DOCUMENTE SUA: Pfizer-BioNTech recunoaște că vaccinul NU E SIGUR ȘI EFICIENT în documentele de bilanț depuse la Comisia federală pentru valori mobiliare și burse (SEC). Cioclii Gheorghiță, Arafat, Bănescu, Musta, Jurma, Mahler au mințit NON STOP

De Victor Roncea  /  

„Au mințit poporul cu televizorul”

„Au mințit poporul cu televizorul”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii s-au sinucis sau și-au făcut rău singuri cu seruri experimentale Covid insuficient testate (în cazul „eficienței” asupra gravidelor injectate testul s-a făcut pe 44 de femele șobolani!) pentru că NU (MAI) CITESC.

Orbirea, hipnotizare, tâmpirea se operează prin televizor și tehnici psihologice (repetiția aceluiași mesaj hipnotic la nivel global prin toate gurile din haul întuncat al ticăloșiei maximale - „SIGUR ȘI EFICIENT”).

Cioclii apocaliptici cu mesajul lor atrofic au fost multiplicați la nivel mondial și național prin mită - presa a fost plătită să mintă. Cu cât a mințit mai mult cu atât a fost plătită mai bine. Simplu. Datele din România, aici:

EXCLUSIV ActiveNews: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA

Dar companiile producătoare devenite azi mega-giga-multi-miliardare nu puteau să mintă și în acte, cel puțin în ce privește autoritățile federale americane, de exemplu.

Mai concret, EXACT în timp ce extirpații de suflet inspirat denumiți de Ion Cristoiu „cioclii apocaliptici”, ca Gheorghiță, Arafat, Bănescu, Musta, Mahler, Cercel, Rafila ei(s)udem farinae, propovăduiau „siguranța” și „eficiența” vaccinului Pfizer (dovedită științific la 0,84%), în documentele depuse la Comisia federală americană pentru valori mobiliare și burse (SEC) acționarii companiei BioNTech recunoșteau că, de fapt, ar putea avea o problemă în dovedirea siguranței și eficienței produsului lor realizat împreună cu Pfizer și botezat „vaccin”.

Toate aceste dat sunt disponibile ONLINE. Verificabile! Numai să citești și să-ți folosești creierul dat de Dumnezeu.

Un articol-semnal asupra chestiunii a fost publicat de colegii noștri de la OPOZIȚIA lui Adrian Onciu, preluat din presa germană.

Ca să vă fie mai ușor: Baza de Date BioNTech la SEC-SUA

Raportul din 2021 în care compania recunoaște printre probleme posibilitatea de a nu putea demonstra siguranța și eficiența produsului auto-intitulat vaccin.

Suntem în 2021 (!), când la noi cioclii apocaliptici mințeau NON STOP cu sloganul „Sigur și Eficient”, în timp ce erau răspândiți în masă de presa mituită.

Raportul din 2022 (!) - 9 mai 2022 (!) - pentru primul sfert al anului în curs - în care compania repetă „nesiguranțele” și recunoaște oficial problemele pe care compania le-ar putea avea în urma afecțiunilor grave (răniri) și deceselor rezultate în cadrul campaniei de vaccinare mondială.

„Evenimente” anafilactice, avertismente la persoanele cu probleme de coagulare a sângelui, „RISC CRESCUT” de miocardite, pericardite, sunt recunoscute, de asemenea, oficial, ca efecte adverse ale vaccinării cu Pfizer. În ceea ce privește gravidele se recunoaște că datele privind vaccinarea gravidelor în primul trimestru de sarcină „SUNT ÎN PREZENT LIMITATE” și că acestea se bazează doar pe „studierea animalelor” - cele 44 de femele șobolan despre care vorbeam.

Mai mult: în ciuda faptului că Ministerul Sănătății a început - pe șest, cum a scris colega noastră de la Național - vaccinarea cu doza 4, la început a persoanelor cu imunodeficiență, după cum recunosc și propagandiștii idioți („Care manifestă, care denotă nerozie, stupiditate etc.” - DexOnline) de la Ro Vaccinare, ATENȚIE! - la data de 9 mai 2022, BioNTech scrie negru pe alb către autoritățile americane că:

„Eficiența și siguranța vaccinului nu au fost încă evaluate asupra persoanelor imunocompromise, inclusiv asupra celor care primesc terapie imunosupresantă.”

La data de 12 mai 2022, idioții de la Ro Vaccinare, afirmând ca hoții care strigă hoțiiziarul Național și ActiveNews dezinformează cu doza 4, scriau în prostia lor:

„Persoanele care au primit 4 doze de vaccin atunci sunt persoane imunocompromise pentru care schema de vaccinare primară conține 3 doze și nu 2.”

Haideți să mai citim încă o dată - idioții de la Ro Vaccinare pot să o facă și cu voce tare - ce scria producătorul serurilor administrate deja de statul român persoanelor imunocompromise:

„Eficiența și siguranța vaccinului nu au fost încă evaluate asupra persoanelor imunocompromise.”

Compania desfășoară de asemenea și alte avertismente, inclusiv în privința gravidele care vor să se vaccineze.

Ca să fie clară treaba - chiar și pentru idioții de la Ro Vaccinare - documentul Pfizer-BioNTech reproduce aproape cuvânt cu cuvânt ceea ce au încercat să transmită celor care mai știu să citească „conspiraționiștii” ca noi. Redăm textual:

Acestea - i.e. efectele adverse de la diaree și vomă sau umplere de bube pe corp la șocuri anafilcatice și atacuri de cord (n.n.) - pot să nu fie toate posibilele efecte adverse ale vaccinului. Efecte grave și neașteptate/subite - cum ar fi o moarte (n.n.) - pot apărea. Posibilele efecte adverse ale vaccinului sunt ÎNCĂ AFLATE ÎN STUDIU ÎN TESTE CLINICE (subl.n.).” - Pfizer - BioNTech, 9 mai 2022 (!)

Repetăm (pentru idioții în cauză): „ÎNCĂ AFLATE ÎN STUDIU”.

Publicăm mai jos două dintre paginile oferite agenției americane SEC, urmate de extrase din articolul pe această temă de la Wall Street Online și un documentar la zi despre afacerile Pfizer-BioNTech.

Citiți, oameni buni. Cititul vă poate salva viața.

PS: Acum, serios, cine și-ar dori până și efectele adverse minore, ca diareea, voma și bubele pe corp, nu mai vorbesc de accidentele vasculare cerebrale sau atacurile de cord, pentru o boală de laborator care - slavă lui Dumnezeu! - se tratează cu paracetamol, ivermectină și arbidol?

Extrase din Documentele Pfizer - BioNTech:

 

 

Opoziția.net: BioNtech admite că vaccinul dezvoltat în parteneriat cu Pfizer are numeroase probleme

Un comentariu de Bernd Lukoschik (Germania).

Comisia americană pentru valori mobiliare și burse (SEC) este o autoritate federală independentă. Aceasta asigură publicarea de către companii a unor informații importante pentru investitori: de exemplu, despre situația lor financiară, dar și capacitatea de comercializare și așteptările de rentabilitate a produselor. Deoarece în comunitatea noastră de valori, nici măcar adevărul nu este accesibil, trebuie să urmăm vechiul sfat din economiile monetare:

”Urmăriți fluxurile de bani, vedeți cine poate câștiga cel mai mult și descoperiți adevărul despre un produs”.

Și astfel, Biontech a trebuit să își dea jos pantalonii în fața SEC. Au ieșit la iveală lucruri nu tocmai apetisante.

Ignoranța nr. 1

Este posibil să nu reușim să demonstrăm o eficacitate sau siguranță suficientă a vaccinului nostru Covid 19 și/sau a formulărilor specifice variantei pentru a obține o aprobare de reglementare permanentă în SUA, Marea Britanie, UE sau în alte țări în care vaccinul a fost aprobat pentru utilizare în regim de urgență sau a primit o aprobare de comercializare condiționată.

Asta sună destul de rău. Nimic nu s-a schimbat de când a început comercializarea vaccinurilor și ignoranța reflectată la EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente) la vremea respectivă. Încă nu știm nimic despre eficacitatea și siguranța așa-numitului vaccin. Ei bine, s-ar putea admite că într-o situație de urgență reală, o pandemie de variolă, de exemplu, chiar și produsele Biontech, cu caracteristicile lor de ineficacitate și incertitudine, ar trebui utilizate. Pur și simplu pentru că doar efectul placebo ar trebui să contribuie la recuperare. Singura problemă ar fi că nu avem o situație de urgență, nu avem o pandemie, așa cum a demonstrat cel mai recent Marcel Barz în prelegerea sa ”Die Virokratie duldet keine Erbsenzähler” (Virocrația nu-i tolerează pe contabilii de fasole), ceea ce este destul de ușor de înțeles pentru politicieni. Așadar, nu există niciun motiv să utilizăm seringa, nici măcar ca placebo. Îmi imaginez că și investitorii vor gândi la fel. Dar este și mai bine.

Ignoranța nr. 2

Chiar și subliniind efectele secundare, Biontech, în declarația sa către SEC, a afirmat că evenimentele adverse grave ar putea apărea în cadrul studiilor clinice sau chiar și după primirea aprobării de reglementare.

Desigur, atunci când o companie vorbește despre ”ar putea”, înseamnă întotdeauna ”sunt”, adică ”au avut loc”.

Ceea ce reprezintă un truism în mass-media alternativă – și anume că vaccinurile provoacă efecte secundare negative în număr incalculabil – este, desigur, cunoscut și de Biontech. Doar că societatea nu are voie să spună. Cu toate acestea, ar fi de bănuit că investitorii care se bazează pe ”ar putea” devin foarte interesați de ”sunt”. Nu arată bine pentru apetitul investitorilor.

Dar asta nu este tot.

Ignoranța nr. 3

În plus, durabilitatea răspunsului imunitar nu a fost încă dovedită în studiile clinice.

Trei luni? Patru luni de protecție împotriva infecțiilor? După această declarație a celor de la Biontech, se poate presupune – pentru că ar trebui să mergem pe cel mai rău scenariu – că probabil nu s-a vorbit niciodată despre o reală protecție. Biontech știe acest lucru, investitorii doar bănuiesc.

Ignoranța nr. 4

De asemenea, Biontech nu poate garanta că nu vor apărea probleme de securitate nou descoperite sau în curs de a apărea.

Dubla negație înseamnă afirmativă amplificată. Deci, ar fi mai bine să reformulăm astfel: Biontech nu poate garanta, de asemenea, că nu vor apărea probleme de siguranță nou descoperite sau în curs de a apărea. Este, probabil, ceea ce a vrut să spună Biontech de fapt. Investitorii au un instinct fin pentru astfel de fraze oblice și încapsulate.

Concluzie de la Biontech pentru potențialii investitori:

Descoperirea ulterioară a unor probleme nedetectate anterior ar putea afecta negativ vânzările produsului, ar putea duce la limitări ale produsului sau la retragerea acestuia de pe piață.

Citiți concluzia articolului Wall Street Online la Opoziția.net

Și acum, filmul, cu titrare în limba română, realizat de rețeaua germană KLA.TV:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Irina Savu 23.05.2022 17:33
    Foarte bun articolul, felicitari! Of, Doamne, de l-ar citi cat mai multi oameni care nu s-au vaccinat inca, nici ei si nici copiii lor, si care sunt inca nedumeriti in legatura cu crima generalizata care s-a savarsit cand „cioclii apocaliptici”, ca Gheorghiță, Catu, Arafat, Bănescu, Musta, Mahler, Cercel, Rafila plus televiziunile si mass-media mituite gras propovăduiau „siguranța” și „eficiența” vaccinului Pfizer, indemnand romanii practic la sinucidere colectiva (mai ales duhovniceasca, tinand seama de compozitia cu linii celulare obtinute din fetusi avortati a serului Pfizer, dar si a celorlalte asazise vaccinuri).
  • Mircea Dragan 24.05.2022 13:51
    In poza: Grup de criminali in halate albe.
  • Enya 23.05.2022 18:54
    Mai sus avem o fotografie.

    Ce vedem noi acolo?

    O adunatura de CRIMINALI! O parte din ei!

    Unde este locul unor ucigasi? Mai intai, in fata Tribunalului Poporului Suveran, iar apoi in streang, pentru GENOCID, DEMOCID, FRATRICID!


    Unde este dovada virusului inexistent, calailor?
    De ce i-ati omorat pe romani in spitale si prin vaccinare, neoamenilor???
    De ce nu v-ati ascuns inca in gaura de sarpe de sub pamant, sobolanilor???
    De unde mai aveti puterea sa vreti sa ucideti in continuare cu a doua farsa, “variola maimutei”, dementilor???
    De unde mai aveti obraznicia borfaseasca sa continuati sa apareti in fata noastra, ASASINILOR?!?????
  • Irina Savu 23.05.2022 20:19
    Vaccinarea Covid-19, Le crime parfait, Documentar tradus in romana, versiunea lunga
    https://rumble.com/vde3j3-vaccinarea-covid-19-le-crime-parfait-documentar-tradus-in-romana-versiunea-.html
  • aspenter2002 24.05.2022 09:39
    https://omuldinnordforever.wordpress.com/2022/05/22/dezvaluiri-uimitoare-protocolul-lui-arafat-cu-remdesivir-si-kaletra-a-omorat-sute-de-oameni-si-confirm-eu-ca-sunt-in-sistem-vaccinul-provoaca-sterilitate-si-omoara-inregistrare-extraordinara-cu/
  • Rusi 25.05.2022 19:48
    Asadar Gheorghiță, Arafat, Bănescu, Musta, Jurma, Mahler sunt buni de puscarie. Asteptam reactia justitiei.
Ultima oră

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO

22:30

Eminescu, Nichita, Vieru, Basarabia și Țara