DATE OFICIALE: Peste 98% dintre adulții canadieni au avut imunitate naturală împotriva COVID, în 2022

De Ginan Abraheam  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Datele publicate recent de Statistics Canada arată că, anul trecut, 98,1 % dintre adulții canadieni au prezentat  anticorpi protectori împotriva COVID, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la motivul pentru care guvernele au impus populației vaccinurile experimentale cu ARNm în loc să recunoască imunitatea naturală, scrie LifeSiteNews. 

Potrivit datelor publicate luni de Statistics Canada, „Pe baza probelor DBS (dried blood spot) recoltate între aprilie și august 2022, aproape toți adulții canadieni (98,1%) aveau anticorpi împotriva SARS-CoV-2..."

„În această perioadă, 53,9% sau aproximativ 16,4 milioane de adulți canadieni care trăiesc în locuințe private aveau anticorpi care indicau o infecție anterioară, ceea ce este de peste 20 de ori mai mare decât cei 2,6% observați în perioada noiembrie 2020 - aprilie 2021", a precizat Statistics Canada.  

Guvernul federal afirmă că anticorpii COVID pe care cei mai mulți canadieni îi au provin dintr-o infecție anterioară, dar și dintr-o „vaccinare" sau dintr-o combinație a celor două.  Abia la începutul anului 2021, vaccinurile COVID au ajuns în masă pe piață, companiile farmaceutice încheind rapid înțelegeri cu guvernele din întreaga lume pentru a-și vinde produsele încă experimentale pentru miliarde de dolari, pe cheltuiala contribuabililor.

Interesant, datele au arătat, de asemenea, că 36,9% dintre canadienii care nu au avut niciodată un test pozitiv „și nici nu au suspectat o infecție" au avut „anticorpi dobândiți prin infecție", iar în rândul canadienilor care au avut anterior un test pozitiv pentru COVID, 88,3% au prezentat anticorpi.

În plus, în rândul celor care nu au fost niciodată testați pozitiv, dar care credeau că au avut o infecție, o majoritate clară, 56,4 la sută, prezentau anticorpi de la o infecție anterioară. Datele oficiale stabilesc, de asemenea, că peste jumătate dintre canadienii de 65 de ani și mai în vârstă „cu anticorpi rezultați în urma unei infecții nu știau că au avut vreodată virusul SARS-CoV-2". 

Potrivit datelor, anticorpii rezultați în urma unei infecții cu COVID s-au format de la  14 până la 90 de zile după ce cineva a contractat virusul. Interesant este că, printre provinciile cu cele mai relaxate restricții COVID, prevalența anticorpilor a fost mai mare, de 57,4% din populație în Alberta și Saskatchewan, față de 46,5% în Noua Scoție.  De remarcat este faptul că datele s-au bazat pe primele infecții. Cu toate acestea, din primăvara anului 2020 până la sfârșitul anului 2022, toate provinciile canadiene au adoptat, uneori, obligativitate purtării măștilor, certificatele de vaccin, etc.   

De asemenea, guvernul federal a promovat intensiv vaccinurile COVID în această perioadă, în ciuda faptului că dovezile continuau să sugereze că imunitatea naturală avea un avantaj față de protecția indusă de vaccinuri și că, cu cât cineva primește mai multe vaccinuri, cu atât este mai probabil să contracteze COVID. De la debutul așa-numitei pandemii, LifeSiteNews a făcut continuu referire la eficacitatea imunității dobândite pe cale naturală, citând opinia științifică a unor experți precum Dr. Peter McCullough, care a declarat anterior că „în niciun caz" o persoană care s-a vindecat de COVID nu ar trebui să primească un vaccin COVID.

După ce peste 140 de studii au dovedit superioritatea imunității naturale în comparație cu protecția oferită de vaccinuri, Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) din SUA au recunoscut în cele din urmă acest fapt la începutul anului 2022. În timp ce impulsul guvernului canadian de a se vaccina a scăzut în mare parte, datele guvernului federal arată că au existat peste 10.000 de rapoarte de evenimente adverse „grave" în urma vaccinurilor, ceea ce se adaugă la ceea ce mulți consideră a fi neglijență din partea oficialilor. 

Mai mult, datele la nivel mondial arată, de asemenea, că a existat o creștere mare a ceea ce analiștii și experții numesc „decese în exces" de la lansarea vaccinurilor, în comparație cu perioada pre-COVID.   Datele îngrijorătoare provin din Irlanda, Anglia, Europa continentală, America și Canada.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • AoL 31.03.2023 17:56
    Brighteon Broadcast News, Mar 27, 2023 - Guvernul SUAși mass-media împingând narațiunea GRIPEI AVIARE ZOMBIE ca vaccinuri și medicamente stocate pentru următoarea plandemie

    Centrul Național de Sănătate a animalelor sălbatice avertizează asupra HPAI H5N1 „zombie” care alterează neurologia și comportamentul mamiferelor
    - Mass-media care promovează avertismente puternice privind trecerea gripei aviare zombie la oameni și răspândirea ca o pandemie
    - Aceasta este următoarea tiranie plandemică: Blocări pentru a preveni protestele publice împotriva colapsului financiar
    Dr. Cottrell a avertizat cu privire la combinația SARS + HIV + aviară (H5N1) armă biologică himerică
    - DoD a construit-o și probabil deja a eliberat-o. Acum se răspândește în America de Nord
    - Cantități uriașe de medicament Peramivir fiind transportate în avioane de marfă pentru a face stocuri pentru plandemie.
    - Peramivir provoacă efecte secundare ZOMBIE, inclusiv confuzie, piele crăpată, ochi roșii, halucinații și leziuni ale pielii
    De asemenea, îi face pe oameni să aibă convingeri FALSE (cum ar fi credințele în plandemii false) (un efect secundar cunoscut al medicamentului)
    HPAI H5N1 provoacă ATAXIE; care prezintă, de asemenea, efecte secundare asemănătoare zombie, inclusiv pierderea controlului motoric.
    Planul este de a trata masele cu peramivir și DE A PROVOCA efecte secundare care sunt atribuite gripei aviare
    - 14 producători de vaccinuri se pregătesc pentru producția masivă de vaccinuri pentru plandemia de gripa aviara.
    - Vax Aprovizionarea este direcționată de OMS pentru a viza națiunile sărace de culoare pentru depopulare și genocid
    - Narațiunea media fiind atent confectionata și împinsă; programarea predictivă
    - Înșelătorie de credit offset de carbon expusă
    - Soldații ucraineni „voluntari”, expuși ca fiind o fraudă
    Marea Britanie și SUA sunt cu peste 10 de ani în urmă față de Rusia în ceea ce privește producția de muniții

    https://www.brighteon.com/94aaf0b0-e4b3-40bf-812f-77df673cd566
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste