DE CE MOR OAMENII TINERI. Dr. Ryan Cole: Vaccinurile cu ARN mesager produc proteine spike care persistă în organism și care pot declanșa cheaguri de sânge, inflamații cardiace și cancere

De Iustina Filimon  /  

Foto: York Du/The Epoch Times

Foto: York Du/The Epoch Times

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit doctorului Ryan Cole, vaccinurile cu ARN mesager (ARNm) produc proteine spike persistente, care pot afecta grav sănătatea „beneficiarului”, prin coagulări neobișnuite ale sângelui, inflamații cardiace sau cancer, scrie The Epoch Times.
 
ActiveNews a publicat ieri despre patru astfel de cazuri, în rândurile unor oameni în uniformă ai României, constrânși de bolnavii de (la) putere să se vaccineze: Oameni în uniformă MORȚI SUBIT în floarea vârstei: Sebastian Corodi, 24 de ani, infarct în somn; Cristina Herbei, 42 de ani, cancer fulminant după vaccin; Gabi Roman, 43, embolie pulmonară acută; Magdalena Moldoveanu, 27, cheaguri de sânge după vaccin
 
Acum avem și posibila explicație a morții lor.
 
 

Vaccinurile COVID-19 dezvoltate de Pfizer și Moderna sunt singurele vaccinuri cu ARNm aprobate sau autorizate pentru a fi utilizate ca rapel în Statele Unite. Vaccinul COVID-19 de la Johnson & Johnson folosește un vector viral, o versiune modificată a virusului, pentru a instrui celulele să producă anticorpi.
 
Cole este un medic patolog care a condus un laborator timp de 18 ani. În cariera sa a examinat, cel mai adesea la microscop, circa 500.000 de pacienți.
 
„În cazul unui ARNm normal, celulele produc mesaje toată ziua... ARNm este, de regulă, descompus în câteva minute sau poate într-o oră sau două. ARNm nu ar trebui să persiste”, a declarat Cole la emisiunea „Facts Matter” de la EpochTV, în timpul Summit-ului Global COVID, care a avut loc în Houston, Texas, pe 8 aprilie.
 

Cole a spus că ARNm este un mesaj care îi spune celulei să producă o anumită proteină pentru diferite reacții ale organismului.
 
„Dar când introduci această pseudouridină sintetică [în corp]”, a spus Cole, „organismul nu știe ce să facă cu ea. Se uită la ea și spune: 'Hmm, nu știu ce să fac'. Așa că nu am de gând să o descompun'. Și astfel evită acest proces de descompunere și, implicit, și un răspuns imunitar. Însă, în același timp, ne adoarme sistemul imunitar, ceea ce nu este un lucru bun, pentru că se vor trezi altele - cancere, virusuri.”
 
Într-un interviu acordat în februarie publicației The Epoch Times, Cole a declarat că a observat o creștere neobișnuită a numărului de cazuri de cancer, precum și factori de coagulare a sângelui care persistă o perioadă lungă de timp după vaccinare. 
 
Cu toate acestea, când și-a exprimat îngrijorarea, nicio agenție guvernamentală nu a fost interesată să investigheze această constatare a sa.

În prezent, Cole analizează în jur de 40.000 de biopsii pe an.
 
 
Opinia lui Cole este similară cu cea a doctorului Robert Malone, care, într-un articol publicat de The Epoch Times pe 11 aprilie, a scris că „ARN-ul mesager” din vaccinurile Pfizer și Moderna nu este tocmai ARNm:
 
„Aceste molecule au elemente genetice similare cu cele ale unui ARNm natural, dar sunt, în mod clar, mult mai rezistente la enzimele care, în mod normal, degradează ARN-ul mesager natural, par să fie capabile să producă cantități mari de proteine pentru perioade lungi de timp și par să se sustragă mecanismelor imunologice naturale de eliminare a celulelor care produc proteine străine care nu există de obicei în organism”, a declarat Malone.
 
Dr. Joseph Mercola, un medic osteopat, a afirmat, la rândul său, că proteina spike din vaccinurile COVID-19 este de vină pentru deteriorarea gravă a organelor.
 
„Știința a demonstrat că nu virusul a cauzat deteriorarea organelor prin leziuni endoteliale, așa cum s-a constatat în inima, ficatul și rinichii pacienților cu COVID-19. Ci proteina spike, introdusă în organism în cadrul unui program de vaccinare cu terapie genetică”, a scris Mercola într-un articol recent.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Toth Florin 20.04.2022 08:48
  faptul ca resetarea ramane fara idioti utili este un lucru bun pentru noi, moartea bestiilor in uniforma nu este o tragedie pentru noi ceilalti, in urmatorii ani ar fi urmat sa ne calce in picioare, sa ne atace cu cainii turbati ca in Amsterdam. " morcovul sau bata " cum spun americanii, cum morcovul nu a functionat, ar fi urmat bata din toamna asta.
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

 10. PREȘEDINTELE IRANULUI E MORT. Confirmare: Elicopterul lui Ebrahim Raisi a fost găsit ZDROBIT pe un deal și ARS COMPLET: ”Nu există niciun semn care să indice că pasagerii elicopterului sunt în viață”. SITUAȚIE DE CRIZĂ în Iran și Orient

Ultima oră

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar