Dan Bittman către Andreea Moldovan: Își dă demisia tot Guvernul dacă nu funcționează carantina voastră?

De Cătălin Vușcan  /  

antena3.ro

antena3.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Artistul Dan Bittman a fost prezent, miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, în cadrul antena3, unde și-a arătat nemulțumirile față de felul în care autoritățile se raportează la pandmeia de Covid. Tot în cadrul emisiunii, Bittman a comentat declarațiile făcute de Andreea Moldovan.

Andreea Moldovan ,secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, a declarat în urmă cu o zi că două săptămâni de carantină ar face minuni în România. 

Artistul Dan Bittman a comentat declarația secretarului de stat, afirmând că: "La un moment dat se face justiție în țara asta, în funcție de interese, nu că vreau eu, sau tu, sau domnii de aici din studio. Vreau să înțeleagă politicienii că la un moment dat vor veni alte generații de alți tineri frumoși (...) Cred că ne învârtim într-un cerc", potrivit antena3.

"Vreau să o provoc pe doamna Moldovan. Doamna Moldovan, mă uit în ochii dumneavoastră, vă rog frumos, dacă nu e nimic adevărat din ce spuneți, vă dați demisia? Nu o spun că o vă urmărim penal. Vă dați demisia? Vreau să văd și eu o chestie de demnitate umană'', a afirmat Dan Bittman la Sinteza Zilei.

"Doamna Moldovan, eu sunt de acord să stau două săptămâni în carantină începând cu mâine, dar dacă nu se întâmplă nimic și vreau să vă controlez în două săptămâni, vă dați demisia, dumneavoastră și toți ceilalți ai dumneavoastră? Trebuie să existe un raport de forțe egale. Vă dați demisia dacă nu se îmbolnăvește nimeni, dacă nu aveți niciun efect, dacă suntem sănătoși cu toții, dacă noi ne-am carantinat ca în anul trecut ca proștii și nu s-a întâmplat nimic, vă dați demisia? Dumneavoastră, Guvernul, ăia, ăla, că sunt nume", a continuat artistul.

Referitor la restricțiile aplicate de autorități, Bittman a declarat că "Sunt niște oameni care trebuie să înțeleagă că își asumă niște răspunderi. După zece ani de zile sunt politicieni care acum răspund. Cu familiile lor, cu funcțiile lor, au început să fie luați și ei. Credeau că sunt invincibili, că sunt imortali, că sunt excepționali...Trebuie cineva să își asume ceea ce face, ori aici în România au murit oameni la ATI arși, nu de COVID. Că erau internați pentru COVID e altă problemă, dar au murit arși. Nu răspunde nimeni. Dacă mâine îl calc pe unu pe o trecere de pietoni și sunt mai barosan, nu o să răspund, nu?", a declarat Bittman, conform antena3.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • ioansperling 08.04.2021 10:47
    După un an de încercari nereusite de ce ar mai fi nevoie de inca una de 2 săptămâni?
    Pedepsiti pentru genocid si gata se rezolvă totul!
  • Rusi 09.04.2021 15:39
    Principalii vinovati de aceasta pandemie in Romania sunt mebrii guvernelor orban si citu,in frunte cu seful acestor gasti, klauss werner johanis.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires