Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Ziarul de Iași

Foto: Ziarul de Iași

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Costel Corduneanu, una dintre cele mai cunoscute figuri ale lumii interlope din Iași și liderul clanului Corduneanu, cunoscut și sub numele de "Ștefan cel Mare al Moldovei" sau 'Stăpânul Moldovei' a încetat din viață astăzi, 15 aprilie 2024, la vârsta de 54 de ani. Acesta a ajuns unul dintre cei mai de temuți capi ai lumii interlope din România, după ce și a încheiat cariera de sportiv de performanță, ajungând să reprezinte România chiar la Olimpiadă, potrivit Știripesurse.

Conform sursei citate, Corduneanu a fost internat într-un spital din Târgu Mureș de mai multe săptămâni, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la cord. Se știa că liderul interlop din Iași avea probleme medicale de mai mult timp, iar recent, fratele său, Vasile Călin, a fost internat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași după ce a suferit un infarct.

În luna martie a acestui an, Costel Corduneanu a trecut prin momente critice, fiind la un pas de moarte, însă medicii au reușit să-i salveze viața printr-o intervenție chirurgicală complicată.

Ulterior, conform informațiilor furnizate de CANCAN, temutul interlop Costel Corduneanu a fost afectat de o hemoragie internă, după operația din luna martie. Însă, din nou, medicii au intervenit în ultimul moment și au reușit să-l stabilizeze pe cunoscutul interlop.

Pe platformele de socializare, membrii familiei sale au început să transmită mesaje de condoleanțe. Nepotul lui Costel Corduneanu a transmis: "Dumnezeu să te ierte, unchiule! Ai fost, ești și vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru".

"Stăpânul Moldovei" a fost anterior campion mondial la lupte și subofițer în cluburile Steaua și Dinamo Brașov, înainte de a intra în lumea interlopă și de a deveni unul dintre cei mai temuți lideri de clan din România.

Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeți și a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, ocupând locul 9 la Barcelona, ​​1992 și locul 14 la Atlanta, 1996. La JO de la Atlanta din 1996, și fratele său, Gheorghe Corduneanu, a participat și a obținut locul al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

Costel Corduneanu este considerat unul dintre cei mai importanți lideri interlopi din zona Moldovei și ar fi avut legături strânse cu mafia rusă.

Conform afirmațiilor sale, i s-ar fi făcut o propunere de a se alătura temutei organizații criminale cu titlul de hoț în lege (vor v zakone), ceea ce i-ar fi conferit statut de membru cu drepturi depline și ar fi trebuit să reprezinte interesele mafiei ruse pe teritoriul României.

De asemenea, se spune că Costel Corduneanu avea tatuate pe umeri celebrele stele specifice hoților în lege, însă se pare că aceste tatuaje au fost realizate la cererea sa, într-un salon de tatuaje din România.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • Sabin G 15.04.2024 13:35
    Iaca e bun și vaccinul la ceva
  • Briela 15.04.2024 13:53
    Da, da! :))
    https://www.dailymail.co.uk/sport/boxing/article-13309755/Willie-Limond-dies-ex-boxing-champion-suffers-seizure-driving.html
  • Jenica Nastasa 15.04.2024 14:37
    Dacă și acum postați condoleanțele retardatului constantinescu, sunteți chiar de râsul curcilor!
  • Sdv 15.04.2024 19:13
    Alooo, cu+coana Jenica...cu ce te deranjează ca cineva spune "condoleante"?! Nu conteaza pt. cine ca nu e treaba noastra, NOI AR TREBUI SA FIM INTERESATI SA CRITICAM LUCRURI GRAVE CARE SE INTAMPLA, SA CASCAM OCHII UNDE TREBUIE SA AVEM O OPINIE DESPRE PROBLEMELE IMPORTANTE! De ce omul asta ar fi retardat, in opinia lu' matale, mare C(I/U)RCĀREASĀ?!
    Mai stii cum ziceam când eram mici? "Cine zice, ala e!"...
    Pt. toti Jenicii: săriți de fund în sus la subiecte importante, ca 4 ani ati stat sub pat si ati tăcut!, lasati-l pe acest om care nu are de ce sa fie criticat, ironizat etc doar pt ca spune "Condoleante"
    Jenica, curca la curci trage!
  • Mircea Dragan ► Sdv 15.04.2024 20:51
    Tu cine ....ii mai esti? Ala a fost un interlop tampit intepat cu 3 doze.
  • Sdv ► Mircea Dragan 16.04.2024 00:30
    Hmm, e greu cu ganditul se pare!? Comentariul meu nu are legatura cu personajul. Nu era vorba despre interlop. Era vorba despre cu totul altceva, mai citește o data...nu te arunca la scandal precum mai sus pomenitul "Stefan cel Mare al Moldovei"...
  • VIC_TOR 15.04.2024 15:24
    Astept traditionalele Condoleante ale lui Constantinescu in țîgănească ...
  • Constantinescu Valentin-Ionut 15.04.2024 19:21
    suna la fel condoleante
    so che res
  • Mircea Dragan 15.04.2024 20:52
    Has mo car, Corduneanu!
  • Gheorghe Simi 15.04.2024 15:41
    Dumnezeu nu doarme!
  • Constantinescu Valentin-Ionut 15.04.2024 19:21
    condoleante
  • Coronoia 15.04.2024 21:00
    Si chiar nu se gaseste nimeni in clanul lui presupus periculos care sa-i razbune moartea? Sa se duca pe la Rujatu, pe la Arahat, pe la Epilatoare si sa discute cu ei pe limba lor interlopa?
  • Carbid 15.04.2024 23:38
    Nooo, o gașca se bucură ca a mai scapat de competiție, iar altă gască zice, ca de obicei: Apăi mai moare câte unu, nu-i bai!
    Auzi blasfemie: supranumit Stefan Cel Mare al Moldovei!
  • adria 15.04.2024 21:53
    Potrivit dicționarului explicativ al limbii române, INTERLÓP este o persoană care desfășoară o activitate nelegală, suspectă; care are o reputație rea; cineva care este suspect, rău famat, fraudulos.
    Cum? Există așa ceva în "România lucrului bine făcut" ? Cu o poliție, jandarmerie, justiție incoruptibile și care ne apără de mafioți?
  • Carbid 15.04.2024 23:33
    "Dumnezeu nu culcă-te”, cum a zis unguru’ !!!
Ultima oră

18:36

”LA DATORIE, ÎN PRIMA LINIE” - Actorul Brian McCardie, care a jucat în serialul polițist britanic “Line Of Duty”, a murit subit, la vârsta de 59 de ani

18:00

A apărut cel mai mare concurent al lui George Simion: Radu Simion. Ce reacție a avut liderul AUR

17:04

Un alt denunțător care a atras atenția asupra defectelor aeronavelor Boeing a murit – avea doar 45 de ani

16:30

VALEA BINELUI - Acasă pentru Părintele Nicolae Tănase și cei 500 de copii ai săi. Nu-i uitați de Sfintele Paști!

15:40

Cutremurător: 25 de Metode prin care este distrusă America (VIDEO)

14:30

Președintele Columbiei anunță ruperea relațiilor diplomatice cu Israelul ”pentru că are un guvern care comite un genocid” în Gaza

14:10

Opinii Politice. Răzvan Constantinescu: PROGRAM ECONOMIC PREZIDENȚIAL, PE SCURT

13:55

A decedat de o boală incurabilă omul care a ridicat din temelii actualul sediu al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, fost al Romtelecom

13:37

Bogdan Tiberiu Iacob: O întrebare legitimă: totuși, cîte servicii fac interceptări în România?

12:35

Rușii se delectează la Moscova cu echipamente NATO capturate în Ucraina, inclusiv indestructibilul tanc american M1 Abrams - VIDEO

12:15

A murit prea devreme polițista de top Aura Daniela Hurmuz, colonel în rezervă și secretarul Asociației Internaționale a Polițiștilor, filiala Poliția Capitalei - România

12:00

Prof. Florin Popescu: Ungerea Domnitorului Ștefan Cel Mare în Joia Mare a anului 1457. Pascalia este matricea istoriei noastre.

01:00

2 mai: Sfântul Atanasie al III-lea al Constantinopolului, dascăl în Țara Românească, traducător al Psaltirii și viețuitor la Mănăstirea Sfântul Nicolae din Galați. Moaștele sale se află la Harkov, în Ucraina

23:12

Este publicul pregătit pentru adevărul despre vaccinurile Covid?

22:00

Pr. Ioan Istrati: Sfânta și Marea Joi - Dumnezeul cerurilor, răpus de iubire, ajunge atât de aproape de oameni, încât este călcat în picioare de cei care au iadul drept acoperământ