Derapaj major al premierului Cîțu: Cei care se opun vaccinării și măștilor sunt TERORIȘTI

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul de paie al României nu se dezice. Se pare că nici până acum nu a reușit să citească Declarația Universală a Drepturilor Omului și Constituția României. Cu un text impus să-l recite azi, după cum se vede din filmare, el a declarat, fără a accepta nici o întrebare, că cei care se opun vaccinării și măștilor sunt TERORIȘTI.

Declarația premierului teleghidat Cîțu-Mîțu reușește să le depășească pe cele ale lui Ceaușescu și Iliescu la un loc, care, în 1989 și 1990, se limitaseră la a-i considera pe opozanții celor două regimuri totalitariste „huligani” și, respectiv, „golani”. Vrea și el să rămână în istorie cu ceva. A reușit.

Premierul Florin Cîțu a criticat în termeni duri persoanele care militează împotriva vaccinării și a împotriva purtării măștii de protecție. Cîțu afirmă că aceste acțiuni sunt de-a dreptul teroriste și se încearcă subminarea autorității statului, transmite Florin Pușcaș de la Știri pe Surse, furnizând declarația în cauză și extrasul filmat de mai sus.

Ca de la președinte la premier de paie

Declarația lui pare plagiată de la administrația președintelui de paie de la Casa Albă, Joe Biden, care i-a considerat pe suporterii lui Donald Trump „teroriști interni”. Lipsă de imaginație. Iată perla lui Mîțu:

"În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia Guvernul pentru a opri pandemie. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public, există o campanie împotriva distanțării și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști. A zădărnici această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului", a declarat Cîțu.

UPDATE: Ulterior, este adevărat, cei care au încercat să organizeze prima demonstrație anti-FSN din România, imediat după Crăciunul lui 1989, au fost considerați, de asemenea, „teroriști”, după cum amintește ca martor AICI și scriitorul Ion Cristoiu.

Poate nu degeaba formațiunea comunistă din India se numește CITU...

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (26)
  • Andrei-NicolaeMihai 12.03.2021 11:29
    "Premierul" Cîțu: Acțiunile celor care fac campanii împotriva măștii și a vaccinării sunt similare cu cele ale unor teroriști."

    Răspundem:

    Toate vaccinurile anti covid-19 sunt inacceptabile dpdv duhovnicesc, iar toți vaccinații (care încă nu mor) sunt compromisi PE VIAȚĂ dpdv medical și devin efectiv adevarate bombe epidemiologice (împrăștie moarte și boală).

    Lucrurile acestea trebuiesc spuse în gura mare de la amvon, dar și de fiecare creștin. Parcă Biserica trebuia să fie "stâlp și temelie a Adevărului"! (I Timotei 3, 15

    Preoții care promovează vaccinul (părtași la păcate strigătoare la cer - liniile celulare de fetusi avortati + păcatul strigător la cer în sine: își dau fii duhovnicești la moarte) trebuie neîntârziat opriți de la slujire/ predică, apoi re-catehizati, iar dacă nu își vin in simțiri, trebuiesc de urgență caterisiti!
  • Andrei-NicolaeMihai 12.03.2021 11:46
    "Premierul" Cîțu: Acțiunile celor care fac campanii împotriva măștii și a vaccinării sunt similare cu cele ale unor teroriști."

    Răspundem:

    Între timp Trinitasul promovează vaccinurile și nimeni - nici chiar ÎPS Teodosie (mulțumim, Doamne, că îl avem!), care cu toate ca e critic asupra lor - deocamdată nu le-a combătut dpdv teologic/ duhovnicesc. Sfântul Apostol Pavel ne-a lăsat un cuvânt foarte clar în legătură cu asemenea situații: "Fără să vă înfricoșați întru nimic de cei potrivnici, ceea ce pentru ei este un semn de pierzare, iar pentru voi de mântuire, și aceasta este de la Dumnezeu." Filipeni 1, 28

    Toate vaccinurile anti covid-19 inacceptabile dpdv duhovnicesc, iar toți vaccinații (care încă nu mor) sunt compromisi PE VIAȚĂ dpdv medical și devin efectiv adevarate bombe epidemiologice (împrăștie moarte și boală).

    Lucrurile acestea trebuiesc spuse în gura mare de la amvon, dar și de fiecare creștin. Se tot vorbește de smerenie, dar întreb: ce smerenie e aceea care Îl trădează pe Însuși Hristos și care îl dă pe aproapele morții?! Noi așa ceva nu putem suporta! Parcă Biserica trebuia să fie "stâlp și temelie a Adevărului"! (I Timotei 3, 15

    Preoții care promovează vaccinul (părtași la păcate strigătoare la cer - liniile celulare de fetusi avortati + păcatul strigător la cer în sine: își dau fii duhovnicești la moarte) trebuie neîntârziat opriți de la slujire/ predică, apoi re-catehizati, iar dacă nu își vin in simțiri, trebuiesc de urgență caterisiti.
  • __ 12.03.2021 11:50
    deștept... domnu premier, stiti unde sunt? cu fii-miu; de ce? fiindca invatatoarea lui de clasa 0 a LEȘINAT IERI la câteva ore dupa vaccin.

    Știți ce-i aia leșin după vaccin? Înseamnă că îți bate MOARTEA la ușă. Era să leșin și eu când am auzit, idiotule!


    "îmbunătățirea sănătății tuturor românilor"
  • Orizont 12.03.2021 12:55
    Pai pentru profesori au ramas doar loturi Astra-Zeneca...
  • __ ► Orizont 12.03.2021 17:22
    Cred că.
    Nu stiu cum le  fac Verificarea Calliatii la aceste milioane de vaccinuri atata timp cat sunt rebuturi la fabricatia microprocesoarelor. Stie domnul Câțu.

    invatatoarea e la ultima serie de elevi săraca... a lesinat de doua ori... Scoala Horea...

    Daca ai covid tot ce se intqmpla e de la covid
    Daca faci vaccin tot ce se intampla NU e de la vaccin

    Wishful thinking!



    - Astrul Zenec McLACALUT
  • Orizont 12.03.2021 12:35
    Gruparea terorista este la varful Guvernului ! Doar nu degeaba si-a pus tricou negru la montajul propagandistic cu rapelul . Pana la urma CINE il comanda pe acest oligofren ?
  • DanCapitanDePlai 12.03.2021 12:42
    Acum, în efemerul și fascistul $ecuristan
    Este prim sinistru neliberalul Cîțu Mîțu.
    Gollum nebunu' îngroapă țara, ban cu ban;
    Mai aruncă el o piatră, de te apucă bîțu!
  • Orizont 12.03.2021 12:45
    Animalule , cara-te cu expertii tai cu tot ! Daca sunt semnale clare ca serul AstraZeneca produce Tromboza , cheaguri de sange , atunci DE CE nu recomandati public ca victimele sa ia preventiv medicamente anticoagulante pentru o anumita perioada ??
    De unde apar astfel de efecte - de la substante din ser , sau (mai grav) de la asa zis-ul mecanism de "imunizare" ?? Cu cat ingropati mai mult , cu atat campania voastra se naruie !
  • Traiasca Romania Libera 12.03.2021 13:05
    Vom vedea cat de curand cine e teroristul, mai sluga marioneta drogata si nauca ce esti tu. Deja lumea a aflat cum sta treaba prin spitale, unde esti legat, sedat, abandonat si lasat sa mori cu un tub in gura de cei care poarta masti si care promoveaza injectarea cu modificatori genetici. Hotul striga hotii?! Nice try, dar nu pacalesti pe nimeni, mincinos dezaxat care esti tu.
  • ioansperling 12.03.2021 13:11
    Teroristi sunt aia din care te tragi tu Scârțu-Pârțu! Au distrus Romania! Terorist esti si tu cu Johannis si Arafat si toti care va fac jocul pe bani sau de prosti! Ati distrus Romania de tot acum vreti sa decimati si populatia!
    Dumnezeu să va bata morminte văruite!
  • Enya 12.03.2021 13:48
    Teroristii sunt EI!

    Vaccinarea = GENOCID MASCAT

    Interzicerea autopsiilor = GENOCID FACUT CU USILE INCHISE

    Virusul sars-cov2 – VIRUS INEXISTENT (nedovedit, neizolat, neclasificat!)

    Testarea PCR = VALIDAREA PANDEMIEI INCHIPUITE

    Botnitele = CANCER PULMONAR, BOLI PULMONARE SI INFECTIOASE, ALTE BOLI etc.

    Cand va cere poporul condamnarea la inchisoare pe viata a acestor criminali care ii omoara pe romani in spitale???
  • Alexandru YES 13.03.2021 05:30
    Vaccinarea = GENOCID MASCAT

    Interzicerea autopsiilor = GENOCID FACUT CU USILE INCHISE

    Virusul sars-cov2 – VIRUS INEXISTENT (nedovedit, neizolat, neclasificat!)

    Testarea PCR = VALIDAREA PANDEMIEI INCHIPUITE

    Felicitări pentru acest enunț care este realmente "o axiomă".
    Acesta este mesajul care trebuie promovat și adus la cunoștință maselor.
    Dacă reușiți să faceți și o gematrie pentru COVID-19
    completați axioma.

    Din nefericire, nu stiu în ce măsură se mai poate schimba opinia maselor, de vreme ce minciuna repetată prin toate mijlocele posibile a devenit un adevăr și adevărul a devenit o teorie a conspirației.
    Pentru că în curând o să fii catalogată (paria), îți doresc să te bucuri de acest aspect.
  • Alexandru YES 13.03.2021 21:14
    Enya: te rog gematria pentru COVID.-19
  • o.c. 12.03.2021 13:52
    Nu i-a plagiat pe bolșevicii de la Casa Albă; aceasta este doar ultima tactică de demonizare a celor care refuză vaccinarea (resetarea) ce se aplică la nivelul SUA și UE și care le va permite globaliștilor să acționeze ca și în cazul unui pericol la siguranța națională, adică implicând armata/ serviciile de informații.
  • UN_OM 12.03.2021 15:03
    Atunci,, cum se numesc oare aceia care au stabilit amenda pentru nepurtarea măștii fără a o corela cu venitul minim,, ca medie dintre salariul minim și pensia minimă ?!
  • Orizont 12.03.2021 15:33
    https://www.antena3.ro/actualitate/balerina-opera-nationala-beatrice-serbanescu-vaccinata-astrazeneca-efecte-adverse-595782.html

    Beatrice Șerbănescu, balerină la Opera Națională povestește că a avut nevoie chiar de resuscitare după vaccinare, în ciuda faptului că nu a fost vaccinată cu o doză din lotul cu probleme.

    ”La 28 de ore de la vaccin, am avut o reacție foarte urâtă! Cu pierderea conștienței aproape un minut, având pulsul 40. Noroc că soțul meu, care este medic, era acasă și mi-a făcut resuscitare în adevăratul sens al cuvântului.
    Mi-am revenit destul de greu după ce m-am înnegrit."
  • __ 12.03.2021 18:43
    a se vedea diferența dintre leșin uzual gen după o sperietură și leșin după vaccin.

    -Robert Zenechiș Pfi,zău
  • event201 12.03.2021 15:33
    Eh... Nu el... Asa scria pe prompter, asa s-a transmis "de sus", de la oculta mondiala (OMS & co.). Inseamna ca suntem o tara MAJORITARA DE TERORISTI! :-) Pana si in MAI si in Sanatate, majoritatea ...tot "TERORISTI"!...
    Ma intreb: cei care s-au vaccinat in fata camerelor de filmat cu ser fiziologic (ca tovarasul prim ministru, ca tovarasul presedinte), cum se numesc? De un an de zile ne hartuiesc cu restrictii si amenzi PENTRU O GRIPA?! Cum se numeste asta?
  • Dromihete 12.03.2021 16:19
    Cutu-Cutu drogalau nenorocit, sterge-te de "faina" de la nas si mai ia o pauza ca ti-a necrozat creieru...Nu ca inainte sa devii o carcasa aveai asa ceva...In alta ordine de idei, va vom vaccina noi cu furcile, voi si liniile vostre de sange sunteti adevaratii teroristi si asta nu de azi de ieri, ci dintotdeauna; dar scarbos de flagrat in ultimii 30 de ani. Gata cu spectacolul, pe aici nu se mai trece!
  • ioansperling 12.03.2021 17:13
    https://vrabiute.blog/2021/03/12/cei-care-se-opun-vaccinarii-si-mastilor-sunt-teroristi/
  • Valter COJMAN 12.03.2021 17:15
    Mai bine un astfel de terorist decat talhar de copii si pensionari si un ucigas fascist, care mai este si drogat, cum e Citu si, mai ales, guwernerul lui, in frunte cu nazistul sef, Hitler de Romania...
    Personal, NU MA VACCINEZ atata timp cat firmele producatoare au imunitate si nu isi asuma raspunderea efectelor adverse...
  • Nenea Iancu 12.03.2021 19:26
    Maestrul Cristoiu e de vină! Păi n-a vorbit dumnealui despre TERORIȘTI în toată perioada pandemiei? Evident, se referea la cei din 1989, dar a rămas și Cîțu-Mîțu cu ceva - cât a putut el reține - din „jurnalul meu video”. Asta este România liber(al)ă: avem Robotul și Cîțetofonul și mai mult nici nu ne trebuie!
  • Dromihete 12.03.2021 23:28
    Cred ca de vre-o 2 saptamani tot au aparut, din ce in ce mai des, acest tip de materiale, venind din Israel, unde suntem avetizati foarte serios ca treaba este pe viata si pe moarte....culmea este ca de data asta este vorba despre un politician ...
    Oare (c)utu-utu ce zice despre asta? Si asta tot terorista o fi?
    https://brandnewtube.com/watch/covid-vaccine-israel-039-s-outcry-to-the-world_UvUWdrzbbzpnDBP.html
  • Alexandru YES 13.03.2021 06:05
    Sugestie pentru Active News
    Nu mai legitimati minciuna prin punere pe prima paginade test pcr rapid si umaginea cu covrigul.
    Că ori ne dăm de gol ori nu ne dăm seama.
  • Alexandru YES 13.03.2021 06:05
    Sugestie pentru Active News
    Nu mai legitimati minciuna prin punere pe prima paginade test pcr rapid si umaginea cu covrigul.
    Că ori ne dăm de gol ori nu ne dăm seama.
  • Enya 14.03.2021 01:09
    Domnule Alexandru Yes, va marturisesc ca habar nu aveam ce este gematria, a trebuit sa ma uit pe net. Chiar nu stiu ce sa va raspund in acest moment, dar va multumesc pentru mesajul de mai sus. Daca oamenii, fratii nostri, romanii, pamantenii ar intelege ca NU exista acest virus in numele caruia ne-au confiscat vietile si libertatile si ca aici se inchide orice subiect / manipulare / indoctrinare / spalare pe creier / infricosare / terorizare, atunci s-ar sparge si acest nenorocit ultim plan al NWO de inrobire totala a fiintei umane!

    Doar atat trebuie sa intrebe fiecare, din orice tara, pe aia care-si zic politicieni: unde este dovada izolarii virusului? Si pentru ca nimeni nu ar putea raspunde vreodata la aceasta intrebare, abia atunci ar cadea si mastile. Mastile teroristilor si criminialilor care fac acum CRIME IMPOTRIVA UMANITATII!

    O singura intrebare trebuie sa adreseze in cor umanitatea: CARE ESTE DOVADA EXISTENTEI, A IZOLARII SI CLASIFICARII ACESTUI ASA-ZIS VIRUS?
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)