DE CE ARAFAT E ILEGAL ȘEFUL DSU. Curtea de Apel Alba Iulia a venit cu clarificări după bomba de azi prin care se constată că COMANDANTUL VACCINIST a semnat în fals toate deciziile PANDEMIEI. Posibile Capete de Acuzare, conform cititorilor ActiveNews

De Părău Vlad  /  

Foto Arhivă: Demonstrație a societății civile românești contra restricțiilor aberante impus de „Comandantul” Arafat și a vaccinării cu seruri experimentale care oferă o „protecție” de 0.84%

Foto Arhivă: Demonstrație a societății civile românești contra restricțiilor aberante impus de „Comandantul” Arafat și a vaccinării cu seruri experimentale care oferă o „protecție” de 0.84%

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că, din documentele depuse până în prezent într-un dosar aflat pe rolul instanței, nu rezultă că secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, are calitatea de reprezentant al Departamentului pentru Situații de Urgență, admițând excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a acestuia invocată de reclamanta Mona Petruț.

„Admite excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a domnului doctor Raed Arafat, cu consecința anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării și notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. (...) Admite în principiu cererea de intervenție accesorie formulată de MAI, urmând ca din acest moment acesta să dobândească calitatea de intervenient în interesul pârâtului Guvernul României. Cu drept de recurs odată cu fondul. Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepțiilor și a cererii de denunțare ca fals a înscrisurilor semnate de domnul dr. Raed Arafat”, se arată în soluția pe scurt postată pe portalul CA Alba Iulia, potrivit Știri pe Surse

Dosarul are ca obiect judecarea solicitării depuse de către reclamanta Nicoleta Monica Petruț de anulare a mai multor hotărâri de guvern date în contextul pandemiei, și anume 394/2020, 476/2020, 553/2020 și 932/2021.

„Referitor la dosarul 5.995/2/2021 aflat pe fond pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, la termenul de judecată din 28.03.2022 instanța a admis excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a domnului doctor Raed Arafat invocată de reclamantă în dosar, cu consecința anulării actelor de procedură depuse pentru DSU la dosar: întâmpinarea și notele de ședință.
 
Altfel spus, instanța a constatat în urma verificării excepției invocate că din documentele depuse la dosarul instanței până la termenul de judecată nu rezultă că domnul doctor Raed Arafat are calitatea de reprezentant al DSU”, se menționează într-un comunicat transmis, marți, AGERPRES, de către Biroul de Relații Publice al CA Alba Iulia.

Potrivit sursei citate, ca urmare a admiterii excepției lipsei calității de reprezentant pentru DSU a lui Raed Arafat, documentele depuse în această calitate la dosar - întâmpinarea și notele scrise - nu vor fi luate în considerare de către instanță.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia în ianuarie, la Secția de Contencios Administrativ și Fiscal. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 9 mai.
 
„Detalii despre solicitările mele referitoare la lipsa calității lui Raed Arafat de reprezentant al DSU în proces, din cauză că NU ESTE ȘEFUL DEPARTAMENTULUI SITUAȚIILOR DE URGENȚĂ (DSU), am scris în petiția intitulată De ce dr. Raed ARAFAT NU A FOST NUMIT LEGAL ca sef al DSU? De ce ORDINELE sefului DSU NU SUNT PUBLICATE LEGAL?,” a scris câștigătoarea deciziei epocale, Mona Petruț.
 
ACTUALIZARE:
 
Cititoarea ActiveNews Enya a postat o listă cu posibile Capete de Acuzare la adresa lui Arafat într-un comentariu lala articolul de azi Av. Gheorghe Piperea dă bomba: RAED ARAFAT NU ESTE ȘEFUL DSU. Toate actele semnate de el prin uzurpare de calități oficiale SUNT FALSE. Decizie a Curții de apel Alba Iulia într-un proces declanșat de MONICA PETRUȚ. INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT.
 
Redăm mai jos acest comentariu:
 
„Capete de acuzare impotriva lui arafat in Rechizitoriul NURNBERG 2.0

1. Protocolul mortii din spitale (planul A de ucidere a pacientilor) care a declansat GENOCIDUL.

2. Intubarea fortata de la ATI si hiperoxigenarea (planul B, de exterminare a restului de pacienti care scapau cu viata in urma protocolului).

3. Decesele bolnavilor de cancer care nu au mai avut voie sa se opereze pentru ca asa a hotarat un neom. (care a distrus o Romanie intreaga!)

4. Decesele romanilor care nu au mai avut voie sa se trateze in spitalele inchise pe motiv de covid inexistent.

5. Sinuciderile romanilor din cauza pandemiei inexistente, a amenzilor ilegale, a experientelor cu izoletele care le-au agravat bolile psihice, a arestarii la domiciliu, a carantinarilor fortate si anticonstitutionale, a interdictiilor de a calatori, interdictiilor de a putea cumpara alimente daca nu erau vaccinati sau nu purtau botnita etc.

6. Bolile cauzate de purtarea botnitelor 2 ani de zile sau agravarea unora deja existente.

7. Starile de urgenta anticonstitutionale prelungite de la o luna la alta care au creat victime prin: vaccinare sub presiune (echivalenta cu una obligatorie), vaccinare din cauza certificatului "verde” nazist, purtarea botnitelor generatoare de boli etc.

8. DECESELE IN URMA VACCINARILOR. GENOCID prin vaccinare.

9. Decesele si cancerele care vor aparea in urmatorii ani in urma vaccinarii.

10. Falimentarea si saracirea populatiei in urma masurilor dictatoriale luate in pandemia inexistenta.

11. Indatorarea Romaniei cu zeci de miliarde in numele unei pandemii inexistente.”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Enya 29.03.2022 20:42
    12. Interzicerea accesului în biserica de Sfintele Sărbători de Paști.

    13. Îngroparea celor morți nespovediți, neîmpărtășiți, goi, în pungi de plastic, eventual stropiți cu var.

    14. Eliberarea de certificate de deces pe falsul motiv al covid-ului -- fără autopsie.

    15. Decesele romanilor bolnavi acasa, ca niste caini, de spaima criminalilor din spitale.



    Nu trebuie sa uitam, nu trebuie sa iertam, nu trebuie sa-i lasam in libertate!

    Monstrii pandemiei au ucis suflete nevinovate!

    Imaginati-va in ce teroare si disperare cumplita au murit cei legati, sedati, intubati si arsi pe interior. N-au decedat din prima, unii au rezistat mai mult, altii mai putin, dar orele sau zilele acelea de agonie si suspendarea lor intre doua lumi, singuri, cu niste calai la capetele lor, nu pot fi descrise in cuvinte!
  • UN_OM 30.03.2022 09:18
    ' Prea mult entuziasm ', procesul este încă pe rol, din practică se poate constata că desființarea unor acte oficiale survine tardiv și fără influență asupra efectelor deja produse de către aplicarea acestora., trăim în România ... !
  • Enya 30.03.2022 12:11
    Romanilor, acum e momentul sa facem presiune pana eliminam criminalul, altfel, daca pierdem minutul de aur, o sa-si continue misiunea de psihopat si ucigas in serie, cum il numea prof. Gabriel Lupan, pana la capat!

    Sa-l incoltim pe toate partile ca sa fie demis (asta e pasul 1 si cel mai important, sa nu mai fie la butoanele GENOCIDULUI care inca nu s-a incheiat si al altor pandemii inexistente pe care le are pe teava), apoi sa pregatim marele proces al criminalilor de razboi (el, eroii, politicienii)! Astia sunt criminali de razboi pentru ca AM FOST SI SUNTEM IN RAZBOI PE VIATA SI PE MOARTE CU SATAN-STATUL-DUSMANUL NOSTRU!

    Pe facebook, pe forumuri, in ziare, in societate, pe yt, la proteste, peste tot sa urlam pana il dam jos pe CRIMINAL!! Acum!

    Fratilor, mizeria asta v-a ucis parintii, fratii, bunicii, sotii prin protocolul lui din spitale si prin vaccinare, il lasati sa scape???

    In serviciile care coordoneaza totul din umbra trebuie, trebuie sa mai existe macar cativa patrioti care sa anihileze lighioana asta psihopata!

    Acum ori niciodata!!!!

    Numai acum mai putem scapa de el, altfel ne va distruge pana la capat!!

    Sa o sustinem pe dna Mona Petrut ca sa aiba curaj sa-l infrunte pe dement pana la capat pentru ca e singurul avocat care a facut realmente ceea ce trebuia si aveam nevoie sa o faca un avocat pentru noi, poporul roman, sa ii incurajam petitia cu boicotul recensamantului, alta ilegalitate a statului si nenorocire de care satanele au nevoie pentru a ne crea identitatea digitala precursoare pecetei lui satan si pe care trebuie sa o boicotam cu totii! Sa ii distribuim toate materialele, sa o facem cunoscuta si sa aplicam ce ne invata in postarile sale de pe fb cum sa anihilam statul mafiot care ne vrea sclavi cipati si hibridizati!

    Sa fim de partea dnei Mona Petrut! Si sa dam jos psihopatul acum! ACUM e singurul moment propice!
  • Enya 30.03.2022 12:20
    Nu, nu demis, ca e ilegal acolo, ci eliminat de la butoanele tarii!!!

    Criminalul trebuie oprit din a mai face GENOCID, DEMOCID si CRIME IMPOTRIVA UMANITATII!!!!!
  • Trandafirul Galben 30.03.2022 15:33
    12 - prescrierea de Kaletra si Redemsivir. ca parte din protocolul national
    13 - Neinformarea in legatura cu vitaminele : C / D / Zinc.
    14 - Blocarea accesului la Ivermectina, Hidroxyclorochina, Fluvoxamin si Arbidol.
    15 - Tratamentul diferit aplicat de personalul medical celor vaccinati vs nevaccinati. Nevaccinatii mult mai grav erau primiti mult mai tarziu decat vaccinatii cu probleme mai usoare.
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  5. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

Ultima oră

11:24

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:00

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski