DOCUMENTE UIMITOARE: PFIZER și FDA au ascuns decesele în urma vaccinării. Peste 1200 de morți în primele 90 de zile. FDA a autorizat vaccinul Pfizer în ciuda sutelor de mii de evenimente adverse grave raportate chiar producătorului

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DOCUMENTE UIMITOARE despre care nu veți citi nicăieri în presa vândută din România. O organizație americană a reușit să obțină o mică parte din documentele pe care FDA a anunțat că le va desecretiza doar după 55 de ani, pentru că le demonstrează complicitatea la crimă. Peste 1200 de morți raportați după vaccin în primele 90 de zile!

La patru zile după ce vaccinul Pfizer a primit de la FDA aprobare deplină pentru administrarea la toate persoanele cu vârsta minimă de 16 ani, organizația Public Health and Medical Professionals for Transparency a depus o cerere la FDA (Agenția federală de avizare a alimentalor și medicamentelor) în baza legii privind libertatea de informare pentru obținerea tuturor datelor din dosarul de produs biologic al vaccinului COVID-19 dezvoltat de Pfizer, pentru ca cetățenii lumii care sunt constrânși să se vaccineze cu acest ser să știe în baza căror documente a fost autorizat acesta.

Însă, pentru că FDA a refuzat să dea curs solicitării, așa cum era formulată ea, organizația profesioniștilor americani din sistemul medical și de sănătate publică care militează pentru transparență a dat în judecată Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente.

Prin decizia instanței FDA a fost obligată să transmită organizației 7 dintre documentele solicitate, publicate recent pe site-ul profesioniștilor din domeniul medical. Aici pot fi consultate documentele judiciare și aici pot fi vizualizate cele 7 documente puse la dispoziție de FDA despre vaccinul Pfizer.

La paginile 6 și 7 ale documentului Pfizer intitulat „Postmarketing experience”, Pfizer recunoștea că în perioada 1 decembrie 2020 - 28 februarie 2021, a primit un total de 42.086 de raportări de cazuri de reacții adverse grave (25.379 confirmate medical și 16.707 confirmate nemedical), majoritatea la femei, în grupa de vârstă 31-50 de ani, între care 11.361 nu se recuperaseră la momentul raportării iar 1223 decedaseră. DOCUMENT:

 

Cele mai multe raportări de cazuri (34.762) au fost primite din Statele Unite (13.739), Marea Britanie (13.404), Italia (2.578), Germania (1913), Franța (1506), Portugalia (866) și Spania (756); restul de 7.324 au provenit din alte 56 de țări.

Dintre acestea, cele mai frecvente au fost: Tulburări generale și reacții la locul de administrare (51.335), Tulburări ale sistemului nervos (25.957), Boli ale sistemului musculo-scheletic și ale țesutului conjunctiv (17.283), Tulburări gastrointestinale (14.096), Boli ale pielii și ale țesutului subcutanat (8.476), Afecțiuni respiratorii, toracice și mediastinale (8.848), Infecții și infestări (4.610), Leziuni, intoxicații și complicații procedurale (5.590) și Investigații/Necunoscute (3.693).

Punem și noi la dispoziție documentele, spre descărcare directă, aici, pentru specialiștii români, de la care așteptăm comentarii profesionale:

 
Vedeți și MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! - FILMUL ÎN ROMÂNĂ. Ce civilizație suntem dacă vrem să forțăm adulți și copii să se injecteze cu un ser al cărui conținut este secret *? Documentarul REZISTAȚI / HOLD ON: Primum Non Nocere. PREMIERĂ ACTIVENEWS

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • manu_fx 07.12.2021 14:17
  Cum ii conctactam pe Gheorghita si Arahat, sa le transmitem datele astea, sa nu zica cumva ca n-au stiut?! Asta ca sa mai comenteze zilnic pe la TV, "vaccinul e sigur si eficient". Si falsul in declaratii si minciuna prin omisiune, la autoritatile publice, e fapt penal si ar trebui sa se pedepseasca cu puscaria. Se aude Gheorghita? Arahat?
 • Orizont 07.12.2021 16:03
  RaTu' de la Latrina 3 ar fi fost platit cu 2.000.000 EUR pentru a face propaganda injectarii experimentale pe romani ! Sorin Rosca Stanescu dezvaluie mecanismele de finantare :

  "Ziaristul Sorin Roșca Stănescu (SRS) a prezentat cum un ONG condus de realizatorul Radu Tudor, a încasat mai mult de 2 milioane de euro pentru a promova vaccinarea, deși România are una dintre cele mai mici acoperiri vaccinale din Europa.

  ONG-ul condus de Radu Tudor are si un site care îi vânează pe cei care îl critică pe Raed Arafat
  Conform declarațiilor lui SRS, un contract în valoare de 11.671.000 de lei a fost atribuit în decembrie 2020 unui ONG condus de Radu Tudor, despre care s-a afirmat în numeroase rânduri că ar fi și un „acoperit” în presă.

  Asta si pentru ca, ONG-ul condus de Radu Tudor are si un contract de peste 2 milioane de euro cu statul român.

  Un contract care se derulează pe o perioadă de peste 2 ani și care se ocupa de strategia si managementul comunicarii pentru Secretariatul General al Guvernului.

  Potrivit celor prezentate de SRS sunt documentele oficiale care arată că această sumă de bani este destinată elaborării de către ONG-ul Eurocomunicare a strategiei de imagine a Guvernului. ONG-ul EUROCOMUNICARE este condus de jurnalistul Radu Tudor. Si tot acest ONG are si un site care îi vânează pe cei care încearcă să aducă critici la adresa lui Raed Arafat."

  https://evz.ro/mihai-gadea-sare-in-apararea-colegului-radu-tudor-ce-a-starnit-furia-directorului-antena-3.html

  https://www.bugetul.ro/mihai-gadea-face-scut-in-jurul-lui-radu-tudor-dupa-acuzatiile-lui-srs-cine-il-ataca-pe-radu-imi-ataca-familia-e-fratele-meu/

  https://www.bugetul.ro/sorin-rosca-stanescu-raspuns-pentru-mihai-gadea-in-scandalul-radu-tudor-raed-arafat-sa-lectureze-fie-si-pe-diagonala-dosarul-radu-tudor/
 • brian duffy 07.12.2021 21:20
  daca-l veti urmari pe metin cerchez pe yt veti afla ca radu tudor este coproprietar al smurd (care nu este companie de stat ci privata) alaturi de arafat si inca o alta persoana
  cautati si veti gasi
 • aspenter2002 07.12.2021 18:01
  Se instaureaza comunismul corporatist. Adica nu va mai exista proprietate privata,doar pentru sărăcime. Bogații planetei iși vor păstra averile in offshoruri. Ei vor fi noul 'Ceaușescu' global.Poluarea electromagnetică distruge CO2 ul,planeta devine un uriaș cuptor cu microunde.
 • brian duffy 07.12.2021 21:28
  mai ales prin chelirea padurilor pe care le folosesc fara scrupule la producerea de energie verde(vezi planeta oamenilor documentarul produs de michael moore(nu ca l-as place pe acest androgin neomarxist, dar aici chiar are dreptate)
  unde creddeti ca se duc tonele de lemn taiate din padurile patriei? si de ce se accepta si aschii de lemn ca export?
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă sunt audiați la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: Iese în cătușe?

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan