DOCUMENTE SUA: Pfizer-BioNTech recunoaște că vaccinul NU E SIGUR ȘI EFICIENT în documentele de bilanț depuse la Comisia federală pentru valori mobiliare și burse (SEC). Cioclii Gheorghiță, Arafat, Bănescu, Musta, Jurma, Mahler au mințit NON STOP

De Victor Roncea  /  

„Au mințit poporul cu televizorul”


Oamenii s-au sinucis sau și-au făcut rău singuri cu seruri experimentale Covid insuficient testate (în cazul „eficienței” asupra gravidelor injectate testul s-a făcut pe 44 de femele șobolani!) pentru că NU (MAI) CITESC.

Orbirea, hipnotizare, tâmpirea se operează prin televizor și tehnici psihologice (repetiția aceluiași mesaj hipnotic la nivel global prin toate gurile din haul întuncat al ticăloșiei maximale - „SIGUR ȘI EFICIENT”).

Cioclii apocaliptici cu mesajul lor atrofic au fost multiplicați la nivel mondial și național prin mită - presa a fost plătită să mintă. Cu cât a mințit mai mult cu atât a fost plătită mai bine. Simplu. Datele din România, aici:

EXCLUSIV ActiveNews: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA

Dar companiile producătoare devenite azi mega-giga-multi-miliardare nu puteau să mintă și în acte, cel puțin în ce privește autoritățile federale americane, de exemplu.

Mai concret, EXACT în timp ce extirpații de suflet inspirat denumiți de Ion Cristoiu „cioclii apocaliptici”, ca Gheorghiță, Arafat, Bănescu, Musta, Mahler, Cercel, Rafila ei(s)udem farinae, propovăduiau „siguranța” și „eficiența” vaccinului Pfizer (dovedită științific la 0,84%), în documentele depuse la Comisia federală americană pentru valori mobiliare și burse (SEC) acționarii companiei BioNTech recunoșteau că, de fapt, ar putea avea o problemă în dovedirea siguranței și eficienței produsului lor realizat împreună cu Pfizer și botezat „vaccin”.

Toate aceste dat sunt disponibile ONLINE. Verificabile! Numai să citești și să-ți folosești creierul dat de Dumnezeu.

Un articol-semnal asupra chestiunii a fost publicat de colegii noștri de la OPOZIȚIA lui Adrian Onciu, preluat din presa germană.

Ca să vă fie mai ușor: Baza de Date BioNTech la SEC-SUA

Raportul din 2021 în care compania recunoaște printre probleme posibilitatea de a nu putea demonstra siguranța și eficiența produsului auto-intitulat vaccin.

Suntem în 2021 (!), când la noi cioclii apocaliptici mințeau NON STOP cu sloganul „Sigur și Eficient”, în timp ce erau răspândiți în masă de presa mituită.

Raportul din 2022 (!) - 9 mai 2022 (!) - pentru primul sfert al anului în curs - în care compania repetă „nesiguranțele” și recunoaște oficial problemele pe care compania le-ar putea avea în urma afecțiunilor grave (răniri) și deceselor rezultate în cadrul campaniei de vaccinare mondială.

„Evenimente” anafilactice, avertismente la persoanele cu probleme de coagulare a sângelui, „RISC CRESCUT” de miocardite, pericardite, sunt recunoscute, de asemenea, oficial, ca efecte adverse ale vaccinării cu Pfizer. În ceea ce privește gravidele se recunoaște că datele privind vaccinarea gravidelor în primul trimestru de sarcină „SUNT ÎN PREZENT LIMITATE” și că acestea se bazează doar pe „studierea animalelor” - cele 44 de femele șobolan despre care vorbeam.

Mai mult: în ciuda faptului că Ministerul Sănătății a început - pe șest, cum a scris colega noastră de la Național - vaccinarea cu doza 4, la început a persoanelor cu imunodeficiență, după cum recunosc și propagandiștii idioți („Care manifestă, care denotă nerozie, stupiditate etc.” - DexOnline) de la Ro Vaccinare, ATENȚIE! - la data de 9 mai 2022, BioNTech scrie negru pe alb către autoritățile americane că:

„Eficiența și siguranța vaccinului nu au fost încă evaluate asupra persoanelor imunocompromise, inclusiv asupra celor care primesc terapie imunosupresantă.”

La data de 12 mai 2022, idioții de la Ro Vaccinare, afirmând ca hoții care strigă hoțiiziarul Național și ActiveNews dezinformează cu doza 4, scriau în prostia lor:

„Persoanele care au primit 4 doze de vaccin atunci sunt persoane imunocompromise pentru care schema de vaccinare primară conține 3 doze și nu 2.”

Haideți să mai citim încă o dată - idioții de la Ro Vaccinare pot să o facă și cu voce tare - ce scria producătorul serurilor administrate deja de statul român persoanelor imunocompromise:

„Eficiența și siguranța vaccinului nu au fost încă evaluate asupra persoanelor imunocompromise.”

Compania desfășoară de asemenea și alte avertismente, inclusiv în privința gravidele care vor să se vaccineze.

Ca să fie clară treaba - chiar și pentru idioții de la Ro Vaccinare - documentul Pfizer-BioNTech reproduce aproape cuvânt cu cuvânt ceea ce au încercat să transmită celor care mai știu să citească „conspiraționiștii” ca noi. Redăm textual:

Acestea - i.e. efectele adverse de la diaree și vomă sau umplere de bube pe corp la șocuri anafilcatice și atacuri de cord (n.n.) - pot să nu fie toate posibilele efecte adverse ale vaccinului. Efecte grave și neașteptate/subite - cum ar fi o moarte (n.n.) - pot apărea. Posibilele efecte adverse ale vaccinului sunt ÎNCĂ AFLATE ÎN STUDIU ÎN TESTE CLINICE (subl.n.).” - Pfizer - BioNTech, 9 mai 2022 (!)

Repetăm (pentru idioții în cauză): „ÎNCĂ AFLATE ÎN STUDIU”.

Publicăm mai jos două dintre paginile oferite agenției americane SEC, urmate de extrase din articolul pe această temă de la Wall Street Online și un documentar la zi despre afacerile Pfizer-BioNTech.

Citiți, oameni buni. Cititul vă poate salva viața.

PS: Acum, serios, cine și-ar dori până și efectele adverse minore, ca diareea, voma și bubele pe corp, nu mai vorbesc de accidentele vasculare cerebrale sau atacurile de cord, pentru o boală de laborator care - slavă lui Dumnezeu! - se tratează cu paracetamol, ivermectină și arbidol?

Extrase din Documentele Pfizer - BioNTech:

 

 

Opoziția.net: BioNtech admite că vaccinul dezvoltat în parteneriat cu Pfizer are numeroase probleme

Un comentariu de Bernd Lukoschik (Germania).

Comisia americană pentru valori mobiliare și burse (SEC) este o autoritate federală independentă. Aceasta asigură publicarea de către companii a unor informații importante pentru investitori: de exemplu, despre situația lor financiară, dar și capacitatea de comercializare și așteptările de rentabilitate a produselor. Deoarece în comunitatea noastră de valori, nici măcar adevărul nu este accesibil, trebuie să urmăm vechiul sfat din economiile monetare:

”Urmăriți fluxurile de bani, vedeți cine poate câștiga cel mai mult și descoperiți adevărul despre un produs”.

Și astfel, Biontech a trebuit să își dea jos pantalonii în fața SEC. Au ieșit la iveală lucruri nu tocmai apetisante.

Ignoranța nr. 1

Este posibil să nu reușim să demonstrăm o eficacitate sau siguranță suficientă a vaccinului nostru Covid 19 și/sau a formulărilor specifice variantei pentru a obține o aprobare de reglementare permanentă în SUA, Marea Britanie, UE sau în alte țări în care vaccinul a fost aprobat pentru utilizare în regim de urgență sau a primit o aprobare de comercializare condiționată.

Asta sună destul de rău. Nimic nu s-a schimbat de când a început comercializarea vaccinurilor și ignoranța reflectată la EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente) la vremea respectivă. Încă nu știm nimic despre eficacitatea și siguranța așa-numitului vaccin. Ei bine, s-ar putea admite că într-o situație de urgență reală, o pandemie de variolă, de exemplu, chiar și produsele Biontech, cu caracteristicile lor de ineficacitate și incertitudine, ar trebui utilizate. Pur și simplu pentru că doar efectul placebo ar trebui să contribuie la recuperare. Singura problemă ar fi că nu avem o situație de urgență, nu avem o pandemie, așa cum a demonstrat cel mai recent Marcel Barz în prelegerea sa ”Die Virokratie duldet keine Erbsenzähler” (Virocrația nu-i tolerează pe contabilii de fasole), ceea ce este destul de ușor de înțeles pentru politicieni. Așadar, nu există niciun motiv să utilizăm seringa, nici măcar ca placebo. Îmi imaginez că și investitorii vor gândi la fel. Dar este și mai bine.

Ignoranța nr. 2

Chiar și subliniind efectele secundare, Biontech, în declarația sa către SEC, a afirmat că evenimentele adverse grave ar putea apărea în cadrul studiilor clinice sau chiar și după primirea aprobării de reglementare.

Desigur, atunci când o companie vorbește despre ”ar putea”, înseamnă întotdeauna ”sunt”, adică ”au avut loc”.

Ceea ce reprezintă un truism în mass-media alternativă – și anume că vaccinurile provoacă efecte secundare negative în număr incalculabil – este, desigur, cunoscut și de Biontech. Doar că societatea nu are voie să spună. Cu toate acestea, ar fi de bănuit că investitorii care se bazează pe ”ar putea” devin foarte interesați de ”sunt”. Nu arată bine pentru apetitul investitorilor.

Dar asta nu este tot.

Ignoranța nr. 3

În plus, durabilitatea răspunsului imunitar nu a fost încă dovedită în studiile clinice.

Trei luni? Patru luni de protecție împotriva infecțiilor? După această declarație a celor de la Biontech, se poate presupune – pentru că ar trebui să mergem pe cel mai rău scenariu – că probabil nu s-a vorbit niciodată despre o reală protecție. Biontech știe acest lucru, investitorii doar bănuiesc.

Ignoranța nr. 4

De asemenea, Biontech nu poate garanta că nu vor apărea probleme de securitate nou descoperite sau în curs de a apărea.

Dubla negație înseamnă afirmativă amplificată. Deci, ar fi mai bine să reformulăm astfel: Biontech nu poate garanta, de asemenea, că nu vor apărea probleme de siguranță nou descoperite sau în curs de a apărea. Este, probabil, ceea ce a vrut să spună Biontech de fapt. Investitorii au un instinct fin pentru astfel de fraze oblice și încapsulate.

Concluzie de la Biontech pentru potențialii investitori:

Descoperirea ulterioară a unor probleme nedetectate anterior ar putea afecta negativ vânzările produsului, ar putea duce la limitări ale produsului sau la retragerea acestuia de pe piață.

Citiți concluzia articolului Wall Street Online la Opoziția.net

Și acum, filmul, cu titrare în limba română, realizat de rețeaua germană KLA.TV:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Irina Savu 23.05.2022 17:33
  Foarte bun articolul, felicitari! Of, Doamne, de l-ar citi cat mai multi oameni care nu s-au vaccinat inca, nici ei si nici copiii lor, si care sunt inca nedumeriti in legatura cu crima generalizata care s-a savarsit cand „cioclii apocaliptici”, ca Gheorghiță, Catu, Arafat, Bănescu, Musta, Mahler, Cercel, Rafila plus televiziunile si mass-media mituite gras propovăduiau „siguranța” și „eficiența” vaccinului Pfizer, indemnand romanii practic la sinucidere colectiva (mai ales duhovniceasca, tinand seama de compozitia cu linii celulare obtinute din fetusi avortati a serului Pfizer, dar si a celorlalte asazise vaccinuri).
 • Mircea Dragan 24.05.2022 13:51
  In poza: Grup de criminali in halate albe.
 • Enya 23.05.2022 18:54
  Mai sus avem o fotografie.

  Ce vedem noi acolo?

  O adunatura de CRIMINALI! O parte din ei!

  Unde este locul unor ucigasi? Mai intai, in fata Tribunalului Poporului Suveran, iar apoi in streang, pentru GENOCID, DEMOCID, FRATRICID!


  Unde este dovada virusului inexistent, calailor?
  De ce i-ati omorat pe romani in spitale si prin vaccinare, neoamenilor???
  De ce nu v-ati ascuns inca in gaura de sarpe de sub pamant, sobolanilor???
  De unde mai aveti puterea sa vreti sa ucideti in continuare cu a doua farsa, “variola maimutei”, dementilor???
  De unde mai aveti obraznicia borfaseasca sa continuati sa apareti in fata noastra, ASASINILOR?!?????
 • Irina Savu 23.05.2022 20:19
  Vaccinarea Covid-19, Le crime parfait, Documentar tradus in romana, versiunea lunga
  https://rumble.com/vde3j3-vaccinarea-covid-19-le-crime-parfait-documentar-tradus-in-romana-versiunea-.html
 • aspenter2002 24.05.2022 09:39
  https://omuldinnordforever.wordpress.com/2022/05/22/dezvaluiri-uimitoare-protocolul-lui-arafat-cu-remdesivir-si-kaletra-a-omorat-sute-de-oameni-si-confirm-eu-ca-sunt-in-sistem-vaccinul-provoaca-sterilitate-si-omoara-inregistrare-extraordinara-cu/
 • Rusi 25.05.2022 19:48
  Asadar Gheorghiță, Arafat, Bănescu, Musta, Jurma, Mahler sunt buni de puscarie. Asteptam reactia justitiei.
 1. VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

 2. CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

 3. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 4. Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

 5. Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

 6. Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

 7. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 8. Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

 9. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 10. Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul