Declarația care pune pe jar lumea musulmană: Fostul premier al Israelului cere exterminarea în masă a ”arabilor inferiori”. ”Va trebui să îi distrugem”

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Ehud Olmert și Benjamin Netanyahu

Foto: Ehud Olmert și Benjamin Netanyahu

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier al Israelului, Ehud Olmert, a afirmat într-un interviu pentru Euronews că că războiul trebuie să continue până când Hamas va fi distrus, relatează Știripesurse.

"Fiecare cetățean, fiecare băiețel, fiecare fetiță uciși, este îngrozitor. Așa că nu vreau să discut despre cifre. Statele Unite și Marea Britanie, de exemplu, și-au instruit ambasadorii la ONU să voteze împotriva încetării focului. Cu alte cuvinte, când au susținut continuarea operațiunilor militare israeliene, la ce se așteptau? Să nu existe victime?".

Și, apoi, Olmert adaugă: "Nu am ajuns încă în centrul acestei operațiuni. Khan Younis, care este situat în partea de sud a Fâșiei Gaza, este adevăratul sediu al Hamas. Ei au conducerea, se ascund, au buncărele, au sediile de comandă, au rampele de lansare".

Trebuie să distrugem acești arabi inferiori

Reporter: Este interesant să spuneți că Khan Younis este centrul de comandă, pentru că în ultima săptămână am definit spitalul al-Shifa drept inima care bate a Hamas. Și, totuși, nu am văzut tunelurile sau armamentul.

Ehud Olmert: Ați văzut armele, nu i-ați văzut pe lideri. Dar priviți, sunt atâtea știri false. Acum face parte din viață, totul este difuzat neglijent. Dacă m-ai fi întrebat acum două săptămâni, ți-aș fi spus că centrul este într-adevăr la Khan Younis. Ceea ce trebuie să știe Israelul este că, atunci când bătălia militară se va termina, trebuie să anunțe imediat că este pregătit să intre în negocieri cu Autoritatea Palestiniană pentru o soluție cu două state. Aceasta va include și Gaza ca parte a statului palestinian.

Reporter: Ar trebui să existe o investigație pentru a afla de ce IDF nu a sosit la timp? Dacă vorbești cu multe familii, sunt cu adevărat confuze de ce au fost lăsate singure în kibuț atât de mult timp.

Ehud Olmert: Va trebui să facem o investigație foarte amănunțită. Un lucru pe care îl știu în profunzime este că cei responsabili, în fața potențialului unui astfel de atac, se vor fi gândit: "Dar acești arabi inferiori, ce știu ei? Ce pot face ei? Vor fi la înălțimea noastră? Noi israelienii, națiunea startup-urilor, cu sofisticarea noastră, inteligența noastră, curajul nostru?". În schimb, ei ne demonstrează că sunt la înălțimea noastră. Sunt pur și simplu brutali. Va trebui să îi distrugem.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Radu Comsuta 20.11.2023 20:44
  ”arabi inferiori”?; ”sofisticarea noastră” adică evreii sioniști noua rasă ariană? ; Mă așteptam ca victimele să fie teroriști Hamas, nu ”fiecare cetățean, fiecare băiețel, fiecare fetiță”...

  Iată doi purtători inutili de chipă din ”sinagoga satanei” punând la cale holocaustul unui întreg popor. Dale-ar bunul Dumnezeu după faptele lor, căci cu ce măsură dai cu aceia primești. Este o lege biblică.
 • Floreas 20.11.2023 21:43
  Nimic nou, doar mai des si mai cu indrazneala.
  Mai ieri:
  „Mi-aș dori ca Gaza să se  scufunde în mare” (Yizhak Rabin) 
 • Rusi 21.11.2023 16:49
  Acesta este adevaratul lor scop ca fiecare cetățean, fiecare băiețel, fiecare fetiță trebuie uciși? Asta se numeste genocid.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO