Declarație surprinzătoare a purtătorului de cuvânt al Patriarhiei: s-a vaccinat!

De Părău Vlad  /  

Foto: playtech.ro

Foto: playtech.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu a transmis, luni, o reacție în legătură cu implicarea cultelor religioase, printre care și a Bisericii Ortodoxe Române, în demersul de informare a credincioșilor referitor la vaccin și vaccinare: 

„Ajutorul Bisericii există și se traduce prin transmiterea din partea clericilor spre credincioși a informațiilor cuprinse in Broșura „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”, material oficial informativ pe care toate cultele religioase l-au primit în ianuarie de la Secretariatul de Stat pentru Culte. Conținutul acestei broșuri este deja cunoscut de preoți. Ei îl comunică credincioșilor în diferite ocazii. Așa au fost și sunt îndemnați, inclusiv de Patriarhia Română”, a afirmat Vasile Bănescu, citat de News.ro.

El consideră că preoții „pot transmite informațiile despre vaccinarea „gratuită, sigură și voluntară”, așa cum reies acestea dintr-un document asumat de cele mai înalte autorități medicale din România”.

„Este ceea ce pot face reprezentanții cultelor. Biserica Ortodoxă Română și-a exprimat și a reiterat frecvent poziția sa favorabilă vaccinării, salutând cu bucurie apariția vaccinurilor anti-Covid”, a plusat Bănescu. El nu a explicat de ce B.O.R. nu se delimitează de stat și de campaniile lui politice, într-un domeniu unde nu are expertiză să se pronunțe și de ce lasă Duhul Adevărului pentru a îmbrățișa spiritul propagandei.

Vasile Bănescu a declarat că, în ceea ce-l privește, a ales să se vaccineze, implicându-se în ceea ce el numește un „act firesc”, care ține „nu doar de sănătatea personală, ci și de cea comunitară”.

„Personal pledez cu toată convingerea pentru implicarea fiecăruia dintre noi în acest act firesc de informare onestă cu privire la o problemă acută și majoră care ține nu doar de sănătatea personală, ci și de cea comunitară. În calitatea temporară de persoană publică, îi îndemn personal pe cei ce încă ezită, să se informeze cât mai atent și din surse sigure cu privire la beneficiile vaccinului și, în urma consultării cu medicul de familie, să ia decizia cea mai bună pentru sănătatea lor și a celor dragi. Eu am ales să o fac, vaccinându-mă”, a bravat Vasile Bănescu.

Fiind întrebat de reporterul radioului Europa FM, el a precizat că Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat „încă”, dar acest lucru „va fi anunțat oficial, când se va întâmpla”. 
 
În aceeași zi, premierul Florin Vasile Cîțu și-a reiterat „speranța” că Biserica va sprijini campania națională de vaccinare.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (23)
  • Nenea Iancu 06.04.2021 02:05
    „În calitatea temporară de persoană publică”... Coane Bănescule, sperăm să fie cât mai „temporară” această calitate. Nu ne reprezinți nici pe noi, nici Biserica!
  • C.G. 06.04.2021 08:59
    Trebuie făcută o petiție pentru schimbarea acestui individ până nu mai smintește și alți oameni.
    Să fie în locul lui un ORTODOX, si 4 clase de ar avea!
  • Orizont 06.04.2021 12:57
    E bine ca se dau in vileag din timp sa stim pe cine are baza antihristul cand va guverna. Trebuia sa-l ia si pe scamatorul Necula ca sa ne explice cum e cu celulele de la fetusi avortati. Semnele sfarsitului sunt peste tot, iar aceste reptile se ung zi de zi cu toate alifiile …
    Una este sa creada in propria-i ticalosie ca tamaduirea poate veni de la un ser satanic si infinit mai GRAVA este fatarnicia criminala de a impinge turma in ghearele lupilor ! Sa-si aduca aminte de avertismentul cu bolovanul legat de gat dat de Mantuitor.
  • Sdv 06.04.2021 02:06
    Ce dezamagireeeeeeeeeee!!!... Dureroasa dezamagire!!!
    Domnule Banescu mai bine lasa-ne si te du acasa, ca poate Dumnezeu va aduce pe altul cu adevarat demn de onoarea de a vorbi in numele bisericii ortodoxe romane si nu in numele celor care vor sa o distruga! ...Asta ai ales sa marturisesti??! Stampila cui o porti?! Cand oamenii ies in strada si isi risca totul, marele domn Banescu, de pe scaunul lui caldut, vine si face declaratia favorita a globalistilor.
    Mai lasa-ne cu "comunitatea" de care zici ca iti pasa ca nu mai inghite nimeni balonul asta... aaaa sau scuzati... era vorba de comunitatea voastra globalista! Trist.FOARTE TRIST.
  • Enya 06.04.2021 02:15
    Satanele de pe pamant ale satanelor din alte dimensiuni.

    Adevaratii lupi in blana de oaie, si cei mai periculosi!

    Nu numai ca saluta aparitia vaccinurilor, dar o fac "cu bucurie" si vorbesc de "surse sigure" si "beneficiile vaccinurilor"!

    HORROR!
  • Enya 06.04.2021 02:19
    Daca eu, ortodoxa nepracticanta, dar cu crez ferm in divinitate, sunt dezamagita, cum s-or simti practicantii?

    ABANDONATI SI TRADATI IN POATE CEA MAI PUTERNICA ANCORA A VIETII LOR!
  • cuvinte libere 06.04.2021 07:48
    Ancora este Hristos, nu sunt oamenii.
    Reveniti in biserica, acolo aveti Sfintele Taine mantuitoare.
  • ioansperling 06.04.2021 07:52
    Ca si până acum! Romanul are o vorba cu ce spune si cu ce face popa! Om fi noi "oi" dar suntem unele gânditoare!
  • Cc Cc 06.04.2021 21:23
    Dragă ENYA, crez ferm în divinitate și ortodoxă nepracticantă este o imposibilitate. Credința se arată în fapte, mântuire este numai în Biserică. Așa că mai bine ai începe cu niscaiva practică în duminici și sărbători, iar Dumnezeu îți va dărui apoi și credință.
  • A.C. 06.04.2021 04:11
    "Biserica sunt credinciosii", spunea un parinte la predica.
    Cerem un alt purtator de cuvant al Patriarhiei! Si alt...cuvant al Patriarhiei.
  • Sdv 06.04.2021 04:50
    1. BANescule domn:

    In postul Pastelui, intr-un moment CRUCIAL, nu ai ales CRUCEA....NU AI ALES SA-TI DUCI CRUCEA!
    Stii tu mai bine ce ai ales.... Si asta, intr-un fel sau altul, te priveste...ca om, ca suflet.
    DAR CEL MAI GRAV ESTE CA DIN POZITIA PE CARE O OCUPI ,"salutand cu bucurie"! , AI ALES SA II SMINTESTI PE ALTII!!! Stii f.bine ce inseamna ca doar de asta ai si procedat asa!


    2. BANescule domn:

    Daca acum cand e "plin" de covid, Dumnezeu ar cobori pe pamant si s-ar apropia de dumneata FARA MASCA SI FARA SA PASTREZE DISTANTA SOCIALA! , PRIVINDU-TE IN OCHI ... L-ai intreba? :

    ESTI VACCINAT DOAMNE?
    SAU AI COBORAT PRINTRE NOI NEVACCINAT?... CA STII, S-AR PUTEA SA NE CONTAMINEZI.....pe noi, COMUNITATEA.............
  • cuvinte libere 06.04.2021 07:49
    Nene banescu, de cand nu te-ai mai impartasit?
  • ioansperling 06.04.2021 07:49
    Păstoru-i urmat de turmă
    până-n iarbă lasă urmă,
    când în crâșmă va intra
    turma sa, nu il va urma!
  • Andrei-NicolaeMihai 06.04.2021 08:16
    Cel mai mare risc e acela ca mulți credincioși să-și pună în pericol mântuirea, făcându-se părtași la păcate strigătoare la cer, dar și sănătatea fizică. Acest om nu este reprezentativ pentru Biserică, mai mult smintesc clericii (inclusiv ierarhii – nu chiar puțini) care efectiv învață a se lua vaccinul. Unii chiar impun (vezi cazul Episcopiei Dunării de Jos). În plus Bănescu spune clar: biserica cu b mic susține vaccinarea apostata.

    „Bănescu a explicat că implicarea Bisericii în campania de vaccinare va consta în transmiterea de către clerici a informațiilor din broșura „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură” – broșura conține minciuni, dezinformări și e foarte periculoasă mai ales dpdv duhovnicesc, dar și trupesc (explozie de boli autoimune, dar și altele)! Implicarea Bisericii ar trebui să se axeze pe adevăr (semnalat de o pleiada de savanți naționali și internaționali și jurnaliști – implicit de R3media) , nu „în transmiterea de către clerici a informațiilor din broșura” apostata și mincinoasă.

    Pesemne că Dumnezeu a „obligat” producătorii sa folosească linii celulare de fetuși avortați (copii omorâți în pântecele mamei), tocmai ca și cei mai simpli și necunoscători drept-credincioși să se ferească de vaccinurile „binefăcătoare” (aceasta ar fi fost imperativ chiar dacă vaccinurile ar fi fost eficiente). Cine minimalizează această idee, să citească viața Sfântului Teodor și despre originea colivei.

    Lucrurile sunt destul de clare, dar se pare că vor veni ispite și mai viclene. Fractura, despărțirea apelor, se va produce – cândva – oricum, dar de vină vor fi apostații din conducere și frații mincinoși. Unii vor cădea din melancolie și atașament emoțional față de păstori si frați apostati, devenind astfel niște veritabili „avocați ai diavolului”. Alții din idolatrie față de episcopi, duhovnici sau față de partea superficială a Bisericii și a unor idealuri „bisericești” cu titul lumești. Viclenia vrăjmașului este teribilă…

    Nu trebuie să iasă nimeni din biserică – și cu toate că cei care păstrează credința ar fi îndreptățiți să se îngrădească de dânșii, ei se vor delimita de cei drep-credinciosi, arătându-i cu degetul, calomniindu-i (numindu-i, așa cum pe alocuri deja se întâmplă, dușmani ai credinței, milei, dragostei creștine și binelui comun) și la sfârșit chiar prigonindu-i, vânându-i și vânzându-i, dându-i pe mâna prigonitorului. Totul în numele păcii și grijii pentru aproapele. Bineînțeles, strâmbate, false și nedumnezeiești.

    Noi rămânem în Biserică și mărturisim, iar falsa biserică (apostată) va fi aceea care ne va scuipa – slavă Domnului – dintr-insa. Așa spun profețiile. Noi trebuie să ne păstrăm credința – adică pe Hristos – cu dinții. Noi să nu ieșim din Biserica lui Hristos, ci să stăm tari, mărturisind la locul nostru, acceptând această teribilă și adânc dureroasă trădare (impotriva lui Hristos și a noastră) din partea celor „asemenea mie, căpetenia mea și cunoscutul meu, care împreună cu mine te-ai îndulcit de mâncări, în casa lui Dumnezeu am umblat în același gând!” (Psalmi 54, 15)

    Biserica este acolo unde este Adevărul! Ea se poate concentra la nevoie chiar și într-un singur om (v. Părintele Arsenie Papacioc, citând mari Sfinți). De aceea, fiecare dintre noi este extrem de responsabili față de starea Bisericii. Lucrul acesta nu se mai învață de mult în școlile teologice sau de la amvon, ci se propovăduiește o „sfântă” iresponsabilitate, o „ascultare” tâmpă – tipică lenesilor, ignorantilor și analfabeților funcționali (oameni fără duh sau cu duh puțin).

    Dumnezeu să ne lumineze conducătorii și păstorii (bisericești) – cât se mai poate, dar și pe fiecare dintre noi, căci nu se știe cine va cădea și cine va sta sau cum se va termina totul (viața Mărturisitorului Părinte Gheorghe Calciu-Dumitreasa este mai mult decât grăitoare și actuală, din toate punctele de vedere).

    Am scris pentru că îmi pasă. Nu am nici un gând rău față de domnul Bănescu, dar îmi e milă de frați și frică de Dumnezeu dacă tac. Sunt supărat (întristat) pentru frații care se smintesc și se pierd. Nu urăsc pe nimeni, nici pe domnul Bănescu – nici pe alții ca el, dar sunt supărat pe dansul și pe ceilalți care smintesc, așa cum mă supăr chiar și pe o rudă apropiată care îmi învață prietenul, soția, copilul, de rău.

    Dumnezeu să ne miluiască cum știe, pe toți, și pe cei care stau, și pe cei care cad. Repet, până la sfârșit nimeni nu știe cum se va afla, oricine am fi, există riscul de a cădea. Dar adevărul – sabie cu două tăișuri – trebuie spus.

    Completare: cu toate că sunt nedreptăți și trădări strigătoare la cer, să ne ferim cu tot dinadinsul de ură. Râvnă, nu ură; împotrivire, nu revoltă! Dumnezeu este cu noi!

    “Ne asteapta evenimente, dar nu vor dura mult. Pe cat s-a vatamat Ortodoxia prin comunism, pe atat se va vatama si acum.

    Dumnezeu stie ca un anumit lucru va face asa, insa omul il face din lipsa lui de minte. Nu Dumnezeu a dat porunca, ci vede pana unde va ajunge rautatea oamenilor si ca parerea lor nu se va schimba. Nicidecum ca asa a randuit Dumnezeu.” Sfântul Paisie Aghioritul

    “Lumea și diavolul împing Biserica spre încercări atât de înfricoșătoare, încât s-ar putea să vină ziua în care toți episcopii de pe pământ să intre în părtășie cu ereticii. Ce vor face atunci credincioșii? Ce vor face acei puțini la număr care vor avea dârzenia de a nu urma mulțimilor (maselor), de a nu-și urma rudele, semenii și concetățenii? Atunci toți credincioșii vor trebui să înțeleagă faptul că Biserica nu este acolo unde pare a fi. Liturghiile vor continua să fie slujite, iar bisericile vor fi pline de oameni, însă Biserica nu va avea nici o legătură cu acele biserici ori cu acei preoți sau credincioși. BISERICA ESTE ACOLO UNDE ESTE ADEVĂRUL. Credincioșii sunt aceia care continuă tradiția neîntreruptă a Ortodoxiei, acea lucrare a Duhului Sfânt. Preoții adevărați sunt aceia care gândesc, trăiesc și propovăduiesc așa cum au făcut-o Părinții și Sfinții Bisericii sau cel puțin nu-i tăgăduiesc în învățătura lor. Acolo unde această unitate de gândire și de viață nu există, este o amăgire să vorbim despre Biserică, chiar dacă toate semnele exterioare ar mărturisi aceasta.” ~ Apostazia și Antihristul. p 189. Editura Sophia 2014 (scrisă și alcătuită de ucenici credincioși ai Parintelui (Sfânt) Serafim Rose

    „Ortodoxia este poziția de mântuire. Nu vorbim despre trăirea creștină aici, ci despre adevărul creștin pe care trebuie să-l respectăm. Ortodoxia nu este un titlu ci este un ADEVĂR.” (Sfântul) Părinte Arsenie Papacioc

    "Dar vine ceasul și acum este, când adevărații închinători se vor închina Tatălui în duh și în adevăr, că și Tatăl astfel de închinători își dorește." Ioan 4, 23

    „Copii, este ceasul de pe urmă, și precum ați auzit că vine antihrist, iar acum mulți antihriști s-au arătat; de aici cunoaștem noi că este ceasul de pe urmă. Dintre noi au ieșit, dar nu erau de-ai noștri, căci de-ar fi fost de-ai noștri, ar fi rămas cu noi; ci ca să se arate că nu sunt toți de-ai noștri, de aceea au ieșit.” 1 Ioan 2,18-19

    „Și i-a binecuvântat Simeon și a zis către Maria, mama Lui: Iată, Acesta este pus spre căderea și spre ridicarea multora din Israel și ca un semn care va stârni împotriviri.” Luca 2, 34
  • Enya 06.04.2021 09:59
    Asa au tradat si Referendumul, ultima reduta a normalitatii in fata neomarxismului!
  • rekk 06.04.2021 13:19
    Inca o dovada ca adevarata miza a actualei nebunii nu e banul, nu sunt resursele, teritoriile etc., ci sufletul omenesc. Singurul bun de care e cu adevarat interesat cel rau e sufletul nostru, celelalte nu sunt decat mijloace, căi prin care lucreaza necuratul, doar-doar ne-om pierde, doar-doar om cădea.

    Banescu a fost intotdeauna un personaj „rupt”, parca, de charisma fireasca pe care o au oamenii Bisericii. Neologismele (unele, de-a dreptul ridicole) cu care isi impaneaza discursul, felul serpuit, ocolit in care ține sa exprime adevaruri cat se poate de simple - astea si multe altele sunt tot atatea avertizari ca ceva nu e in regula cu un astfel de om. De parca ar fi un birocrat ce si-a varat in cap cu sarguinta „metodologiile” de functionare ale unei institutii, retorica (obligatorie?!) care trebuie folosita in comunicare - adica exact tiparul nefiresc, artificial in limitele caruia au ajuns sa functioneze azi toti „comunicatorii” institutiilor de pe lumea asta.

    Daca eu, om simplu, am aflat si am inteles ca marii duhovnici ortodocsi contemporani au spus despre acest blestemat de vaccin ca inseamna lepadare (nici mai mult, nici mai puțin), atunci cum de nu poate școlitul, informatul, specializatul „domn” Banescu sa inteleaga atata lucru? Pai, de inteles a inteles el foarte bine, numai ca are un stapan, iar tragedia (in primul rand pentru el personal, in primul rand!) e ca acest stapan NU e Hristos. Cu toata durerea pentru pierderea (inca) unui suflet omenesc, nu pot sa nu ma gandesc la pacatul smintirii aproapelui, pacat de care Banescu se face vinovat in primul rand.

    Asa ca ma rog ca „intelectualul” cu privire piezisa, imbaiat in neologisme unsuroase si departat de calea cea stramta - sa plece cat mai repede din funcție, la braț cu lupii rapitori, purtatori de șorțulețe, care au infestat Biserica si carora le datoram mare parte din raul si caderea ce s-au abatut asupra noastra in vremea din urma.
  • __ 06.04.2021 17:44
    Doamne ajută!

    Ba bine că nu nu suntem in India. Ăia au ținut morțiș să folosească celule de vițel (și le e frică să.comenteze oficial).  (vaccinul Covaxin (numit și BBV152), făcut de indieni  de Bharat Biotech, de tip virus inactivat.)

    Să închidă ochii băiatu de la producție o oră si să baxeze la noi,  sau sa ia licența ai noștri.

    Acum mai serios, oficial se pare logica e că se vrea a se alege rău cel mai mic...
  • __ 06.04.2021 18:59
    aprobat mai e si Sinopharm

    https://s27589.pcdn.co/wp-content/uploads/2020/12/COVID-19-Vaccine-Candidates-and-Abortion-Derived-Cell-Lines.pdf

    mai așteptăm...
  • Rusi 06.04.2021 20:40
    Banescu este satana din Biserica Ortodoxa Romana.
  • Cc Cc 06.04.2021 21:31
    Pt Vasile Bănescu: teologia degeaba ai învățat-o, dacă nu o trăiești!
    În treaba cu preoții ortodocși care dau mai departe propaganda mincinoasă a guvernanților cu „sigur, gratis, voluntar” te înșeli amarnic: nu o fac!
    Te mai înșeli și cu poziția BOR față de vaccinuri: noi nu suntem de acord cu așa ceva, iar Federația Provita, sub semnătura Pr Vasile Mihoc, ți-a transmis și ție motivarea, dar în mod evident nu asculți vocea rațiunii și astfel nici vocea lui Dumnezeu. Deci te înșeli amarnic, dacă mai crezi, că ne reprezinți pe noi cei din BOR! Așadar o demisie de onoare se impune sine die.
  • E.L> 06.04.2021 22:11
    da, dl Banescu poate risca sa fie cobaiul celor care se vor imbogati din vaccinuri, neexperimentat , il priveste ;unui om a lui Dumnezeu care reprezinta cultul ortodox nu i se permite sa si bata asa joc de oamenii care cred in puterea lui Dumnezeu; care nu ne invata sa facem experimente cu trupul lasat de catre Dumnezeu.Un vaccin nesigur cu attea reactii advrese, care nici imunitate nu da, decat 6luni, deci sa tot vanda ei vaccinuri la 6luni;pt CE DLE BANESCU , PT CA EXISTA 20000 virusuri pe mp.
  • E.L> 06.04.2021 22:13
    da, dl Banescu poate risca sa fie cobaiul celor care se vor imbogati din vaccinuri, neexperimentat , il priveste ;unui om a lui Dumnezeu care reprezinta cultul ortodox nu i se permite sa si bata asa joc de oamenii care cred in puterea lui Dumnezeu; care nu ne invata sa facem experimente cu trupul lasat de catre Dumnezeu.Un vaccin nesigur cu attea reactii advrese, care nici imunitate nu da, decat 6luni, deci sa tot vanda ei vaccinuri la 6luni;pt CE DLE BANESCU , PT CA EXISTA 20000 virusuri pe mp.
  • E.L> 06.04.2021 22:18
    da, dl Banescu poate risca sa fie cobaiul celor care se vor imbogati din vaccinuri, neexperimentat , il priveste ;unui om a lui Dumnezeu care reprezinta cultul ortodox nu i se permite sa si bata asa joc de oamenii care cred in puterea lui Dumnezeu; care nu ne invata sa facem experimente cu trupul lasat de catre Dumnezeu.Un vaccin nesigur cu attea reactii advrese, care nici imunitate nu da, decat 6luni, deci sa tot vanda ei vaccinuri la 6luni;pt CE DLE BANESCU , PT CA EXISTA 20000 virusuri pe mp.
Ultima oră

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X