Decizie de Apocalipsa Marii Resetări: Uniunea Europeană a aprobat o lege care interzice vânzarea de automobile pe bază de benzină și motorină. Doar Polonia a votat împotriva aberației distopice. Italia, România și Bulgaria s-au abținut

De Ginan Abraheam  /  

Ținta finală: mașini electrice autonome ghidate din satelit - tip Google - și orașe-temniță „de 15 minute”

Ținta finală: mașini electrice autonome ghidate din satelit - tip Google - și orașe-temniță „de 15 minute”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene au aprobat, marți, un text legislativ care va pune capăt vânzării de autoturisme noi echipate cu motoare cu ardere internă din 2035, după ce Germania a obținut o scutire pentru autoturismele care utilizează combustibili sintetici, transmit AFP și Reuters, citate de ȘtiriPeSurse. 

Țările Uniunii Europene au dat marți aprobarea finală pentru o lege istorică care prevede încetarea vânzărilor de mașini noi cu emisii de CO2 în 2035, după ce Germania a obținut o scutire pentru mașinile care funcționează cu combustibili electronici.
 
Citiți și Forumul Economic Mondial, ordin pentru guvernele din întreaga lume: Raționalizați carnea și combustibilul pe modelul celui de Al Doilea Război Mondial
 

Aprobarea din partea miniștrilor energiei din țările UE înseamnă că principala politică europeană în materie de climă pentru autovehicule poate intra în vigoare, după săptămâni de întârzieri cauzate de opoziția de ultim moment a Germaniei.

Legislația UE va impune ca toate mașinile noi vândute să aibă emisii zero de CO2 începând cu 2035 și emisii de CO2 cu 55% mai mici începând cu 2030, față de nivelurile din 2021. Obiectivele sunt concepute pentru a stimula decarbonizarea rapidă a parcurilor auto noi din Europa.

Potrivit AFP, în rândul celor 27 de state membre doar Polonia a votat împotriva acestei legi. Italia, România și Bulgaria s-au abținut cu prilejul votului din rândul miniștrilor europeni ai Energiei reuniți la Bruxelles.

Ținta finală: mașini electrice autonome ghidate din satelit - tip Google - și orașe-temniță „de 15 minute”.

Citiți Panopticul digital: Pericolul real al așa-numitelor orașe inteligente de 15 minute

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
  • CoRin 28.03.2023 16:43
    Am câteva nedumeriri:

    1. Europa este înconjurată de un câmp de forță, astfel încânt deplasările aerului poluat din alte parți sa nu ne afecteze?
    2. Exista îndeajuns materii prime pentru fabricarea bateriilor pentru înlocuirea întregului parc auto?
    3. Ce se va întâmpla cu aceste după utilizare/înlocuire?
    4. Liniile de alimentare, posturile de transformare, vor putea susține apariția în masa a stațiilor de încărcare?
    5. Exista sisteme de prevenire și stingere a incendiilor a bateriilor auto?
    6. Cum se vor neutraliza substanțele (gaze, particule în suspensie) extrem de nocive rezultate în cazul unui incendiu de baterie?
    7. Ca tot este la moda: cat reprezinta amprenta de carbon pentru fabricarea unei mașini clasice și utilizarea acesteia VS. una electrica.
    8. Cum se rezolva problemele de forță majora (cataclisme, revolte, război) în cazul în care rețelele de alimentare cu energie electrica cad?
  • Mircea Dragan 28.03.2023 18:37
    Pornesti de la o premiza gresita. Nu vor mai fi la fel de multe masini ca acum si in consecinta nu vor fi necesare multe stati de incarcare. Oamenii vor locui in asazisele orase-temnita de 15 minute (tot ce ai nevoie va fi localizat la maxim 15 minute) si ptr asta poti merge pe jos, bicicleta si..... trotineta ca nu degeaba a aparut.
    Probabil ptr calatoriile in afara bulei vei folosi transportul in comun conditionat de ....creditul social.
  • bean 28.03.2023 18:37
    Nu vezi padurea de copaci -> Ținta finală: mașini electrice autonome ghidate din satelit - tip Google - și orașe-temniță „de 15 minute”.

    Planul lor nu este ca parcul auto existent sa fie inlocuit cu masini electrice ci sa fie desfiintat pentru ca iobagii n-au nevoie sa se deplaseze. Iar povestea cu salvarea climei e alta minciuna de acelasi tip ca plandemia.
  • Tic 28.03.2023 16:48
    Sa vedem cu ce mai circula jegurile de la Davos?
    Alta nelămurire :cum rămâne cu avionasele private? Cu alea e voie?
  • bean 28.03.2023 18:38
    Boierii circula cu ce vor, iobagii nu circula.
  • Tic 28.03.2023 16:54
    Las'ca mai vedem noi!
  • dean smith 28.03.2023 17:13
    Au inceput curvele intunericului sa faca ultimii pasi si cei mai decisivi inainte de BlueBean.Daca ne ridicam Toti vor fugi cu coada intre picioare, poate Franta e Inceputul…
  • Mircea Dragan 28.03.2023 18:29
    Acum sa mearga romanii sa cumpere Dacia Spring cu autonomie 80 de km (20.000 euro) ca bani ptr Tesla (60.000 euro) nu au.
  • gigelfrone 28.03.2023 18:38
    Conform unui stiudiu facut de un instiut din Germania, se distruge de doua ori mai mult mediu sa produci o masina electrica in comparatie cu orice masina pe ardere (benzina, motorina).
  • meandmcgee 28.03.2023 19:31
    Interzice motoarili cu ardere interna ca s-a prins lumea ca apa arde fara sa scoata codoi pe teava...
  • meandmcgee 28.03.2023 19:44
    Interzice motoarili cu ardere interna ca s-a prins lumea ca apa arde fara sa scoata codoi pe teava...
  • Carbid 28.03.2023 20:25
    Legea a căzut deja sau va cădea in curând! O utopie/idioțenie/minciună mai mare nu există!
  • TripleX 28.03.2023 21:12
    Concetatenii isi pot transforma noile masini electrice in masini ce functioneaza cu free-energy simple de produs si adaptat si de asemenea modificarea software-ului masinii si de asemenea sa se ocupe de order-followers care ne impun chestiunile cu care nu santem (nu suntem) de acord
  • Zonal 28.03.2023 22:29
    La cate chemtrails sint pulverizate zilnic peste noi ( priviti cerul!) , Mai apucam 2035?
    Apropo, Activenews nu sufla un cuvintel despre cel mai grav fenomen al zilelor noastre - chemtrails. Oare de ce?
  • Mircea Dragan 29.03.2023 10:22
    Daca ai amanunte poti sa le trimiti ca activenews le va publica. De ex ne poti comunica ce contine chemtrails, ce tip de avioane sunt cele de imprastie , cui apartin, numele pilotilor, unde sunt rezervoarele cu, chimicale, etc. Daca vrei sa pari doar interesant mergi in alta parte!
  • Carbid ► Mircea Dragan 29.03.2023 15:09
    Excelent răspuns!
  • Luna 29.03.2023 11:49
    Ce optimisti sunt astia, ei chiar cred ca UE va mai exista in 2035 :)))
  • Miss Ter 29.03.2023 15:10
    În 2035 ne vom întreba uimiți cine au fost acești penibili și idioți globaliști care au încercat să închine Pământul satanei. Până în 2035 nu va rămâne niciunul dintre cei ce plănuiesc răul printre cei vii.
    Lumea se trezește într-un ritm la care ei nu pot face față asta ca să nu spun aproape nimic despre cei ce cresc într-o zi cât alții în 7...
    Dumnezeu este cu noi dar, ceea ce este mai important, Dumnezeu este dușmanul lor de moarte și îi va nimici complet. Veți vedea.
    Țineți minte cum s-a risipit pandilia în România? Ca un abur urât mirositor. Așa vor trece și toate tribulațiile prin care trecem acum.
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!