DECLARAȚIE SCANDALOASĂ: În pofidă oricărei logici Mihailă vrea să-i oblige pe copiii nevaccinați să poarte mască, ca să-i împingă pe părinți să-i vaccineze. Stimularea vaccinării prin segregare, discriminare și ignoranță crasă. PROSTIE SAU TICĂLOȘIE?

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


  • Măsura privind masca ar putea fi prelungită în școli și din cauza faptului că numeroși copii nu vor fi vaccinați, amenință ministrul Sănătății, specialista în epilare definitivă Ioana Mihăilă.

Mihăilă a declarat că, probabil, elevii vor purta mască de protecție în interiorul școlilor și anul școlar viitor. Declarația a fost făcută joi, la TVR, transmite AlephNews.

Decizia nu a fost încă luată, dar autoritățile cred că menținerea obligativității purtării măștii de protecție în interiorul școlilor ar fi „cea mai bună soluție”.

„Vom susține ca la interior copiii să rămână cu mască, cel puțin cei care nu sunt vaccinați (…) Trebuie judecat și în funcție de incidență, se poate discuta și o măsură de relaxare în interior. Totuși lecția din Marea Britanie ne învață că atunci când a fost o relaxare a crescut numărul cazurilor”, a declarat Ioana Mihăilă, la TVR.

Ministrul Sănătății a mai spus că măsura privin masca ar putea fi prelungită și din cauza faptului că numeroși copii nu vor fi vaccinați, transmite sursa citată.

Declarația scandaloasă a specialistei în epilare nu are nici un suport științific ci țintește doar manipularea părinților pentru vaccinarea inutilă și periculoasă a copiilor.

Nu mai departe de ieri Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri din Germania a afirmat că tinerii și copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani fără condiții de risc preexistente nu ar trebui să se vaccineze.

Orice medic specialist din România și din lume - ceea ce Mihăilă nu pare să fie - știe că 99.9% din copii nu fac forme grave ale bolii.

În plus, declarațiile ei sfidează și logica, știut fiind deja că persoanele vaccinate pot transmite virusul. Așadar, dacă ar fi să fie protejați copiii, conform ideilor de tip nazist de segregare ale ministrului Sănătății, cei care ar trebui să poarte mască ar trebui să fie cei vaccinați ca să nu dea virusul celor „neprotejați”, adică celor nevaccinați.

Citiți și Ministerul Sănătății, de la „impunerea vaccinării împotriva Covid-19 de către angajator o apreciem ilegală” până la „studiem diferite scenarii prin care să facem indezirabilă lipsa dorinței de vaccinare”

Pentru documentarea ei cu privire la măști nu ar strică să știe și opinia specialistului nr. 1 al lumii, Anthony Fauci, care o informa pe corespondenta lui Mihăilă din administrația Obama, Sylvia Burwell, următoarele:

„Măștile sunt cu adevărat destinate persoanelor infectate pentru a le împiedica să răspândească infecția persoanelor care nu sunt infectate, mai degrabă decât să protejeze persoanele neinfectate împotriva infectării. Masca obișnuită pe care o cumperi în farmacie nu este cu adevărat eficientă în evitarea virusului, care este suficient de mic pentru a trece prin material. Ar putea, totuși, să ofere un beneficiu minor în a păstra picăturile brute dacă cineva tuse sau strănută spre tine ”, scrie Fauci. „Nu îți recomand să porți mască, mai ales că mergi într-o destinație cu risc foarte scăzut. Instinctele tale sunt corecte, banii sunt cheltuiți cel mai bine pe contramăsuri medicale, cum ar fi diagnosticarea și vaccinurile.” Document:

 

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Sascha 11.06.2021 22:05
    PROSTIA este de a accepta funcția de ministru al sănătății, mai ales in această perioadă,fără sa-ți dai seama că girezi,prin semnătura ta, măsuri cu potențial criminal,pentru care,cândva, vei plăti.
    TICĂLOȘIA este aplicarea,CU BUNĂ ȘTIINȚĂ a unor măsuri cu un posibil impact devastator asupra sănătății și vieții poporului pe care te-ai angajat să-l slujești,trădându-ți atât jurământul de medic,cât și cel de ministru.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires