DONALD TRUMP a făcut MARELE ANUNȚ: CANDIDEAZĂ! LIVE VIDEO

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel de-al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump, furat în alegerile din 2020, se pregătește să își anunțe din moment în moment cea de-a treia candidatură pentru Casa Albă.

„Să sperăm că mâine se va dovedi a fi una dintre cele mai importante zile din istoria țării noastre!" a scris Trump luni pe rețeaua sa de socializare.

Urmărim mai sus.

ACTUALIZARE ORA 8:30, ora României:  "Revenirea Americii începe chiar acum", a declarat Trump în fața unei mulțimi entuziaste care a a scandat "Trump, Trump" și "SUA, SUA". 

 

"Pentru a face America măreață și glorioasă din nou, îmi anunț în această seară candidatura pentru funcția de președinte al Statelor Unite", a spus Trump. 

Trump a abordat multe dintre problemele sale emblematice, inclusiv criminalitatea, drogurile și imigrația ilegală.
 
De asemenea, el a abordat noi subiecte, solicitând limitarea mandatelor în Congres, reglementări privind tranzacțiile bursiere pentru legislatorii federali și interdicții de lobby pentru foștii membri ai cabinetului și ai Congresului.

Trump l-a criticat pe Biden cu privire la retragerea din Afganistan, susținând că actualul președinte a făcut din SUA o "bătaie de joc". Și l-a atacat pe Biden pentru ajutorul acordat de Statele Unite Ucrainei în războiul său împotriva Rusiei.

"Poate cel mai jenant moment din istoria țării noastre", a spus Trump, referindu-se la Afganistan. "Am pierdut vieți, am lăsat americani în urmă și am renunțat la 85 de miliarde de dolari din cel mai bun echipament militar din lume.”

"Spre deosebire de Biden, posibil să ne ducă în al treilea război mondial, ceea ce se poate întâmpla în mod serios", a spus Trump, "voi ține America departe de războaie străine stupide și inutile".

Dar el a zugrăvit un viitor optimist al Statelor Unite dacă va fi reales. 

"Candidez pentru că eu cred că lumea nu a văzut încă adevărata glorie a ceea ce poate fi această națiune", a spus Trump. 

"Ne vom vindeca diviziunile și ne vom readuce poporul laolaltă printr-un succes incredibil", a adăugat el. "Vom spulbera forțele tiraniei și vom dezlănțui gloria libertății pentru noi înșine și pentru copiii noștri, precum și pentru generațiile care vor veni. Epoca de aur a Americii este chiar în față".

Mulțimea a fost plină de loiali lui Trump, printre care Ric Grenell, Roger Stone, Tony Bobulinski, Mike Lindell, Jason Miller, Boris Epshtyn și Devin Nunes.

O mare parte din familia lui Trump a fost, de asemenea, prezentă, inclusiv soția sa Melania, copiii săi Lara, Eric și Barron, precum și ginerele său Jared Kushner. 

 

ACTUALIZARE ORA 4.20, ora României: Donald Trump a făcut anunțul: candidează din nou la președinția SUA. „Sunteți gata? Și eu!”, a spus miliardarul de dreapta.

ACTUALIZARE ORA 3.30, ora României: Conform unui document care circulă online, Donald Trump a depus actele necesare la Comisia Federală Electorală (FEC) pentru a candida la președinția Statelor Unite în 2024. FOTO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Elina 16.11.2022 15:26
    Si dai si lupta, si dai si lupta...
    Daca vrea sa faca bine, mai bine ar sustine un candidat tanar. Si ar trebui sa faca echipa cu republicani conservatori, implicati politic sau nu, in loc sa te tina bat, de unul singur. Pana una alta, se cearta cu oameni valorosi cum ar fi Candace Owens, care este o voce incredibila ce poate aduna o buna parte a black america in tabara conservatoare. Multi o va vad ca pe o posibila presedinta
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste