DOCUMENT: Bill Gates și OMS au „prezis” cu exactitate DATA apariției epidemiei de Variola Maimuței

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Se adună tot mai multe indicii care sugerează că actualul virus al Variolei Maimuței nu are o origine naturală și se răspândește conform unui scenariu.

A devenit de notorietate faptul că, la fel ca pandemia de COVID, explozia infectări cu Variola Maimuței a fost precedată de o simulare a unei pandemii cu acest virus care de obice nu părăsește Africa

Prima simulare a avut loc în octombrie 2019, cea de-a doua, în martie 2021.

La ambele evenimente, co-organizator a fost Fundația lui Bill Gates.

În legătură cu a doua simulare au scăpat prea puțin băgate în seamă cel puțin două detalii straniu de premonitorii

Primul este că, potrivit simulării, Variola Maimuței ar fi urmat să izbucnească într-o țară fictivă, botezată „Brinia”.

Or, după un an, cele dintâi cazuri reale de boală au fost descoperite în Marea Britanie.

Să fie doar o coincidență asemănarea dintre „Brinia” și Britania?

Dacă da, atunci al doilea detaliu este de-a dreptul bulversant.

La simularea din martie 2021, s-a luat ca moment zero al izbucnirii „ipoteticei” pandemii data de 15 mai 2022. 

Or, potrivit raportului epidemiologic real de anul acesta, Organizația Mondială a Sănătății a fost notificată oficial de Brinia..., pardon, Marea Britanie, că a înregistrat 4 cazuri de Variola Maimuței pe data de... ați ghicit: 15 mai.

Amatorii de statistici sau de teorii ale conspirației pot adăuga aceste două „coincidențe” la lunga listă de indiciicare arată că Joaca de-a Pandemia în mod real, cu viețile oamenilor a devenit principala preocupare a arhitecților Marii Resetări.

Ce urmăresc, deja nu mai este un secret: Împuținarea Populației și Supunere


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • aspenter2002 25.05.2022 17:41
  Ultimul incident de mass-shooting și transmiterile de monkeypox provin de la cea mai sacrosantă comunitate a globaliștilor,LGBT(Z).
 • Gligor 25.05.2022 19:43
  Felicitari, ai devenit si tu un manipulat de incredere!
  Ca sa sustii cu tarie provenienta, e necesar sa fii chiar tu un membru al acelei comunitati ca sa vorbesti de la "sursa", caci altfel e doar o incercare de a arunca asupra oricarui contaminat o "vina" pe care n-o poti dovedi.
  Daca nu esti membru al acelei comunitati si devii contaminat, inseamna ca ai devenit automat "membru virtual" si ca sa iesi din comuniune esti constrans (de mandrie) sa accepti vaxinul.
 • sorela 26.05.2022 20:15
  De XARELTO20, Ce părere ai?
 • aspenter2002 25.05.2022 17:49
  Mass shootingul băiețelui care se poza pe internet cu fustiță e extrem de grav. Uciderile cu supradebit de oxigen și suoradozările de Kaletra în saloane de ce nu sunt cercetate. Nu sunt la fel de odioase? Ne-au abătut atenția cu putinică.
 • Vasile Pdure 25.05.2022 20:23
  Aceștia sunt noii profeți. Profețiile lor se împlinesc cu exactitate. Vor fi viitorii sfinți.
 • Nata 25.05.2022 22:51
  De ce va mirati?! Nu e prima data. Iar din toamna, valeu, valeu, ei stiu deja ca o sa fie si mai rau cu plandemia de covid...
 • Augusta 26.05.2022 02:46
  Treaba e FOARTE, FOARTE GRAVA ! pentru ca ai nostri politicieni in frunte cu ticalosul de Joianis vor sa ne predea neconditionat OMS-ului, ca sa ne omoare!!!

  Inserez intregul articol al DR.MERCOLA, deoarece peste 29 de ore va fi sters.

  REZUMAT
  1). O.M.S. INCEARCĂ SĂ PREIA CONTROLUL asupra monitorizării și răspunsului la pandemie globală și, în cele din urmă, asupra tuturor deciziilor privind îngrijirea sănătății

  2) Bill Gates intenționează să joace un rol cheie în această preluare. El construiește o echipă de răspuns la pandemie pentru OMS, numită „Global Epidemic Response & Mobilization” sau Echipa GERM, care va avea autoritatea de a MONITORIZA NAȚIUNILE ȘI DE A LUA DECIZII DE RĂSPUNS LA PLANDEMIE, cum ar fi când SĂ SUSPENDE LIBERTĂȚILE CIVILE pentru a preveni răspândirea unei boli.

  3) CABALA GLOBALISTĂ INTENȚIONEAZĂ SĂ PREIA CONTROLUL prin guvernarea biosecurității și încearcă să facă acest lucru folosind DOUĂ CĂI diferite. DACĂ NU REUȘIM SĂ LUPTĂM IMPOTRIVA AMBELOR ATACURI, VOM AJUNGE SUB GUVERNARE TOTALITARĂ!!!

  4) PRIMUL ATAC vine sub forma unor amendamente la Regulamentul Internațional de Sănătate (IHR), care sunt în prezent votate de Adunarea Mondială a Sănătății. Aceste amendamente vor elimina națiunile membre de suveranitatea lor și vor da OMS putere fără precedent de a vă restricționa libertățile medicale și libertățile civile în numele biosecurității. IMPLICAȚI-VĂ ȘI INDEMNAȚI LIDERII NAȚIUNII DVS SĂ RESPINGĂ AMENDAMENTELE DACA SUNT ADOPTATE! DACA NU SUNT RESPINSE, ACESTEA VOR DEVENI LEGE OBLIGATORIE IN NOIEMBRIE 2022!

  5) AL DOILEA ATAC vine printr-un nou tratat internațional de pandemie cu OMS. Ei intenționează să elimine medicina individualizată și să ofere hotărâri generale cu privire la modul în care trebuie abordată o anumită amenințare, iar acest lucru poate duce doar la suferință inutilă - ca să nu mai vorbim de pierderea libertății individuale.

  În „Raportul Corbett” de mai sus, un jurnalist independent James Corbett revizuiește conținutul cărții lui Bill Gates, „Cum să previi următoarea pandemie”.

  „Este la fel de enervant, de greață, de ridicol, de râs și de ridicol pe cât te-ai aștepta”, spune el. „Aceasta este o carte ridicolă... Cu siguranță nu există nimic cu valoare medicală sau științifică aici... Este o carte uluitoare chiar și din perspectivă propagandistică...

  Scopul lui Gates în scrierea cărții este de a dezarma publicul și de a ne pregăti să acceptăm agenda pe care Gates și aliații săi ar dori să o impună lumii. În cele din urmă, despre ce este vorba este de a susține publicul general - sau cel puțin înțelegerea publicului general - a agendei de biosecuritate în curs de desfășurare.”

  Un alt recenzent al cărții lui Gates, economistul Jeffrey Tucker, a oferit feedback la fel de negativ: 2

  „Imaginați-vă că ați ajuns la un bar. Un tip vorbăreț se așează pe scaun lângă tine. El a decis că este un lucru în neregulă cu lumea. Poate fi literalmente orice. Indiferent, el are soluția.

  Este interesant și ciudat pentru câteva minute. Dar treptat ajungi să realizezi că el este de fapt nebun. Ideea lui principală este greșită și deci și soluțiile lui sunt greșite. Dar băuturile sunt bune și el cumpără. Deci ai suportat-o. În orice caz, vei uita totul dimineața.

  Dimineața, însă, îți dai seama că este unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii și trage sforile multora dintre cei mai puternici oameni ai lumii. Acum ești alarmat. Pe scurt, așa este să citești noua carte a lui Bill Gates „Cum să previi următoarea pandemie”.

  Cartea lui Gates capitol cu ​​capitol
  Corbett parcurge cartea lui Gates capitol cu ​​capitol, așa că, dacă nu aveți timp, le puteți revizui pe cele care vă interesează cel mai mult:

  Capitolul 1: Învățați din COVID (marca temporală: 12:58)

  Capitolul 2: Creați o echipă de prevenire a pandemiei (marca temporală: 18:23)

  Capitolul 3: Depistați mai devreme focarele (marca temporală: 26:21)

  Capitolul 4: Ajutați oamenii să se protejeze imediat (marca temporală: 31:01)

  Capitolul 5: Găsiți rapid tratamente noi (marca temporală: 37:26)

  Capitolul 6: Pregătiți-vă să faceți vaccinuri (marca temporală: 39:46)

  Capitolul 7: Practică, practică, practică (marca temporală: 47:06)

  Capitolul 8: Reduceți decalajul de sănătate dintre țările bogate și cele sărace (marca temporală: 50:49)

  Capitolul 9: Faceți – și finanțați – un plan pentru prevenirea pandemiilor (marca temporală: 57:40)

  Postfață: Cum a schimbat COVID cursul viitorului nostru digital (marca temporală: 1:03:00)

  Echipa Gates GERM

  Până acum, probabil ați auzit că Organizația Mondială a Sănătății încearcă să preia controlul asupra monitorizării și răspunsului la pandemie globală și , în cele din urmă, asupra tuturor deciziilor privind îngrijirea sănătății. Dar știați că Bill Gates, cel mai mare finanțator al OMS (dacă combinați finanțarea de la fundația sa și GAVI), intenționează să joace un rol cheie în această preluare?

  După cum explică Gates într-un videoclip de la începutul raportului lui Corbett, el construiește o echipă de răspuns la pandemie pentru OMS, numită „Global Epidemic Response & Mobilization” sau Echipa GERM. Această echipă va fi formată din mii de experți în boli de competența OMS și va monitoriza națiunile și va lua decizii cu privire la momentul suspendării libertăților civile pentru a preveni răspândirea unei boli. 3

  Din păcate, așa cum a menționat gazda „Rising” Kim Iversen în compilația video de mai sus, dacă COVID-19 ne-a învățat ceva, este că oprirea răspândirii unui virus este mai mult sau mai puțin imposibilă, indiferent cât de draconice ar fi regulile. Între timp, efectele secundare ale blocajelor și ale închiderii afacerilor sunt multiple.

  Sănătatea oamenilor a suferit din cauza lipsei de îngrijire medicală. Depresia și sinuciderea au crescut vertiginos. Economiile s-au prăbușit. Crimele violente au crescut. Tucker subliniază, de asemenea, premisa falsă din spatele planului de prevenire a pandemiei al lui Gates, afirmând: 4

  „Această teorie a controlului virușilor – noțiunea că muscularea populației face ca un virus răspândit să se supună și să dispară – este o invenție complet nouă, mecanizarea unui instinct primitiv.

  Variola ocupă o poziție unică în rândul bolilor infecțioase, fiind singura care afectează oamenii și care a fost eradicată. Există motive pentru asta: un agent patogen stabil, un vaccin grozav și o sută de ani de muncă concentrată în sănătatea publică. Acest lucru s-a întâmplat nu din cauza blocajelor, ci din cauza aplicării cu grijă și răbdare a principiilor tradiționale de sănătate publică.

  Încercarea de a zdrobi un virus respirator prin evitarea universală ar putea fi mai rea decât a permite dezvoltarea endemismului acestuia în întreaga populație.”

  Lăcomia distructivă a lui Gates
  În timpul COVID, practic am schimbat protecția falsă împotriva unui lucru cu o multitudine de alte boli care sunt mult mai grave pe termen lung. Acum, Gates și OMS vor să facă din această strategie dezastruoasă norma.

  Încă o dată, vedem că Gates plătește, practic, OMS pentru a dicta ce trebuie să facă lumea pentru a-i face o tonă de bani, pentru că el este întotdeauna foarte investit în „soluțiile” pe care le prezintă lumii. Deși și-a construit o reputație de filantrop, acțiunile sale sunt egoiste și, de cele mai multe ori, destinatarii „generozității” sale ajung să fie mai rău decât erau înainte.

  Caz concret: După 15 ani, proiectul lui Gates Revoluția Verde în Africa (AGRA) sa dovedit acum un eșec epic. 5 Gates a promis că proiectul va „dubla randamentele și veniturile pentru 30 de milioane de gospodării agricole până în 2020”.

  Acest prognostic fals a fost șters de pe site-ul AGRA în iunie 2020, după ce o evaluare a Universității Tuft a arătat că foamea a crescut de fapt cu 31%. 28 februarie 2022, primul raport de evaluare 6 a confirmat eșecul AGRA.

  Atacul dublu al globaliștilor asupra suveranității naționale
  Dar revenind la planul globaliștilor de a prelua controlul global prin guvernarea biosecurității, ei încearcă să facă acest lucru folosind două căi diferite. Dacă nu reușim să luptăm împotriva ambelor atacuri, vom ajunge sub guvernare totalitară.

  Primul atac vine sub forma amendamentelor 7 la Regulamentul Sanitar International (IHR). Al doilea atac vine printr-un nou tratat internațional de pandemie cu OMS.

  Începând cu prima strategie de preluare, după cum citiți aceasta, țările din întreaga lume sunt în proces de vot asupra amendamentelor la RSI. 8 Până la 28 mai 2022, Adunarea Mondială a Sănătății își va fi încheiat votul asupra acestor amendamente și, dacă vor fi adoptate, acestea vor fi adoptate în dreptul internațional în noiembrie 2022.

  RSI, adoptat în 2005, este ceea ce împuternicește OMS să declare o Urgență de sănătate publică de interes internațional (PHEIC). 9 Aceasta este o categorie juridică specială care permite OMS să inițieze anumite contracte și proceduri, inclusiv contracte pentru medicamente și vaccinuri. În timp ce RSI acordă deja OMS o putere excepțională asupra politicii globale de sănătate, în conformitate cu regulile actuale, statele membre trebuie să fie de acord cu recomandările OMS.

  Aceasta este o caracteristică cheie care urmează să fie revizuită. Conform noilor amendamente, OMS ar putea declara un PHEIC într-un stat membru în privința obiecției acelui stat. Modificările includ, de asemenea, cedarea controlului către directorii regionali OMS autorizați să declare o Urgență de Sănătate Publică de interes regional (PHERC).

  Pe scurt, amendamentele IHR stabilesc „o arhitectură globalistă a supravegherii, raportării și managementului sănătății la nivel mondial”, avertizează Robert Malone, Ph.D.10, iar noi publicul nu avem niciun cuvânt de spus în această chestiune.

  Nu avem nicio cale oficială pentru a oferi feedback Adunării Mondiale a Sănătății, chiar dacă amendamentele vor da OMS o putere fără precedent de a ne restrânge drepturile și libertățile în numele biosecurității. Nici măcar nu există o listă disponibilă publicului despre cine sunt delegații sau cine va vota amendamentele.

  Rezumatul amendamentelor RSI propuse
  Un rezumat al modificărilor propuse la RSI a fost oferit recent de Malone. 11 În total, OMS dorește să modifice 13 articole diferite RSI (articolele 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 18, 48, 49, 53 și 59), al căror rezultat final este următorul : 12

  1.„Supraveghere sporită – În conformitate cu articolul 5, OMS va dezvolta criterii de avertizare timpurie care îi vor permite să stabilească o evaluare a riscurilor pentru un stat membru, ceea ce înseamnă că poate utiliza tipul de modelare, simulare și predicții care exagerează riscul cauzat de COVID -19 ani în urmă cu peste doi ani. Odată ce OMS își creează evaluarea, o va comunica organizațiilor interguvernamentale și altor state membre.

  2.Termen limită de 48 de ore — În conformitate cu articolele 6, 10, 11 și 13, unui stat membru i se acordă 48 de ore pentru a răspunde la o evaluare a riscurilor OMS și pentru a accepta sau a respinge asistența la fața locului. Cu toate acestea, în practică, acest termen poate fi redus la ore, forțându-l să se conformeze sau să se confrunte cu dezaprobarea internațională condusă de OMS și de statele membre potențial neprietenoase.

  3.Surse secrete – Conform articolului 9, OMS se poate baza pe surse nedezvăluite pentru informații care o determină să declare o urgență de sănătate publică. Aceste surse ar putea include Big Pharma, finanțatori OMS, cum ar fi Fundația Gates și Alianța GAVI, fondată și finanțată de Gates, precum și alții care încearcă să monopolizeze puterea.

  4.Suveranitate slăbită — În conformitate cu articolul 12, atunci când OMS primește informații secrete referitoare la o pretinsă amenințare pentru sănătatea publică într-un stat membru, directorul general poate (nu trebuie) să se consulte cu Comitetul de urgență al OMS și cu statul membru. Cu toate acestea, el/ea poate declara unilateral o urgență de sănătate publică potențială sau reală de interes internațional.

  Autoritatea directorului general înlocuiește autoritatea suverană națională. Acest lucru poate fi folosit ulterior pentru a impune sancțiuni asupra națiunilor.”

  Odată ce amendamentele sunt adoptate de Adunarea Mondială a Sănătății, națiunile vor avea doar un timp limitat - șase luni - pentru a le respinge. Asta ne-ar duce în noiembrie 2022. Orice națiune care nu a respins oficial amendamentele va fi apoi obligată legal de acestea și orice încercare de a le respinge după perioada de grație de șase luni va fi nulă și neavenită.

  Atacul nr. 2: Tratatul OMS privind pandemia
  A doua încercare de a obține controlul global este printr-un tratat internațional de pandemie cu OMS. Un organism interguvernamental de negociere (INB) a fost înființat ca subdiviziune a Adunării Mondiale a Sănătății în decembrie 2021, 13 în scopul elaborării și negocierii acestui nou tratat pandemic.

  Pe scurt, OMS vrea să-și facă permanent conducerea pandemiei. Apoi își poate extinde puterea în sistemele de îngrijire a sănătății ale fiecărei națiuni și, în cele din urmă, poate implementa un sistem de îngrijire a sănătății universal sau „de tip socialist”, ca parte a Marii Resetări.

  Deși nu se discută în prezent un sistem universal de îngrijire a sănătății bazat pe OMS, există toate motivele pentru a bănui că acesta face parte din plan. Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat anterior că „prioritatea sa centrală” ca director general este de a împinge lumea către o acoperire universală a sănătății. 14

  Și, având în vedere că OMS și-a schimbat definiția „pandemiei” cu „o epidemie la nivel mondial a unei boli” 15 , fără specificul inițial al bolii severe care provoacă morbiditate ridicată 16 , 17 , aproape orice ar putea fi făcut pentru a se potrivi criteriului pandemiei.

  Problema cu acest tratat este că pur și simplu nu poate funcționa. Întreaga premisă din spatele acestui tratat pandemic este că „amenințarea comună necesită un răspuns comun”. Dar o anumită amenințare nu este aproape niciodată împărțită în mod egal între regiuni.

  OMS intenționează să elimine medicina individualizată și să ofere decizii generale cu privire la modul în care trebuie abordată o anumită amenințare, iar acest lucru poate duce doar la suferință inutilă - ca să nu mai vorbim de pierderea libertății individuale.
  Luați COVID-19 de exemplu. Nu numai că riscul de COVID nu este același pentru oamenii din New York City și din afara Australiei, ci nici măcar nu este același pentru toți oamenii din acele zone, deoarece COVID este foarte dependent de vârstă și de condițiile de sănătate subiacente.

  OMS insistă că remediul este același pentru toată lumea de pretutindeni, dar riscurile variază foarte mult de la națiune la națiune, regiune la regiune, persoană la persoană. Ei intenționează să elimine medicina individualizată și să ofere decizii generale cu privire la modul în care trebuie abordată o anumită amenințare, iar acest lucru poate duce doar la suferință inutilă - ca să nu mai vorbim de pierderea libertății individuale.

  Sunteți gata să cedați toată autoritatea grupului Gates-Led?

  În încheiere, echipa GERM a lui Gates ar fi cea care are autoritatea de a declara pandemii și de a coordona răspunsul global. 18 Ești gata să cedezi toată autoritatea asupra vieții tale, sănătății și mijloacelor de trai unor oameni ca Gates? Sper ca nu.

  În videoclipul de mai sus, Del Bigtree cu „The Highwire” oferă exemple emoționante în care Gates recunoaște acum ceea ce „The Highwire”, eu și mulți alții am spus încă din primele zile ale pandemiei de COVID și a fost cenzurat și deplatform pentru asta.

  Gates este cu doi ani în urmă față de toți ceilalți, dar, în ciuda aparentei sale incapacități de a interpreta datele ușor disponibile, acum își dorește puterea de a dicta reguli de sănătate întregii lumi. Nu putem lăsa să se întâmple asta.

  Alăturați-vă campaniei globale #StopTheWHO
  Va fi nevoie de un răspuns global pentru a preveni aceste două acaparari de putere, începând cu amendamentele IHR supuse votului Adunării Mondiale a Sănătății. În acest scop, Consiliul Mondial pentru Sănătate a lansat o campanie globală #StopTheWHO. Iată cum te poți implica: 19

  Vorbiți — Creșteți gradul de conștientizare pe teren și online. Folosiți articole, postere, videoclipuri

  Act — Campanie prin mitinguri, mobilizare politică, avize legale și cazuri și campanii similare

  Colaborați cu coaliții pentru libertatea sănătății, cum ar fi Consiliul Mondial pentru Sănătate

  Explorați seturile de instrumente ale activiștilor, cum ar fi: www.dontyoudare.info și stopthewho.com

  Angajați conducerea indigenă globală pentru a lua o poziție unitară împotriva RSI al OMS

  Notificați delegații țărilor Adunării Mondiale a Sănătății să se opună amendamentelor RSI

  Activați parlamentele, legislativele sau referendumurile populare pentru a vă opune acapararii puterii!!!

  SURSE ȘI REFERINȚE

  1 Corbett Report Episodul 418, 10 mai 2022
  https://www.corbettreport.com/gatesbook/

  2, 4 Brownstone Institute 3 mai 2022
  https://brownstone.org/articles/choice-quotes-from-bill-gatess-new-book/

  3 The Counter Signal 2 mai 2022
  https://thecountersignal.com/bill-gates-germ-team/

  5 Corey’s Digs 27 aprilie 2022
  https://www.coreysdigs.com/global/new-controlled-food-system-is-now-in-place-and-they-will-stop-at-nothing-to-accelerate-their-control/

  6 USRTK 17 martie 2022
  https://usrtk.org/bill-gates-food-tracker/gates-foundation-agriculture-project-in-africa-flunks-review/

  7 Health Policy Watch 23 februarie 2022
  https://healthpolicy-watch.news/united-states-fast-tracks-world-health-assembly-proposal-to-change-global-emergency-response-rules/

  8, 9 Reglementările internaționale privind sănătatea CDC
  https://www.cdc.gov/globalhealth/healthprotection/ghs/ihr/index.html

  10, 11, 12, 19 RW Malone Substack 17 mai 2022
  https://rwmalonemd.substack.com/p/child-sacrifice-wef-power-grab?s=r

  13 Metoda de lucru propusă de OMS 21 februarie 2022
  https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files/inb1/A_INB1_3b-en.pdf

  14 National Review 14 iunie 2017
  https://www.nationalreview.com/2017/06/world-health-organization-corrupt-wasteful/

  15 Wayback Machine, pregătirea OMS pentru pandemii, capturat la 2 septembrie 2009 (PDF)
  http://whale.to/vaccine/WHO2.pdf

  16 The BMJ 2010;340:c2912
  https://www.bmj.com/rapid-response/2011/11/02/who-changed-definition-influenza-pandemic

  17 Wayback Machine, pregătirea OMS pentru pandemii, capturată la 1 mai 2009 (PDF) http://whale.to/vaccine/WHO1.pdf

  18 The Lancet 14 mai 2022; 399(10338): 1853
  https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(22)00874-1/fulltext#.Yn3xgj6I6X0.twitter

  ARTICOLUL COMPLET pentru inca 29 de ore, cand va fi sters
  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/05/25/gates-who-global-takeover.aspx
 • d.juan 26.05.2022 07:02
  Bill Gates da de inteles la Davos ca in viitor "ei" vor vaccina tarile in mai putin de 30 de zile, folosind personal din exteriorul tarii. Detasamente de vaccinare straine!!!

  https://t.me/covid19vaccinevictims/5017
  https://t.me/s/covid19vaccinevictims

  NHS britanic cere sa se manance mai putina carne, ca se se evite monkeypox!

  https://t.me/covid19vaccinevictims/5020
  Mai putin de 100 de cazuri de monkeypox au fost inregistrate din 1970.

  https://t.me/covid19vaccinevictims/5024
  Noul Monkeypox este reactivarea de catre vaccin a herpesului zoster dormant.
 • UN_OM 26.05.2022 08:54
  Mai nou, ' ora exactă ' se dă la DAVOS , via WEF.
 • Rusi 27.05.2022 09:38
  Bill Gates cred ca a aflat de noua pandemie de la o maimuta din anturajul lui,

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO