Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți cititori ne-au avertiza că în urma apariției LISTEI TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA, aflată în curs de actualizare, unii dintre aceștia, în loc să-și recunoască greșeala și să-și ceară iertare, au început să-și șteargă postările.

Mai ciudat ni se pare când asta o face chiar o insituție presupus a statului român, cum este Ministerul Sănătății. Pe un astfel de cont de propagandă cu producții gras plătite, majoritar din buzunarele nevaccinaților, am constatat că o suită de clipuri cu vedete autohtone recitând texte de joasă factură au fost băgate sub obroc.

Astfel, pe prima pagina a contului de YouTube „Ministerul Sănătății” nu mai apare decât clipul oficial mizer, ca să ne exprimăm civilizat, cu „Om cu om, oprim pandemia”.

În realitate, în spatele contului, mai stau, încă, în raft, clipurile jenante pe care le redăm mai jos, descoperite prin mijloace specifice și „delistate” de la vedere.

Este vorba de un clip de propagadă pentru vaccinarea copiilor realizată de fostul privilegiat al regimului comunist și ginere de general de Securitate acuzat de crime contra partizanilor anticomuniști Victor Rebengiuc și de alte clipuri realizate cu vedetele plandemiei Andreea Căpâlnă Moldovan în duet cu Pr. Francisc Doboș de la Arhiepiscopia Catolică București, Oana Pellea cu Medeea Marinescu, Adrian Despot cu Irina Margareta Nistor, filmate penibil cu un geam despărțitor între ele ca să ne arate cum respectau măsurile. Un al patrulea, cu Răzvan Exharu și „Micutzu”, care a fost deja șters (Nota bene pentru roboțeii MS: puteți să le ștergeți pe toate că le avem copiate). Le redăm mai jos, înainte de a fi șterse și acestea de pe contul oficial de propagandă, cu un bonus la final de la Anca Alexandrescu și Realitatea Plus despre cum e bine să respectăm una dintre cele mai idioate măsuri sugerate de „Comandantul” Arahat: despărțirea nepoților de bunici de sfintele sărbători.

Banda:

Andreea Căpâlnă Moldovan în duet cu Pr. catolic Francisc Doboș

Oana Pellea cu Medeea Marinescu

Adrian Despot cu Irina Margareta Nistor

BONUS: Testimonial Anca Alexandrescu de sărbători

Vedeți și Coincidență sau nu? PROTV a redifuzat un episod pro vaccinare din cunoscutul serial Las Fierbinți: Din cauza unei erori de sistem, a fost difuzat un episod neplanificat. Ne cerem scuze pentru situația creată

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
  • Sabin G 26.11.2022 15:05
    Hidoasa replica medeei
  • Aljones 26.11.2022 15:24
    Vedete? Actori? Vedete=panarame fomisto-comuniste. Actori? Care actori ? Medeea? Asta Nu e nici 1% din margareta pogonat, oana pellea? Un nimeni la patrat. Pacat ca poarta numele de Pellea. Nea Amza, Un monument al filmului romanesc. Rebenciuc? Mare actor, dar si-a pierdut mintile acum la batranete , pentru ce? Pentru o coaja De paine, in loc sa stea acasa sa isi vada de treaba lui.
  • neacsumihaisorin 27.11.2022 06:58
    Sincer, inainte eram innebunit dupa filme...acum nu ma uit. Actoria mi se pare ceva copilaresc transformat in "arta". Ce e asa extraordinar in a ma uita la niste adulti cum se prefac ca poarta dialoguri la.care in mod normal nici nu as da atentie in viata reala? Drame prostesti despre clipe absolut banale, filme de actiune tampite, filme despre mafioti criminali, vilolatori si traficanti de oameni si droguri cum e aclamatul "Nasul". HIPNOZA, ca asta a spus si cel care a inventat Tv-ul....omu parca isi blocheaza mintea si uita sa gandeasca cand arunca ochii intr-un ecran unde este prezentat un film....literalmente niste oameni adulti care se prefac ca au niste emotii si citesc dintr-un scenariu...o imbecilitate ce indoctrineaza omu oana la radacina sa....
  • Scapa cine poate 26.11.2022 15:27
    Mici picaturi in oceanul degenerescentei umane. Se demonstreaza ca si nevertebratele pot fi antropomorfe. Le doresc la toti doar ce doreau si ei nevaccinatilor si le acord acelas respect.
  • KokoShell 26.11.2022 19:06
    Pune-l te rog si pe Exarhu mai jeg ca ala nu exista ...
  • neacsumihaisorin 27.11.2022 06:59
    Pe cine mai exact?
  • Carbid 26.11.2022 19:30
    https://t.me/RenastereaPhoenixului/5363
    Fragment de 12 min tradus in RO!!!

    “Apocalipsa ZOMBIE”: PLANdemia MARBURG ... “pe care o veți lua in serios” conform avertismentul dat de Bill Gates, principalul fondator al platformei GAVI, care anunța:
    “Următoarea pandemie: Marburg?
    Un văr mortal al Ebola, Marburg poate ucide nouă din zece persoane pe care le infectează, iar călătoriile internaționale au dus-o din Africa în Europa de două ori în ultimii 40 de ani. Globalizarea crescândă va face probabil ca acest virus să erupă în întreaga lume?”
    SURSA: GAVI.
  • Tic 27.11.2022 03:03
    Oare mai au curaj? Ar vrea ei, dar....
  • neacsumihaisorin ► Tic 27.11.2022 07:02
    Sunt convins ca AZI, exact in momentul asta si-ar aplica TOATE planurile antihriatice.....e treaba ca nu-i lasa Dumnezeu, dracu in nebunia lui, chiar daca stie ca se duce in iad, in loc sa se pocaiasca sau sa isi amane traiectoria, ar nenoroci pamantul inca de azi....cel putin eu asta am.constatat si asta ne invata si Evanghelia....nu ii lasa Dumnezeu sa faca exact ce vor ei ca ar fi groaznic pe Pamant
  • Carbid ► Tic 27.11.2022 20:48
    Urmareste clipul de 12 minute din link, nu textul alăturat link-ului!!!
  • dejuan 26.11.2022 21:43
    Ne asteapta ... Maladia "X" si "Lista" ! Aprilie 2023!

    https://www.agerpres.ro/mondorama/2022/11/21/oms-recenzeaza-agentii-patogeni-care-pot-provoca-viitoare-pandemii--1017453
    "(OMS) a anunțat luni (21 Nov) că a reunit peste 300 de experți care vor avea misiunea de a întocmi o nouă listă cu agenții patogeni susceptibili să cauzeze epidemii și pandemii, și de a studia amenințările ce ar putea să apară de la virusuri necunoscute, informează AFP.
    Obiectivul OMS este acela de a actualiza o listă a agenților patogeni utilizată ca un ghid în cercetare și dezvoltare, precum și în investiții, mai ales (...) vaccinuri, teste de depistare și tratamente. (...)
    Cercetătorii își vor concentra atenția mai ales asupra "maladiei X", declanșată de un agent patogen încă necunoscut și care ar putea cauza o gravă pandemie. (...)
    Această listă a fost publicată pentru prima dată în 2017. Ea cuprinde în prezent COVID-19, virusul Ebola, febra Lassa, Sindromul Respirator din Orientul Mijlociu (MERS), Sindromul Acut Respirator Sever (SARS), virusurile Zika și Nipah, precum și maladia X. (...)
    Lista revizuită a agenților patogeni urmează să fie făcută publică înainte de aprilie 2023."

    Suntem prostii lui Tedros!
  • Carbid 27.11.2022 15:31
    Mi-e ca "agentul patogen" va fi ...5G!!
  • Tic 27.11.2022 02:59
    Nu ma pot abține sa nu constat ca "relația" dintre Mircea Drăgan și Cosmin 3 devine din ce în ce mai "matura". Pace, băieți, și sănătate! :)))))
  • Nick Cohen 27.11.2022 07:53
    Nici numai sti ce sa mai zici de retardartii astia !? Microcefalici , ligofrenici , schizofrenici , cretini , simpli prosti sau criminali constienti !?!
  • Mary D 27.11.2022 10:37
    “Mi-au lipsit cu desăvârșire discernământul, conștiința, adevăratele valori și principii morale așa ca am decis sa ma vaxinez cu nu știu ce și mai mult decât atât sa-i instig și pe alții, pentru binele comun”
    Niște “oarecare” actori, soliști, preoți etc
  • danverab 27.11.2022 15:41
    Ce îngustă este mintea unora și ce ușor se poate strecura ura atunci când butoiul gol este rostogolit pe o stradă pietruită. Țin minte când am auzit afirmația talentatului Tudor Gheorghe. Ce deznădejde m-a apucat. Apoi am stat puțin și mi-am zis: acest om are un talent neegalat de nimeni, el și mulți alții sunt extraordinari. Da susținerea injectării poate ucide oameni și probabil că mulți le-au urmat sfatul. Însă în lumea asta actori de renume, muzicieni, youtuberi, dau și au dat lumii lucruri mărețe. Fiecare poate să le meargă pe urme să devină mari actori, mari muzicieni, mari formatori de opinie. Fiecare este LIBER să facă asta, dacă o fac ori nu depinde de enorm de multe aspecte din viața fiecăruia. Așadar cine sunt eu cel ce scriu aici ca să îi condamn? De ce aș arunca cu ură în ei? Ce am făcut eu pentru această lume? Ce realizări mărețe care vor rămâne în mintea colectivă am realizat pentru a putea JUDECA oamenii care vor rămâne în istoria recentă. Și de ce istoria trebuie pomenită doar când e de bine?
    Lumea asta cu modul acesta de a arunca cu piatra primul, nu pare să mai aibă speranță. Da este bine să ne amintim TOT ce au făcut, lucruri mărețe ori lucruri condamnabile, însă nu putem șterge unele lucruri prin ură.
    M-am uitat în acea perioadă cu interes la toate știrile de pe tv însă nu m-am vaccinat. Cine are putere de decizie, logică, curiozitate să cerceteze, nu cade ușor în capcană. Cine e ușor de influențat, va merge în lume precum bate vântul. Eminescu are o poezie extraordinară, una din multele extraordinare, poezia lui ar trebui aplicată în fiecare zi în viața personala, pentru a nu cădea în capcana aceasta a urii. De fapt, la fel precum râsul sau căscatul și ura este contagioasă. Doar că ura duce la moarte. Moartea minții.

    Multe trec pe dinainte,
    În auz ne sună multe,
    Cine ține toate minte
    Și ar sta să le asculte?...
    Tu așează-te deoparte,
    Regăsindu-te pe tine,
    Când cu zgomote deșarte
    Vreme trece, vreme vine.
    ..............
    Privitor ca la teatru
    Tu în lume să te-nchipui:
    Joace unul și pe patru,
    Totuși tu ghici-vei chipu-i,
    Și de plânge, de se ceartă,
    Tu în colț petreci în tine
    Și-nțelegi din a lor artă
    Ce e rău și ce e bine.
    Glossa-Mihai Eminescu, fragment

    Pentru cine vrea să aplice poezia, să o citească în fiecare zi pană o înțelege.
    P.S. Ce face activenews este extraordinar și de apreciat. Nimic din ce am scris mai sus nu trebuie să lezeze întrucâtva munca lor.
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  6. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  7. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  8. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  9. Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

  10. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste