DOCUMENT: Bill Gates și OMS au „prezis” cu exactitate DATA apariției epidemiei de Variola Maimuței

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se adună tot mai multe indicii care sugerează că actualul virus al Variolei Maimuței nu are o origine naturală și se răspândește conform unui scenariu.

A devenit de notorietate faptul că, la fel ca pandemia de COVID, explozia infectări cu Variola Maimuței a fost precedată de o simulare a unei pandemii cu acest virus care de obice nu părăsește Africa

Prima simulare a avut loc în octombrie 2019, cea de-a doua, în martie 2021.

La ambele evenimente, co-organizator a fost Fundația lui Bill Gates.

În legătură cu a doua simulare au scăpat prea puțin băgate în seamă cel puțin două detalii straniu de premonitorii

Primul este că, potrivit simulării, Variola Maimuței ar fi urmat să izbucnească într-o țară fictivă, botezată „Brinia”.

Or, după un an, cele dintâi cazuri reale de boală au fost descoperite în Marea Britanie.

Să fie doar o coincidență asemănarea dintre „Brinia” și Britania?

Dacă da, atunci al doilea detaliu este de-a dreptul bulversant.

La simularea din martie 2021, s-a luat ca moment zero al izbucnirii „ipoteticei” pandemii data de 15 mai 2022. 

Or, potrivit raportului epidemiologic real de anul acesta, Organizația Mondială a Sănătății a fost notificată oficial de Brinia..., pardon, Marea Britanie, că a înregistrat 4 cazuri de Variola Maimuței pe data de... ați ghicit: 15 mai.

Amatorii de statistici sau de teorii ale conspirației pot adăuga aceste două „coincidențe” la lunga listă de indiciicare arată că Joaca de-a Pandemia în mod real, cu viețile oamenilor a devenit principala preocupare a arhitecților Marii Resetări.

Ce urmăresc, deja nu mai este un secret: Împuținarea Populației și Supunere


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • aspenter2002 25.05.2022 17:41
  Ultimul incident de mass-shooting și transmiterile de monkeypox provin de la cea mai sacrosantă comunitate a globaliștilor,LGBT(Z).
 • Gligor 25.05.2022 19:43
  Felicitari, ai devenit si tu un manipulat de incredere!
  Ca sa sustii cu tarie provenienta, e necesar sa fii chiar tu un membru al acelei comunitati ca sa vorbesti de la "sursa", caci altfel e doar o incercare de a arunca asupra oricarui contaminat o "vina" pe care n-o poti dovedi.
  Daca nu esti membru al acelei comunitati si devii contaminat, inseamna ca ai devenit automat "membru virtual" si ca sa iesi din comuniune esti constrans (de mandrie) sa accepti vaxinul.
 • sorela 26.05.2022 20:15
  De XARELTO20, Ce părere ai?
 • aspenter2002 25.05.2022 17:49
  Mass shootingul băiețelui care se poza pe internet cu fustiță e extrem de grav. Uciderile cu supradebit de oxigen și suoradozările de Kaletra în saloane de ce nu sunt cercetate. Nu sunt la fel de odioase? Ne-au abătut atenția cu putinică.
 • Nata 25.05.2022 22:51
  De ce va mirati?! Nu e prima data. Iar din toamna, valeu, valeu, ei stiu deja ca o sa fie si mai rau cu plandemia de covid...
 • dejuan 26.05.2022 07:02
  Bill Gates da de inteles la Davos ca in viitor "ei" vor vaccina tarile in mai putin de 30 de zile, folosind personal din exteriorul tarii. Detasamente de vaccinare straine!!!

  https://t.me/covid19vaccinevictims/5017
  https://t.me/s/covid19vaccinevictims

  NHS britanic cere sa se manance mai putina carne, ca se se evite monkeypox!

  https://t.me/covid19vaccinevictims/5020
  Mai putin de 100 de cazuri de monkeypox au fost inregistrate din 1970.

  https://t.me/covid19vaccinevictims/5024
  Noul Monkeypox este reactivarea de catre vaccin a herpesului zoster dormant.
 • UN_OM 26.05.2022 08:54
  Mai nou, ' ora exactă ' se dă la DAVOS , via WEF.
 • Rusi 27.05.2022 09:38
  Bill Gates cred ca a aflat de noua pandemie de la o maimuta din anturajul lui,
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 3. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 4. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 7. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 8. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

13:00

Av. Elena Radu: Cât de nereprezentați sunt avocații din Baroul București

12:51

Sorin Roșca Stănescu: Nici Șoșoacă nici Macovei ci Iovanovici

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO