Declarația care pune pe jar lumea musulmană: Fostul premier al Israelului cere exterminarea în masă a ”arabilor inferiori”. ”Va trebui să îi distrugem”

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Ehud Olmert și Benjamin Netanyahu

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier al Israelului, Ehud Olmert, a afirmat într-un interviu pentru Euronews că că războiul trebuie să continue până când Hamas va fi distrus, relatează Știripesurse.

"Fiecare cetățean, fiecare băiețel, fiecare fetiță uciși, este îngrozitor. Așa că nu vreau să discut despre cifre. Statele Unite și Marea Britanie, de exemplu, și-au instruit ambasadorii la ONU să voteze împotriva încetării focului. Cu alte cuvinte, când au susținut continuarea operațiunilor militare israeliene, la ce se așteptau? Să nu existe victime?".

Și, apoi, Olmert adaugă: "Nu am ajuns încă în centrul acestei operațiuni. Khan Younis, care este situat în partea de sud a Fâșiei Gaza, este adevăratul sediu al Hamas. Ei au conducerea, se ascund, au buncărele, au sediile de comandă, au rampele de lansare".

Trebuie să distrugem acești arabi inferiori

Reporter: Este interesant să spuneți că Khan Younis este centrul de comandă, pentru că în ultima săptămână am definit spitalul al-Shifa drept inima care bate a Hamas. Și, totuși, nu am văzut tunelurile sau armamentul.

Ehud Olmert: Ați văzut armele, nu i-ați văzut pe lideri. Dar priviți, sunt atâtea știri false. Acum face parte din viață, totul este difuzat neglijent. Dacă m-ai fi întrebat acum două săptămâni, ți-aș fi spus că centrul este într-adevăr la Khan Younis. Ceea ce trebuie să știe Israelul este că, atunci când bătălia militară se va termina, trebuie să anunțe imediat că este pregătit să intre în negocieri cu Autoritatea Palestiniană pentru o soluție cu două state. Aceasta va include și Gaza ca parte a statului palestinian.

Reporter: Ar trebui să existe o investigație pentru a afla de ce IDF nu a sosit la timp? Dacă vorbești cu multe familii, sunt cu adevărat confuze de ce au fost lăsate singure în kibuț atât de mult timp.

Ehud Olmert: Va trebui să facem o investigație foarte amănunțită. Un lucru pe care îl știu în profunzime este că cei responsabili, în fața potențialului unui astfel de atac, se vor fi gândit: "Dar acești arabi inferiori, ce știu ei? Ce pot face ei? Vor fi la înălțimea noastră? Noi israelienii, națiunea startup-urilor, cu sofisticarea noastră, inteligența noastră, curajul nostru?". În schimb, ei ne demonstrează că sunt la înălțimea noastră. Sunt pur și simplu brutali. Va trebui să îi distrugem.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Radu Comsuta 20.11.2023 20:44
  ”arabi inferiori”?; ”sofisticarea noastră” adică evreii sioniști noua rasă ariană? ; Mă așteptam ca victimele să fie teroriști Hamas, nu ”fiecare cetățean, fiecare băiețel, fiecare fetiță”...

  Iată doi purtători inutili de chipă din ”sinagoga satanei” punând la cale holocaustul unui întreg popor. Dale-ar bunul Dumnezeu după faptele lor, căci cu ce măsură dai cu aceia primești. Este o lege biblică.
 • Floreas 20.11.2023 21:43
  Nimic nou, doar mai des si mai cu indrazneala.
  Mai ieri:
  „Mi-aș dori ca Gaza să se  scufunde în mare” (Yizhak Rabin) 
 • Rusi 21.11.2023 16:49
  Acesta este adevaratul lor scop ca fiecare cetățean, fiecare băiețel, fiecare fetiță trebuie uciși? Asta se numeste genocid.
Ultima oră

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu