Conferință extraordinară la Parlament: MEDICII PROSCRIȘI SPUN ADEVĂRUL DESPRE COVID 19 - Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală? TRANSMISIE ÎN DIRECT - VIDEO

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


TRANSMISIA ÎN DIRECT S-A ÎNCHEIAT. PUTEȚI URMĂRI TRANSMISIA INTEGRALĂ AICI.
Vom reveni cu extrase ale fiecărui medic participant și mărturii ale victimelor vaccinurilor.
 
 

Vedeți prima expunere, aici:
 
Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA!
 
Vineri, 10.02.2023, a avut loc la Parlament conferința cu tema „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?” la care au participat în premieră majoritatea medicilor români proscriști în timpul pandemiei create de mijloacele internaționale și locale de dezinformare în masă.
 
Evenimentul s-a desfășurat între orele 10:00 - 17:00, la Palatul Parlamentului, corp B2, et 3, cam 3115. Accesul- pe poarta dinspre Parcul Izvor, intrarea A3S2, transmit organizatorii.

Vorbitori în cadrul dezbaterii au fost:
 
Dr. Damian Baciu,
 
Prof. Dr. Leon Zăgrean,
 
Dr. Anca Nițulescu,
 
Dr. Mihaela Secară,
 
Dr. Răzvan Constantinescu,
 
Dr. Carmen Oțelea,
 
Dr. Mircea Pușcasu,
 
Dr. Geanina Hagimă,
 
Dr. Adrian Cacovean,
 
Dr. Dragoș Dinulescu,
 
Dr. Sorin Muncaciu. 

Temele abordate au făcut referiri la adevăruri medicale care au fost ascunse populației, la abuzuri și responsabilități, la presiuni și încălcări de drepturi, precum și la efecte adverse grave produse ca urmare a inoculării produselor experimentale prezentate drept "vaccinuri sigure și eficiente”. 

Persoane care au suferit reacții adverse grave și-au relatat experiențele. Au fost binevenite cadre medicale (medici, asistente) care doresc să vorbească despre cum au fost respectate, sau nu, jurământul lui Hipocrat, independența profesională și consimțământul informat. 

Au fost invitați să participe și reprezentanți ai mass-media. Detalii despre eveniment se pot obține la numărul de telefon 0736 933 157, mai transmit organizatorii.

ActiveNews va transmite Conferința ÎN DIRECT.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • Angela Drobota 09.02.2023 21:41
    Vă mulțumim!
  • GITTA 10.02.2023 08:48
    Mai mult decat multumiri.Stima,recunostinta si binecuvantari pentru ACTIVENEWS si medicii eroi care vorbesc!
  • Costin Știrbu 10.02.2023 10:12
    Și cum facem s-o vedem?
  • Felix2022 10.02.2023 10:28
    Mulțumim, dar încă nu are sonor.
  • Lykon 10.02.2023 11:07
    Intr-adevar, recunostinta si respect pentru rectitudinea, credinta si adevarata constiinta profesionala a acestor oameni.
    Ei sunt reprezentantii "Stiintei cu Constiinta", iar nu de vanzare pt mega profituri.
    In lumea de azi, dominata de un materialusm inspaimantator, agresiv, inuman, exista un conflict major de principii -- intre profesionalismul onest, dedicat si subordonat intai de toate binelui tuturor si cel tranformat intr-un "biznis" ca oricare altul, si pt care factorul determinant, inainte de orice si cu orice chip, este obtinera de mega-profituri pentru corporatii, accelerat
    Si sa ne rugam pentru ei fiindca ei sunt deja pe lista neagra, nu doar la noi, ci ca opozanti si adevaratii rezistori fata cu sistemul ticalosit globalist. Cei ca ei din intreaga lume fac marile corporatii big-pharma sa piarda din profituri si implicit sponsorizatii lor, clientii lor din organismele politice, guvernamentale si ong-uri; este ratiunea lor de fi, de a se spala pe maini de orice constrangeri morale, de etica profesionala, umanitare.
    Deci cinte acestor oameni care indraznesc acolo unde majoritatea nu au curajul sa miste un deget.
    Domnul sa-i ocroteasca sa nu fie facuti martiri.
  • GITTA 10.02.2023 12:35
    OFFFFF :(Transmisia live s-a intrerupt brusc (!) de vreo jumatate de ora! Exista sansa sa fie reluata?Si daca nu,sa fie inregistrata?
  • ActiveNewsRo 10.02.2023 13:17
    S-a reluat transmisia. Vedeți mai sus.
  • mihaipopescu 10.02.2023 13:12
    "Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?"

    Practic acum 30 de ani cand a cazut COMUNISMUL si Uniunea Sowietica.
    - In Vest a aparut o REFORMA, ca si Reforma Manastirii Cluny din Franta evului mediu din anii 1010 pana anul 1049
    - In manastirea Cluny din Franta s-au intrebat calugarii, atunci si MEDICI, si POLITICIENI, si JUDECATORI..de toate.
    - Cum putem sa optim ca fiecare sa gandeasca ce vrea sausa spuna ce vrea sau sa practice crestinismul dupa placul sufletulzui lui.
    - Manastirea Cluny voia o UNIFORMIZARE: Transformarea Socetatii intr-un MUSUROI de FURNICI.

    Manastirea Cluny a reusit.
    - In anul 1049 la Consilul Bisericii catolice de la Reims, al doilea s-a hotarat:
    - Toata Socetatea Vestica va devenii un MUSUROI de FURNICI.
    - S-a pus ca sef la Musuroiului de Furnici un Papa de la Roma.
    - Musuroiul de Furnici avea o politie secreta sau nu, un Gestapoo, Inchisitia care cerceta pe orice Furnica sau Greier care avea ceva de spus, care deschidea Gura.
    - De la anul 1049, Furnicile in Vest sunt nevorbitoare. Greierii mai canta dar numai cu voie stapanului lor
    - O armata de cruciati, ca sa atace toata alte tari si sa le integreze in Musuroiul de Furnici harnice si tacute.

    Acum avem REZULTATUL acestei Reforme Medicale:
    - Numai Cheful, Firmale mari de Medicamente mai au voie sa spuna ce e bine sau rau in MEDICINA.
    - Toate FURNICILE, Medicii sau asitentele medicale, sa fie tacute ca si Furnicile.
    - Medicii sunt doar angajati la noul Papa de la Roma, numit Pfizer?
  • Elina 10.02.2023 14:30
    Multumim, Active News!
    Multumim acestor oameni curajosi care se lupat pentru noi toti!
    Doamne, ajuta!
  • Elina 10.02.2023 15:12
    S-a reluat la ora 14.50? Nu gasesc video live
  • Mars.60 Stefan 7649 10.02.2023 15:19
    Multumim pentru grija si adevar medicilor curajosi din Conferinta care nu au uitat sa fie OAMENI ADEVARATI, dar si tuturor celor ce au facut posibil sa fie spus ADEVARUL, Redactiei ACTIVENEWS!
    Dumnezeu sa va binecuvanteze!
  • anamaria 6385 10.02.2023 20:17
    Multumesc Active news.Extraordinar demers al acestor medici, extraordinar efort de aducere in constiinta publica a faselor idei si masuri ce au definit planul diabolic al ultimilor trei ani.Nu este usor deloc sa rezisti in fata un sistem luciferian bine organizat.
    Multumesc!
  • anamaria 6385 10.02.2023 20:20
    Multumesc Active news.Extraordinar demers al acestor medici, extraordinar efort de aducere in constiinta publica a faselor idei si masuri ce au definit planul diabolic al ultimilor trei ani.Nu este usor deloc sa rezisti in fata un sistem luciferian bine organizat.
    Multumesc!
  • Radu Comsuta 11.02.2023 07:37
    Felicitări pentru inițiativă. Era așteptat de mult.
  • roman ortodox 11.02.2023 08:47
    Propun la următoarea ediție sa ii aduceți în fata, sa vorbească cât de eficiente si sigure sunt vaccinurile, pe DR. RAED Arahat, R. VALERIU Gheorghiță, Cațu, DR. STRAINU Cercel, Dr. MAHLER -BOCA BEATRIS, ORBAN, JOHANIS, Andreea Esca, Alessandra Stoicescu, etc
  1. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  2. Campioana – O elevă din Brăila s-a calificat la cea mai mare competiție de robotică din lume, FIRST Tech Challenge, din SUA

  3. Atacul cu cuțitul de la Sydney: Episcopul Mar Mari Emmanuel a scăpat cu viață ca prin minune - Atacatorul și-a tăiat singur degetele

  4. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  5. Ceaușescu era boier: Germania trebuie să interzică total circulația rutieră în weekend

  6. O LECȚIE DE PATRIOTISM! Încă un profesor le scrie colegilor săi care l-au prigonit pentru Basarabia pe elevul Vlad Țăranu de la Colegiul ”George Barițiu” Baia Mare

  7. În aprilie 2020, judecătorul Aurelian Murgoci critica Ministerul Justiției și CSM pentru gestionarea crizei COVID. Acum este mort, la 38 de ani. AVC

  8. Creșteri semnificative ale ratelor mortalității cauzate de cancer după vaccinarea ARNm Covid – nou studiu al cercetătorilor japonezi, prezentat și comentat de dr. John Campbell, într-un dialog cu reputatul oncolog Angus Dalgleish - VIDEO

  9. Calci un om cu mașina, 6 luni cu suspendare - vaccinezi fictiv Covid, închisoare cu executare

  10. 17 milioane de morți ai vaccinului și o tută. ”Amanta lui Cîțu” contrazice un studiu de 180 de pagini efectuat în 17 țări de oameni de știință cu reputație internațională cât și pe Tucker Carlson. Factual, ONG-ul cu un capital de 2.500.000 lei

Ultima oră

23:39

Campioana – O elevă din Brăila s-a calificat la cea mai mare competiție de robotică din lume, FIRST Tech Challenge, din SUA

22:20

Creșteri semnificative ale ratelor mortalității cauzate de cancer după vaccinarea ARNm Covid – nou studiu al cercetătorilor japonezi, prezentat și comentat de dr. John Campbell, într-un dialog cu reputatul oncolog Angus Dalgleish - VIDEO

22:00

O LECȚIE DE PATRIOTISM! Încă un profesor le scrie colegilor săi care l-au prigonit pentru Basarabia pe elevul Vlad Țăranu de la Colegiul ”George Barițiu” Baia Mare

21:10

CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

20:27

Atacul cu cuțitul de la Sydney: Episcopul Mar Mari Emmanuel a scăpat cu viață ca prin minune - Atacatorul și-a tăiat singur degetele

19:05

În aprilie 2020, judecătorul Aurelian Murgoci critica Ministerul Justiției și CSM pentru gestionarea crizei COVID. Acum este mort, la 38 de ani. AVC

18:10

Marius Mioc: Plățile industriei farmaceutice către medicii americani: 12,1 miliarde dolari către 826313 medici, în 9 ani și jumătate

17:18

Lansarea aplicației PATRIMONIUM, un proiect de promovare a valorilor românești

16:55

Ceaușescu era boier: Germania trebuie să interzică total circulația rutieră în weekend

16:40

“Medici pentru Consimțământ Informat” adresează Ministerului Sănătății o cerere privind controversatul Tratat pandemic al OMS. Scrisoare deschisă către OMS, inițiată de Dr. David Bell

15:32

Calci un om cu mașina, 6 luni cu suspendare - vaccinezi fictiv Covid, închisoare cu executare

14:32

Adrian Onciu: Între escaladare și salvarea aparențelor

13:51

Iohannis a semnat cererile de urmărire penală a lui Petre Roman și a lui Gelu Voican Voiculescu în Dosarul Mineriadei

13:28

Politico: "Ucraina se îndreaptă spre Dezastru"

12:11

E oficial! Israelul a luat decizia de a acționa împotriva Iranului