Crăciun cu taxă de intrare si NAZI-PASS. Ce spun bucureștenii: În nici un an nu a arătat așa Capitala! Târgul este făcut și din banii nevaccinaților! Ce vină au copiii? Rușine, Nicușor Dan! Bătaie de joc! Roata se întoarce MEREU, nu uitați!

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Capitalei au fost postate câteva imagini prin care primăria se laudă cu târgul de Crăciun inaugurat în Piața Universității. „Până pe 26 decembrie vă invităm să (re)descoperiți un târg de poveste în inima Capitalei!”, se menționează în postare. Imaginile cu „târgul de poveste” au declanșat sute de comentarii, aproape toate nefavorabile, scrise de bucureșteni nemulțumiți, care se simt jigniți atât de condiționarea accesului de „certificatul verde”, de taxa de la intrare, de discriminarea aplicată în cazul nevaccinaților (care reprezintă o majoritate, plătitori și ei de impozite), de prețurile exagerate, cât și de faptul că, anul acesta, în Capitala României, cufundată în întuneric, cu un aspect sărăcăcios, neîngrijit și mohorât, nu se simte deloc spiritul sărbătorilor.

Bucureștenii se plâng de lipsa de respect manifestată de primărie față de locuitori și se simt dezamăgiți de absența decorațiunilor și luminițelor care în alți ani împodobeau Capitala și care nu mai sunt, anul acesta, nici măcar pe arterele principale. Ei consideră rușinos ca Primăria să se laude cu organizarea unui târg, care arată ca vai de el, la care au acces doar cu taxă de intrare numai o anumită categorie de oameni, la care înșiși copiii sunt discriminați, iar „locuitorii și Tradiția nu mai sunt respectate”. Bine că Patriarhul a reușit să contrabalanseze discriminarea copiilor cu Bradul de la Patriarhie! Vrednic este! Prezentăm mai jos o parte dintre aceste comentarii:

Daniela Stoica
Eu v-am mai scris și spus: targul de Crăciun din București este făcut din bani publici, adică de la vaccinați și nevaccinați, mai mult de la nevaccinați. Nevaccinații sunt în proporție de 60-62%, sunt tot bucureșteni. Aceste două categorii de oameni nu au aceleași drepturi în București, in tara românească? Rușine!!! Roata se întoarce MEREU, nu uitați!

Alice Mihaela Lovin
În care lege scrie ca in spațiile in aer liber este nevoie de certificat verde? Cand ați implementat certificatul verde, menționați negru pe alb ca în târguri nu se solicită! Sa ne amintim ca se solicită abuziv, de altfel, doar in spații închise. Privati si va bateți joc atât de spiritul sărbătorilor, cât și de bucuria copiilor acestei țări! Ar trebui ca romanii, atat vaccinati cat si nevaccinați, sa se unească și sa nu va treacă pragul! Ne-ati dezamăgit, stimați conducători, inca o data!

Aureliu Surulescu
Numa’ pentru posibili bolnavi de covid si … le mai luati si bani la intrare.

Ionela Natalia Neagu
Cereți taxa de întrare de parca s-ar da ceva moca!! Mai nou trebuie sa plătim ca să putem vedea și luminițele! după ce ca le-ați scumpit pe toate, ne mai luați și bucuria Crăciunului!

Lavinia Georgiana
Plătim atâtea taxe și impozite și anul acesta nu avem nici o luminița mai de Doamne ajuta în București, ca să nu mai spunem de apa calda și căldură..
Era o bucurie sa te plimbi cu mașina pe sub luminițe, anul asta e sărăcie.
De ce?
De ce sa va lăudați cu un târg și nu cu luminițe în capitala?

Super dezamăgită, nici nu simt ca vine Crăciunul cu luminițele astea..

Raluca Stefania Matei
Penibil, asta esti.... ai aruncat la misto un vai de el de targ si in rest bezna. Daca in alti ani ne puteam bucura de luminitele care impodobeau bulevardele, acum doar intuneric, frig si gunoaie. Daca cineva va intreba de Grinch, il voi trimite la tine, esti figura emblematica a acestui personaj. Esti un om de Nimic si Penibil.

Mărculescu Corina
În spațiile deschise nu era necesar certificatul verde, dar nu e primul abuz. Fac ce vor și scopul e de a constrânge oamenii să se vaccineze, nicidecum sănătatea publică. Dacă era vorba de grija lor pentru sănătate, prevedeau un anumit procent de participare, nu un certificat. Certificatul nu atestă că în acel moment nu ai un covidel mic pe care îl dăruiești în spiritul Crăciunului tuturor celor din jur, ci doar că ai trecut deja o dată prin boală sau te-ai vaccinat. Eh.

Carmen Oană
O PORCĂRIE!! Vă bateți joc de noi, de viață noastră!!! Fraieri că vă permitem!!!!!!!!

Florin Diaconescu
Adică elevii bucureșteni călătoresc cu mijloacele de transport în comun și stau împreună la școală în spații închise, dar la târgurile organizate în aer liber au voie doar cei vaccinați? Noua interpretare a drepturilor copilului în #noulbucurești?

Pana Alexandru Lucian
E dictatura si nazism...nu e despre boala!

Irina Granzulea
Folositi tot curentul pentru targul de Craciun? Am iesit sa le arat copiilor orasul impodobit de sarbatori. Asa tristete n-am vazut de foarte multi ani! Lumini in copaci si ATAT. Calea Victoriei, gri ca de obicei! Macar sa ne spuneti unde s-a dus economia decoratiunilor de Craciun sa stim de ce orasul este lipsit de orice atmosfera de sarbatoare. Bataie de joc!

Nicu Alina-Aurel
Irina Granzulea, omul a punctat si a spus ca e transparent:
-repara ceasurile cu cuc din Bucuresti (care? Nu stiu!!)
- spatii verzi! (le scoate din gunoiul lasat in urma)
- si multe altele....de care nu se stie...
Tara noastra nu are nevoie de turism! Marile capitale ale lumii au beculete si tot felul de tematici ca sa atraga turisti! Sa vina valuta in tara sa creasca economia! La noi in tara vine ciuma!!! Hotelurile din Bucuresti sunt pe mare minus....
In toate targurile din lume nu exista bilet de intrare...... la noi ca la nimeni!!!

Ioana Ioana
Astea sunt luminitele de Crăciun în Bucuresti? Rusine primariei sa îsi bată joc de un oras asa de frumos si de oameni! In fiecare an era o plăcere să ne plimbam cu copiii prin oras si să vedem luminitele din b-dul Unirii până la Romană. Târgul de Crăciun o batjocură! O coadă infernală la bilete si nu am avut nici o sansă să intru cu copilul. Bătaie de joc!!!!

Daria Sandulescu
Exact cum a decorat "Clocotilde" primăria capitalei astă-vară cu diavoli, monștri și ființe extraterestre, considerând acele expuneri artă, tot așa și Mucușor și-a bătut joc de bucureșteni cu aceste hidoșenii ale unui vizionar ratat și netalentat. Un mare fâs acest expozeu inutil. După chipul și asemănarea edilului. Artă abstractă.

Alina Camy
Sa va fie rușine!

Corneliu Marin
La targul de Craciun din Drumul Taberei se intra gratis, aici trebuie sa platesti! Am vrut sa-mi cumpar bilet online azi la pretul de 5 lei, nu mai sunt disponibile! Asta ca sa iau de la fata locului cu 7 lei! Hotie pe fata!!! Nicusoare, am luat si cu tine o mare TEAPA cand te-am votat!

Roberta Anne Marie
Rusine! Am ajuns sa plătim bani pentru a iesi la târg.... vreti si certificat verde... in aer liber....RUSINEEEEEEEEEEEE!

Iulia Marin
Bradul Bucurestiului, capitala Romaniei, rusine, primarul isi bate joc de noi!

George Roiu
SUPER OFERTĂ, LUME, LUMEEE: cozi uriașe, 5 lei pentru acces și un QR verificat de strumfii lui Moș Crăciun - prețul Crăciunului perfect!
Pentru unii
Că discriminarea și prostia au atins cote de neimaginat, știam cu toții.
Dar... parcă vaccinatii erau considerați o rasă superioară. Cel puțin așa zice mass media, noi credem în ea.
Aici însă parcă vedem imaginile unui staul de vite, puse la cozi imense să plătească pentru un târg de Crăciun, taxă probabil unic aplicată în Lume, musai și cu QR.
Sănătoșii tun nu sunt tolerați de Moșul, în capitala României, chiar și testați.
Mulțumesc mult de invitație, dar chiar nu vreau să asist la atât de penibila degradare a speciei umane.
Vă caut eu când nu mai #rezist, dar nu rezistati voi cât rezistăm noi!

Mihaela Gheri
Cel mai slab primar! Nu as recomanda Bucuresti pentru vizitat nimanui! Jenant ce reprezinta pentru primarul cret, netuns si nepieptanat al capitalei "luminatie” de Sarbatori!!!

Nina Baluta
Ar trebui sa va fie rusine, Craciunul inseamna a darui, iar voi cereti bani pentru a darui bucurie oamenilor! Nu pot sa cred ca e posibila o asemenea lipsa de respect din partea primariei pentru bucuresteni!

Raluca Oana Firinca
Sa platesca doar vaccinatii taxe, atunci!
Ca eu nu mai am voie nicaieri, cu anticorpi sau fara, tot acasa stau!
Nici ca nu o sa mai vedem libertate!
D-abia a inceput!


Dumitru Adriana
Cel mai urat brad, cred ca ati uitat cum arata un brad de Crăciun, intelegem ca trebuie sa facem economie, dar nu asa!

Amelia-Luana Vladescu
Luați exemplu de la ploieșteni!
Au realizat un centru ca-n basme. Iar în capitala României, în secolul XXI, v-ați bătut joc de bucureșteni cu acest brad realizat din deșeuri. Cică e artă abstractă. Cel mai urât brad pe care l-a avut capitala de la înfiintarea ei (de la ciobanul Bucur citire)! O bătaie de joc mai mare față de locuitorii ei, nu există.


Ioana Huru
Bine ca e doar targul plin de luminite ca in rest e deprimant! In nici un an nu aratat asa Capitala! 3 becuri aruncate cine stie pe unde!!!!

Adrian Aby
Halal de domn primar a stricat tot spiritul de sarabatori ...nu se simte nimic. Rusine sa va fie....

Mircea Silviu
Nicăieri în lume nu am găsit un târg cu taxa de intrare. Sunteti penibili și abjecti. Toți! Rusine sa va fie pentru tot ceea ce faceti. Ati adus orasul asta la cel mai mizerabil nivel!

Dani George
Pe cea mai frumoasa artera din Bucuresti, Calea Victoriei, n-ati fost ma in stare sa puneti ceva luminite? In schimb bagati bilet de intrare in mizeria aia de targ de Craciun! Bv Nicule...

Gizella Popescu
Si luminitele de pe Magheru unde sunt?? Era prea mult, pentru o populatie stresata de pandemie si de lipsuri? Va laudati cu un targ in care au acces numai unii, no comment.

Dumitrescu Rares
Am fost în München, în Viena, în Salzburg și în multe târguri de Crăciun, da' în niciunul n-am plătit intrarea sau taxa e pentru plata căldurii ce urmează bucureștenii să n-o aibă!?

Suzana Sopa
Adăugați decorațiuni și pe marile bulevarde, cum erau în anii trecuți. Orașul arată trist și sărăcăcios. In contextul actual când toată lumea e tristă din cauza pandemiei, nu vă puteți rezuma la câteva tarabe colorate și câteva beculețe amărâte în copaci!

Gelu Olaru
ce brad mai e si asta????????????????? Traditia nu mai este respectata, locuitorii nu mai sunt respectati. Pacat!

Ionuț Spînoche
Cu taxa de intrare si nazipass?! Penibil

Marius D Emanuel
Cel mai varza Bucharest Christmas market din istoria României.

Andreea Oprea
Singurul targ din Europa unde se plateste bilet de intrare. Suntem cei mai tari! Bravoooo! Felicitari, Nicusoare!

Daniel Oprea
Asta e târgul ăla de Crăciun care discriminează oamenii între ei? Cred ca e doar o gluma prosta.

Razvan Lucian
Dupa ce ca nimicusorul nu a contractat aproape niciun beculet in tot orasul si a folosit ce a gasit prin depozite ramase de la Firea, mai vine si cu cretinitatea de a pune oamenii sa stea la coada sa plateasca 7 lei bilet la targ!!! Un nenorocit care sper ca va plati odata pentru toate nenorocirile aduse Bucurestiului de cand a venit!!!Dupa ce ca nimicusorul nu a contractat aproape niciun beculet in tot orasul si a folosit ce a gasit prin depozite ramase de la Firea, mai vine si cu cretinitatea de a pune oamenii sa stea la coada sa plateasca 7 lei bilet la targ!!! Un nenorocit care sper ca va plati odata pentru toate nenorocirile aduse Bucurestiului de cand a venit!!!

VIDEO YOU TUBE:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Orizont 18.12.2021 20:28
    Deputat Gavrila Ana Maria: Romanii nu vor certificat verde

    https://youtu.be/bjbTNMQzRSs
  • manu_fx 18.12.2021 21:22
    Olanda a impus lockdown (carantina generalizata), ca sa nu poata oamenii sa se bucure de Craciun
  • NDorin 19.12.2021 19:00
    Se poate si mai rău! Pentru asta votați USR!
Ultima oră

15:48

Zelenski agită din nou apele: Putin va ataca Țările Baltice, Polonia și Germania. Cetățenii Statelor Unite vor lupta în Europa - VIDEO

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul