Continuă seria de meme-uri pe seama vizitei lui Iohannis în Africa: ”Știe careva să prepare salam săsesc?”

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum v-am obișnuit, fiecare zi petrecută de Iohannis în Africa, înseamnă o nouă serie de meme-uri. Iată cum văd internauții aventura africană a președintelui. FOTO:

Vedeți și: 

Caricatura Zilei despre aventura africană a lui Iohannis

Ziarista DIGI s-a aruncat pe burtă și în Africa! Meme-urile Zilei cu Președintele Klaus Iohannis

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Lucretia P. 20.11.2023 15:45
  Râdem noi, râdem...

  Iată ce mesaj am primit:

  ,,Bill Gates se laudă că TOȚI nou-născuții vor fi echipați în curând cu „ID-uri digitale”.
  ”Filantropul” eugenistic a anunțat planuri de a implanta „identități digitale” obligatorii tuturor nou-născuților, cu sau fără acordul părinților.

  Fundația Bill și Melinda Gates a lansat un proiect în Kenya. Țara lumii a treia este folosită ca un teren de testare, deoarece Gates și prietenii săi globaliști din Davos continuă să facă eforturi pentru a introduce cărți de identitate digitale tuturor cetățenilor care doresc să participe la societate.

  Unde a fost dulapul la safari? În Kenya? Aha!”

  Comentariu:

  Să înțeleg de aici că președintele Iohannis nu s-a dus chiar la plimbare prin Africa… Nu. Va veni și el cu noi idei despre modul în care va introduce dictatura satanistă la noi…
  Se poate stabili o legătură între acest mesaj și știrea următoare? De ce vizită-fulger? Cine și de ce se grăbește? De ce trebuie să fie atâția militari străini la noi dotați suplimentar? Ce ni se mai pregătește?
  https://www.stiripesurse.ro/eful-statului-major-roman-a-facut-o-vizita-fulger-in-franta-s-a-cerut-dotarea-suplimentara-a-brigazii-din-romania_3145371.html
  Cuviosul Seraphim Rose ne spune că prin rugăciunile rostite întru durerea inimii se atrage intervenția lui Dumnezeu:
  “De ce par a fi atât de puține minuni astăzi? Pentru că noi nu prea mai știm ce este durerea inimii… Durerea inimii este condiția creșterii duhovnicești și a arătării puterii lui Dumnezeu.Tămăduirile și celelalte minuni se întâmplă celor deznădăjduiți, inimilor îndurerate, dar care totuși continuă să se încreadă și să nădăjduiască în ajutorul lui Dumnezeu. Atunci lucrează Dumnezeu. Lipsa (parțială) a minunilor din ziua de azi arată lipsa durerii inimii din oameni și chiar din mulți creștini ortodocși – prinși de răcirea tot mai mare a inimilor din vremurile de pe urmă (…) Viața duhovnicească începe atunci când lucrurile par a fi absolut ‘disperate’, căci de-abia atunci învățăm să ne întoarcem către Dumnezeu, iar nu să ne punem nădejdea în slabele noastre eforturi și idei“.

  Iată de ce se promovează păcatul: ca să nu putem înălța astfel de rugăciuni și să fim lipsiți de ajutorul lui Dumnezeu
 • Wolf Edmond 20.11.2023 15:45
  Poate că mi-a scăpat mie dar n-am prea văzut poze de la convorbiri oficiale. Chiar este în concediu? Dacă da, atunci de ce ne-ar interesa pe noi cum își face concediul acest personaj prin Africa. Eu unul nu eram curios.
 • ciolannis6case 20.11.2023 16:47
  Un MÂRLAN SI-O MÂRLĂNITA, DOI PENALI DE JOASA SPEȚĂ, se plimbau prin Senegal(n-am avut alta rima)
 • Radu Comsuta 20.11.2023 20:35
  adaug eu...”cu exclamă la final”!
Ultima oră

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu