Delegația cu Brâul Maicii Domnului a ajuns la Biserica Sfântul Gheorghe-Nou din Capitală. Credincioșii sunt așteptați în număr cât mai mare la rugăciune și închinare

De Ginan Abraheam  /  

Foto: Ziarul Lumina

Foto: Ziarul Lumina

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biserica „Sfântul Gheorghe”-Nou din Capitală își va sărbători hramul de iarnă marți, 6 decembrie, când va fi cinstit Sfântul Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei. Credincioșii care trec pragul lăcașului de închinare bu­cureștean au bucuria de a participa, în perioada 4-7 decembrie, la un bogat program liturgic, prilejuit și de aducerea în pelerinaj, pentru prima oară, a Cinstitului Brâu al Maicii Domnului de la Mănăstirea Kato Xenia din Grecia, informează ziarul lumina. 

Delegația care a adus frumosul cadou a fost întâmpinată de un sobor de preoți în frunte cu părintele  paroh Emil Nedelea Cărămizaru, duminică dimineață. Ulterior acestui moment, s-au săvârșit slujbele Utreniei și Sf. Liturgie, în timp ce credincioșii au fost invitați să se închine în fața Brâului Maicii Domnului, ce stătea alăturat mâinii drepte a Sf Ierarh Nicolae. 
 
 Brâul Maicii Domnului a ajuns la Biserica „Sfântul Gheorghe”-Nou din Capitală 236066

 
 Brâul Maicii Domnului a ajuns la Biserica „Sfântul Gheorghe”-Nou din Capitală 236069
 
 Brâul Maicii Domnului a ajuns la Biserica „Sfântul Gheorghe”-Nou din Capitală 236085
 

Programul următoarelor zile:

 Marți, 6 decembrie, în ziua hramului, va fi oficiată slujba Utreniei de la ora 8:00, iar de la ora 9:30, Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop-vicar patriarhal, va săvârși Sfânta Liturghie arhierească, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. 
Tot de la ora 17:00 vor fi săvârșite marți Acatistul Maicii Domnului și Vecernia. Miercuri, 7 decembrie, în ultima zi a manifestărilor prilejuite de hramul de iarnă al parohiei, vor fi săvârșite Utrenia și Sfânta Liturghie, începând cu ora 8:30, iar de la ora 17:00, Acatistul Brâului Maicii Domnului și slujba Vecerniei. 
Delegația greacă va pleca spre Mănăstirea Kato Xenia cu brâul Maicii Domnului la ora 22:00. 

Credincioșii sunt așteptați la închinare în fiecare zi până la ora 22:00.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

23:55

Pr. Ioan Istrati: Fără Hristos, universul devine iad și se cufundă în tenebrele morții

23:27

Worldcoin, care folosește ID-ul digital bazat pe scanarea irisului, profită de criza economică din Argentina, cumpărând date biometrice de la cetățenii vulnerabili financiar

23:25

O realitate mai puțin cunoscută: 10 mai este și Ziua ROMÂNILOR de la Sud de Dunăre, a aromânilor. La Mulți Ani!

23:00

10 Mai - Ziua Regalității României. Cele trei semnificații ale zilei de 10 mai în istoria țării

22:47

”Suntem plătiți să vă vaccinăm copiii!” - Dezvăluirile unui pediatru despre stimulentele Big Pharma primite de medici pentru a promova vaccinarea prin orice mijloace

21:17

Un alt gigant urmează exemplul AstraZeneca și renunță la vaccinul său Covid

21:01

Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

20:16

"Apărătorul Copiilor" se declară de acord cu Avortul până la Naștere (VIDEO)

19:51

George Simion a lansat oficial clipul electoral al AUR - Video

19:30

10 mai: Sfântul Apostol Simon Zilotul, cel la a cărui nuntă Mântuitorul a transformat apa în vin. Vă puteți închina la sfintele moaște ale sfântului Apostol chiar în București, la Biserica Podeanu din Grivița

19:00

Alina Gorghiu se luptă cu Dicționarul ORTOPEDIC. Acești analfabeți care ne conduc - VIDEO

18:04

Elena Radu: NU vrem hub financiar! Vrem operațiuni cu numerar! Se vrea reglementarea unei baze de date digitală totale. Ce avem de făcut?

17:22

Vești proaste privind starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic: i-ar putea fi amputat piciorul

16:30

O nouă opinie despre filmul lui Ciprian Mega. Pr. Eftimie Mitra: 21 de rubini – artă cinematografică sau propagandă rusofilă? Scandalul din jurul filmului este mai important decât filmul

16:00

Luminița Arhire: FANTEZII FILOSOFICE DE PRIMĂVARĂ, CU RADU CARP