DE CE I-AM (I-AU) CREZUT? MOARTEA SUBITĂ / DIED SUDDENLY - Documentarul tulburător despre numărul covârșitor de decese subite la nivel mondial. TRAILER tradus în română, la ActiveNews - VIDEO

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un documentar revoluționar care prezintă legătura dintre numărul tot mai mare de decese subite din ultima vreme, vaccinurile COVID și agenda de depopulare din spatele acestora va fi lansat pe 21 noiembrie, relatează Life Site News.

Trailerul filmului „Died Suddenly”, prezentat de gazda radio Stew Peters, este acum disponibil pentru vizionare:

„Adulți sănătoși mor pe tot globul. În ultimele 18 luni, termenul „Moarte subită” a ajuns în topul celor mai căutați termeni pe Google", notează scurta introducere a documentarului de pe site-ul filmului.

Filmul își propune nu doar să „spună poveștile celor care au murit subit", ci și să „găsească răspunsuri" care să le explice moartea.

Cadre din trailerul filmului ne oferă o privire de ansamblu asupra a ceea ce a descoperit echipa documentarului: cheaguri masive și misterioase găsite în corpurile celor decedați prin vaccinare, o creștere „apocaliptică” a numărului de decese în exces și indicii, potrivit realizatorilor, că ratele ridicate de mortalitate în rândul celor vaccinați sunt, în cele din urmă, rezultatul unui plan deliberat de depopulare.
 
Vedeți și Îmbălsămătorii vorbesc: Cheaguri imense în cadavre, cu o compoziție ciudată, neumană, lungi cât un picior și de grosimea unui deget. FOTO CU AVERTISMENT DE OROARE

O creștere marcantă a numărului de decese în exces a fost înregistrată în întreaga lume, în special începând cu a doua jumătate a anului 2021, după ce vaccinurile COVID au fost puse la dispoziția publicului

„De ce nu-i credem niciodată? Timp de secole, elita globală și-a transmis intențiile de a depopula lumea - chiar până la punctul de a le sculpta în piatră”, a observat Stew Peters Show la lansarea trailerului documentarului, care se deschide cu imagini filmate ale pietrelor Georgia Guidestones, acum distruse, probabil chiar de către cei care le-au ridicat, pentru a nu mai rămâne proba fizică.

Georgia Guidestones era un monument unde se specifica faptul că ca omenirea ar trebui să fie menținută la o populație de „sub 500.000.000 de locuitori în echilibru perpetuu cu natura” și ca ființele umane „să nu fie un cancer pe pământ”.

Trailerul filmului ridică întrebarea de ce Bill Gates, care a oferit fonduri importante pentru răspunsul global la COVID, este „implicat în sănătatea publică” și de ce consideră suprapopularea lumii ca fiind o amenințare care trebuie evitată.
 
Vedeți și Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Trailerul se încheie cu o afirmație epocală referitoare la recenta creștere a numărului de decese: „Este cea mai mare crimă orchestrată din istoria lumii”.

Echipa filmului a lansat un hashtag #DiedSuddenly, care de atunci este viral pe Twitter și nu numai.
 
Traducătoarea noastră benevolă Gizela Bodor a avut amabilitatea să traducă și să subtitreze pentru cititorii ActiveNews trailer-ul tulburător:
 

- De ce?

- De ce nu-i credem niciodata?

De la realizatorul documentarelor „Acești micuți” si „Atenție la apă” (VIDEO)

- Oamenii acestia stiu. Oamenii acestia stiu.

- Cine stie?

- Guvernul stie.

-Totul a fost bine planuit. Aceasta este agenda 2030. Aceasta este Marea Resetare.

- Cineva a spus: Intra pe google la sectiunea cautare si tasteaza cuvantul „subit”.

Si, surpriza! Exista o lista intreaga de nume, de articole, de oameni care au murit subit in ultima saptamana, oameni in varsta dar si multi tineri din intreaga lume.

Si apoi afli ca erau vaccinati.

Si apoi iti pui intrebarea: „Ar putea vaccinul sa fie cauza acestei situatii?”

- Cei mai multi oameni nu vor sa stie ce contine vaccinul

- Cand desfacem (prospectul), ca si pe parcursul celor doi ani aflam ca inca este tiparit „intentionat necompletat”.

- De fapt nimeni nu vrea sa stie ce contine vaccinul pentru ca daca oamenii ar cunoaste ce anume contine vaccinul, ar deveni furiosi.

Vedeți și EXCLUSIV. Dr. MASAHIKO OKADA prezintă românilor un ADEVĂR ȘTIINȚIFIC care ar trebui să blocheze vaccinarea pe loc. EFICIENȚA vaccinului Pfizer este, în realitate, DOAR DE 0.84%. INTERVIU ActiveNews cu reputatul profesor japonez. VIDEO

- Este ceva in neregula cu sangele. Este ceva care cauzeaza aceasta situatie, trebuie facut ceva si cineva trebuie sa analizeze situatia.

- Am discutat si cu alti imbalsamatori care au 30, 40 si chiar 50 ani de experienta:

- „Ati mai vazut pana acum asa ceva?'”

Si raspunsul a fost intotdeauna: „Nu am mai vazut niciodata ceva asemanator.”

- De ce este Bill Gates implicat in Sanatatea Publica si de ce acest departament de Sanatate Publica face toate eforturile ca sa-ti arate ca lumea este suprapopulata?  

- La prima vedere, este un pic de speriat!

- Companiile americane de asigurari de viata au raportat o crestere coplesitoare si inexplicabila a mortalitatii .

- Este vorba despre un eveniment 12Sigma (eveniment cu o deviatie foarte mare fata de normal), unul o data la 800 ani, cu 12 deviatii standard fata de normal.

- Nimeni nu a calculat. Este apocaliptIc. 5 miliarde vaccinati!

- M-am gandit ca o sa fie protejat cu acel Pfizer. O buna parte din mine poarta responsabilitatea pentru tot ce s-a intamplat. Imi pare atat de rau! Doctorul a iesit pana la urma si mi-a spus: „Fiul tau este mort, poti sa mergi acasa acum.”

- Cine stie? Adevarul este ca oamenii tineri mor.

Documentarul unei generatii

- I-am spus domnului Harshman: „Este ceva diferit, ceva ce nu este normal, nu-i asa?”

Și el mi-a raspuns: „Cu siguranță.”

- Mortii nu pot vorbi pentru ei asa incat trebuie sa vorbesc eu in locul lor.

- Facem conexiuni in aceasta situatie. E imposibil ca acest tip de obstructie sa nu produca accident vascular cerebral sau insuficienta cardiaca.

Realizatoare TV: - Sora mea a murit. Avea 58 de ani si a murit subit de infarct, vineri.

- Vor face cu tine tot ce vor dori sa faca. Este noul glont, noul proiectil, noul tip de razboi.

S-a terminat cu conspiratia

Vreau ca oamenii sa inteleaga ca suntem intr-un razboi 5G pentru suflet si minte.

Acesta este cel mai mare declin populational orchestrat din istoria umanitatii.

Moartea subită

Premiera in 21 noiembrie, in exclusivitate pe canalul Stew Peters.

Exista cu siguranta raul in aceasta lume si este cum nici macar nu ni-l putem inchipui.

Vedeți și Marius Mioc: De ce nu mor toți vaccinații deodată. Dr. Wolfgang Wodarg explică: Unele loturi de vaccin Covid au avut o toxicitate de 3000 de ori mai mare decât altele. Biotehnologia este folosită acum de cei care vor să schimbe lumea. VIDEO

DAȚI MAI DEPARTE!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Miss Ter 02.11.2022 16:37
    Întrebarea corectă nu este de ce i-au crezut ci de ce nu ne-au crezut pe noi cei care am fost de partea vieții și a Lui Dumnezeu. De ce nu i-au crezut pe sfinții noștri care au tras semnale de alarmă clare (Justin Pârvu, Ghelasie și nu numai) și care le-au descris în amănunt ce se urmărește. De ce nu și-au luat câteva zile să investigheze pe cont propriu situația - așa cum a făcut o colegă de-a mea și s-a salvat - înainte de a își inocula o substanță potențial letală.
    De ce? O ipoteză de lucru este că și-au închis ochii și urechile ca să nu vadă și să nu audă nimic din ce venea de la Dumnezeu, că până la urmă numai Iisus salvează, că erau deja vânduți diavolului și s-a văzut asta clar prin atitudinea față de semeni.
    O altă ipoteză este că cernerea - care abia a început - trebuie să meargă până la capăt. Să ne ajute Bunul Dumnezeu să nu pierim în celelalte încercări ce vor veni.
  • Mircea Dragan 04.11.2022 17:38
    Eu nu i-am crezut. Nu m-am intepat. Nu am inteles ce contine ''vaccinul''. Plus cand am auzit ca semnezi declaratie pe propria raspundere..... Am facut multe vaccinuri dar niciodata nu am semnat declaratie pe propria raspundere.
    Am realizat ca ceva nu-i in regula si am preferat sa fiu marginalizat, declarat iresponsabil, etc. Mai mult cand m-am imbolnavit de covid Delta nu exista un antiviral in farmacii iar cei ce incercau sa introduca arbidol in tara li se facea dosar penal. Atunci multi au fost fortati sa se intepe. Au murit 5-600 de oameni/zi timp de peste 1 luna. De ce nu sunt judecati Mihaila si Rafila si desigur Arafat? Ptr ucidere cu premeditare!
  • X-link 27.11.2022 09:39
    Subtittrat in romana

    https://www.bitchute.com/video/MHf3DaS1mi6P/

    https://we.tl/t-ZwGnYci7iV

    https://m.youtube.com/watch?v=vpLkA60TfL8
Ultima oră

13:34

Întorsătură de situație! De pe lista europarlamentarelor, la Primăria Capitalei - Gabriela Firea este oficial candidatul PSD

13:20

Agentul Rusiei Marchel Mihăiescu: corigent la istorie sau propagandist al Moscovei?

13:09

Filmul “Trei kilometri până la capătul lumii”, regizat de Emanuel Pârvu, a fost selectat în competiția oficială Cannes 2024

13:00

Zoe Dantes: Sfântul Gheorghe plânge. De doi ani!

12:13

Liviu Alexa și Anca Alexandrescu au avut dreptate: Monstruoasa rețea-caracatiță a lui Florian Coldea șantajează oameni de afaceri cu sute de mii de euro și ”rezolvă” dosare în justiție. Înregistrări halucinante

02:00

Ultimă Oră: Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL), noii candidați la Primăria Capitalei! Alegerile de la București se încing

01:30

23 aprilie: Sfântul Gheorghe, purtătorul de biruință. Ștefan cel Mare și Sfânt l-a avut pe steagul său de luptă în toate bătăliile. LA MULȚI ANI!

01:10

”Aveam 30 ani când viața s-a oprit. Când s-a lăsat cortina și ziduri au început să fie înălțate” - Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, martir anticomunist și mărturisitor ortodox al secolulul XX

00:30

ÎNDRĂZNEȘTE, VITEAZULE GHEORGHE! Cele 13 pătimiri ale Sfântului Mare Mucenic Gheorghe în iconografie

23:30

O profesoară îl apără din Olanda pe Vlad Țăranu, ”un stindard al iubirii de țară”: Scrisoare Deschisă către Ministerul Educației din România, direcția Colegiului Național "George Barițiu" Baia Mare și Inspectoratul Școlar Maramureș

23:10

Părintele Pimen Vlad din Muntele Athos a susținut conferința ”Povestiri din Sfântul Munte”, organizată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților - VIDEO

22:29

Subiți împreună! Un medic de pe Ambulanță din Italia a murit subit de infarct în timp ce resuscita un pacient care suferise un stop cardiac pe stradă

21:56

Primul pas spre eutansie legală în România? O lege ciudată a trecut de Senat: ”Terapia Durerii”!

21:32

Operațiune-fulger a Rusiei: Peste 20.000 de parașutiști iau cu asalt orașul ucrainean Ceasov Iar

19:59

Părintele Nicolae Tănase, replică incomodă la scandalul declanșat de progresiști