David Popovici a obosit brusc de tot - nu va mai participa la nici un eveniment public. Sinistrul Sportului Eduard Novak nu a scăpat ocazia să se lipească propagandistic de tânărul campion

De Andrei Nicolae  /  

Foto reprodusă dintr-o postare FB de propagandă ieftină în romaghiară a unui ministru al României încă nedemis

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


David Popovici, împreună cu familia sa și cu antrenorul Adrian Rădulescu, au decis ca la întoarcerea sportivului de doar 17 ani în România după Campionatele Europene de natație pentru seniori de la Roma să nu existe nicio ceremonie oficială, asemenea celei care a avut loc când campionul s-a întors, în iunie, de la Campionatele Mondiale de la Budapesta, a informat PlaySport.

Însă tânărul obosit brusc nu a putut să scape de „foto-oportunitatea” smulsă de nefericitul ministru UDMR Eduard Novak, care nu a ratat ocazia să se fotografieze și etaleze propagandistic (în romaghiară!) alături de David Popovici, astăzi, pe aeroport (foto), la fel ca Cîmpeanu de la Educație, în campanie pro-vaccinare, în ciuda decesului subit al unei sportive la fel de tinere.

David Popovici nu va participa la nici un eveniment public imediat după revenirea în România

Motivul invocat pentru dispariția din spațiul public a sportivului legitimat la CS Dinamo este faptul că acesta „resimte o stare accentuată de oboseală”.

David Popovici a câștigat medalia de aur la 100 și 200 de metri liber, iar în prima probă a setat și un nou record mondial. El a dorit să participe și în proba de 400 de metri liber și chiar s-a calificat în finală. Însă, a decis în cele din urmă, alături de antrenorul său, să nu mai concureze din cauza... oboselii.

Tot din acest motiv, David și apropiații lui au dorit să nu se mai organizeze nicio ceremonie de primire a sportivului la salonul prezidențial din aeroportul Otopeni, după cum a dezvăluit Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație, potrivit sursei citate.

Cu toate acestea nici Potec nu a ezitat să se lipească în poza ca și Novak și să-l obosească și mai tare pe tânărul campion.

Faptul că nu va fi o primire oficială publică e dorința părinților și a antrenorului Adrian Rădulescu. Ei au vrut să sărim peste conferința de presă și primirea oficială. David e foarte obosit și urmează o perioadă grea. Peste câteva zile va răspunde unor întrebări, cu echipa Federației, la un antrenament”, a spus Camelia Potec la Digi Sport.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • ioansperling 19.08.2022 16:55
  https://vrabiute.blog/2022/08/19/drogul/
 • Leonesse 19.08.2022 18:24
  Camelia Potec nu cred ca are nevoie de propagandă.. E ea însăși o multipla campioana la natație.. chiar dacă acum e intr-o poziție pusa acolo de politruci. Și la tenis e la fel.. Scandalul a fost imens -după cum ne amintim ,când Tanti Firea s-a prezantat în persoană cu vezi Doamne treburi oficiale-sa se afișeze cu Simona Halep , când aceasta a câștigat turneul de Grand Slam de la Rolland Garros. La ceremonia de după câștigarea turneului de la Wimbledon de către Simona Halep , nici picior de politician nu s-a mai prezentat pe Stadionul Național pus la dispoziție de Primăria capitalei dar fără prezenta primariței. Încă o ceremonie a revistei Vogue România a avut-o invitata pe Simona Halep . Ceremonia seamănă cu o ceremonie masonică.. , pentru cunoscători. Săracii sportivi habar nu de toate acestea și le acceptă ca pe un dat al faimei! Doamne.. ce înșelăciune!
 • mariusmioc 19.08.2022 23:58
  Oricît ești de obosit, o zi de odihnă e destul să te refaci. Ciudată această oboseală a sportivului.
 • Catalin1972 20.08.2022 18:40
  Sa speram ca totul e ok cu David ,ca o coincidenta,cealaltă "trompeta" a vaxinarii ,Simona ,a obosit și ea și sa retras de la Cincinnati...
 • Catalin1972 20.08.2022 18:37
  De când eram copil ,știu de la taica-meu expresia "ești pa nicăieri, ca Vida Gheza !", de acum,a apărut expresia "ești mai obosit ca David Popovici " ;)
 • Rusi 22.08.2022 15:39
  Eduard Novak se comporta ca un patruped.
Ultima oră

14:21

CATEGORIA: "AM FOST UN DOBITOC”... ASTĂZI, CRISTIAN TUDOR POPESCU

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI