DNA confirmă că există o anchetă în curs pentru numărul imens de vaccinuri comandat de Guvernul Cîțu de la Pfizer prin Ursula von der Leyen. Marcel Ciolacu: Vorbim de 800 de milioane de euro. DNA a spus că sunt 82 de dosare în curs. Le așteptăm!

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că nu a făcut presiuni asupra Direcției Naționale Anticorupție pentru a investiga achizițiile făcute de statul român în pandemie, dar se bucură că DNA a anunțat că o astfel de investigație este în curs.

El a făcut aceste declarații în exclusivitate la România TV după ce DNA a emis un comunicat în care recunoaștea că există o anchetă în curs dar nu vrea ca instituția să fie atrasă în jocuri politice.

Precizăm că DNA a deschis în septembrie 2021 și în prezent desfășoară o investigație penală, ca urmare a sesizării din oficiu, privind modalitatea de achiziționare a dozelor de vaccinuri anti-COVID-19, de la declanșarea pandemiei până în prezent. (detalii în comunicat https://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=10541).

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare cu respectarea normelor privind buna desfășurare a anchetei penale.”, a confirmat DNA în Comunicatul de azi.

Acuzația din dosarul DNA este de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul. Investigația a fost anunțată în septembrie anul trecut.

Marcel Ciolacu a declarat la RTV, pe această temă: „Eu nu am cerut DNA sa investigheze, dar ma bucur ca exista o ancheta. Totusi vorbim de 800 de milioane de euro, aproape cat costa voucherele din programul social. Ce-i trist este ca domnul Rafila, in primele 43 de zile, a vandut 7 milioane de doze. Ei au vandut 1 milion si ceva, in valoare de 17 milioane. Deci lor incepusera sa le expire dozele, vindeau altele ca sa scape de ele, dar comandau in continuare.

 

Tinta de vaccinare era 15 milioane de romani si ai cumparat 60 de milioane de doze. Ai vazut ca ai avut o campanie de vaccinare dezastruoasa. Cum a facut doamna ministru memorandumul ala, de cate ori sa ne vaccinam, de cate 7 ori? (Corect, la 120.000.000 de doze de vaccin pentru cei 8 milioane de români care s-ar fi vaccinat, calculul arată 15 doze de căciulă - Nota red.)

Domnul Citu era premier, domnul Barna era vicepremier, deci asta e lantul.

Vrem si noi sa stim, e din prostie, cineva nu a facut un calcul logic si a crezut ca un roman se vaccineaza de opt ori? Nu ma provocati mai mult, ca suntem in Saptamana Mare. Va aduceti aminte de izolete, de masti. Domnul Arafat nu este prietenul meu, lucrurile astea trebuie aflate. DNA a spus ca sunt 82 de dosare in curs. Le asteptam. Dupa aia a venit episodul testelor pentru elevi.

De ce sa acuzam oameni aiurea? Sa intre institutiile statului ca sa aflam ce s-a intamplat si care e suma exacta. Dar sa ai impertinenta sa il acuzi pe Rafila… Omul si-a dat seama de la inceput de ce a gasit acolo si a facut cat a putut, a vandut in valoare de 43 de milioane de euro.”, a mai spus Ciolacu.

Citiți și Drulă îl denunță pe Cițu pentru cele 120 de milioane de vaccinuri: El și-a asumat. A spus: „Eu cu Ursula suntem în alte legături, cumpărăm cât zic eu”. Cîțu și Gheorghiță ar putea înfunda pușcăria pentru frauda de un miliard de euro. Rafila strânge lațul

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • UN_OM 22.04.2022 07:51
    ' Au înnebunit salcâmii . . . ' deja vu !
  • Patriot Roman 22.04.2022 14:06
    Anchetele DNA si alte de genul deschise de orice procuror din Romania in legatura cu importul de vaccinuri de peste 1,2 miliarde euro, vor avea aceeasi soarta cu cea deschisa de procurorul care a anchetat frauda filmata si data la tv cu care Clothilde Armanda din Guadelupe colonie a Frantei a castigat fraudulos prim.sector 1 si e in functie si va fi pina la final de mandat fara ca sa fie anchetata sau data afara pt.infractiunea/frauda comisa impreuna cu cei ce apar la tv.usristi,procurorul usr membru care apare pe filmare!
  • Mircea Dragan 01.09.2022 12:20
    DNA ne poate spune ce au facut cu cele 82 de dosare? Citi arestati, cati chemati la ancheta?
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)