DOCUMENTE UIMITOARE: PFIZER și FDA au ascuns decesele în urma vaccinării. Peste 1200 de morți în primele 90 de zile. FDA a autorizat vaccinul Pfizer în ciuda sutelor de mii de evenimente adverse grave raportate chiar producătorului

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DOCUMENTE UIMITOARE despre care nu veți citi nicăieri în presa vândută din România. O organizație americană a reușit să obțină o mică parte din documentele pe care FDA a anunțat că le va desecretiza doar după 55 de ani, pentru că le demonstrează complicitatea la crimă. Peste 1200 de morți raportați după vaccin în primele 90 de zile!

La patru zile după ce vaccinul Pfizer a primit de la FDA aprobare deplină pentru administrarea la toate persoanele cu vârsta minimă de 16 ani, organizația Public Health and Medical Professionals for Transparency a depus o cerere la FDA (Agenția federală de avizare a alimentalor și medicamentelor) în baza legii privind libertatea de informare pentru obținerea tuturor datelor din dosarul de produs biologic al vaccinului COVID-19 dezvoltat de Pfizer, pentru ca cetățenii lumii care sunt constrânși să se vaccineze cu acest ser să știe în baza căror documente a fost autorizat acesta.

Însă, pentru că FDA a refuzat să dea curs solicitării, așa cum era formulată ea, organizația profesioniștilor americani din sistemul medical și de sănătate publică care militează pentru transparență a dat în judecată Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente.

Prin decizia instanței FDA a fost obligată să transmită organizației 7 dintre documentele solicitate, publicate recent pe site-ul profesioniștilor din domeniul medical. Aici pot fi consultate documentele judiciare și aici pot fi vizualizate cele 7 documente puse la dispoziție de FDA despre vaccinul Pfizer.

La paginile 6 și 7 ale documentului Pfizer intitulat „Postmarketing experience”, Pfizer recunoștea că în perioada 1 decembrie 2020 - 28 februarie 2021, a primit un total de 42.086 de raportări de cazuri de reacții adverse grave (25.379 confirmate medical și 16.707 confirmate nemedical), majoritatea la femei, în grupa de vârstă 31-50 de ani, între care 11.361 nu se recuperaseră la momentul raportării iar 1223 decedaseră. DOCUMENT:

 

Cele mai multe raportări de cazuri (34.762) au fost primite din Statele Unite (13.739), Marea Britanie (13.404), Italia (2.578), Germania (1913), Franța (1506), Portugalia (866) și Spania (756); restul de 7.324 au provenit din alte 56 de țări.

Dintre acestea, cele mai frecvente au fost: Tulburări generale și reacții la locul de administrare (51.335), Tulburări ale sistemului nervos (25.957), Boli ale sistemului musculo-scheletic și ale țesutului conjunctiv (17.283), Tulburări gastrointestinale (14.096), Boli ale pielii și ale țesutului subcutanat (8.476), Afecțiuni respiratorii, toracice și mediastinale (8.848), Infecții și infestări (4.610), Leziuni, intoxicații și complicații procedurale (5.590) și Investigații/Necunoscute (3.693).

Punem și noi la dispoziție documentele, spre descărcare directă, aici, pentru specialiștii români, de la care așteptăm comentarii profesionale:

 
Vedeți și MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! - FILMUL ÎN ROMÂNĂ. Ce civilizație suntem dacă vrem să forțăm adulți și copii să se injecteze cu un ser al cărui conținut este secret *? Documentarul REZISTAȚI / HOLD ON: Primum Non Nocere. PREMIERĂ ACTIVENEWS

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • manu_fx 07.12.2021 14:17
    Cum ii conctactam pe Gheorghita si Arahat, sa le transmitem datele astea, sa nu zica cumva ca n-au stiut?! Asta ca sa mai comenteze zilnic pe la TV, "vaccinul e sigur si eficient". Si falsul in declaratii si minciuna prin omisiune, la autoritatile publice, e fapt penal si ar trebui sa se pedepseasca cu puscaria. Se aude Gheorghita? Arahat?
  • Orizont 07.12.2021 16:03
    RaTu' de la Latrina 3 ar fi fost platit cu 2.000.000 EUR pentru a face propaganda injectarii experimentale pe romani ! Sorin Rosca Stanescu dezvaluie mecanismele de finantare :

    "Ziaristul Sorin Roșca Stănescu (SRS) a prezentat cum un ONG condus de realizatorul Radu Tudor, a încasat mai mult de 2 milioane de euro pentru a promova vaccinarea, deși România are una dintre cele mai mici acoperiri vaccinale din Europa.

    ONG-ul condus de Radu Tudor are si un site care îi vânează pe cei care îl critică pe Raed Arafat
    Conform declarațiilor lui SRS, un contract în valoare de 11.671.000 de lei a fost atribuit în decembrie 2020 unui ONG condus de Radu Tudor, despre care s-a afirmat în numeroase rânduri că ar fi și un „acoperit” în presă.

    Asta si pentru ca, ONG-ul condus de Radu Tudor are si un contract de peste 2 milioane de euro cu statul român.

    Un contract care se derulează pe o perioadă de peste 2 ani și care se ocupa de strategia si managementul comunicarii pentru Secretariatul General al Guvernului.

    Potrivit celor prezentate de SRS sunt documentele oficiale care arată că această sumă de bani este destinată elaborării de către ONG-ul Eurocomunicare a strategiei de imagine a Guvernului. ONG-ul EUROCOMUNICARE este condus de jurnalistul Radu Tudor. Si tot acest ONG are si un site care îi vânează pe cei care încearcă să aducă critici la adresa lui Raed Arafat."

    https://evz.ro/mihai-gadea-sare-in-apararea-colegului-radu-tudor-ce-a-starnit-furia-directorului-antena-3.html

    https://www.bugetul.ro/mihai-gadea-face-scut-in-jurul-lui-radu-tudor-dupa-acuzatiile-lui-srs-cine-il-ataca-pe-radu-imi-ataca-familia-e-fratele-meu/

    https://www.bugetul.ro/sorin-rosca-stanescu-raspuns-pentru-mihai-gadea-in-scandalul-radu-tudor-raed-arafat-sa-lectureze-fie-si-pe-diagonala-dosarul-radu-tudor/
  • brian duffy 07.12.2021 21:20
    daca-l veti urmari pe metin cerchez pe yt veti afla ca radu tudor este coproprietar al smurd (care nu este companie de stat ci privata) alaturi de arafat si inca o alta persoana
    cautati si veti gasi
  • aspenter2002 07.12.2021 18:01
    Se instaureaza comunismul corporatist. Adica nu va mai exista proprietate privata,doar pentru sărăcime. Bogații planetei iși vor păstra averile in offshoruri. Ei vor fi noul 'Ceaușescu' global.Poluarea electromagnetică distruge CO2 ul,planeta devine un uriaș cuptor cu microunde.
  • brian duffy 07.12.2021 21:28
    mai ales prin chelirea padurilor pe care le folosesc fara scrupule la producerea de energie verde(vezi planeta oamenilor documentarul produs de michael moore(nu ca l-as place pe acest androgin neomarxist, dar aici chiar are dreptate)
    unde creddeti ca se duc tonele de lemn taiate din padurile patriei? si de ce se accepta si aschii de lemn ca export?
  1. Este publicul pregătit pentru adevărul despre vaccinurile Covid? Dr. Pierre Kory, despre lărgirea “fereastrei Overton” și modul cum dovezile și afirmarea adevărului sunt tot mai greu de ignorat de către mass-media dominantă

  2. A știut directorul Hellvig de activitățile suspecte ale marilor rezerviști, Coldea & Co? Răspunsul lui: Da!

  3. S-a predat Donald Trump? – Statul Paralel pare că îi pregătește un nou mandat la Casa Albă

  4. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

  5. Statul subteran, dezgropat de jurnaliștii de la Realitatea PLUS: Dinamitarea rețelei de infractori conduse de Coldea

  6. Scene de coșmar într-un supermarket din Cluj. O femeie de 50 de ani a făcut infarct sub privirile șocate ale clienților și angajaților

  7. Robert Malone, conferință la București: „Să facem Europa măreață din nou!” Pericolul tehno-totalitarismului. Elitele globaliste sunt extrema stângă. Tehnologia de război psihologic implementată deja este o încălcare a drepturilor omului - VIDEO

  8. Pr. Ioan Istrati: Sfânta și Marea Joi - Dumnezeul cerurilor, răpus de iubire, ajunge atât de aproape de oameni, încât este călcat în picioare de cei care au iadul drept acoperământ

  9. Vaccinul Gardasil a provocat cancer de col uterin unei tinere, care ulterior a murit la doar 22 de ani

  10. Un sfânt "FĂRĂ SCAUN LA CAP": Sfântul anticomunist Gavriil Georgianul, omul care a dat foc unui portret al lui Lenin de pe Comitetul Central al Partidului Comunist din Tbilisi chiar de „1 mai muncitoresc”

Ultima oră

23:12

Este publicul pregătit pentru adevărul despre vaccinurile Covid? Dr. Pierre Kory, despre lărgirea “fereastrei Overton” și modul cum dovezile și afirmarea adevărului sunt tot mai greu de ignorat de către mass-media dominantă

22:00

Pr. Ioan Istrati: Sfânta și Marea Joi - Dumnezeul cerurilor, răpus de iubire, ajunge atât de aproape de oameni, încât este călcat în picioare de cei care au iadul drept acoperământ

21:07

Vaccinul Gardasil a provocat cancer de col uterin unei tinere, care ulterior a murit la doar 22 de ani

20:30

Un sfânt "FĂRĂ SCAUN LA CAP": Sfântul anticomunist Gavriil Georgianul, omul care a dat foc unui portret al lui Lenin de pe Comitetul Central al Partidului Comunist din Tbilisi chiar de „1 mai muncitoresc”

19:24

Robert Malone, conferință la București: „Să facem Europa măreață din nou!” Pericolul tehno-totalitarismului. Elitele globaliste sunt extrema stângă. Tehnologia de război psihologic implementată deja este o încălcare a drepturilor omului - VIDEO

18:20

Colegiul Medicilor îi spală pe medicii implicați în decesele suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon

17:45

Părintele Bogdan Florin Vlaicu: Miercurea Mare - ziua contrastelor duhovnicești. 1 mai: respectarea Postului Mare versus obiceiul îmbuibării de 1 mai muncitoresc comunist

16:30

A murit un mare artist: Rodion Gheorghiță, sculptorul care restituia României operele dispărute ale lui Constantin Brâncuși

16:03

Scene de coșmar într-un supermarket din Cluj. O femeie de 50 de ani a făcut infarct sub privirile șocate ale clienților și angajaților

15:41

S-a predat Donald Trump? – Statul Paralel pare că îi pregătește un nou mandat la Casa Albă

15:18

Manifestații pro-Palestina în marile campusuri universitare din America. Zeci de arestări în rândul protestatarilor - VIDEO

14:22

Danemarca renunță la Ozempic, medicamentul pentru diabet care provoacă o explozie de efecte adverse

13:50

Tucker Carlson, interviu cu Aleksandr Dughin, ”creierul lui Putin” - VIDEO

12:30

Când a fost primul ”1 Mai muncitoresc” în România. ”Ziua Muncii” cu defilarea comunistă din București, într-o filmare de epocă din 1964 - VIDEO

11:49

Statul subteran, dezgropat de jurnaliștii de la Realitatea PLUS: Dinamitarea rețelei de infractori conduse de Coldea