De ziua lui Hitler, Cîțu vrea „să elimine vocile” critice „care mai există” față de campania de vaccinare. ActiveNews a găsit IMNUL LUI CÎȚU

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul de paie Florin Cîțu - conform opiniei scriitorului Ion Cristoiu, susținută în totalitate și de ActiveNews -, cel mai prost prim ministru din Istoria României, a încercat să formuleze și azi, cu greu, câteva propoziții, într-o conferință de presă, a căror esență a fost că și-a propus să „elimine acele voci care mai există” impotriva campaniei de vaccinare (medici, profesori, jurnaliști, ș.a.). În cele nici cinci minute de aprigă bătălie cu propriile-i cuvinte care încercau să-i iasă pe gură într-o rostogolire inversă, redactorii ActiveNews i-au numărat 37 de greșeli gramaticale.

Jurnaliștii de la Știripesurse i-au sintetizat afirmații:

„Avem nevoie de o campanie corectă de informare (până AICI suntem absolut de acord - Nota Red.), sunt multe informații în spațiul public care subminează eforturile campaniei de vaccinare.

Singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normala, de a merge la concerte, la teatru, la restaurant, în vacanță, este sa ne vaccinăm (mare e grădina ta, Doamne! - Nota Red.).

Ceea ce facem noi acum este să eliminam acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare.

Vreau să fie foarte clar, orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează efortul nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând.”

Oare cum va începe Cîțu să anuleze libertatea de exprimare în România?

Cum vrea să elimine vocile care îi contestă măsurile aberante?

Cu un glonț în ceafă, ca înaintașii lui în gândire, naziștii și tovarășii lor bolșevici?

Nu mai bine ar explica cum se face că în urma unei campanii de vaccinare în care niște medici au făcut ilegal reclamă unor produse experimentale calificându-le drept „eficiente” și „sigure” s-au îmbolnăvit români vaccinați de Covid iar alți oameni injectați cu serurile „sigure” au murit?

Interesantă și nuanța „care mai există”. 

După cum știu cititorii ActiveNews, ieri am publicat în premieră în presa română contractele secrete semnate de companiile Pfizer și Moderna cu reprezentanții Comisiei Europeană, căutate de toată presa din Europa și SUA - între care și New York Times -, contracte care privesc întreaga populația din această țară și care sunt considerate ilegale de experți în drept, după cum vom publica în curând. Rezultatul? Cu excepția ziarului BURSA, nu le mai publică nimeni. Nu le dezbate nimeni, nu le contestă nimeni. Asta înseamă o presă 99% "securizată". Pentru restul vocilor „care mai există” a găsit Adolf Cîțu soluția. 

Declarația cu „eliminarea vocilor” se adaugă ca enormitate antidemocratică cu gust rânced de totalitarism celei cu „teroriștii” din societatea civilă care se exprimă împotriva vaccinării obligatorii. Ca o încununare a activității lui Cîțu, ActiveNews are o propunere de Imn pentru Cancelaria Primului Ministru:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • DanCapitanDePlai 20.04.2021 20:16
    PNL = Patidul Nazist Liberticid
    USR+ = Urmașii Securiștilor Români + Alte combinații cu securiști

    Guwernarea PNL USR Plus Minus = cumplit meșteșug de tâmpenie.
  • Enya 20.04.2021 20:38
    Nu-mi place sa-mi dau copy-paste, dar la ce furie si nebunie am in cap din cauza hitlerului astuia mic, daca reiau cu alte cuvinte, ar trebui sa scriu porceste pe aici!


    "Trebuie sa eliminam vocile anti-vaccinare care mai exista!"

    CUM le elimina?????

    Nazistul asta isi da seama ce-a spus?????????

    Ce faci, popor roman? Toate bune, in rest, nu-i asa?? Nu te ingrijoreaza afirmatia acestui individ care nu numai ca te discrimineaza, dar in scurta vreme va lua masuri de suprimare, ca eu asa inteleg prin "eliminare"?!?!!!!!... Nu zici nimic, poporule? Nu-l tragi de maneca? Nu-l dai in judecata? Nu-i ceri demisia? Nu zici ceva, ORICE????

    Inca nu i-a intrebat nimeni pe astia care sunt dovezile stiintifice de existenta ale sars-cov2, in virtutea caruia au instaurat totalitarismul politico-medical?

    Medicilor, de ce nu va vaccinati 100%???
    Ca doar sustineti existenta virusului!! (desi nu l-ati demonstrat!!!)

    Voi, "eroii", ati pus in mana politicienilor cea mai sinistra dictatura care a existat vreodata pe pamant si de care vom avea parte cu totii, unul nu va scapa, sa nu va credeti elita, aliatii "lor", ai psihopatilor ocultei sataniste, si nici pe averile voastre sa nu va bazati, caci nu vor mai insemna nimic, pentru ca la momentul potrivit veti fi striviti la fel ca noi, MENGELILOR!!!! O sa vina si vremea raspunderii penale pentru toate decesele si crimele si nedreptatile din ultimele 14 luni!

    La vaccinare cu voi, medici, asistenti, brancardieri, soferi de ambulante fara pacienti in masini, dar cu sirene teroriste nesfarsite, legisti fara autopsii!! In afara listei de 128 medici curajosi si a celor cativa care au mai avut puterea sa spuna cate ceva despre mizeria asta, tot sistemul sanitar sa se vaccineze!! De cate ori va cere BigPharma, ati auzit???! Poporul roman vrea sa dati primii exemplu, ca doar VOI sustineti existenta "pandemiei", si sa va vaccinati cu totii! Sa fiti fortati sa va vaccinati!

    Voi validati pandemia inexistenta si dati putere psihopatilor sa vorbeasca de eliminarea oamenilor care au pareri! Voi ati adus dictatura, fara minciunile voastre despre virusul inexistent, nu indraznea nimeni sa fure libertatile oamenilor, voi ati pus puterea in mana mafiotilor vanduti care nu puteau misca un deget fara recunoasterea medicala a pandemiei (inexistente)! Mor oamenii DOAR in spitale, si nu din cauza unui virus inexistent, ci stim deja cu totii de ce!!! Asta-i pandemie??? Pai trebuiau sa pice din picioare oamenii ca mustele, CU ZECILE SI SUTELE DE MILIOANE pe Terra, pe strazi, pe ulite, pe campii, in case, la birouri, in piete, la guverne, in parlamente, peste tot, trebuia sa calci numai pe cadavre, sa n-ai nici o sansa si sa pici secerat inca de cum ieseai din casa! Daca era adevarata minciuna voastra, nu mai traia picior de casierita, taximetrist, curier, sofer de orice fel!!! Calailor, o data n-ati zis de preventie, miscare in aer liber, vitamina D, imunitate, eliminarea stresului, alimentatie sanatoasa, miscare si sport zilnic, asta asa, ca stil de viata bun, pai cum sa spuneti voi oamenilor despre viata sanatoasa, BigPharma care v-a cumparat pe toti inca din facultati (ca doar a confiscat si modificat "stiinta" si facultatile de medicina inca din ultimii vreo 300 ani, iar voi, cu exceptia chirurgilor, nu vindecati, ci doar tratati simptome cu medicamente chimice ale pharma), doar are nevoie de cadavre vii, nu-i asa??? O parte morti, sa-i tina in lesa bine pe cei ramasi, iar cealalta parte plina de boli prin vaccinarile pe care le vreti fortate si periodice! Calailor!!

    Din moment ce sustineti "pandemia", trebuie sa va vaccinati cu totii, 100%, altfel popoarele nu pot crede ceea ce nici voi nu credeti!! Daca nu va vaccinati 100%, e logic sa cerem urgent sa se incheie "pandemia" cu "virusul ucigas", devreme ce voi nu-l luati in seama, nu ?!?!! Inseamna ca ori nu e ucigas, ori nu exista!

    La vaccinare obligatorie cu voi!!!

    Si demisia hitlerului de la guvern!!
  • Orizont 20.04.2021 21:22
    @ ENYA
    La 10% popor inoculat nu pot implementa izolarea nevaccinatilor prin pasaport - Aici e MAREA problema pentru cabala satanica transnationala. Acum transpare o linie directiva absolut malefica , molohiana pentru ca acesti slugoi trebuie sa execute .. O sa devina tot mai straniu..
    Oricum , evenimente neprevazute vor arunca intreaga Europa si Planeta in haos si toata satra asta de scamatori va fi spulberata.
  • Zelinski 21.04.2021 18:44
    Vaccinare cu forta nu as dori nici celui mai mare dusman al meu. Cat despre tradatori si criminali vor da seama in fata dreptului Judecator.
  • Enya 20.04.2021 20:40
    Toate breslele trebuie sa respinga CATEGORIC vaccinarea fortata sau impusa prin conditionarea mentinerii sau pierderii joburilor! Pana nu se vaccineaza absolut toti politicienii si tot sistemul medical pana la ultima tehniciana din laboratoarele alea care scot covizi inexistenti pe banda rulanta prin teste pcr impostoare, nici un om, nici o breasla sa nu accepte vaccinarea!!

    Politicienii si medicii au creat "pandemia", ei sustin "virusul", deci, sa fie obligati nu maine, ci IERI sa se vaccineze! Pana nu se vaccineaza pana la ultimul om din aceste doua categorii, nimeni sa nu accepte moartea prin siringile bigpharma!!

    Hai, dictatorilor, VOI PRIMII!! Pana la 100%!!!! Ca doar e virus ucigas si e peste tot, nu de-aia fortati voi oamenii cu botnite inclusiv in aer liber???!??

    Virusul sars-cov2 nu a fost izolat fizic si chimic in laborator, masurat, clasificat stiintific, deci nu exista!

    "Pandemia" = doar o operatiune psihologica de proportii uriase, atat si nimic altceva!

    Vaccinarea = genocid ascuns!
  • __ 20.04.2021 20:53
    bărbații știu de ce... probabil are nevoie de o damă de înțepat și virusat, cu efect neadvers, benefic deci, pe 9 luni, nu-i nimic nefiresc în asta.  Altfel sutele, miile de afectați direct, oameni (cu copii) schilodiți de vaccin sau rudele celor morți ș.a.m.d. l-ar... ... contrazice (ca să fiu gentil). cei afectați indirect sunt mulți, e aproape haos.

    - co-mentator, de plan(c)ton
  • Orizont 20.04.2021 21:07
    Care a fost scopul incrancenatei contorsionari sub șenila nazista a succintelor fraze emanate de Adolf Catu in cele 5 minute ? La el este o defazare/desincronizare accentuata intre centrul vorbirii si comanda "mecanica" a limbii - asta este in general un efect al consumului de droguri....
    Si Valerica .. saracul a fost de mai multe ori pe punctul de a sucomba, cu privirea tulbura, din cauza botnitei regulamentar puse ..
  • Enya 20.04.2021 21:43
    Domnule ORIZONT,

    S-aveti gura aurita pentru previziunea din ultima propozitie! -)

    Si da, vaccinatii sa fie izolati! Astia au boala injectata si ne pun in pericol pe noi, sanatosii!
    E, cum e, vaccinatilor, vaxxerilor, sectantilor covid?
    E cumplit cand va baga societatea in lagare naziste, cum vreti sa faceti voi cu nevinovatii (sanatosii), nu-i asa??? Smiorc.

    Dar adevarul asta e, dragilor, pardon, dracilor, ca voi prin vaccinare ati devenit bolnavi pentru ca acum sunteti purtatori de boli induse artificial! Asa ca la cotet cu voi! Incuiati cu lacate si chei si sa nu mai iesiti decat cand hotaram noi, sanatosii, ca aveti dreptul! Cum suna? Nazist, nu-i asa? Pai fix asta faceti si cereti voi intr-o ura totala cu sanatosii care refuza vaccinarea/OTRAVIREA!

    Mai nou, iata-l si pe adolfhitler catu, ca vrea eliminarea, adica omorarea oamenilor sanatosi si cu opinii!

    Omenireo, te trezesti odata din letargie si indobitocire? N-ai inteles nici pana acum ca "pandemia" e doar la televizor si tine fix pana scoti cablul din priza?!?!!
  • Enya 20.04.2021 23:47
    In legatura cu previziunea, ma refeream la ultima propozitie din prima dvs. interventie, nu la partea cu "Valerica" -), pentru ca nici in cele mai negre cosmaruri, nici macar in gluma n-o sa doresc vreodata moartea cuiva! Nici macar a unei reptile criminale! O las pe seama justitiei pamantesti sau divine (daca totusi scapa basma curata pana pleaca de-aici)... -)
  • Orizont 21.04.2021 00:08
    Am inteles de la prima postare. Incercati sa folositi un alt browser poate se rezolva cu acel buton pt raspuns.

    https://brave.com/
    https://www.epicbrowser.com/
  • UN_OM 21.04.2021 08:14
    Pănă la această oră Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării nu s-a sesizat din oficiu, cine știe, poate-i atrage cineva atenția despre zicerea Câțului !!!
  • OMAGA 21.04.2021 11:20
    Cutzu la psihiatru: "Aud niste voci critice care imi spun ca vaccinarea e o crima. Vreau sa le elimin."
    Psihiatrul: "domnule Cutzu, pentru afectiunea dumneavoastra nu exista tratament, nu s-a inventat inca pastila care sa va faca bine. Puteti incerca insa un vaccin!"
  • Enya 21.04.2021 21:29
    Ei, domnule Zelinski, si uitati cum ajungem la o dilema morala, care nu mai e utopica, ci crunta realitate:

    Daca copiii dvs. TREBUIE sa moara in urma vaccinului, dar i-ati scapa fortandu-i pe medici sa se vaccineze in locul lor, ca doar asa ar inceta genocidul, daca acestia ar fi constransi la randul lor, ce ati face? Ca banuiesc ca judecata divina n-ar mai conta si cum pana la dumnezeu si sfinti ne mananca dictatura medicala, ati actiona cu sufletul de parinte, nu?

    Stiti bine ca noi nu dorim moartea nimanui, dar ce facem cand altii ne-o doresc noua? Cum ne aparam? Tare mi-ar pacea sa-i vad pe elitistii tarii cum ar mai “mermeli”, vorba lui VéVé, filosofii de balta prin dezbateri fara numar pe la televiziunile satanelor…
    Concret, domnule Zelinski, in situatia asta, in care copilului dvs. (sau chiar dvs.) i se injecteaza fortat moarte si n-aveti alta solutie decat schimbul cu insisi vaccinatorii, ce ati face? L-ati sacrifica?

    Cum rezolvam conflictul moral?
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO