Dan Teodorescu, un deștept care afirmă că e prost (foarte prost)

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Ești deștept și știi că nu-i nicio pandemie;/Morții sunt făcuți din pix, la mișto, se știe./Dar problema e că nu-s toți deștepți ca tine./Țara e plină de proști (foarte proști) ca mine./De-asta te rugăm, în cor, să porți și tu mască./Ce să-i faci, atâta poate mintea noastră flască./Dar dacă tot ești deștept, hai, mă, fii și bun!/Mai ales că nu e mult până la Crăciun.” (poezie de pandemie, în trend... autor: Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, 23 octombrie 2020)

Cum toți s-au grăbit să afirme că este o dedicație pentru Dan Bittman, cel care a avut un discurs de o reconfortant de firească indignare la adresa nenumăratelor fantezii guvernamentale legate de combaterea sau chiar eradicarea nemiloasă a libertăților noastre, Dan Teodorescu a precizat: „Nu am declarat nimic în acest sens. Poezia este dedicată tuturor celor care nu poartă mască. Dacă ar fi fost dedicată strict domnului Bittman aș fi avut grijă să nu existe niciun echivoc”. Da, eu îl cred. Pentru că Dan Teodorescu este cât se poate de direct atunci când vrea să transmită ceva. Cam atât de direct cum apare în textul de mai jos, pe care l-am scris mai demult, dar pe care m-am gândit să vi-l reamintesc, cetățeni... ca să știm cu cine avem de-a face:  

„CELE DOUĂ CUVINTE”... CARE-NCEP CU „F”- MOMENT LIRIC CU DAN TEODORESCU 

Dacă Dan Teodorescu, ideologul trupei TAXI, n-ar fi existat, populația, naivă, ar fi făcut amor pe sub cearceafuri și plăpumioare fără să-și pună problema că unii au voie, iar alții nu. Dacă Dan Teodorescu, micul Mengele sui-generis al trupei TAXI, n-ar fi existat, cetățenii ar fi continuat să se înmulțească liber, potrivit curbelor ascendente sau descendente ale sporului demografic, un fel de „montagne russe” , ce-i drept cu mai multe căderi decât suișuri în ultima vreme... 
Numai că Dan Teodorescu există. De ce există? Păi, n-a apărut în urma vreunui proces complicat, ci prin „mecanismul” firesc care la cei școlarizați se numește, cel puțin când se exprimă în public, „relație intimă urmată de sarcină”, dar care la Dan Teodorescu se numește altfel, pentru că el e un bărbat falnic, care măcăne frust și n-are fasoane, măi dragă !!! se trage de șireturi cu publicul hăhăind în delir, care bate din picioare și fluieră liber, păi cum nu!... doar i-o zice pe limba lui ! Iar publicul e fericit că e libertate în România, așa de libertate încât ăla ce mai acum câțiva ani se sfia să rostească „CELE DOUĂ CUVINTE”- adică „Te iub...” , astăzi explică în gura mare, și-n multe fraze că nu „FUCK” e cuvântul potrivit , ci neaoșul F***T . Cu singurul amendament că uneori e de bine, în caz că din „alchimia ” asta iese vreun intelectual ca Dan Teodorescu, dar alteori e de rău, dacă rezultatul este vreun Dragnea Liviu, vreo Viorica Dăncilă sau vreun Petre Daea... Că părinții ălora nu aveau voie... 

Iată o parte din minunatul discurs al lui Dan Teodorescu, rostit în fața unei săli pline care-l privea ca pe-un guru : 

„Fu**-ți morții mă-tii de PSD! Cum, mă, să treci contribuțiile de la angajat la angajator și să spui că o să fie bine? (...) Noi suntem aici datorită lui fu**-i! Părinții noștri s-au fu**t și asta este foarte bine. Partea proastă este că și părinții altora s-au fu**t și uite așa au apărut Liviu Dragnea, Șerban Nicolae, Lia Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Dănuț Andrușcă, Doamne ferește, Petre Daea Doamne ferește de două ori, Viorica Dăncilă Doamne ferește întruna, în continuu practic! Și cu asta vreau să închei, dar vă rog eu frumos să nu-l pierdem pe fu**-i, pentru că ăla va fi doar începutul și vom fi sfârșiți. Într-o bună zi îl vom pierde și pe m**e, iar într-o țară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe m**e. Nu mai avem ce să le dăm căci ne-au luat tot: banii, visele, speranțele și doar atât mai avem să le dăm...” 

După cum observăm, dânsul e și adeptul entuziast al revoluției bazate „...pe șapte litere care se-ntind – ca pârjolul, ca apa ieșită din matcă, ca norul de lăcuste – pe toate T-shirt-urile acestei veri, pe autobuze și tramvaie, pe coridoarele școlilor, tatuate pe brațele vânjoase ale băieților din Ferentari, pe pulpele fetelor și pe spatele lor dezgolit, în amfiteatrele universităților, pe banderolele manifestanților, pe uniformele jandarmilor și ale mascaților veniți să-i păzească, pe bâtele lor, pe căștile lor, pe carapacea lor de broască țestoasă...”, cum ar spune marele intelectual Liiceanu Gabriel. Dacă vă mai aduceți aminte, cele șapte litere, atât de fascinante atât pentru Liiceanu cât și pentru Dan Teodorescu, sunt M**E PSD. 

Poate că v-am mai spus. Nu sufăr de pudibonderie. Dar sufăr de „simțul măsurii”. De aceea cred că repulsia mea e firească. Și disprețul meu, la fel. Atât pentru cel care defula zglobiu pe scenă, cât și pentru cei care „gustau” cu voluptate din producția lui grosieră. 

Mă întreb ce BANI, VISE și SPERANȚE i-a luat PSD-ul lui Dan Teodorescu? Vi se pare, cetățeni, că e sărac, insomniac și disperat băiatul ăsta aflat în culmea virilității sale oratorice?

P.S. Nu-i cam mult să dai 40 de lei pe un bilet ca să afli cine are voie să se f**ă liber, pentru ca să rezulte genii precum Dan Teodorescu și cine ar fi trebuit să practice sexul protejat pentru ca să nu iasă Dragnea Liviu ?    

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Elina 05.11.2020 12:26
    teodorescu este un fel de tocilar sfrijit care incearca tot ce se poate, numai sa fie bagat in seama de golanii din curtea scolii. Acum a imbatranit si arata ca o baba. Personajul oana pellea mi se pare de departe cel mai insuportabil.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires