Delir de tip nazist al lui Kelemen Hunor: Aș vaccina obligatoriu toată România

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele UDMR, Kelemen Hunor, susține că ar duce mai departe obligativitatea de vaccinare cu serurile experimentale Covid la anumite categorii socio-profesionale și ar plusa inclusiv măsurile adoptate de italieni în privința condiționării accesului la locul de muncă de pașaportul Covid. El a reacționat astfel la poziția mai puțin extremistă a co-etnicului său, Csaba Asztalos, șeful Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

„Ce zice domnul Asztalos, e treaba domnului Asztalos. S-ar putea să aibă dreptate, s-ar putea să nu aibă dreptate. Dacă trebuie lege, atunci vom da lege. Eu chiar m-aș duce mai departe cu aceste decizii și mai bine mă înjurați pe mine, cei care nu sunteți de acord cu vaccinarea, decât să ajungeți la Terapie Intensivă și să muriți. Eu aș merge până acolo, poate dincolo de ce au făcut italienii, care au zis: de la 1 octombrie nimeni nu intră, nici dacă are serviciul la stat, nici dacă are serviciul la privat, dacă nu este vaccinat. Punct. Poți să faci ce vrei cu corpul tău, e dreptul tău, dar și statul trebuie să aibă grijă de sănătatea publică. Când e vorba despre sănătatea publică, dacă e nevoie de lege, trebuie să dăm lege. Eu, personal, m-aș duce mai departe și cu obligativitatea de a vaccina anumite categorii socio-profesionale. Chiar și despre acest lucru este bine să discutăm”, a declarat Kelemen Hunor, joi, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres

Liderul UDMR a răspuns astfel afirmațiilor președintelui Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Asztalos Csaba, care a explicat că introducerea certificatului „sanitar” nu poate fi adoptată printr-o hotărâre de Guvern, ci doar printr-o lege votată de Parlament, din cauză că aduce „o condiționare sau limitare a exercițiului drepturilor sau libertăților fundamentale”.

Liderul UDMR a spus că dacă e vorba de a îngrădi anumite drepturi, și prin lege se poate, trebuie adoptată o lege, „dar degeaba stăm, nefăcând nimic, că uite, avem cifre alarmante și previziunea nu e foarte bună”. De fapt, d-l Hunor ar trebui să știe că măsurile liberticide nu pot fi adoptate decât printr-o lege superioară a Parlamentului, deoarece drepturile și libertățile fundamentale sunt garantate de Constituție iar derogările de la legea fundamentală nu se pot adopta prin legi inferioare. Dar d-l Hunor se face că a uitat și folosește intimidarea sau înfricoșarea pe post de argumente:

„Vedem ce s-a întâmplat în multe state și, vrând-nevrând, eu cred că trebuie să ne îndreptăm către a asigura și a face în așa fel încât marea majoritate a cetățenilor să se vaccineze. Și da, după aceea, sigur, dacă te-ai vaccinat, libertatea ți se dă înapoi. Dacă ai acest certificat. Dacă trebuie lege, dăm lege, nu-i nici o problemă. Problema este cum abordăm și eu sunt pentru o abordare destul de dură, brutală. Dacă anumite vaccinuri nu ar fi fost obligatorii, în anii '30, '40, '50, '60, '70, inclusiv când noi ne-am născut, atunci probabil că mulți dintre noi nu am fi la Congresul UDMR”, a subliniat Kelemen Hunor. El face, deliberat sau nu, o confuzie gravă între vaccinurile clasice pentru bolile copilăriei și noile seruri experimentale Covid, bazate pe tehnologia ARN mesager, niciodată folosită anterior și care a generat numeroase reacții adverse în 9 luni de când este administrată cu autorizație provizorie. La același congres a participat, vineri, și premierul Florin Cîțu (PNL), spunând și el că nu vede nici o discriminare în implementarea pașapoartelor interne de vaccinare.

Executivul PNL-UDMR a adoptat vineri, prin hotărâre de guvern, obligativitatea certificatului Covid pentru accesul la anumite activități publice în localitățile unde rata de incidență a infectărilor cu SARS-CoV-2 este mai mare de 3 la mia de locuitori și mai mică sau egală cu 6 la mia de locuitori. Discriminarea constă în faptul că persoanele sănătoase care nu se încadrează în una dintre cele 3 categorii cuprinse în certificatul Covid vor fi excluse de la viața publică fiind forțate financiar și social, pe termen lung, să se vaccineze.


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (23)
  • Enya 18.09.2021 02:04
    Nazzi, mars, ma, la inchisoare!!! Pe viata!
  • roman ortodox 18.09.2021 02:43
    maghiarul inca nu e demis dupa aceasta afirmatie?
  • Sweeping 18.09.2021 11:36
    Jegul ăsta nu e maghiar ci, bozgor - un om fără țară.
  • ioansperling 18.09.2021 07:15
    Vin alegerile si fiecare se lauda in fata "stapanilor" cu cat este el de devotat! Ca doar nu-l alege prostimea ci este pus si el o stie!
  • UN_OM 18.09.2021 07:43
    Go back to the roots !
  • Sdv 18.09.2021 08:37
    Ia du-te mai imbecilule in Ungaria si fa acolo ce te taie capul daca te lasa aia!!!! Bai idiotule de cand dictezi tu vis-a-vis de sanatatea altora???!!

    Te preocupa pe tine sanatatea romanilor cum ma preocupa pe mine daca ploua in Tanzania!!!
    Bai dobitocule, ceva bun nu iti trece prin cap??!

    Mars la inchisoare, cum zicea cineva mai sus, asta e tot ce meriti pt. ceea ce ai spus!!!
  • OMAGA 18.09.2021 10:24
    Nazisti sunt cei care il comanda si ii dau ordinul sa dea aceste replici. Prin rotatie (cand UDMR, cand PSD-Rafila, cand Nelu Tataru) ei apar la TV sau in presa si dau astfel de replici, apoi o vreme nu mai zic nimic.
    Sunt mesaje trimise catre populatie, ca sa se ia pulsul.
  • Sascha 18.09.2021 10:26
    Asemenea comentarii pot fi facute de :
    1. Un om care,redus mintal fiind,nu poate,nici acum,după atâtea clarificări din partea specialiștilor să ÎNȚELEAGĂ adevărată miză a vaccinarii
    2. Un politician nemernic ,care,deși știe și înțelege totul,continuă să pledeze in favoarea acestui genocid.
  • MILI 18.09.2021 10:35
    Un musulman sirian și un bozgor ordinar vor să ne vaccineze cu forța,culmea spre binele nostru. Un apevist făcut colonel la apelul bocancilor s-a transformat în mama păduchia și prevede apocalipsa. Trăim vremuri grele fraților.
  • DanCapitanDePlai 18.09.2021 11:30
    Mai bine te vaccinăm noi: doză unică, metoda Țepeș - vaccin 100% sigur!
    După aia, nu mai transmiți nimic la nimeni.
  • DANA Q 18.09.2021 19:23
    Subscriu.Sant absolut de acord cu acest tip de vaccin dar,nu doar pentru boanghinul asta sovin,ci si pentru toti bolnavii mintal care vor asemenea tratamente si,har Domnului avem f. multi; deci cred ca va trebui sa sacrificam o padure întreaga pentru acesti criminali.
  • mariusmioc 18.09.2021 12:32
    Trebuie anulate toate legile care spun că statul trebuie să aibă grijă de sănătatea publică. Sub acest pretext se încalcă libertatea și se jefuiește populația în folosul marilor firme farmaceutice și a celor cărora le place să pescuiască în ape tulburi.
  • Orizont 18.09.2021 12:44
    Janghina , ti-ai sapat groapa si tie si UDMR !
  • Teo Cezar 18.09.2021 12:57
    Mai doctor Mengelle mars de aici animalule, obligi tu omul sa se intepe cu un ser experimental ca asa vrei tu ? Tu te auzi ce debitezi?
  • Narcis 18.09.2021 13:38
    Prin tot ce face UDMR dovedește ca este DUȘMANUL DE MOARTE AL ROMANILOR,de 32 de ani. Sa facă vaccinu la tooooti maghiarii și secuii din zonele lor!!!! Sa nu “moara “ ei de grija romanilor. Rușine partidelor din parlament ca accepta aceasta organizație, care nu este nici măcar partid politic, sa intre legal în parlament. Nu are cine sa le dea peste boticurile lor fine !!!!
  • Isaia 18.09.2021 14:33
    UDMR nici macar nu e partid. E dintotdeauna la guvernare tot din slabiciunea si coruptia partidelor asa-zis romanesti. E rau ca toleram niste venetici, niste tradatori si dusmani ai neamului, in pozitii cheie. Asta, impreuna cu Arafat, Iohanis, etc. ar fi trebuit sa fie de mult judecati pentru tradare si bagati la puscarie.
  • Orizont 18.09.2021 17:41
    Judecati doar de un tribunal ad-hoc al poporului , pentru ca mafia robelor isi vede linistita de salariile grase si pensiile speciale.
  • Rusi 18.09.2021 14:44
    Presedintele si membrii administratiei prezidentiale, ministrii si toti cei care o freaca pe la ministere, parlamentarii si toti atarnatorii de acolo sa fie vaccnati de urgenta! Asteptam.
  • Orizont 18.09.2021 17:54
    :)) D-le/d-na RUSI , pareti asa nitel mai naiv/a ...
    S-au injectat cu ser fiziologic si vitamine - Nu cred ca au riscat nici macar cu doze placebo !
    Iar care nu au avut incredere nici in acest aranjament au gasit un doctor de incredere care sa le faca prin metoda la chiuveta , mai ales ca zoaiele NU fac nici o "imunizare" si nu s-a pus pana acum problema verificarii postvaxxin..
  • OMAGA 18.09.2021 16:41
    Ar trebui trimis inapoi in pusta aia maghiara de unde a venit, impreuna cu rahatul lui de uniune maghiara, care nici macar nu este partid. Niste lipitori ordinare care in ultimii 30 de ani s-au aliat cu absolut oricine le-a promis un loc la guvernare.
  • mapuni 18.09.2021 21:18
    vaccineaz-o pe mama ta! hai marș!
  • Tic 19.09.2021 21:18
    La comentariul d-lui Ioan Dan :nu as avea încredere în tratamentele puse acum pe piața de alde ăștia. Cine știe ce este în ele.
  • Cristache 03.12.2021 16:02
    Si cand te gandesti ca erau unii, nu putini, care speneau ca acest K.Hunor este un tip rational, echilibrat, etc., si merita sa faca parte din Guvernul Romaniei chiar si in pozitia de vice-prim ministru. V-ati inselat cu totii. Ce naste din pisica (Ungaria), soareci mananca!
    Hunor nu-i decat un demn urmas a lui Horty - amiralul fara flota.
    Si o intrebare pentru acest jeg hortist: pe ma-ta nu vrei sa o injectezi obligatoriu? Nu de alta dar ai scapa de grija ei.
Ultima oră

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu