Corneliu Vlad: Armele de înșelăciune în masă și războiul psihologic bolnav împotriva oamenilor. Apocalipsa climatică e o gogoriță iar activitățile umane sporesc încălzirea globală cu mai puțin de 0,05°C

De Corneliu Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Nu e adevărat că planeta se va încălzi catastrofal și nu este adevărat că Omul ar fi vinovat de Marele Pârjol care ni se prevestește.

Apocalipsa climatică nu este nici măcar un mit, ci o gogoriță.

De ce? Întrucât climatologia modernă s-a dezvoltat mai degrabă ca ideologie și viziune asupra lumii, decât ca o știință serioasă, remarcă publicistul american Steve Cook.

Multe dintre studiile de cercetare, de fapt scenariile de groază, care ni se livrează, nu se bazează pe o bază fizică sigură, ci reprezintă mai degrabă jocuri pe computer care reflectă ceea ce a fost alimentat.

Iar ideea că oamenii pot schimba în rău clima cu emisiile lor de CO 2 este o inselatorie.

Iată adevăruri incendiare cuprinse într-o expunere publică devastatoare, prin care fizicianul german Hermann Harde aruncă în aer eșafodajul Terorii Climatice care cotropește lumea secolului XXI.

Teroarea Climatică în curs de desfășurare, ca și Teroarea Covid și a Vaccinurilor experimentale, urmăresc modelarea unui om timorat, îngrozit și astfel docil și neajutorat.

Este ce au incercat sa faca de-a lungul timpului si religiile, si ideologiile, iar acum si stiinta, cand e deturnata de la menirea ei: crearea "Omului Nou”. Prin frica.

Forțele globaliste fac un efort uriaș și multidisciplinar de a supune Omul prin rapoarte false despre climă și presupusul efect al Omului asupra acesteia, și prin rapoarte false asupra pandemiei și tratamente și remedii nefaste impuse cu forță.

Suntem mințiți incontinuu, cu o răutate dinainte gândită prin canalele mass-media corporatiste, prin politicieni cumpărați sau șantajați și printr-o dogmă pretins științifică inchizitorială coruptă”, scrie Steve Cook,"

Efortul de a-l menține pe om speriat, consternat, cu stimă de sine scăzută și frică continuă cu o frenezie si o disperare tot mai mare.

Excelează în acest efort operațiunea „Covid Terror” și otrăvirea în masă prin care milioane de oameni au fost înșelați sau bătuți să se supună vaccinurilor cu efecte mai mult decât îndoielnice și să se confrunte cu dificultăți economice și restrângerea drepturilor omului.

Într-un articol publicat în „Daily Skeptic” este prezentat profesorul Hermann Harde, care demontează și aruncă la gunoi una câte una inepțiile climatice care inculcă frica. Rechizitoriul său, temeinic argumentat, este fără apel și cu sentință imediată.

Omul de știință german demonstrează că oamenii provoacă încălzirea globală cu mai puțin de 0,05°C și avertizează asupra anarhiei din politicile delirante de tip zero net.

Există îndoieli considerabile cu privire la „teza insuportabilă din punct de vedere științific” a schimbărilor climatice cauzate de om, sustine profesorul Harde și „este complet greșit să presupunem că 97% dintre oamenii de știință sau chiar mai mult, ar merge pe varianta care absolutizează încălzirea antropică”.

Grupul Interguvernamental pentru Schimbări Climatice al ONU supraestimează de cinci ori efectul termic al dublării dioxidului de carbon din atmosferă, afirmă profesorul Harde. El subliniază „benzile de absorbție foarte suprapuse și saturate” ale CO 2 și vaporilor de apă și efectul redus semnificativ al gazelor cu efect de seră sub acoperirea norilor. El afirmă că prin creșterea recentă a CO 2 s-a produs o încălzire mai mică de 0,3°C în ultimul secol.

Și el continuă: deoarece doar aproximativ 15% din creșterea globală a CO 2 este de origine antropică, doar 15% din 0,3°C, adică mai puțin de 0,05°C rămân, ceea ce poate fi atribuit oamenilor în bilanțul general. Având în vedere această contribuție extrem de mică, este absurd să presupunem că o ieșire din combustibilii fosili ar putea avea, chiar și în mica măsură, un impact asupra climei noastre.

În viziunea lui Harde, mișcarea de a impune politici de „urgență climatică” se datorează competiției dintre diferite grupuri de cercetare, care prezic scenarii de groază. Previziunile alarmante au atras atenția presei, „iar factorii noștri de decizie s-au simțit obligați să reacționeze rapid”. Dar, remarcă Harde, este absolut clar că fără o aprovizionare cu energie fiabilă și suficientă, „Germania și multe alte țări care iau o astfel de cale o vor termina în anarhie”.

Ceea ce numim adevăruri, continuă Harde, depinde în mare măsură de nivelul nostru de cunoștințe. El sugerează că știința climatică necesită o revizuire fundamentală a ipotezelor și o deplasare de la industria climatică la o viziune mai largă.

În opinia sa, politica climatică și cea energetică pot câștiga acceptare populară doar atunci când se bazează pe cunoștințe de încredere „și nu pe speculații sau credințe”.

Știința nu trebuie indusă în eroare de comerț, politică sau ideologie, spune el. Este sarcina reală a universităților și a instituțiilor de cercetare finanțate de stat „să investigheze problemele contradictorii și să asigure o cercetare independentă, liberă, care să ofere răspunsuri oneste, chiar și atunci când aceste răspunsuri sunt adesea complexe și nu se încadrează într-un context politic dorit”.

Harde avertizează politicienii că ar fi o politică iresponsabilă a mediului și energiei să ignore în continuare publicațiile științifice serioase care arată un impact uman mult mai mic asupra climei decât se credea anterior. Și este iresponsabil să închidem o sursă de energie fiabilă, adecvată și accesibilă, care să fie înlocuită cu milioane de turbine eoliene, „care ne distrug natura și sfărâmă trilioane de păsări și insecte”.

În vreme ce Germania caută aprovizionarea cu petrol și gaze și suprimă centralele electrice pe cărbune, unul dintre cei mai distinși oameni de știință ai săi, profesorul Harde, îi critică pe politicieni pentru că au reacționat la poveștile de groază climatice din ce în ce mai stridente care susțin că "pot salva lumea”.

De mulți ani, politicienii germani au recurs la "virtuoase zgomote verzi” pentru a închide centralele nucleare și interzice combustibilii fosili.

Iar Germania a început să importe cantități mari de petrol și gaze din Rusia în condiții tot mai precare. Războiul din Ucraina a adus brusc la realitate Germania și UE. "Și așa s-a dovedit prostia totală a acestei politici periculoase”, remarcă profesorul german.

Oamenii de știință care pun la îndoială sau denuntă inconsecvențe grave cu privire la încălzirea globală cauzată de om sunt discreditați public și excluși din fondurile de cercetare. Contribuțiile lor de cercetare în reviste sunt suprimate iar ei concediați de la universități și laboratoare.

Pentru că, notează Chris Morrison, editorul de mediu al „Daily Skeptic”, scopul este de a impune o „știință climatică stabilită”, si nu sunt permise îndoielile cu privire la efectul nociv al CO 2 asupra mediului și asupra climei.

Dealtfel, nici Harde nu ar fi putut face declarațiile sale fulminante si argumentarea lor dacă nu s-ar fi pensionat de la Universitatea Helmut Schmidt din Hamburg ca profesor de fizică experimentală, după o lungă carieră în mediul academic de științe.

Farsa culpabilizării omului si omenirii pentru o tot mai indoielnică incalzire globala ineluctabilă nu ține de stiință, ci de politică, afaceri si setea de putere.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

ROMÂNIA - MORȚI SUBITE CARE PUTEAU SĂ NU EXISTE:

VACCINAREA - SINUCIDERE? Articol pe ActiveNews. VIDEO:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Augusta 30.06.2022 12:01
  Studiu științific special despre geoingineria chimică "chemtrails", din 2015


  https://geopolitics-co.translate.goog/2015/08/18/peer-reviewed-scientific-evidence-exposes-chemtrail-as-crime-against-humanity/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en


  HAARP a făcut găuri în stratul de ozon, de zeci de ani!

  https://www.researchgate.net/figure/Spectrograms-showing-transmitted-HAARP-ELF-signals-and-2-hop-echoes-Estimation-of_fig3_228643759


  Despre proiectul Blue Beam, manipularea vremii cu dîrele chimice și tehnologia HAARP, proiectarea hologramelor în atmosferă pentru simularea unei pretinse invazii extraterestre și pregătirea mentalului prin filme SF.

  https://t.me/stopplandemie/9675


  Brazilia. Oamenii distrug stația HAARP

  https://t.me/stopplandemie/2320


  HAARP ȘI ÎNCĂLZITOARE IONOSFERICE LA NIVEL MONDIAL
  http://climateviewer.org/history-and-science/atmospheric-sensors-and-emf-sites/maps/haarp-ionospheric-heaters-worldwide/

  Încălzitor ionosferic: „Transmițător HF puternic (2,8 până la 10 MHz) care induce o modificare temporară controlată a temperaturii electronilor la altitudinea dorită”.

  Ce inseamna asta?

  Rețele de antene de încălzire pompează electricitate de la sol în spațiu. Această alterare electrică artificială a ionosferei noastre creează multe efecte diferite. Oamenii de știință care fac aceste experimente o fac fără nicio supraveghere. Aceste experimente sunt foarte controversate și probabil că afectează mai mult decât doar atmosfera noastră, ele ar putea să vă afecteze starea de spirit .  https://climateviewer-com.translate.goog/2014/10/11/haarp-elf-generation-mass-mind-control/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=w

  HAARP și Sky Heaters  proiectul HAARP sta la baza nu numai a modificarilor climaticeci, si a pasivitatii si apatiei oamenilor care sunt adusi in pragul distrugerii, fiindca nu mai reactioneaza la instinctele de supravietuire

  ClimateViewer News LogoȘtiri Climate Viewer


  ClimateViewer News LogoȘtiri Climate Viewer
  ACASĂ
  GEOINGINERIE
  POLUARE
  CONFIDENȚIALITATE
  PROPAGANDĂ
  INTERVIURI
  ARHIVE
  E-MAIL
  CONVERSAȚIE
  DESPRE
  HĂRȚI CLIMATEVIEWER
  ISTORICUL MODIFICĂRILOR VREMII
  CĂUTARE

  HAARP, ELF Generation and Mass Mind Control
  Acest articol face parte din seria: HAARP și Sky Heaters

  Publicat · Sâmbătă, 11 octombrie 2014 De James Franklin Lee Jr. Comentarii
  HAARP, ELF Generation și Mass Mind Control
  CATEGORIA Geoinginerie ETICHETE Încălzitor ionosferic • Energie direcționată • Controlul minții • Wireless • Popular
  Acest articol face parte din seria: HAARP și Sky Heaters
  Consultați și WeatherModificationHistory.com

  Suntem generația ELF.
  De la naștere, am fost inundați de surse electrice externe . Majoritatea surselor de radiații electromagnetice sunt benigne, având un efect redus asupra corpului uman, totuși ar trebui să se acorde o mare grijă spectrului mai scăzut, deoarece cercetările au arătat că semnalele radio ULF, ELF și VLF vă pot influența negativ sănătatea. Combinați asta cu posibile intenții militare de a controla mințile unei populații neprevăzute folosind tehnologia de joasă frecvență și obțineți enigma actuală.
  Unde de frecvență extrem de joasă (ELF):
  Undele ELF de până la 100 Hz apar din nou în mod natural, dar pot fi produse și artificial (cum ar fi pentru Proiectul Sanguine al Marinei pentru comunicații submarine). Undele ELF nu sunt observate în mod normal de simțurile neajutate, dar efectul lor de rezonanță asupra corpului uman a fost legat atât de tulburări fiziologice, cât și de distorsiuni emoționale. Vibrația infrasunetelor (până la 20 Hz) poate influența subliminal activitatea creierului pentru a se alinia la modelele de unde delta, theta, alfa sau beta, înclinând publicul către orice, de la vigilență la pasivitate. Infrasunetele ar putea fi folosit tactic, deoarece undele ELF rezistă pe distanțe mari; și ar putea fi folosit și împreună cu emisiunile media. [1][2]
  Spectrul Electromagnetic
  Parlamentul rus recunoaște povestea „teoreticianului conspirației” că HAARP vă poate afecta mințile!
  Titlu: Parlamentul rus îngrijorat de planurile SUA de a dezvolta noi arme Numărul documentului: FBIS-SOV-2002-0808 Data documentului: 08 august 2002 Divizia: Rusia, America de Nord Subdiviziunea: Rusia, Statele Unite Linia sursă: CEP20020808000087 Moscow Interfax în limba engleză 1009 GMT 8 Aug 02 Sursa orașului: Moscova Interfax Limba: Engleză [FBIS Transcribed Text] MOSCOVA. 8 aug (Interfax) - Duma de Stat a Rusiei și-a exprimat îngrijorarea cu privire la programul Statelor Unite de a dezvolta un nou tip de armă calitativ. „În cadrul Programului de cercetare aurorală activă de înaltă frecvență (HAARP), SUA creează noi arme geofizice integrale care pot influența mediul apropiat Pământului cu unde radio de înaltă frecvență", a declarat Duma de Stat într-un apel difuzat joi. „Semnificația acestui salt calitativ ar putea fi comparată cu trecerea de la oțel rece la arme de foc sau de la arme convenționale la arme nucleare. Acest nou tip de arme diferă de tipurile anterioare prin faptul că mediul apropiat Pământului devine în același timp un obiect de influență directă și componenta sa. Aceste concluzii au fost făcute de comisia comisiilor pentru afaceri internaționale și apărare ale Dumei de Stat, se arată în comunicat. Comitetele au raportat că SUA intenționează să testeze trei instalațiide acest fel. Unul dintre ele este situat pe terenul de testare militar din Alaska, iar testele sale la scară largă urmează să înceapă la începutul anului 2003. Al doilea este în Groenlanda și al treilea în Norvegia. „Când aceste facilități vor fi lansate în spațiu din Norvegia, Alsaka și Groenlanda, va fi creat un contur închis cu un potențial integral cu adevărat fantastic de influențare a mediului apropiat Pământului”, a spus Duma de Stat. SUA intenționează să efectueze experimente științifice la scară largă, în cadrul programului HAARP, și necontrolate de comunitatea globală, vor crea arme capabile să spargă liniile de comunicații radio și echipamentele instalate pe nave spațiale și rachete, să provoace accidente grave în rețelele electrice și în conducte de petrol și gaze și au aimpact negativ asupra sănătății mintale a oamenilor care populează regiuni întregi , au spus deputații.
  Ei au cerut să fie interzisă la nivel internațional astfel de experimente geofizice la scară largă.
  Apelul, semnat de 90 de deputați, a fost transmis președintelui Vladimir Putin, Națiunilor Unite și altor organizații internaționale, parlamentelor și liderilor țărilor membre ONU, publicului științific și mass-media. Printre cei care au semnat apelul se numără Tatyana Astrakhankina, Nikolai Kharitonov, Yegor Ligachev, Serghei Reșulski, Vitali Sevastyanov, Viktor Cherepkov, Valentin Zorkaltsev și Alexei Mitrofanov. [Descrierea sursei: Moscow Interfax în limba engleză -- agenție de informații non-guvernamentală cunoscută pentru raportarea agresivă, acoperirea economică extinsă și acoperirea bună a regiunilor Rusiei. ][16]
  Istoricul modificărilor vremii
  „Dar poate cea mai exotică formă de război geofizic se referă la modificarea comportamentului electric al ionosferei . Tehnicile de perturbare a comunicațiilor radio prin „perforarea găurilor” în ionosferă cu explozii nucleare au fost mult timp discutate. La fel au fost și propunerile de deschidere. ferestre letale în ionosferă pentru a lăsa să pătrundă radiația ultravioletă cu lungime de undă scurtă despre care se știe că dăunează sistemelor biologice, provocând cancere de piele la om și daune culturilor.Ce este nou, este sugestia că ghidul natural de undă între ionosferă și Pământ ar putea fi folosit pentru a propaga radiația de foarte joasă frecvență (VLF) prin ea, astfel încât să afecteze comportamentul electric al activității creierului propriu al indivizilor ." - New Scientist Magazine 1976
 • Ovi_B 30.06.2022 14:12
  Incalzirea globala exista si este intr-adevar determinata de actiunea umana.
  Dar nu este datorata nivelului de CO2 din atmosfera si extrem de important, este reversibila.

  Motivelel "dezordinii climatice" sint:
  - numarul enorm de masini cu combustie interna (care transforma energia combustibilului in energie mecanica numai in proportie de aproximativ 20%, restul de 80% este caldura care ajunge in atmosfera)
  - numarul enorm de locuinte incalzite (oricit de bine ar fi izolata o locuinta caldura dinauntru ajunge in atmosfera in maximum 3-4 zile, astfel incit practic toata energia folosita la incalzirea locuintelor ajunge in atmosfera in foaret scurt timp)
  - inlocuirea padurilor cu suprafete agricole. Plantele cultivate de om pent ruhrana au alt ciclu vegetal fata de padure. Padurea e verde din primavara pina in toamna, griul este verde din toamna/primavara (depinde cind e cultivat) pina in vara, porumbul de la sfirsitul primaverii pina in toamna, etc. Plantele cultivate lasa la anumite momente de timp suprafete enorme de sol descoperit, care se incalzeste extrem de tare
  - orasele care prin structurile de beton, asfalt, etc transforma lumina de la Soare in cantitati enorme de caldura
  - infrastructura de transport (drumuri/cai frate). Asa cum poate sa vada oricine drumul (asfaltul) sau calea ferata se incalzesc extrem de tare (aproximativ 60 de grade Celsius) daca snt in lumina directa a Soarelui.
 • Ovi_B 30.06.2022 14:47
  Incalzirea globala exista si este intr-adevar determinata de actiunea umana.
  Dar nu este datorata nivelului de CO2 din atmosfera si extrem de important, este reversibila.

  Motivelel "dezordinii climatice" sint:
  - numarul enorm de masini cu combustie interna (care transforma energia combustibilului in energie mecanica numai in proportie de aproximativ 20%, restul de 80% este caldura care ajunge in atmosfera)
  - numarul enorm de locuinte incalzite (oricit de bine ar fi izolata o locuinta caldura dinauntru ajunge in atmosfera in maximum 3-4 zile, astfel incit practic toata energia folosita la incalzirea locuintelor ajunge in atmosfera in foaret scurt timp)
  - inlocuirea padurilor cu suprafete agricole. Plantele cultivate de om pent ruhrana au alt ciclu vegetal fata de padure. Padurea e verde din primavara pina in toamna, griul este verde din toamna/primavara (depinde cind e cultivat) pina in vara, porumbul de la sfirsitul primaverii pina in toamna, etc. Plantele cultivate lasa la anumite momente de timp suprafete enorme de sol descoperit, care se incalzeste extrem de tare
  - orasele care prin structurile de beton, asfalt, etc transforma lumina de la Soare in cantitati enorme de caldura
  - infrastructura de transport (drumuri/cai frate). Asa cum poate sa vada oricine drumul (asfaltul) sau calea ferata se incalzesc extrem de tare (aproximativ 60 de grade Celsius) daca snt in lumina directa a Soarelui.
 • adyyon 30.06.2022 19:54
  Vis-a-vis de clip, întreb și eu. Cînd îți e cald, te bagi sub un acoperiș de aluminiu care, mai mult ca sigur că se va încinge deci, în consecință, va radia mai multă căldură?!! Sau te vei duce la umbra unui copac?!? Ca fapt divers, copacul produce oxigen, deci poate combate încălzirea globală, nu?!? Și atunci, de ce la noi se defrișează păduri întregi?!?
  https://youtu.be/mEfJO0-cTis
  www.weathermodification.com
 • INJECTIA FINALA 30.06.2022 22:00
  Excelent articol, frate Corneliu.

  Am insa o mare rezerva:
  energia nucleara, energie draceasca cu care demonii ameninta si risca sa distruga magnifica noastra planeta.
  Discutia poate fi lunga, stiu, dar nu ma pot impaca cu ideea ca totul poate fi pustiit fulgerator...
 • INJECTIA FINALA 30.06.2022 22:01
  Mersi Augusta.
 • INJECTIA FINALA 30.06.2022 22:08
  OVI_B

  Ai coborat dintr'un OVN_I
  Nu vezi ca Cerul nu e gri ?
 • Tic 30.06.2022 22:41
  Mulțumim Augusta. Împart cunoscuților articolul. Sa priceapă cât mai mulți cum suntem manipulati!
 • A.C. 02.07.2022 07:48
  Se tot bate toba pe CO2. Nu vede nimeni ca PLANTELE se hranesc cu CO2 si, ca urmare, ne dau noua OXIGEN???
  Cantitate muult mai mare de CO2 pe vremea dinozaurilor, viata a inflorit, la propriu si la figurat...
  Toate analizele lor se bazeaza pe MODELE pe calculator, iar aceste modele pornesc de la date pre-programate de oameni.
  Ghici cate computere, din totalul folosit de ONU dau analize pornite de la date reale si au rezultate diferite fata de toate celelalte?? Computerele japonez si rusesc. Nu vorbesc de numarul matematic, ci de provenienta...Se stie de multi ani, dar nu se spune nimic, caci AGENDA e distrugerea omenirii. Fara CO2, nu avem VIATA. cat de tampiti putem fi, sa credem tot ce toarna ONU, supraguvernul global?? Si nu e de uitat ca UE este, de fapt, prin Comisia Europeana, primul supraguvern mondial. Adica, anihilator de suveranitate a statelor. Si propagator al depopularii. Vorbind de "energia verde", este nesustenabila, extrem de paguboasa, neimplementabila pe scala larga. Pot dezvolta, dar nu agreez sa scriu comentarii-fluviu...Numai bine! P.S. Prin "supraguvern" , nu ma refer la imperii, evident...

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

14:45

David Popovici a obosit brusc de tot - nu va mai participa la nici un eveniment public. Sinistrul Sportului Eduard Novak nu a scăpat ocazia să se lipească propagandistic de tânărul campion

13:50

UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV

12:30

VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

11:25

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae: Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (III)

10:30

Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

09:00

MARI ROMÂNI. 19 august: Nașterea marelui compozitor George Enescu

00:30

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism și apoi a primit decapitarea. Sfinții Mucenici Timotei, Agapie și Tecla; Sf. Cuvios Teofan cel nou

23:16

Morți subite la copii și în Noua Zeelandă. O fetiță de 12 ani a decedat după ce a colapsat în timp ce alerga într-un parc din Auckland

22:02

Dan Diaconu - Telegram: Medic chirurg pediatru din Grecia care a operat de apendicită un copil vaccinat: Am găsit țesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Așa ceva vedem uneori doar la bolnavii de cancer

20:43

Platforma Chimcomplex Borzești își întrerupe temporar activitatea din cauza prețului energiei electrice și gazelor naturale. ANUNȚ

19:30

Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

18:20

Rafila ne informează: Mai distrugem 8.000.000 de doze de „vaccinuri”. „Sunt costuri de sute de milioane de euro”. CINE LE PLĂTEȘTE ȘI CINE PLĂTEȘTE?

17:45

Un român a descoperit ce înseamnă cu adevărat OMS

16:59

DISPARIȚII MISTERIOASE

15:20

Coșmarul NU s-a încheiat: Vânătoare de Oameni la Shanghai (VIDEO)