Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

De Andrei Nicolae  /  


Mai mulți cititori ne-au avertiza că în urma apariției LISTEI TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA, aflată în curs de actualizare, unii dintre aceștia, în loc să-și recunoască greșeala și să-și ceară iertare, au început să-și șteargă postările.

Mai ciudat ni se pare când asta o face chiar o insituție presupus a statului român, cum este Ministerul Sănătății. Pe un astfel de cont de propagandă cu producții gras plătite, majoritar din buzunarele nevaccinaților, am constatat că o suită de clipuri cu vedete autohtone recitând texte de joasă factură au fost băgate sub obroc.

Astfel, pe prima pagina a contului de YouTube „Ministerul Sănătății” nu mai apare decât clipul oficial mizer, ca să ne exprimăm civilizat, cu „Om cu om, oprim pandemia”.

În realitate, în spatele contului, mai stau, încă, în raft, clipurile jenante pe care le redăm mai jos, descoperite prin mijloace specifice și „delistate” de la vedere.

Este vorba de un clip de propagadă pentru vaccinarea copiilor realizată de fostul privilegiat al regimului comunist și ginere de general de Securitate acuzat de crime contra partizanilor anticomuniști Victor Rebengiuc și de alte clipuri realizate cu vedetele plandemiei Andreea Căpâlnă Moldovan în duet cu Pr. Francisc Doboș de la Arhiepiscopia Catolică București, Oana Pellea cu Medeea Marinescu, Adrian Despot cu Irina Margareta Nistor, filmate penibil cu un geam despărțitor între ele ca să ne arate cum respectau măsurile. Un al patrulea, cu Răzvan Exharu și „Micutzu”, care a fost deja șters (Nota bene pentru roboțeii MS: puteți să le ștergeți pe toate că le avem copiate). Le redăm mai jos, înainte de a fi șterse și acestea de pe contul oficial de propagandă, cu un bonus la final de la Anca Alexandrescu și Realitatea Plus despre cum e bine să respectăm una dintre cele mai idioate măsuri sugerate de „Comandantul” Arahat: despărțirea nepoților de bunici de sfintele sărbători.

Banda:

Andreea Căpâlnă Moldovan în duet cu Pr. catolic Francisc Doboș

Oana Pellea cu Medeea Marinescu

Adrian Despot cu Irina Margareta Nistor

BONUS: Testimonial Anca Alexandrescu de sărbători

Vedeți și Coincidență sau nu? PROTV a redifuzat un episod pro vaccinare din cunoscutul serial Las Fierbinți: Din cauza unei erori de sistem, a fost difuzat un episod neplanificat. Ne cerem scuze pentru situația creată

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (21)
 • Zero9000 26.11.2022 14:47
  Ar trebui puse aceste videouri pe Rumble , ca de pe youtube sigur le vor sterge. Si ar trebui facut si o complilatie cu clipuri si dovezi cu toate vedetele si politicieni si doctori care erau vaccinisti si pusa pe rumble si adaugata la articolul cu lista vaccinistilor , pana nu incep sa isi stearga postarile si clipurile de pe net.
 • Reee 26.11.2022 17:45
  O idee extraordinara!!! Felicitari!!! Ma oftic ca n'am avut'o eu.
 • Sabin G 26.11.2022 15:05
  Hidoasa replica medeei
 • Aljones 26.11.2022 15:24
  Vedete? Actori? Vedete=panarame fomisto-comuniste. Actori? Care actori ? Medeea? Asta Nu e nici 1% din margareta pogonat, oana pellea? Un nimeni la patrat. Pacat ca poarta numele de Pellea. Nea Amza, Un monument al filmului romanesc. Rebenciuc? Mare actor, dar si-a pierdut mintile acum la batranete , pentru ce? Pentru o coaja De paine, in loc sa stea acasa sa isi vada de treaba lui.
 • neacsumihaisorin 27.11.2022 06:58
  Sincer, inainte eram innebunit dupa filme...acum nu ma uit. Actoria mi se pare ceva copilaresc transformat in "arta". Ce e asa extraordinar in a ma uita la niste adulti cum se prefac ca poarta dialoguri la.care in mod normal nici nu as da atentie in viata reala? Drame prostesti despre clipe absolut banale, filme de actiune tampite, filme despre mafioti criminali, vilolatori si traficanti de oameni si droguri cum e aclamatul "Nasul". HIPNOZA, ca asta a spus si cel care a inventat Tv-ul....omu parca isi blocheaza mintea si uita sa gandeasca cand arunca ochii intr-un ecran unde este prezentat un film....literalmente niste oameni adulti care se prefac ca au niste emotii si citesc dintr-un scenariu...o imbecilitate ce indoctrineaza omu oana la radacina sa....
 • Scapa cine poate 26.11.2022 15:27
  Mici picaturi in oceanul degenerescentei umane. Se demonstreaza ca si nevertebratele pot fi antropomorfe. Le doresc la toti doar ce doreau si ei nevaccinatilor si le acord acelas respect.
 • P.M. 26.11.2022 15:49
  Acum că certificatul morții a fost declarat oficial ilegal, le este frică că vor fi acționați în instanță de câtre sinucigași, pardon, vaccinați;părerea mea este că nu este cazul să se îngrijoreze fiindcă marea parte a celor ce dețin acel certificat, sunt oameni săraci;iar bogătanii au certificat la chiuvetă ori ser fiziologic;deci nu are cine să i deranjeze.
 • KokoShell 26.11.2022 19:06
  Pune-l te rog si pe Exarhu mai jeg ca ala nu exista ...
 • neacsumihaisorin 27.11.2022 06:59
  Pe cine mai exact?
 • Carbid 26.11.2022 19:30
  https://t.me/RenastereaPhoenixului/5363
  Fragment de 12 min tradus in RO!!!

  “Apocalipsa ZOMBIE”: PLANdemia MARBURG ... “pe care o veți lua in serios” conform avertismentul dat de Bill Gates, principalul fondator al platformei GAVI, care anunța:
  “Următoarea pandemie: Marburg?
  Un văr mortal al Ebola, Marburg poate ucide nouă din zece persoane pe care le infectează, iar călătoriile internaționale au dus-o din Africa în Europa de două ori în ultimii 40 de ani. Globalizarea crescândă va face probabil ca acest virus să erupă în întreaga lume?”
  SURSA: GAVI.
 • Tic 27.11.2022 03:03
  Oare mai au curaj? Ar vrea ei, dar....
 • neacsumihaisorin ► Tic 27.11.2022 07:02
  Sunt convins ca AZI, exact in momentul asta si-ar aplica TOATE planurile antihriatice.....e treaba ca nu-i lasa Dumnezeu, dracu in nebunia lui, chiar daca stie ca se duce in iad, in loc sa se pocaiasca sau sa isi amane traiectoria, ar nenoroci pamantul inca de azi....cel putin eu asta am.constatat si asta ne invata si Evanghelia....nu ii lasa Dumnezeu sa faca exact ce vor ei ca ar fi groaznic pe Pamant
 • Zeta ► neacsumihaisorin 27.11.2022 19:07
  Crezi? Ai urmărit filmulețul pe care l-a recomandat @carbid? Să te ții taică atunci. "Noroc" că mecanismul ptr marburg nu e pe aerosol. Îi voi lăsa pe înțepați să se îngrijească unii pe alții. Chiar și pe cei din familia mea extinsă care și-au tras cele 3 doze de superputeri.
 • Carbid ► Tic 27.11.2022 20:48
  Urmareste clipul de 12 minute din link, nu textul alăturat link-ului!!!
 • d.juan 26.11.2022 21:43
  Ne asteapta ... Maladia "X" si "Lista" ! Aprilie 2023!

  https://www.agerpres.ro/mondorama/2022/11/21/oms-recenzeaza-agentii-patogeni-care-pot-provoca-viitoare-pandemii--1017453
  "(OMS) a anunțat luni (21 Nov) că a reunit peste 300 de experți care vor avea misiunea de a întocmi o nouă listă cu agenții patogeni susceptibili să cauzeze epidemii și pandemii, și de a studia amenințările ce ar putea să apară de la virusuri necunoscute, informează AFP.
  Obiectivul OMS este acela de a actualiza o listă a agenților patogeni utilizată ca un ghid în cercetare și dezvoltare, precum și în investiții, mai ales (...) vaccinuri, teste de depistare și tratamente. (...)
  Cercetătorii își vor concentra atenția mai ales asupra "maladiei X", declanșată de un agent patogen încă necunoscut și care ar putea cauza o gravă pandemie. (...)
  Această listă a fost publicată pentru prima dată în 2017. Ea cuprinde în prezent COVID-19, virusul Ebola, febra Lassa, Sindromul Respirator din Orientul Mijlociu (MERS), Sindromul Acut Respirator Sever (SARS), virusurile Zika și Nipah, precum și maladia X. (...)
  Lista revizuită a agenților patogeni urmează să fie făcută publică înainte de aprilie 2023."

  Suntem prostii lui Tedros!
 • Carbid 27.11.2022 15:31
  Mi-e ca "agentul patogen" va fi ...5G!!
 • Cristi Bruca 26.11.2022 23:37
  Mai degrabă "om cu om, oprim n.o.m"!
 • Tic 27.11.2022 02:59
  Nu ma pot abține sa nu constat ca "relația" dintre Mircea Drăgan și Cosmin 3 devine din ce în ce mai "matura". Pace, băieți, și sănătate! :)))))
 • Nick Cohen 27.11.2022 07:53
  Nici numai sti ce sa mai zici de retardartii astia !? Microcefalici , ligofrenici , schizofrenici , cretini , simpli prosti sau criminali constienti !?!
 • Mary D 27.11.2022 10:37
  “Mi-au lipsit cu desăvârșire discernământul, conștiința, adevăratele valori și principii morale așa ca am decis sa ma vaxinez cu nu știu ce și mai mult decât atât sa-i instig și pe alții, pentru binele comun”
  Niște “oarecare” actori, soliști, preoți etc
 • danverab 27.11.2022 15:41
  Ce îngustă este mintea unora și ce ușor se poate strecura ura atunci când butoiul gol este rostogolit pe o stradă pietruită. Țin minte când am auzit afirmația talentatului Tudor Gheorghe. Ce deznădejde m-a apucat. Apoi am stat puțin și mi-am zis: acest om are un talent neegalat de nimeni, el și mulți alții sunt extraordinari. Da susținerea injectării poate ucide oameni și probabil că mulți le-au urmat sfatul. Însă în lumea asta actori de renume, muzicieni, youtuberi, dau și au dat lumii lucruri mărețe. Fiecare poate să le meargă pe urme să devină mari actori, mari muzicieni, mari formatori de opinie. Fiecare este LIBER să facă asta, dacă o fac ori nu depinde de enorm de multe aspecte din viața fiecăruia. Așadar cine sunt eu cel ce scriu aici ca să îi condamn? De ce aș arunca cu ură în ei? Ce am făcut eu pentru această lume? Ce realizări mărețe care vor rămâne în mintea colectivă am realizat pentru a putea JUDECA oamenii care vor rămâne în istoria recentă. Și de ce istoria trebuie pomenită doar când e de bine?
  Lumea asta cu modul acesta de a arunca cu piatra primul, nu pare să mai aibă speranță. Da este bine să ne amintim TOT ce au făcut, lucruri mărețe ori lucruri condamnabile, însă nu putem șterge unele lucruri prin ură.
  M-am uitat în acea perioadă cu interes la toate știrile de pe tv însă nu m-am vaccinat. Cine are putere de decizie, logică, curiozitate să cerceteze, nu cade ușor în capcană. Cine e ușor de influențat, va merge în lume precum bate vântul. Eminescu are o poezie extraordinară, una din multele extraordinare, poezia lui ar trebui aplicată în fiecare zi în viața personala, pentru a nu cădea în capcana aceasta a urii. De fapt, la fel precum râsul sau căscatul și ura este contagioasă. Doar că ura duce la moarte. Moartea minții.

  Multe trec pe dinainte,
  În auz ne sună multe,
  Cine ține toate minte
  Și ar sta să le asculte?...
  Tu așează-te deoparte,
  Regăsindu-te pe tine,
  Când cu zgomote deșarte
  Vreme trece, vreme vine.
  ..............
  Privitor ca la teatru
  Tu în lume să te-nchipui:
  Joace unul și pe patru,
  Totuși tu ghici-vei chipu-i,
  Și de plânge, de se ceartă,
  Tu în colț petreci în tine
  Și-nțelegi din a lor artă
  Ce e rău și ce e bine.
  Glossa-Mihai Eminescu, fragment

  Pentru cine vrea să aplice poezia, să o citească în fiecare zi pană o înțelege.
  P.S. Ce face activenews este extraordinar și de apreciat. Nimic din ce am scris mai sus nu trebuie să lezeze întrucâtva munca lor.
 1. VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

 2. CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

 3. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 4. Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

 5. Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

 6. Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

 7. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 8. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 9. Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

 10. Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul