DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

De Cronicar  /  

Ilustrație via Twitter

Ilustrație via Twitter

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știrile venite de la Davos pe parcursul întâlnirii anuale a globaliștilor ar putea părea venite direct de la Casa de Nebuni. Cum au ajuns niște demenți să se închipuie elitele Planetei? Ce se întâmplă cu lumea?

ActiveNews a redat numeroase aspecte de la reuniunea mondială a psihopaților într-o serie de articole. Care mai de care demn de cuprinsul unui manual al anormalității planetare.

Cătălin Amieroaie a tradus o secvență revelatorie cu șeful Siemens AG, Jim Hagemann Snabe, iar noua noastră colaboratoare, Alexandra Rușeanu, a prezentat pe pagina ei un fragment necunoscut din „Zbor deasupra unui cuib de cuci”. Le reproducem mai jos ca un îndemn pentru a ne face cu toții semnul crucii și a rosti măcar o rugăciune pentru salvarea omenirii, cât se mai poate:

Moment artistic pentru Secta progresiștilor:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Mircea Dragan 23.01.2023 22:12
    Cine se cred acesti bosorogi?
  • Nick Cohen 23.01.2023 22:26
    Nu sint un fan al clubului de la Davos , dar carnea este cadavru. Magazinele , macelariile sunt morgi de unde oamenii cumpara cadavre sa manince si sa duca si la copilasii lor canibali mai mici . Un om care a si-a dilatat capacitatea de constientizare nu va mai manca cadavre .....Acum ca astia de la Davos au si alta Agenda de control si sclavizare si asta e adevarat . Dar pot fi contra-atacati ! Oamenii care nu maninca carne , au glanda pineala mai pura de toxine si au capacitate de rationament superioara carnivorilor , ceea ce este un avantaj in a descoperii solutii, in lupta de clasa care se ascute pe zi ce trece !
  • IC XC NI KA 23.01.2023 23:34
    În a descoperi soluții cel mai bine te ajută Dumnezeu.. că ‘le vede’ de pe verticală .. noi de pe orizontală nu avem ‘perspectivă’.. Însă El nu trece peste libertatea noastră .. dacă noi nu vrem să ‘apelăm’ la El .. așa rămâne, se face voia noastră.

    “Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți Harul Lui Dumnezeu vor putea d i s t i n g e bine de rău.

    CU MINTEA OMENEASCĂ VA FI CU NEPUTINȚĂ DE ALES ÎNTRE BINE ȘI RĂU.

    Vor fi mari înșelări și NUMAI Harul Lui Dumnezeu ne va putea izbăvi de ele.

    Așadar, rugați-vă, rugați-vă să nu cadeți în
    I S P I T A Î N Ș E L Ă R I I.
    Pentru că NUMAI PRIN RUGĂCIUNE PUTEM PRIMI HARUL LUI DUMNEZEU.”
    Părintele Justin Pârvu


    Cât despre carne .. oare nemâncarea ei să ne lumineze să descoperim soluții?! Oare aici era “avantajul”?

    Dacă ținem rânduiala posturilor de peste an .. avem aproape jumătate de an fără carne! DACĂ..
    Iar dacă nu am înțeles că poruncile sunt tămăduitoare .. ‘ghinion’.
    Și ..Dumnezeu a știu că nu înțelegem că așa trebuie să facem din start și ni le-a dat ca porunci .. ei, ce să faci, așa e El Bun ..

    Doamne, ajută!
  • Sdv 24.01.2023 02:27
    Bai nenea... tu asta cu "capacitatea de constientizare dilatata" ( hai ca asta e de cartea recordurilor ! la capitolul " ce face (ne)toxina din om" ...) vad ca esti in competitie cu tine insuti la a debita cele mai mari imbecilitati posibile!! Cine te-a mintit ca in viata asta este vorba despre toxine si ça vei invinge lupta de clasa daca mananci numai foi de salata??!! Ratiomentul nu se rezuma doar la cate toxine ti-au intrat pe gura .Ce simplu ar fi...sa mesteci niste foi de varza si sa iti vina solutii geniale...Nu ca aluia care mananca ca nesimtitul toata sarmaua si nu i se mai "dilata capacitatea de constientizare" :)))))) Asta trebuie sa o tin minte ca e istorica! Eu zic asa.... mai mananca matale cate ceva ca degeaba te chinui sa-ti scada toxinele....mintea tot nu ti-a crescut si nici nu o sa-ti creasca pt ca ghici ce?! .....mai e nevoie si de alte ingrediente ;)
    Hai pofta buna!
  • Mircea Dragan 24.01.2023 11:53
    Corect rationamentul dar imi permit sa aduc completari:
    De exemplu vaca este un ierbivor care se misca greu si are dimensiuni mari.
    Tigrul care-i carnivor este suplu si extrem de rapid.
    Noi vrem sa fim uriasi si sa ne miscam greu sau vrem sa fim supli si rapizi?
  • brian duffy ► Mircea Dragan 24.01.2023 13:25
    ca sa completez, 3 lucruri:
    1.ne vor pe noi albii crestini mai slabi si fara forta si fara minte
    2.in biblie cel care aduce jertfa animala lui Dumnezeu era mai pretuit de acesta
    3.a minca insecte nu e deloc kusher, deci vom perverti legile lui Dumnezeu
  • IC XC NI KA 23.01.2023 22:51
    Fraților, dacă nu ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu, ne-bunii ăștia de azi sunt mici copii pe lângă cei de mâine ..

    Doamne miluiește-ne pe noi și toată lumea Ta!
  • Mircea Dragan 24.01.2023 17:32
    Astia se vaita de generatiile de azi. Sa vezi ce vine peste 20 de ani.
  • cica 24.01.2023 00:36
    Ați vrut să scrieți: DAVOS - CASA DE NEBUNII A LUMII, normal. "Cererea de prostituate de lux a explodat la Davos, locul în care s-au întâlnit liderii lumii."
    https://www.youtube.com/watch?v=kX3Sr-pJtCM
  • Dorin Georgescu 24.01.2023 11:49
    Spitalele de psihiatrie s-au mutat la Davos . " Râdem, glumim dar nu părăsiți incinta ". Pentru ăștia nici un gard nu-i prea înalt .
  • LauraElla 24.01.2023 19:00
    Acesti cretini,dementi care nu sunt umani ,nu conduc lumea,sunt lasati sa faca asa ceva de o populatie zombi,prea adormita in indiferenta,prea dependenta de consum si de asa zisul confort care a transformat -o in sclava legata cu lanturi imaginare gen frica!
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  3. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  4. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  5. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  6. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  7. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  8. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale