Consilier PSD din Hunedoara, mort fulgerător după alegeri, la doar 40 de ani. ”S-a plâns colegilor că-l doare capul îngrozitor”

De Andrei Nicolae  /  

Colaj: RomâniaTV

Colaj: RomâniaTV

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un consilier local al PSD a murit imediat după alegeri. A făcut infarct

Vestea morții lui Mircea Tat, un consilier local al PSD Călan, în vârstă de 40 de ani, a întristat comunitatea din orașul Călan din Hunedoara, scrie Știripesurse.

„Probabil că niciun medic serios n-ar putea pune în relație cauză-efect campania electorală și moartea lui Mircea. Dar eu am fost implicată personal, suficient cât să știu că alegerile, politica in integrum, îi bagă pe oamenii implicați "la măcinat” într-o moară a răului, într-un vârtej în care nici nu mai realizează cât le este de rău”, spune fostul senator Carmen Hărău, din Hunedoara, într-un mesaj de condoleanțe, publicat pe pagina sa de Facebook, potrivit adevărul.ro.

Consilierul local din orașul Călan din Hunedoara a murit în urma unui atac de cord. Vestea a întristat comunitatea hunedoreană.
 
Unii dintre cei care l-au cunoscut au arătat că stresul campaniei electorale în care s-a implicat intens i-ar fi afectat starea de sănătate.

„Trecuse printr-o campanie electorală, muncind ca membru în staff, pentru echipa din care făcea parte. Înverșunat, dedicat, îndârjit. Fără rest! Sâmbătă s-a plâns colegilor că-l doare capul îngrozitor.

Îl mai durea și spatele… Dar erau ultimele două zile de campanie. Nu și-a permis o pauză. Partidul, înainte de toate, nu-i așa? Echipa, scorul, succesul… Duminică s-a votat, iar lupta electorală pe care a dus-o echipa lui a fost foarte strânsă. Foarte dură”, a scris mai Carmen Hărău.

În orașul Călan din Hunedoara, PSD s-a clasat pe locul al doilea în opțiunile votanților, la alegerile locale din 9 iunie 2024, iar reprezentantul PNL, Adrian Iovănesc, a obținut al șaselea mandat de primar. Acesta conduce din 2004 primăria orașului Călan.

„Pentru cine nu știe cum se desfășoară campaniile electorale la nivel de staff, am să vă povestesc despre multe zile de alergătură, discuții cu alegătorii, nopți nedormite în care se analizează sondaje, se concep strategii, se lipesc afișe, despre nori de fum de țigară și râuri de cafea, mâncare mai răruț și "pe fugă”, toate întinse pe vreo două luni, cu accelerare spre final, spre ziua votului.

Mircea și echipa lui au pierdut confruntarea, deși se așteptau să câștige. Acum câteva zile el și-a pierdut și bunica, iar azi s-a pierdut pe sine, lăsând un mare gol în sufletul celor care l-au iubit, dar, mai ales, lăsând în urmă doi copii orfani”, a mai spus Hărău, în mesajul de condoleanțe.

„Cu tristețe anunțăm trecerea la cele veșnice a colegului nostru, fost Secretar executiv al Organizației Județene TSD Hunedoara, Mircea Tat. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Multă putere familiei!”, a scris, marți, TSD Hunedoara.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 12.06.2024 18:01
  condoleante
 • Aly09 12.06.2024 21:00
  Mai mult ca sigur ... "Sigur & Eficient"

  Condoleante oricum ...


  Trezirea POPOR !!!
 • Mircea Dragan 12.06.2024 22:36
  Avea 3 doze facute ca a gasit ca-i cool.
 • Manevre 13.06.2024 13:14
  Din cauza stresului cauzat de campania electorala ulterioara bucuriei campaniei de fascinare din urma cu vreo 2-3 ani. Nashpa, ce sa zic, desi putea fi chiar mai nasol. Senatoarea-l plange, ca deh, era "de-al ei", bugetar important. Nu cred sa compatimeasca insa decesul vreunui "ciumpalac" din turma pwlymii, ca noi suntem doar sclavi si-atat, nu meritam nimic.
Ultima oră

20:00

Măcelul continuă: Statele Unite reiau livrarea de bombe către Israel

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump