Dan Bittman nu se lasă și atacă cioclii de la PRO TV: Cred că Andreea Esca și-a înscenat boala. Cred că acolo e un trust care ne sperie zilnic. Cu lingura cu care îți iei măsline de la supermarket, poți să te infectezi mai ușor decât în piață

De Ștefania Brândușă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Bittman continuă să-și susțină clar și răspicat opinia, în ciuda celor care l-au linșat mediatic, conform căreia pandemia este o exagerare. După afirmațiile care i-au atras deja un potop de acuzații cum că instigă la nepurtarea măștii sau la revoltă împotriva autorităților, solistul trupei Holograf își va atrage acum și ura proteviștilor și a trustului care profețește, de nouă luni, apocalipsa covid-19. Într-un interviu pentru Mădălin Ionescu,  Bittman a acuzat-o pe Andreea Esca, care a susținut în vară că ea și soțul ei au avut COVID, că și-a înscenat boala. „S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman la o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu.

Bittman consideră că în toată această nebunie, în care presa ne injectează zilnic frica, cel mai grav este că mor oameni zilnic, lucru care, în opinia lui. arată neputința autorităților.

„Presa vine cu un aport substanțial la starea asta de panică. Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică. Aș veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete plătite de guvern: ca să ce? Ca să purtăm mască? Închid piețele? Eu mă mir că opoziția asta slabă a reușit cât de cât să mai blocheze ceva, adică închiderea piețelor”, spune solistul trupei Holograf.
 
„Cu lingura cu care îți iei măsline de la supermarket, poți să te infectezi mai ușor decât în piață”, a mai comentat artistul.

Bittman a reptat faptu că el nu este și nu poate fi influențat de nimeni în legătură cu lucrurile pe care le spune. „Nu am primit nici un leu și n-o să primesc niciodată nici un leu. Mă caută o grămadă de lume să-mi propună tot felul de acțiuni în comun, să mă alătur lor și așa mai departe. Nu am de ce, pentru că, repet, eu nu fac politică, eu nu am făcut-o niciodată, dar îmi doresc ca eu și copiii mei și generațiile de acum încolo să poată vorbi liber oriunde. Totul a început de la o postare de la mine pe pagină, unde nu am followeri, dar una din prietenele mele, Emma Zeicescu, a văzut postarea și mi-a luat un interviu. Și după ce mi-am spus o părere pur și simplu pentru că pot să mi-o spun, de acolo a început toată nebunia”, a adăugat Bittman.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • emi 12.11.2020 15:39
  Care opoziție?
  Doamne ferește!De când l-au băgat pe dragnea la pușcărie nu mai este opoziție.Aștia se mănâncă intre ei.
 • Simplu-Mihai 13.11.2020 13:42
  In sfârșit încă un nume cunoscut, cu verticalitate și caracter!
  Faptul ca omul îsi exprimă liber opinia nu poate deranja, decât minți cernite din varii motive.
  Sunt cu ani suficienti în spate și vă reamintesc ( dacă mai e cazul si mă tem că e) că la momentul loviturii de stat din '89 au murit în stradă oameni mai ales tineri pentru setea de libertate, inclusiv a exprimării.
  Încet si sigur o grupare ocultă nenorocită ne directioneaza in negura minții.Cei de fatada nu sunt decât, marionete de carton.
  Sincer, nu stiu cum vom iesii din acest cosmar.Pacat, mare pacat de energiile irosite ale unei generatii calcate-n picioare de cozi de topor
  Cu respect,tuturor celor care citesc!
 • Rusi 13.11.2020 15:07
  Pro tv este un post anti romanesc.
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre