Corneliu Vlad: Armele de înșelăciune în masă și războiul psihologic bolnav împotriva oamenilor. Apocalipsa climatică e o gogoriță iar activitățile umane sporesc încălzirea globală cu mai puțin de 0,05°C

De Corneliu Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu e adevărat că planeta se va încălzi catastrofal și nu este adevărat că Omul ar fi vinovat de Marele Pârjol care ni se prevestește.

Apocalipsa climatică nu este nici măcar un mit, ci o gogoriță.

De ce? Întrucât climatologia modernă s-a dezvoltat mai degrabă ca ideologie și viziune asupra lumii, decât ca o știință serioasă, remarcă publicistul american Steve Cook.

Multe dintre studiile de cercetare, de fapt scenariile de groază, care ni se livrează, nu se bazează pe o bază fizică sigură, ci reprezintă mai degrabă jocuri pe computer care reflectă ceea ce a fost alimentat.

Iar ideea că oamenii pot schimba în rău clima cu emisiile lor de CO 2 este o inselatorie.

Iată adevăruri incendiare cuprinse într-o expunere publică devastatoare, prin care fizicianul german Hermann Harde aruncă în aer eșafodajul Terorii Climatice care cotropește lumea secolului XXI.

Teroarea Climatică în curs de desfășurare, ca și Teroarea Covid și a Vaccinurilor experimentale, urmăresc modelarea unui om timorat, îngrozit și astfel docil și neajutorat.

Este ce au incercat sa faca de-a lungul timpului si religiile, si ideologiile, iar acum si stiinta, cand e deturnata de la menirea ei: crearea "Omului Nou”. Prin frica.

Forțele globaliste fac un efort uriaș și multidisciplinar de a supune Omul prin rapoarte false despre climă și presupusul efect al Omului asupra acesteia, și prin rapoarte false asupra pandemiei și tratamente și remedii nefaste impuse cu forță.

Suntem mințiți incontinuu, cu o răutate dinainte gândită prin canalele mass-media corporatiste, prin politicieni cumpărați sau șantajați și printr-o dogmă pretins științifică inchizitorială coruptă”, scrie Steve Cook,"

Efortul de a-l menține pe om speriat, consternat, cu stimă de sine scăzută și frică continuă cu o frenezie si o disperare tot mai mare.

Excelează în acest efort operațiunea „Covid Terror” și otrăvirea în masă prin care milioane de oameni au fost înșelați sau bătuți să se supună vaccinurilor cu efecte mai mult decât îndoielnice și să se confrunte cu dificultăți economice și restrângerea drepturilor omului.

Într-un articol publicat în „Daily Skeptic” este prezentat profesorul Hermann Harde, care demontează și aruncă la gunoi una câte una inepțiile climatice care inculcă frica. Rechizitoriul său, temeinic argumentat, este fără apel și cu sentință imediată.

Omul de știință german demonstrează că oamenii provoacă încălzirea globală cu mai puțin de 0,05°C și avertizează asupra anarhiei din politicile delirante de tip zero net.

Există îndoieli considerabile cu privire la „teza insuportabilă din punct de vedere științific” a schimbărilor climatice cauzate de om, sustine profesorul Harde și „este complet greșit să presupunem că 97% dintre oamenii de știință sau chiar mai mult, ar merge pe varianta care absolutizează încălzirea antropică”.

Grupul Interguvernamental pentru Schimbări Climatice al ONU supraestimează de cinci ori efectul termic al dublării dioxidului de carbon din atmosferă, afirmă profesorul Harde. El subliniază „benzile de absorbție foarte suprapuse și saturate” ale CO 2 și vaporilor de apă și efectul redus semnificativ al gazelor cu efect de seră sub acoperirea norilor. El afirmă că prin creșterea recentă a CO 2 s-a produs o încălzire mai mică de 0,3°C în ultimul secol.

Și el continuă: deoarece doar aproximativ 15% din creșterea globală a CO 2 este de origine antropică, doar 15% din 0,3°C, adică mai puțin de 0,05°C rămân, ceea ce poate fi atribuit oamenilor în bilanțul general. Având în vedere această contribuție extrem de mică, este absurd să presupunem că o ieșire din combustibilii fosili ar putea avea, chiar și în mica măsură, un impact asupra climei noastre.

În viziunea lui Harde, mișcarea de a impune politici de „urgență climatică” se datorează competiției dintre diferite grupuri de cercetare, care prezic scenarii de groază. Previziunile alarmante au atras atenția presei, „iar factorii noștri de decizie s-au simțit obligați să reacționeze rapid”. Dar, remarcă Harde, este absolut clar că fără o aprovizionare cu energie fiabilă și suficientă, „Germania și multe alte țări care iau o astfel de cale o vor termina în anarhie”.

Ceea ce numim adevăruri, continuă Harde, depinde în mare măsură de nivelul nostru de cunoștințe. El sugerează că știința climatică necesită o revizuire fundamentală a ipotezelor și o deplasare de la industria climatică la o viziune mai largă.

În opinia sa, politica climatică și cea energetică pot câștiga acceptare populară doar atunci când se bazează pe cunoștințe de încredere „și nu pe speculații sau credințe”.

Știința nu trebuie indusă în eroare de comerț, politică sau ideologie, spune el. Este sarcina reală a universităților și a instituțiilor de cercetare finanțate de stat „să investigheze problemele contradictorii și să asigure o cercetare independentă, liberă, care să ofere răspunsuri oneste, chiar și atunci când aceste răspunsuri sunt adesea complexe și nu se încadrează într-un context politic dorit”.

Harde avertizează politicienii că ar fi o politică iresponsabilă a mediului și energiei să ignore în continuare publicațiile științifice serioase care arată un impact uman mult mai mic asupra climei decât se credea anterior. Și este iresponsabil să închidem o sursă de energie fiabilă, adecvată și accesibilă, care să fie înlocuită cu milioane de turbine eoliene, „care ne distrug natura și sfărâmă trilioane de păsări și insecte”.

În vreme ce Germania caută aprovizionarea cu petrol și gaze și suprimă centralele electrice pe cărbune, unul dintre cei mai distinși oameni de știință ai săi, profesorul Harde, îi critică pe politicieni pentru că au reacționat la poveștile de groază climatice din ce în ce mai stridente care susțin că "pot salva lumea”.

De mulți ani, politicienii germani au recurs la "virtuoase zgomote verzi” pentru a închide centralele nucleare și interzice combustibilii fosili.

Iar Germania a început să importe cantități mari de petrol și gaze din Rusia în condiții tot mai precare. Războiul din Ucraina a adus brusc la realitate Germania și UE. "Și așa s-a dovedit prostia totală a acestei politici periculoase”, remarcă profesorul german.

Oamenii de știință care pun la îndoială sau denuntă inconsecvențe grave cu privire la încălzirea globală cauzată de om sunt discreditați public și excluși din fondurile de cercetare. Contribuțiile lor de cercetare în reviste sunt suprimate iar ei concediați de la universități și laboratoare.

Pentru că, notează Chris Morrison, editorul de mediu al „Daily Skeptic”, scopul este de a impune o „știință climatică stabilită”, si nu sunt permise îndoielile cu privire la efectul nociv al CO 2 asupra mediului și asupra climei.

Dealtfel, nici Harde nu ar fi putut face declarațiile sale fulminante si argumentarea lor dacă nu s-ar fi pensionat de la Universitatea Helmut Schmidt din Hamburg ca profesor de fizică experimentală, după o lungă carieră în mediul academic de științe.

Farsa culpabilizării omului si omenirii pentru o tot mai indoielnică incalzire globala ineluctabilă nu ține de stiință, ci de politică, afaceri si setea de putere.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • INJECTIA FINALA 30.06.2022 22:00
    Excelent articol, frate Corneliu.

    Am insa o mare rezerva:
    energia nucleara, energie draceasca cu care demonii ameninta si risca sa distruga magnifica noastra planeta.
    Discutia poate fi lunga, stiu, dar nu ma pot impaca cu ideea ca totul poate fi pustiit fulgerator...
  • INJECTIA FINALA 30.06.2022 22:01
    Mersi Augusta.
  • INJECTIA FINALA 30.06.2022 22:08
    OVI_B

    Ai coborat dintr'un OVN_I
    Nu vezi ca Cerul nu e gri ?
  • Tic 30.06.2022 22:41
    Mulțumim Augusta. Împart cunoscuților articolul. Sa priceapă cât mai mulți cum suntem manipulati!
  • A.C. 02.07.2022 07:48
    Se tot bate toba pe CO2. Nu vede nimeni ca PLANTELE se hranesc cu CO2 si, ca urmare, ne dau noua OXIGEN???
    Cantitate muult mai mare de CO2 pe vremea dinozaurilor, viata a inflorit, la propriu si la figurat...
    Toate analizele lor se bazeaza pe MODELE pe calculator, iar aceste modele pornesc de la date pre-programate de oameni.
    Ghici cate computere, din totalul folosit de ONU dau analize pornite de la date reale si au rezultate diferite fata de toate celelalte?? Computerele japonez si rusesc. Nu vorbesc de numarul matematic, ci de provenienta...Se stie de multi ani, dar nu se spune nimic, caci AGENDA e distrugerea omenirii. Fara CO2, nu avem VIATA. cat de tampiti putem fi, sa credem tot ce toarna ONU, supraguvernul global?? Si nu e de uitat ca UE este, de fapt, prin Comisia Europeana, primul supraguvern mondial. Adica, anihilator de suveranitate a statelor. Si propagator al depopularii. Vorbind de "energia verde", este nesustenabila, extrem de paguboasa, neimplementabila pe scala larga. Pot dezvolta, dar nu agreez sa scriu comentarii-fluviu...Numai bine! P.S. Prin "supraguvern" , nu ma refer la imperii, evident...
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”