Daniel Horowitz: Studiile arată că o campanie intensă de promovare a vitaminei D ar fi putut preveni aproape toate decesele de Covid

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Cum ar fi fost dacă în martie anul trecut am fi sfătuit pur și simplu pe toată lumea să ia suplimente de vitamina D (și forme active ale acesteia, pentru cei cu probleme de absorbție)? Numeroase studii academice demonstrează că o astfel de abordare nu numai că ar fi funcționat mult mai bine decât vaccinurile, dar, în loc să fie însoțită de diverse efecte secundare negative cunoscute și necunoscute, ar fi indus efecte secundare pozitive incomensurabile în rândul populației, pentru o serie de alte probleme de sănătate, scrie Daniel Horowitz în deschiderea unui articol de sănătate publicat pe site-ul Blaze Media, unde este și editor principal. Horowitz continuă:

Potrivit unui studiu german recent, diferența dintre un nivel [de vitamina D din sânge] de 18 și unul de peste 50 înseamnă diferența dintre viață și moarte. De ce nu s-a răspândit această informație în rândul populației, mai ales acum, când ne aflăm în sezonul rece, și, practic, deasupra paralelei 37, nu există vitamina D naturală provenită de la lumina soarelui? Sau ascunderea acesteia este intenționată?
 
În timp ce studiile au arătat că nu există nicio corelație între lockdownuri, măști și vaccinuri și îmbunătățirea situației COVID, acum există 142 de studii care confirmă o corelație aproape perfectă între niveluri mai ridicate de vitamina D și rezultate mai bune la pacienții COVID. Acesta este probabil domeniul de cercetare privind tratarea COVID-19 care are cele mai multe date în spate. Totuși, un studiu german recent iese în evidență dintre toate acestea, deoarece se apropie cel mai mult de a dovedi că această legătură strânsă este una de cauzalitate.
 
Cercetătorii germani nu numai că au constatat o relație liniară între nivelurile de vitamina D și mortalitatea cauzată de COVID, ci au descoperit și că morbiditatea este practic egală cu zero la cei cu un nivel de vitamina D de peste 50 ng/mL. Motivul pentru care acest studiu este atât de important în comparație cu alte zeci de studii care au urmărit nivelurile de vitamina D în raport cu rezultatele COVID este că a măsurat nivelurile de vitamina D începând cu câteva luni înainte ca pacienții să se îmbolnăvească de COVID, precum și după depistarea infecției. „În majoritatea studiilor, nivelul de vitamina D a fost măsurat la câteva zile după declanșarea infecției; prin urmare, un nivel scăzut de vitamina D poate fi rezultatul - și nu declanșatorul - evoluției infecției”, notează autorii.
 
În schimb, acest studiu a urmărit 1.601 de pacienți spitalizați, dintre care la 784 li s-a măsurat nivelul de vitamina D în decurs de o zi după internare, în timp ce la 817 nivelurile de vitamina D erau cunoscute înainte de infectare. În plus față de acest eșantion, cercetătorii au analizat și nivelul mediu de vitamina D3 pe termen lung, măsurat în 19 țări. Valoarea medie de vitamina D observată la nivelul tuturor cohortelor de studiu a fost de 23,2 ng/mL, valoare considerată insuficientă. Rezultatele au fost remarcabile.
 
„La un prag de 30 ng/mL, mortalitatea scade considerabil", au constatat autorii. „În plus, analiza noastră arată că, pentru seturile de date combinate, corelația se intersectează cu axa la aproximativ 50 ng/mL, ceea ce sugerează că acest nivel de vitamina D3 în sânge poate preveni orice exces de mortalitate. Aceste constatări sunt susținute nu numai de un studiu amplu privind infecțiile, care indică același nivel optim, ci și de nivelurile naturale observate la popoarele tradiționale, care erau capabile să combată majoritatea (nu toate) infecțiilor în cazul majorității (nu tuturor) indivizilor.”
 
Pe baza acestor constatări, ei concluzionează că oamenii ar trebui să își testeze nivelurile de vitamina D din sânge și să ia suplimente pentru a obține valori peste 50. Studiile au arătat deja că este de 14 ori mai probabil să se moară de COVID în cazul unei deficiențe de vitamina D.
 
Realitatea este că nivelurile celor mai mulți oameni sunt sub 30 și multe sunt mai aproape de zero, în special în rândul persoanelor vârstnice. Este mai mult decât criminal faptul că, după 20 de luni de la începerea acestei situații, nu a existat nicio campanie națională care să ajungă până la medicii de familie, pentru testarea și suplimentarea corespunzătoare a nivelului de vitamina D. Gândiți-vă la numeroasele beneficii ale vitaminei D - de la un sistem imunitar mai sănătos și oase mai puternice până la scăderea riscului de atac de cord și cancer - în comparație cu riscurile atâtor alte lucruri pe care le folosim pentru a „combate” acest virus. De ce să nu devină vitamina D noul vaccin, când aceasta oferă mai multă protecție împotriva virusului decât orice vaccin? [...]
 
După cum explică autorii, principala cauză a deceselor de COVID este „furtuna de citokine” - când sistemul imunitar eliberează prea multe citokine toxice ca parte a răspunsului inflamator la virus. Vitamina D joacă un rol esențial în reglarea acestor celule, iar cantitatea insuficientă de D este aproape sinonimă cu un risc mai mare de furtună de citokine. În multe privințe, o furtună de citokine este literalmente rezultatul deficienței de vitamina D.

„Am avut la dispoziție 20 de luni pentru a ne ridica nivelul de vitamina D peste 50 și, cu siguranță, măcar peste 30. Mie mi-au crescut nivelurile cu aproximativ 50 ngs/mL într-o jumătate de an”, mai scrie Horowitz.
 
Dacă populația ar fi făcut acest lucru deodată, majoritatea deceselor ar fi putut fi evitate. Celor cu probleme de absorbție li s-ar fi putut administra forma activă de D - fie calcifediol, fie calcitriol - pentru a le crește nivelul, ocolind foarte rapid procesul metabolic al ficatului. Studiile au arătat că aproape toți cei spitalizați cu niveluri scăzute, dar cărora li s-a administrat forma activă de D, nu au ajuns ulterior la terapie intensivă.
 
Citiți aici articolul integral, în original. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Eli 03.12.2021 18:44
  asta se stia de la incput, au fost nenumarate studii, dar evident nu s-a facut campania pentru ca scopul pandemiei nu a fost sanatatea, ci genocidul.
  nu a fost vorba despre sanatate, ci s-a creat o boala pentru vaccin
 • Filipan Daniel Marius 03.12.2021 20:02
  In urma cu ceva ani ... am observat un trend, un pattern daca vreti . Aproape la orice post te uitat era prezent un specialist care prevenea populatia despre efectele nocive ale soarelui si despre cat de periculos este ! La vremea respectiva am pus si eu mana pe niste studii care demonstrau clar ca nivelul de vitamina d3 este proportional cu starea de sanatate, deci practic cu cat un om are un nivel mai ridicat cu atat este mai sanatos, in general vorbind . Mi-am informat prietenii si familia : CEVA NU MIROASE BINE !!!
  Este ceva studiu intins pe circa 12 ani vreo 11.000 de participanti, nu mai retin exact numarul dar care demonstreaza fara echivoc ca exista o legatura stransa intre mortalitatea generala si nivelul de vitamina d3, dupa ce s-au sortat oamenii pe grupe de varste, tensiune, probleme medicale, etc ...
  Este mai mult decat evident faptul ca se doreste o reducere drastica a populatiei si a punerii ei sub control totalitar, drepturile omului sunt practic abrogate pentru covid si asa-zisa schimbare climatica produsa de om .
  Practic traim vremuri in care informatia este mai importanta decat banul si scapa cine poate !
 • Mirror 03.12.2021 20:14
  Vitamina D sau Vitamina Soarelui
  "In cercurile științifice s-au făcut descoperiri cu privire la  influența Soarelui asupra dezintegrarii elementelor radioactive pe Pământ. S-a constatat că un anumit tip de emisii ciudate ale Soarelui Influențează rata de dezintegrare ale unor elemente chimice pe Pământ. Deci si efectul armelor biochimice (a "virusului") asupra omului.
 • Mirror 03.12.2021 20:15
  Vitamina D sau Vitamina Soarelui
  "In cercurile științifice s-au făcut descoperiri cu privire la  influența Soarelui asupra dezintegrarii elementelor radioactive pe Pământ. S-a constatat că un anumit tip de emisii ciudate ale Soarelui Influențează rata de dezintegrare ale unor elemente chimice pe Pământ." Deci si efectul armelor biochimice (a "virusului") asupra omului.
 • DanielaBMED 15.12.2021 15:43
  Se gaseste inca o carte grozava -
  PUTEREA VITAMINEI D , de Dr.SARFRAZ ZAIDI ( pentru imunitate este fff buna vit D , dar sa se ajunga la concentratii in sange peste 50 ..., cum scrie in articol , de aceea trebuie doza mare zilnica , mai ales PE VAL cum se zice, in sezon de viroze respiratorii... ).
  V-o recomand tuturor..! Cartea se poate comanda telefonic la nr 021.3000000
  Chiar cei care nu isi dozeaza prin analiza vitamina D ( analiza la sange - 25 - hidroxi-vitamina D ), pot lua zilnic macar pe perioada iarna-primavara, sau pana isi fac analiza, 1000UI / 10 kgc/ zi. Un om de 80 kg va lua 8000 UI vit D3 pe zi ( de ex 2 tb de DETRICAL 4000 pe zi sau 16 picaturi de VIGANTOL solutie ). Articolul de mai sus este foarte bun !!!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei