la întîmplare pe tema aceasta), ce urmări pot avea înaintea Divinității parăzile gay, transgenderismul și toate aberațiile ideologice de gen pe care oamenii fără credință din așa-zisa lume civilizată contemporană luptă fățiș să le impună legal tuturora? Că ceea ce vreau să subliniez aici nu are numai valoare speculativă poate oricine judeca analizînd materializarea „urîciunii" în zilele noastre, anume tocmai în populația lgbtq prin noua plandemonie denumită variola maimuței – o altă plagă ce face trimitere la cele abătute asupra Egiptului antic conform Vechiului Testament.

Cît de limpede ne arată Dumnezeu ce vrea de la noi rezultă și din grozăvia botezată „sindromul morții subite” tot mai des semnalată la oameni în putere și ivită ca urmare a administrării serurilor experimentale anticovidice. Sintagma este o invenție lexicală, o manipulare prin limbaj la care s-au dovedit pricepuți slujitorii potrivnicului în perioada covidică: „vaccinuri” (= seruri experimentale ARN mesager), „izolare” (= arest), „carantinare / lockdown” (= distrugerea relațiilor interumane, compromiterea afacerilor etc.), „prevenție / siguranță / responsabilitate prin purtarea măștii” (testarea gradului de obediență sau dresajul în vederea controlului total, înfricoșarea, șubrezirea sănătății prin obstrucționarea respirației ducînd la oxigenarea insuficientă a creierului și obosirea inimii, schimonosirea chipului omenesc făurit de Creator).

Îndelungată carieră manipulatorie au făcut și fac încă „întrerupere de sarcină / avort” (= pruncucidere) și „produs de concepție” (= copil nenăscut).

A cui înșelare se urmărește cu astfel de termeni? Doar a acelora naivi ori ignoranți. Tatăl minciunii își freacă ghearele bucuros deocamdată.

Revenind la port, destui monahi și monahii, preoți și mireni și-au atenționat semenii asupra importanței respectării distincției femei-bărbați. Nu fac aici altceva decît să reamintesc pe celebrul părinte Arsenie Boca, ori pe mai puțin cunoscuta la noi maică Nila.

Se spune că, văzător cu duhul cum era, Sfîntul Ardealului și-ar fi întîmpinat cîndva o vizitatoare care își schimbase abia la intrarea în mînăstire pantalonii cu o fustă prin cuvintele: „Parcă un bărbat trebuia să mă caute, nu o femeie...”

Schimonahia Nila (Evdochia Andreevna Kolesnikova – n.1904-†1999), care a trecut prin deportări, închisori și lagăre comuniste, primind tunderea în marea schimă în Lavra Sfînta Treime a Sfîntului Serghie, a locuit într-o casă modestă din orășelul muncitoresc Fosforitnîi din apropierea Moscovei. Fiind vizitată de mulți cu felurite metehne, ea le condiționa îndreptarea prin spovedanie și împărtășanie. Despre boli afirma că toate se pot vindeca, inclusiv cancerul, căci pentru fiecare boală există în natură o ierbușoară, trebuie doar să știi cum să o folosești[1].Stareța vorbea cu tristețe despre femeile și fetele care purtau pantaloni.[2]

Odată și-a povățuit vizitatorii astfel:

Femeile nu trebuie să se îmbrace cu haine bărbătești și bărbații cu haine femeiești. Pentru aceasta vor fi nevoiți să răspundă înaintea lui Dumnezeu. Nici voi să nu purtați și nici pe alții să nu-i lăsați să poarte.

Cînd maica spunea aceste cuvinte, una dintre femeile prezente s-a gîndit: „Ce rău poate fi dacă eu lucrez în grădină îmbrăcată în pantaloni, doar e mai comod așa". Maica a reacționat îndată la acest gînd:

Și tu te îmbraci în pantaloni cînd lucrezi în grădină, nu face asta, vei fi nevoită să răspunzi![3] 

Contextul în care public aceste pagini este bulversant-semnificativ: un scandal iscat în relație și cu îmbrăcămintea inadecvată în Biserică al unei reclamante (blugi) [4].

Se știe că nici atunci cînd nu cunoști ceva și greșești ai de dat socoteală; însă cînd ești pus în gardă, ai de meditat și de luat decizii în cunoștință de cauză. De aceea mi-am luat îngăduința de a scrie acest articol, riscînd să fiu taxat drept ins care forțează uși descuiate ori care vrea să se   afle-n treabă repetînd aspecte răsștiute. Primesc orice dojană, dar mă rog de iertare Maicii Domnului și Sfintei Treimi că n-am putut tăcea sperînd că vor exista – conform vorbelor Evangheliei – și unele urechi care vor să audă și unii ochi care vor să vadă Adevărul.


[1] Schimonahia Nila Kolesnikova. Viața. Sfaturile. Porocirile, volum coordonat de Alexandru Trofimov și Zinaida Sviridenkova, carte apărută cu binecuvîntarea ÎPS Justinian Chira al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, București, Editura Areopag, 2014, p.70.

[2] Op. cit., p. 266.

[3] Idem, pp. 266-267.

[4] V. https://www.activenews.ro/ stiri/Vasile-Banescu-revine- cu-precizari-in-cazul- colegului-sau-Visarion-Alexa- si-a-victimelor-sale.-VIDEO- 176169

Vedeți și:

Părintele Arsenie Papacioc despre femeia în pantaloni:

Părintele Cleopa: 20 de reguli de bunăcuviință pentru mersul la biserică:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Arb 21.09.2022 23:58
    Complicata problema asta cu imbracatul.
    Cum comentam atunci obligatia de a purta Burka, pt femei, salvarii pe dedesubt samd la poparele care oricum nu accepta transgenderismul ,lgbt-ul si chiar le pedepsesc cu moartea?
    Nu trebuie sa nu te mai simti femeie daca porti pantaloni de ex la serviciu sau in timpul liber.

    Mai conteaza desi e superfluu conform religiei crestine si silueta....pe care o fusta purtata peste o burta, la o anumita virsta devine deprimanta.....really.....
  • George 22.09.2022 08:50
    Femeia găsește tot felul de motive să nu se îmbrace ca o femeie. Ce legătura are îmbracatul ca o femeie, și nu ca un bărbat, cu burka? Ducem discuția în derizoriu. În primul rând există canon care le interzice femeilor purtarea de pantaloni. Iar canonul spune ceva de genul... Anatema femeilor care se îmbracă în pantaloni... Anatemă... Iar tu ca femei credincioasă o iei pe alături și știi mai bine decât cei care au hotărât la un Sfânt Sinod. Au existat și Sinoade Tâlhărești într-adevărz dar nu e cazul aceluia. E știut faptul că comportamentul unei femek asemănător cu al unui bărbat îi crește nivelul de testosteron unei femei. Știința a confirmat asta. Dacă faci culturism ajungi o femeie plină de mușchi. Îți dorești asta, ca femeie?
    În primul rând exemplul unei femei este dat de Maica Domnului. S-a îmbracat în pantaloni? Nu... Femeile doresc să fie iubite de către soții lor, dar bărbatul dorește să iubească o femeie feminină, nu o femeie care doar se preface că este femeie ea dorindu-și de fapt să fie bărbat. O femeie care înjură ca un birjar, care fumează... etc. nu prea este o femeie dorită. Iar tendința ca de la pantaloni să cazi pe panta asta este destul de probabilă.
    Să ne uităm la Iuda... el ținea punga cu bani... Probabilitea de a-L vinde pe Mântuitorul a fost destul de mare, nu?
    El a întrebat de ce s-a risipit mirul și nu s-a vândut... iar banii împărțiți săracilor. Dar una zicea și alta gândea, fiindcă era fur.
  • Arb 22.09.2022 00:00
    Probabil ca in curind se va ajunge la purtatul unor zdrente indiferent de sex.

    Asa ca ce mai conteaza?

    Cred ca e singura ocazie in care zicala cu "sufletul conteaza" devine actuala si nu numai
  • Carbid 22.09.2022 14:26
    Esti cam slab de înger....Te depășeste clar subiectul , așa că abținete!!!
  • Coronoia 22.09.2022 00:43
    Deci femeia bolnava de o boala grava si-a inlocuit pantalonii din garderoba cu fuste lalai si s-a vindecat, asa a declarat terapeutul misterios. Daca plusa si se invesmanta cu saci de iuta sunt sigura ca primea o rasplata si mai mare, gen stergerea ridurilor.
    Dar despre marmotele care inveleau ciocolata in staniol a zis terapeutul ceva?
  • minita 22.09.2022 01:34
    Intrebarea mea este daca respectam litera sau spiritul legii? La urma urmei daca pantalonii sunt barbatesti, se poarta cu maieu, bluza, camasa, tricou, geaca pe care o femeie nu ar avea voie sa le poarte fiindca sunt tot barbatesti. Lucru valabil pentru caciuli, incaltaminte si fulare. Oare sensul real nu se refera la cei care nu isi accepta sexul biologic si se imbraca in functie de ceea ce cred ei ca sunt? Daca sotul isi cumpara motocicleta, femeia care merge cu el trebuie sa isi arate picioarele si chilotii mergand cu fusta? Sau daca mergi cu bicicleta ori motoreta trebuie sa risti sa iti rupi gatul pentru ca ai nevoie de o fusta mai lunga care se poate agata? Daca ajungi sa lucrezi in constructii, mai greu dar nu imposibil, te urci pe schela in fusta? Daca esti militar, la instructie te duci in fusta ca sa aiba ce sa vada ceilalti? Halatul de medic sau laborant pentru ce sex este? Sortul de bucatarie sau sosetele? La urma urmei o pereche de pantaloni largi pot sa nu arate nimic. O bluza mai lunga sau o haina pot acoperi foarte bine. Daca esti in "zilele alea" si ai ghinionul sa fii genul cu probleme iti iei fusta de schimb sau porti blugi? Sau daca locuiesti la munte si nu esti casnica asa cum erau femeile alta data, ci trebuie sa faci naveta pana la munca, iarna, pe zapada te duci in fusta?
  • Năzuim-spre-Înviere 22.09.2022 10:55
    Ce ai spus tu aici arată limpede că femeia nu trebuie sa facă acele acțiuni.

    Noi nu atât cat ascultăm de dogmele unui sinod, care ar fi hotărnicit după capul lor nu stiu ce dogme, atât cat ascultam de limitele bunului simț.
    Acestea ne sant nouă lege. Iar dacă de multe ori chiar si celor care nu au lege și le au loruși ca lege, aceasta este spre lauda lor inaintea Dreptului Judecător.
    Dar ce te faci tu care te pretezi a fi ucenic al lui Hristos (pentru că un creștin botezat,aceasta este) dar tu asculți la șoaptele satanelor socotind ca este mai lejer a fi supusul satanei decat a fi supusul lui Hristos!

    Dacă Dumnezeu a spus:
    "Femeia să nu poarte veșminte bărbătești, nici bărbatul să nu îmbrace haine femeiești, că tot cel ce face aceasta, urâciune este înaintea Domnului Dumnezeului tău". (Deuteronomul 22,5) cine santem noi să credem ca sântem mai mari decât legea dată de Dumnezeu!

    Fățarnicilor! Luați aminte de voi, Domnul este aproape!
    Va da fiecăruia după faptele inimii sale.
    Pe Hristos nu îl puteți duce cu vrăjeala, El știe mai dinainte ca inima voastră vă este plina de vicleșug!

    Degeaba postați cuvinte atractive care nimic altceva nu fac decat sa duca în eroare pe cei neștiutori sa îi atrageți de partea voastră!

    Înmuiatu-s-au cuvintele lor mai mult decât untdelemnul, dar ele sunt săgeți. (Psalm 54,24)
  • minita ► Năzuim-spre-Înviere 22.09.2022 21:13
    Am inteles. Deci barbatul motociclist nu isi ia nevasta pe motocicleta, daca nu ai alt mijloc de transport decat bicicleta mergi pe jos, iarna nu purta caciula, manusi, fular, cizme, pulover, bocanci ca le poarta barbatii, asa ca sunt imbracaminte barbateasca. Apropo, bandana e imbracaminte de barbat sau de femeie?
    Si ultima intrebare. Canonul 13 Gangra spune pentru osanda femeilor care imbraca vesminte barbatesti: „Daca vreo femeie, din asceza paruta, si-ar schimba imbracamintea si, in locul hainei femeiesti obisnuite, ar lua imbracaminte barbateasca, sa fíe anatema.”Sfintele care s-au tuns ( si au incalcat si canonul Canonul 17 Gangra, pentru ca femeile sa nu-si tunda parul: „Daca vreuna dintre femei, pentru asceza paruta, si-ar tunde parul ce i l-a dat Dumnezeu spre spre aducerea-aminte de supunere, sa fie anatema ca una ce strica porunca supunerii.”) si au imbracat haine barbatesti sunt sfinte cum spune Biserica ori sunt anatema, conform canoanelor?
  • Năzuim-spre-Înviere 22.09.2022 10:31
    ""De aceea mi-am luat îngăduința de a scrie acest articol, riscînd să fiu taxat drept ins care forțează uși descuiate ori care vrea să se afle-n treabă repetînd aspecte răsștiute. Primesc orice dojană, dar mă rog de iertare Maicii Domnului și Sfintei Treimi că n-am putut tăcea sperînd că vor exista – conform vorbelor Evangheliei – și unele urechi care vor să audă și unii ochi care vor să vadă Adevărul."

    Bine ați facut domnule profesor ca nu ați tăcut. Prea mult în drept a fi lumină tac și prea mulți din răsfățatul întuneric latră!
    Oare sa tacem acum ca sa placem diavolilor lumii?

    Dar nu avem cuvântul Mântuitorului: dacă aceștia vor tăcea, pietrele vor vorbi!

    Până când ne vom lăsa călcați în picioare!

    Referitor la dreptul canonic de a păstra bunul simț în biserici, mulți preoți tac de frică ca să nu "își izgonească enoriașii"
    De asemenea le cere și credincioșilor râvnitori sa facă apel la îngăduință. Vezi bine: a fi râvnitor a luat alta turnură si acum se exprima prin habotnicie. Oare ce duh ia învățat acestea?

    O ce palmă vor lua de la Hristos! Nu putem fi și cu Hristos și cu Veliar!
  • Carbid 22.09.2022 14:23
    Cand a fost despre purtare acelei blestemate masti bula Patriarhală nu a întîrziat sa ajunga pe ușile la toate bisericile și mănăstirile cu anunțul purtării obligatorii...
    Dar de ce nu se pun si anunturi pe toate usile bisericilor si intrarilor in manastire anunturi despre ȚINUTA OBLIGATORIE care e primul semn, primul pas in credinta si aratarea evlaviei??? Si nu numai sa se pună foile ci sa se si respecte!!! Adica nu intra nimeni fara ținută corespunzatoare!!! Căci in blestematele de restaurante nu intri daca nu ai ținuta cerută.
    2. Oprirea telefoanelor mobile este iar un semn de evlavie si credintă aplicata si NU mimată!
    Ce mi-e dat sa vad...si sa aud la fiecare Sf Liturghie este revoltator...
  • Maria888 23.09.2022 11:55
    Da! Probabil ca lumea nu le va respecta instant, dar le va lua aminte pas cu pas cand vor simti si vor vedea singuri ca ii ajuta sa se linisteasca si sa se rupa de lume doar gandindu-se ca se duc la Biserica ca la un loc special pentru care te imbraci si te pregatesti anume, iar gandurile se aduna mai bine cand esti constient de ceeace faci.
  • DARIA 22.09.2022 20:00
    Femeile sa nu se imbrace ca barbatii, adica sa se imbrace frumos, cu culori frumoase, ingrijite. Desigur nu cu haine mulate, tocuri, sclipici, frumoase dar nu ca o capra de anul nou...
  • NuAvetiDreptate 28.09.2022 00:56
    Interpretând, în mod pueril, scrierile Vechiului Testament, ați scăpat din vedere că, în acele timpuri, bărbații purtau fuste. Nu mai fiți misogini, nu scrie niciunde, în Biblie, să tratați femeia ca pe-un obiect, s-o transformați în sac de box (cum tot arată la televizor, de parcă fac reclamă la bătaie), nici să dați vina pe femeie dacă nu respectați cele zece porunci. Bărbații trebuie să trateze femeile cu respect, așa cum și femeile trebuie să se comporte cu bărbații.
    Revenind la problema hainelor, nu scrie nicăieri că femeile trebuie să moară de frig. Domnii misogini, care consideră că pantalonii sunt haine de femeie, să se îmbrace în fuste, așa cum purtau bărbații adevărați acum 2000 de ani și să stea o noapte într-o gară, să aștepte trenul următor: abia apoi purtăm o discuție despre modă.
  1. Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

  2. Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5

  3. Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva războiului din Gaza dar și a vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

  4. Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

  5. Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

  6. Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

  7. CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

  8. Cea mai mare companie de asigurări de sănătate din Belgia vrea să introducă eutanasierea pentru bătrâni: ”Sunt un munte de carne. De ce să trăiască mai mult?”

  9. Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

  10. Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

Ultima oră

23:36

ASCOR Constanța organizează Conferințele Postului Mare. Invitați: Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, și Părintele lect. Univ. Dr. Gheorghe Tudor, de la Facultatea de Teologie din București

23:07

Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

22:30

Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva războiului din Gaza dar și a vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi