Derapaj major al premierului Cîțu: Cei care se opun vaccinării și măștilor sunt TERORIȘTI

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul de paie al României nu se dezice. Se pare că nici până acum nu a reușit să citească Declarația Universală a Drepturilor Omului și Constituția României. Cu un text impus să-l recite azi, după cum se vede din filmare, el a declarat, fără a accepta nici o întrebare, că cei care se opun vaccinării și măștilor sunt TERORIȘTI.

Declarația premierului teleghidat Cîțu-Mîțu reușește să le depășească pe cele ale lui Ceaușescu și Iliescu la un loc, care, în 1989 și 1990, se limitaseră la a-i considera pe opozanții celor două regimuri totalitariste „huligani” și, respectiv, „golani”. Vrea și el să rămână în istorie cu ceva. A reușit.

Premierul Florin Cîțu a criticat în termeni duri persoanele care militează împotriva vaccinării și a împotriva purtării măștii de protecție. Cîțu afirmă că aceste acțiuni sunt de-a dreptul teroriste și se încearcă subminarea autorității statului, transmite Florin Pușcaș de la Știri pe Surse, furnizând declarația în cauză și extrasul filmat de mai sus.

Ca de la președinte la premier de paie

Declarația lui pare plagiată de la administrația președintelui de paie de la Casa Albă, Joe Biden, care i-a considerat pe suporterii lui Donald Trump „teroriști interni”. Lipsă de imaginație. Iată perla lui Mîțu:

"În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia Guvernul pentru a opri pandemie. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public, există o campanie împotriva distanțării și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști. A zădărnici această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului", a declarat Cîțu.

UPDATE: Ulterior, este adevărat, cei care au încercat să organizeze prima demonstrație anti-FSN din România, imediat după Crăciunul lui 1989, au fost considerați, de asemenea, „teroriști”, după cum amintește ca martor AICI și scriitorul Ion Cristoiu.

Poate nu degeaba formațiunea comunistă din India se numește CITU...

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (37)
 • Andrei-NicolaeMihai 12.03.2021 11:29
  "Premierul" Cîțu: Acțiunile celor care fac campanii împotriva măștii și a vaccinării sunt similare cu cele ale unor teroriști."

  Răspundem:

  Toate vaccinurile anti covid-19 sunt inacceptabile dpdv duhovnicesc, iar toți vaccinații (care încă nu mor) sunt compromisi PE VIAȚĂ dpdv medical și devin efectiv adevarate bombe epidemiologice (împrăștie moarte și boală).

  Lucrurile acestea trebuiesc spuse în gura mare de la amvon, dar și de fiecare creștin. Parcă Biserica trebuia să fie "stâlp și temelie a Adevărului"! (I Timotei 3, 15

  Preoții care promovează vaccinul (părtași la păcate strigătoare la cer - liniile celulare de fetusi avortati + păcatul strigător la cer în sine: își dau fii duhovnicești la moarte) trebuie neîntârziat opriți de la slujire/ predică, apoi re-catehizati, iar dacă nu își vin in simțiri, trebuiesc de urgență caterisiti!
 • Andrei-NicolaeMihai 12.03.2021 11:46
  "Premierul" Cîțu: Acțiunile celor care fac campanii împotriva măștii și a vaccinării sunt similare cu cele ale unor teroriști."

  Răspundem:

  Între timp Trinitasul promovează vaccinurile și nimeni - nici chiar ÎPS Teodosie (mulțumim, Doamne, că îl avem!), care cu toate ca e critic asupra lor - deocamdată nu le-a combătut dpdv teologic/ duhovnicesc. Sfântul Apostol Pavel ne-a lăsat un cuvânt foarte clar în legătură cu asemenea situații: "Fără să vă înfricoșați întru nimic de cei potrivnici, ceea ce pentru ei este un semn de pierzare, iar pentru voi de mântuire, și aceasta este de la Dumnezeu." Filipeni 1, 28

  Toate vaccinurile anti covid-19 inacceptabile dpdv duhovnicesc, iar toți vaccinații (care încă nu mor) sunt compromisi PE VIAȚĂ dpdv medical și devin efectiv adevarate bombe epidemiologice (împrăștie moarte și boală).

  Lucrurile acestea trebuiesc spuse în gura mare de la amvon, dar și de fiecare creștin. Se tot vorbește de smerenie, dar întreb: ce smerenie e aceea care Îl trădează pe Însuși Hristos și care îl dă pe aproapele morții?! Noi așa ceva nu putem suporta! Parcă Biserica trebuia să fie "stâlp și temelie a Adevărului"! (I Timotei 3, 15

  Preoții care promovează vaccinul (părtași la păcate strigătoare la cer - liniile celulare de fetusi avortati + păcatul strigător la cer în sine: își dau fii duhovnicești la moarte) trebuie neîntârziat opriți de la slujire/ predică, apoi re-catehizati, iar dacă nu își vin in simțiri, trebuiesc de urgență caterisiti.
 • __ 12.03.2021 11:50
  deștept... domnu premier, stiti unde sunt? cu fii-miu; de ce? fiindca invatatoarea lui de clasa 0 a LEȘINAT IERI la câteva ore dupa vaccin.

  Știți ce-i aia leșin după vaccin? Înseamnă că îți bate MOARTEA la ușă. Era să leșin și eu când am auzit, idiotule!


  "îmbunătățirea sănătății tuturor românilor"
 • Orizont 12.03.2021 12:55
  Pai pentru profesori au ramas doar loturi Astra-Zeneca...
 • __ ► Orizont 12.03.2021 17:22
  Cred că.
  Nu stiu cum le  fac Verificarea Calliatii la aceste milioane de vaccinuri atata timp cat sunt rebuturi la fabricatia microprocesoarelor. Stie domnul Câțu.

  invatatoarea e la ultima serie de elevi săraca... a lesinat de doua ori... Scoala Horea...

  Daca ai covid tot ce se intqmpla e de la covid
  Daca faci vaccin tot ce se intampla NU e de la vaccin

  Wishful thinking!  - Astrul Zenec McLACALUT
 • Orizont 12.03.2021 12:35
  Gruparea terorista este la varful Guvernului ! Doar nu degeaba si-a pus tricou negru la montajul propagandistic cu rapelul . Pana la urma CINE il comanda pe acest oligofren ?
 • DanCapitanDePlai 12.03.2021 12:42
  Acum, în efemerul și fascistul $ecuristan
  Este prim sinistru neliberalul Cîțu Mîțu.
  Gollum nebunu' îngroapă țara, ban cu ban;
  Mai aruncă el o piatră, de te apucă bîțu!
 • Orizont 12.03.2021 12:45
  Animalule , cara-te cu expertii tai cu tot ! Daca sunt semnale clare ca serul AstraZeneca produce Tromboza , cheaguri de sange , atunci DE CE nu recomandati public ca victimele sa ia preventiv medicamente anticoagulante pentru o anumita perioada ??
  De unde apar astfel de efecte - de la substante din ser , sau (mai grav) de la asa zis-ul mecanism de "imunizare" ?? Cu cat ingropati mai mult , cu atat campania voastra se naruie !
 • Traiasca Romania Libera 12.03.2021 13:05
  Vom vedea cat de curand cine e teroristul, mai sluga marioneta drogata si nauca ce esti tu. Deja lumea a aflat cum sta treaba prin spitale, unde esti legat, sedat, abandonat si lasat sa mori cu un tub in gura de cei care poarta masti si care promoveaza injectarea cu modificatori genetici. Hotul striga hotii?! Nice try, dar nu pacalesti pe nimeni, mincinos dezaxat care esti tu.
 • ioansperling 12.03.2021 13:11
  Teroristi sunt aia din care te tragi tu Scârțu-Pârțu! Au distrus Romania! Terorist esti si tu cu Johannis si Arafat si toti care va fac jocul pe bani sau de prosti! Ati distrus Romania de tot acum vreti sa decimati si populatia!
  Dumnezeu să va bata morminte văruite!
 • Enya 12.03.2021 13:48
  Teroristii sunt EI!

  Vaccinarea = GENOCID MASCAT

  Interzicerea autopsiilor = GENOCID FACUT CU USILE INCHISE

  Virusul sars-cov2 – VIRUS INEXISTENT (nedovedit, neizolat, neclasificat!)

  Testarea PCR = VALIDAREA PANDEMIEI INCHIPUITE

  Botnitele = CANCER PULMONAR, BOLI PULMONARE SI INFECTIOASE, ALTE BOLI etc.

  Cand va cere poporul condamnarea la inchisoare pe viata a acestor criminali care ii omoara pe romani in spitale???
 • Augusta 12.03.2021 14:15
  MEDICI OFERA RECOMPENSA +225.000 EUR CELOR CARE DEMONSTREAZA IZOLAREA VIRUSULUI!
  Isolat Truth Fund - Samuel Eckert
  https://www.samueleckert.net/isolat-truth-fund/


  WIR BEHAUPTEN:
  Die abgebildeten Professoren können keine Textstellen aus Publikationen präsentieren, die den Vorgang der Isolation von SARS-CoV-2 und dessen Gensubstanz wissenschaftlich beweisen.
  REVENDICĂM:
  Profesorii arătați nu pot prezenta pasaje text din publicații care demonstrează științific procesul de izolare a SARS-CoV-2 și a substanței sale genetice.

  UNSER ZIEL:
  Kann keine Publikation präsentiert werden, müssen Kontrollversuche und das entscheidende Alignment gemeinsam mit uns und der betreffenden Person durchgeführt werden.
  SCOPUL NOSTRU:
  Dacă nu poate fi prezentată nicio publicație, testele de control și alinierea decisivă trebuie efectuate împreună cu noi și persoana în cauză.


  UNSER VERSPRECHEN:
  Kann in diesen gemeinsamen Versuchen oder durch die Publikationen unsere Behauptung widerlegt werden, erhält die entsprechende Person die in diesem Pool enthaltene Summe zzgl. 225.000 EUR.

  Alles Weitere in Kürze unter samueleckert.net

  PROMISIUNEA NOASTRA:
  Dacă afirmația noastră poate fi respinsă în cadrul acestor experimente comune sau prin publicații, persoana în cauză va primi suma conținută în acest fond plus 225.000 EUR.

  Toate celelalte în scurt timp la samueleckert.net

  https://new.awakeningchannel.com/offering-236250e-and-increasing-for-the-one-who-proves-that-the-supposed-virus-exists/
 • Alexandru YES 13.03.2021 05:30
  Vaccinarea = GENOCID MASCAT

  Interzicerea autopsiilor = GENOCID FACUT CU USILE INCHISE

  Virusul sars-cov2 – VIRUS INEXISTENT (nedovedit, neizolat, neclasificat!)

  Testarea PCR = VALIDAREA PANDEMIEI INCHIPUITE

  Felicitări pentru acest enunț care este realmente "o axiomă".
  Acesta este mesajul care trebuie promovat și adus la cunoștință maselor.
  Dacă reușiți să faceți și o gematrie pentru COVID-19
  completați axioma.

  Din nefericire, nu stiu în ce măsură se mai poate schimba opinia maselor, de vreme ce minciuna repetată prin toate mijlocele posibile a devenit un adevăr și adevărul a devenit o teorie a conspirației.
  Pentru că în curând o să fii catalogată (paria), îți doresc să te bucuri de acest aspect.
 • Alexandru YES 13.03.2021 21:14
  Enya: te rog gematria pentru COVID.-19
 • Ion A 12.03.2021 13:52
  Nu i-a plagiat pe bolșevicii de la Casa Albă; aceasta este doar ultima tactică de demonizare a celor care refuză vaccinarea (resetarea) ce se aplică la nivelul SUA și UE și care le va permite globaliștilor să acționeze ca și în cazul unui pericol la siguranța națională, adică implicând armata/ serviciile de informații.
 • Augusta 12.03.2021 14:10
  Cîțule-mîțule, nenorocitule! Terorist esti tu, cu stiinta rusinoasa ne obligi dictatorule, sa purtam masti!? mai deschide si tu o carte, ca suntem in epoca informatiei, ignorant nesimțit ce esti!
  Si "vaccinarea" despre care vorbesti, este terapie genetica experimentala, nazistule! Sa o modifici genetic pe maica-ta si pe tot neamul tau de hoti!
  Nu meriti sa iti vorbim altfel, pentru atitudinea fata de oameni, fata de liberul arbitru pe care ni le-a dat Dumnezeu prin nastere! si pentru incompetenta de care dai dovada in functia in care te-au cocotat oamenii de nimic ai faradelegii!
  Avea dreptate profetul DAVID! „Căci, atunci cînd se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni” Psalmul 11-8
 • Augusta 12.03.2021 14:23
  https://www.technocracy.news/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/

  https://youtu.be/FU-cqTNQhMM

  CEO-ul Moderna spune că injectiile ARNm „rescriu codul genetic”. El o numește „terapie a informației” și spune „De fapt hackăm software-ul vieții”. Aceasta ar trebui să fie o alertă roșie pentru fiecare om rațional. Transumanismul este o filozofie răsucită care crede în utilizarea tehnologiei înalte pentru a transforma oamenii în ființe nemuritoare. Adică scăpând de moarte și trăind pentru totdeauna. Mai mult, aceștia încearcă să folosească ingineria genetică pentru a crea o nouă rasă principală de gen, care va elimina toate caracteristicile „nepotrivite” ale oamenilor. În doar câțiva ani, transumanismul a înăbușit lumea împotriva voinței sale și fără consimțământul acesteia. Miliarde de oameni vor fi injectați cu preparate de terapie genetică mARN care vor schimba permanent machiajul genetic al unei persoane. ⁃ Editor TN

  https://leohohmann.com/2021/03/09/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/


  citu-mitu sa-si injecteze cata terapie genetica vrea, tot cretinoid ramane.
 • Augusta 12.03.2021 14:41
  CORPUL MEU, ALEGEREA MEA, NU A GUVERNULUI CRIMINAL SI TRADATOR SI NICI A PARLAMENTULUI TRADATOR!!

  EXPERTI DIN TOATA LUMEA SPUN CA TERAPIA GENETICA EXPERIMENTALA VA PRODUCE EFECTE MAI GRAVE DECAT GRIPA COVID. IAR GRIPA COVID SE POATE TRATA, SUNT ATATEA MEDICAMENTE, DAR TERAPIA GENETICA ESTE DEFINITIVA, SI NU SE POATE TRATA. MOARTEA NU SE MAI POATE TRATA. E DREPTUL MEU SA ALEG CE TERAPIE SA BAG IN CORPUL MEU, PE CARE MI L-A DARUIT DUMNEZEU, NU GUVERNUL, NU CITU-MITU.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ua6meLlYJdY

  https://soundcloud.com/user-222860353/breaking-dr-dolores-cahill-pcr-test-sequencing-found-influenza-a-and-b-not-sars-cov2

  DR GENETIC SI IMUNOLOG DOLORES CAHILL-PRESEDINTA WORLD FREEDOM ALLIANCE NE AVERTIZEAZA
  https://dolorescahill.com/pages/speeches-media-interviews

  https://worldfreedomalliance.org/violations-of-human-rights/

  DR. SHERRI TENPENNY EXPLAINS HOW THE DEPOPULATION COVID VACCINES WILL START WORKING IN 3-6 MONTHS (Video)
  https://truth11.com/2021/02/10/dr-sherri-tenpenny-explains-how-the-depopulation-covid-vaccines-will-start-working-in-3-6-months/
 • UN_OM 12.03.2021 15:03
  Atunci,, cum se numesc oare aceia care au stabilit amenda pentru nepurtarea măștii fără a o corela cu venitul minim,, ca medie dintre salariul minim și pensia minimă ?!
 • Augusta 12.03.2021 17:08
  Cum putem actiona in judecata guvernul, pentru amenzile disproportionate fata de salariul minim? trebuie sa existe o cale!
 • Orizont 12.03.2021 15:33
  https://www.antena3.ro/actualitate/balerina-opera-nationala-beatrice-serbanescu-vaccinata-astrazeneca-efecte-adverse-595782.html

  Beatrice Șerbănescu, balerină la Opera Națională povestește că a avut nevoie chiar de resuscitare după vaccinare, în ciuda faptului că nu a fost vaccinată cu o doză din lotul cu probleme.

  ”La 28 de ore de la vaccin, am avut o reacție foarte urâtă! Cu pierderea conștienței aproape un minut, având pulsul 40. Noroc că soțul meu, care este medic, era acasă și mi-a făcut resuscitare în adevăratul sens al cuvântului.
  Mi-am revenit destul de greu după ce m-am înnegrit."
 • __ 12.03.2021 18:43
  a se vedea diferența dintre leșin uzual gen după o sperietură și leșin după vaccin.

  -Robert Zenechiș Pfi,zău
 • event201 12.03.2021 15:33
  Eh... Nu el... Asa scria pe prompter, asa s-a transmis "de sus", de la oculta mondiala (OMS & co.). Inseamna ca suntem o tara MAJORITARA DE TERORISTI! :-) Pana si in MAI si in Sanatate, majoritatea ...tot "TERORISTI"!...
  Ma intreb: cei care s-au vaccinat in fata camerelor de filmat cu ser fiziologic (ca tovarasul prim ministru, ca tovarasul presedinte), cum se numesc? De un an de zile ne hartuiesc cu restrictii si amenzi PENTRU O GRIPA?! Cum se numeste asta?
 • Dromihete 12.03.2021 16:19
  Cutu-Cutu drogalau nenorocit, sterge-te de "faina" de la nas si mai ia o pauza ca ti-a necrozat creieru...Nu ca inainte sa devii o carcasa aveai asa ceva...In alta ordine de idei, va vom vaccina noi cu furcile, voi si liniile vostre de sange sunteti adevaratii teroristi si asta nu de azi de ieri, ci dintotdeauna; dar scarbos de flagrat in ultimii 30 de ani. Gata cu spectacolul, pe aici nu se mai trece!
 • Augusta 12.03.2021 16:49
  https://www.body-effects.com/die-impf-illusion

  ILUZIA VACCINARII - CU STUDII SI LINKURI - traduceti cu goagal, macar la asta sa foloseasca umanitatii acest big brother.

  Afacerea lucrativă de vaccinare
  Afacerea cu frica: asigurătorii de sănătate germani au cheltuit 1,52 miliarde pentru vaccinări în 2018  Faptele ascunse despre bolile infecțioase și vaccinările  „Producătorii de vaccinuri nu au nevoie de o dovadă reală a eficacității sau a unei analize a raportului beneficiu-sarcină pentru aprobare (este mai degrabă o fluturare a autorităților), trebuie doar să prezinte reacții de anticorpi fără sens”, spune dr. Klaus Hartmann, care a fost responsabil pentru vaccin timp de zece ani - Aprobările la PEI au fost responsabile în cartea sa „Vaccinați până când vine medicul”.  "Industria farmaceutică câștigă 50 de miliarde de dolari pe an pentru vaccinuri, dar câștigă 500 de miliarde de dolari pe an, vânzând toate medicamentele necesare pentru tratarea acestei epidemii de boli cronice. Medicamente pentru diabet, artrită, epi-pensuri pentru alergiile alimentare, tulburări de confiscare și multe altele. Și industria nu vrea să renunțe la această piață. "

  Discurs de Robert F. Kennedy Jr. la Berlin la demonstrația „Nu vaccinării obligatorii”.  Iluzie de vaccinare

  Dr. Suzanne Humphries relatează în cartea „Die Impf-Illusion” ce se întâmplă atunci când depistați daunele cauzate de vaccinare și întrerupeți activitatea lucrativă de vaccinare.  Nu cu mult timp în urmă, infecțiile mortale erau ororile lumii occidentale. Astăzi ni se spune că introducerea vaccinărilor ne-a mărit speranța de viață și a prevenit decesele masive. Dar este cu adevărat adevărat?  În cartea lor bine cercetată, Dr. Suzanne Humphries și Roman Bystrianyk examinează cauzele reale ale bolilor și relația dintre condițiile de viață, dieta și sănătatea. Folosesc fapte și statistici din reviste, cărți, ziare și alte surse medicale ignorate sau trecute cu vederea mult timp care, luate împreună, distrug mitul conform căruia vaccinarea ne-a eliberat de bolile infecțioase. În plus, ne confruntă cu faptul înfricoșător că vaccinurile ar fi putut crea o mare hidra de noi boli pe care încă nu le înțelegem, dar care ar putea avea consecințe fără precedent pentru copiii noștri și generațiile viitoare.  De ce credem ceva? Pentru că și ceilalți cred asta? Pentru că familia noastră și mediul nostru apropiat cred asta? Pentru că cineva respectat sau de încredere ne-a sfătuit să credem? Am fost învățați să credem în școală? Mass-media a raportat-o ​​în acest fel, iar și iar? O credem pentru că ideea există de atâta timp?  Nu credeți nimic! Trageți propriile concluzii. Această carte este rezultatul a 20 de ani de cercetare. Citiți faptele!
 • Augusta 12.03.2021 17:02
  STUDIU GERMAN PE MASTI -
  https://co-ki.de/
  PUTETI RAPORTA SI VOI EFECTELE MASTILOR IN ACEST STUDIU, AICI: https://limesurvey.uni-wh.de/index.php/482595?lang=de!

  https://2020news.de/60-der-kinder-zornig-neue-deutsche-maskenstudie/

  Oamenii de știință de la Universitatea din Witten / Herdecke au descoperit într-un nou studiu, care leagă 2020News aici ca o publicație avansată , că măștile îi afectează pe copii în multe moduri, psihologic și fizic. Cu un timp mediu de purtare de 270 de minute pe zi, stresul a fost găsit la 68% dintre copii. Copiii cu deficiențe sufereau de iritabilitate (60%), cefalee (53%), dificultăți de concentrare (50%), fericire redusă (49%), aversiune la școală / grădiniță (44%), stare generală de rău (42%), dificultăți de învățare ( 38%)) și somnolență sau oboseală (37%).

  La Universitatea din Witten / Herdecke, activitatea de cercetare a echipei conduse de Dr. Silke Schwarz și prof. Dr. Ekkehart Jenetzky a înființat un registru online în care părinții copiilor care au nevoie de o mască să își poată introduce observațiile.
  Cercetătorii ajung la concluzia: „Primul registru din lume pentru înregistrarea efectelor purtării măștilor asupra copiilor este dedicat unei noi întrebări de cercetare. Frecvența utilizării registrului și spectrul de simptome înregistrate indică importanța subiectului și solicită sondaje reprezentative, studii controlate randomizate cu diferite măști și o evaluare reînnoită a riscului-beneficiu pentru grupul vulnerabil de copii: adulții trebuie să reflecte în mod colectiv asupra în ce circumstanțe ar fi dispuși să își asume un risc rezidual pentru a oferi copiilor o calitate a vieții mai ridicată fără a fi nevoie să poarte o mască. "

  Proiectul de cercetare continuă, puteți participa la sondaj aici: https://limesurvey.uni-wh.de/index.php/482595?lang=de!
 • Augusta 12.03.2021 17:03
  STUDIU GERMAN PE MASTI -
  https://co-ki.de/
  PUTETI RAPORTA SI VOI EFECTELE MASTILOR IN ACEST STUDIU, AICI: https://limesurvey.uni-wh.de/index.php/482595?lang=de!

  https://2020news.de/60-der-kinder-zornig-neue-deutsche-maskenstudie/

  Oamenii de știință de la Universitatea din Witten / Herdecke au descoperit într-un nou studiu, care leagă 2020News aici ca o publicație avansată , că măștile îi afectează pe copii în multe moduri, psihologic și fizic. Cu un timp mediu de purtare de 270 de minute pe zi, stresul a fost găsit la 68% dintre copii. Copiii cu deficiențe sufereau de iritabilitate (60%), cefalee (53%), dificultăți de concentrare (50%), fericire redusă (49%), aversiune la școală / grădiniță (44%), stare generală de rău (42%), dificultăți de învățare ( 38%)) și somnolență sau oboseală (37%).

  La Universitatea din Witten / Herdecke, activitatea de cercetare a echipei conduse de Dr. Silke Schwarz și prof. Dr. Ekkehart Jenetzky a înființat un registru online în care părinții copiilor care au nevoie de o mască să își poată introduce observațiile.
  Cercetătorii ajung la concluzia: „Primul registru din lume pentru înregistrarea efectelor purtării măștilor asupra copiilor este dedicat unei noi întrebări de cercetare. Frecvența utilizării registrului și spectrul de simptome înregistrate indică importanța subiectului și solicită sondaje reprezentative, studii controlate randomizate cu diferite măști și o evaluare reînnoită a riscului-beneficiu pentru grupul vulnerabil de copii: adulții trebuie să reflecte în mod colectiv asupra în ce circumstanțe ar fi dispuși să își asume un risc rezidual pentru a oferi copiilor o calitate a vieții mai ridicată fără a fi nevoie să poarte o mască. "

  Proiectul de cercetare continuă, puteți participa la sondaj aici: https://limesurvey.uni-wh.de/index.php/482595?lang=de!
 • Augusta 12.03.2021 17:12
  Distribuiți și participați la PROIECTUL „Cântecul libertății pentru viitor”
  https://www.youtube.com/watch?v=2-PuosiGJRE
 • ioansperling 12.03.2021 17:13
  https://vrabiute.blog/2021/03/12/cei-care-se-opun-vaccinarii-si-mastilor-sunt-teroristi/
 • Valter COJMAN 12.03.2021 17:15
  Mai bine un astfel de terorist decat talhar de copii si pensionari si un ucigas fascist, care mai este si drogat, cum e Citu si, mai ales, guwernerul lui, in frunte cu nazistul sef, Hitler de Romania...
  Personal, NU MA VACCINEZ atata timp cat firmele producatoare au imunitate si nu isi asuma raspunderea efectelor adverse...
 • Nenea Iancu 12.03.2021 19:26
  Maestrul Cristoiu e de vină! Păi n-a vorbit dumnealui despre TERORIȘTI în toată perioada pandemiei? Evident, se referea la cei din 1989, dar a rămas și Cîțu-Mîțu cu ceva - cât a putut el reține - din „jurnalul meu video”. Asta este România liber(al)ă: avem Robotul și Cîțetofonul și mai mult nici nu ne trebuie!
 • Nespalat pe creier 12.03.2021 20:46
  Curat idiot!
 • Dromihete 12.03.2021 23:28
  Cred ca de vre-o 2 saptamani tot au aparut, din ce in ce mai des, acest tip de materiale, venind din Israel, unde suntem avetizati foarte serios ca treaba este pe viata si pe moarte....culmea este ca de data asta este vorba despre un politician ...
  Oare (c)utu-utu ce zice despre asta? Si asta tot terorista o fi?
  https://brandnewtube.com/watch/covid-vaccine-israel-039-s-outcry-to-the-world_UvUWdrzbbzpnDBP.html
 • Alexandru YES 13.03.2021 06:05
  Sugestie pentru Active News
  Nu mai legitimati minciuna prin punere pe prima paginade test pcr rapid si umaginea cu covrigul.
  Că ori ne dăm de gol ori nu ne dăm seama.
 • Alexandru YES 13.03.2021 06:05
  Sugestie pentru Active News
  Nu mai legitimati minciuna prin punere pe prima paginade test pcr rapid si umaginea cu covrigul.
  Că ori ne dăm de gol ori nu ne dăm seama.
 • Constantin8 13.03.2021 10:43
  Este clar ca le este frica ! Trebuie loviti cat sunt in starea asta de nesiguranta pe ei si pe organele de represiune de sub comanda lor.
 • Enya 14.03.2021 01:09
  Domnule Alexandru Yes, va marturisesc ca habar nu aveam ce este gematria, a trebuit sa ma uit pe net. Chiar nu stiu ce sa va raspund in acest moment, dar va multumesc pentru mesajul de mai sus. Daca oamenii, fratii nostri, romanii, pamantenii ar intelege ca NU exista acest virus in numele caruia ne-au confiscat vietile si libertatile si ca aici se inchide orice subiect / manipulare / indoctrinare / spalare pe creier / infricosare / terorizare, atunci s-ar sparge si acest nenorocit ultim plan al NWO de inrobire totala a fiintei umane!

  Doar atat trebuie sa intrebe fiecare, din orice tara, pe aia care-si zic politicieni: unde este dovada izolarii virusului? Si pentru ca nimeni nu ar putea raspunde vreodata la aceasta intrebare, abia atunci ar cadea si mastile. Mastile teroristilor si criminialilor care fac acum CRIME IMPOTRIVA UMANITATII!

  O singura intrebare trebuie sa adreseze in cor umanitatea: CARE ESTE DOVADA EXISTENTEI, A IZOLARII SI CLASIFICARII ACESTUI ASA-ZIS VIRUS?

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol