Comisar ONU: Israelul are una dintre cele mai criminale armate din lume

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Chris Sidoti

Foto: Chris Sidoti

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rapoartele condamnabile ale Națiunilor Unite au găsit Israelul vinovat de o serie de crime de război, armata israeliană fiind descrisă ca fiind "una dintre cele mai criminale din lume" din cauza abordării sale "sistematice" de "exterminare" a palestinienilor, scrie LifeSiteNews.

Într-un discurs video din 19 iunie de la Geneva, Elveția, șefa de anchetă a ONU, Navi Pillay, a declarat:

Am ajuns la concluzia că autoritățile israeliene sunt responsabile de crime de război, crime împotriva umanității... inclusiv exterminare, atacurile dirijate la nivel internațional împotriva civililor... folosirea foametei ca metodă de război... tortură [și] violență sexuală.

Pillay este președinta Comisiei internaționale independente de anchetă privind teritoriile palestiniene ocupate, inclusiv Ierusalimul de Est, și Israelul.  

Într-un interviu televizat ulterior, Pillay a declarat că se așteaptă ca și Curtea Penală Internațională să găsească Israelul și conducerea sa vinovați de crime de război. 

În plus, Biroul ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR) de la Geneva a publicat miercuri un raport în care se afirmă că acțiunile Israelului, care refuză să facă distincția între ținte militare și civili, "indică faptul că este posibil ca FDI să fi încălcat în mod repetat principiile fundamentale ale legilor războiului".  

Potrivit unui comunicat de presă al ONU: 

Raportul detaliază șase atacuri emblematice care implică presupusa utilizare a bombelor GBU-31 (2.000 de lire), GBU-32 (1.000 de lire) și GBU-39 (250 de lire) între 9 octombrie și 2 decembrie 2023 asupra unor clădiri rezidențiale, a unei școli, a unor tabere de refugiați și a unei piețe.

Raportul a examinat utilizarea bombardamentelor aeriene militare grele împotriva civililor, despre care se spune că "ar putea, de asemenea, să implice [Israelul în] comiterea de crime împotriva umanității".   

OHCHR a solicitat Israelului să investigheze aceste presupuse crime de război și să își publice concluziile, observând în același timp că guvernul israelian a refuzat să facă acest lucru. 

Reuters a raportat că unul dintre autori, comisarul ONU și avocatul australian pentru drepturile omului Chris Sidoti, a declarat că Israelul a obstrucționat de fapt orice încercare de a investiga presupusele sale crime de război "sistematice". Acesta a declarat reporterilor: "Departe de a avea cooperare, ceea ce am întâlnit a fost obstrucție" din partea Israelului.   

Ulterior, Sidoti a declarat reporterilor că ancheta sa penală privind comportamentul IDF, care este împărtășită cu Curtea Penală Internațională, a arătat că Israelul are "una dintre cele mai criminale armate din lume". 

Sidoti a contestat direct afirmația, "spusă în mod repetat de Benjamin Netanyahu", conform căreia Israelul are "cea mai morală armată din lume". 

El a spus că, după ce a examinat dovezile, "singura concluzie pe care o puteți trage este că armata israeliană este una dintre cele mai criminale armate din lume".

Apel pentru aplicarea legii în Israel

Ca urmare, raportul a reamintit statelor membre ale ONU de obligațiile lor de a aplica dreptul internațional. 

"În cazul în care Israelul însuși nu poate sau nu dorește să îi tragă la răspundere pe cei responsabili, în conformitate cu standardele internaționale, statele membre trebuie să sprijine măsurile de responsabilizare la nivel internațional, inclusiv prin intermediul Curții Penale Internaționale."  

Înaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Volker Turk, a declarat în discursul său din ziua publicării raportului: 

Sunt consternat de nerespectarea drepturilor internaționale ale omului și a dreptului umanitar de către părțile implicate în conflictul din Gaza. Au existat morți și suferințe de neconceput.   

Peste 120 000 de persoane din Gaza, în marea lor majoritate femei și copii, au fost ucise sau rănite din 7 octombrie, ca urmare a ofensivei israeliene intensive.   

De când Israelul și-a intensificat operațiunile în Rafah, la începutul lunii mai, aproape un milion de palestinieni au fost din nou strămutați cu forța, în timp ce livrarea ajutoarelor și accesul umanitar s-au deteriorat și mai mult. 

Atât Turk, cât și OHCHR subliniază necesitatea ca "toate părțile" implicate în conflict să respecte o încetare imediată a focului, condamnând atacurile cu rachete ale Hamas și situația dificilă în care se află în continuare ostaticii israelieni deținuți de această grupare. 

Cu toate acestea, familiile ostaticilor au acuzat în mod repetat guvernul israelian că îi "sacrifică" pentru "câștiguri politice".

Într-un raport din 31 mai, Times of Israel a afirmat că familiile ostaticilor au fost informate de consilierul israelian pentru securitate națională că "actualul guvern nu va accepta să pună capăt războiului împotriva Hamas pentru a obține eliberarea tuturor ostaticilor rămași în posesia grupului terorist". 

Într-o declarație publicată înaintea raportului, Forumul Ostacilor și al Familiilor Dispărute, care reprezintă familiile ostaticilor, a declarat că guvernul Netanyahu a decis "să sacrifice în mod intenționat și cu bună știință ostaticii", deoarece "preferă să continue lupta în locul atingerii obiectivului mai înalt de a elibera ostaticii care au fost abandonați de guvern".  

Preocuparea ONU pentru întoarcerea ostaticilor nu pare să fie împărtășită de guvernul Netanyahu, care continuă să evoce situația lor dramatică în timp ce este acuzat de familiile lor că i-a "abandonat". 

Cazul tot mai mare împotriva Israelului și a guvernului Netanyahu, care l-a condus la utilizarea unei armate moderne împotriva unei populații civile, include acum o acuzație directă de crime de război. Cu proteste acasă și cu amenințarea unui război "total" cu Libanul care se profilează, starea gravă a Israelului se deteriorează rapid.  

Netanyahu urmează să vorbească în fața Congresului la 24 iulie. Cu Iranul gata să intre în războiul pe care Israelul se pregătește să îl lanseze împotriva Hezbollah în Liban, va vedea luna viitoare Statele Unite urmând Israelul în abis? 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Valter COJMAN 21.06.2024 16:32
  Dupa cea a SUA si a NATO...
 • INJECTIA FINALA 21.06.2024 20:32
  Ce face Israelul în Gaza și celelalte teritorii ocupate nu cred că s'a mai văzut în istorie ca violență, intensitate și, mai ales, ca specificitate: teritorii zăvorâte, adevărate temnițe în aer liber, unde civilii sunt expuși în permanență bunului plac și barbariei sioniste fără egal.
 • Mars.60 Stefan 21.06.2024 17:58
  America’s Dirtiest Secrets
  Cele mai murdare secrete ale Americii
  LARRY ROMANOFF • FEBRUARY 12, 2023
  https://www.unz.com/lromanoff/americas-dirtiest-secrets/

  Acest eseu este capitolul introductiv la o nouă serie de cărți electronice care vor fi publicate în curând pe bluemoonofshanghai.com.

  Când am început să fac cercetări istorice în mod serios, în urmă cu aproximativ 20 de ani, în Shanghai, interesul meu a fost motivat în primul rând de două lucruri: unul a fost propaganda americană neîncetată care inunda lumea, și în special China, cu un aer de superioritate morală complet nejustificat, care masca toate crimele și atrocitățile americane comise de-a lungul secolelor. Al doilea a fost inundația iritantă de propagandă negativă despre China, care umplea presa scrisă și undele de radio despre inferioritatea, în mare parte imaginară, a Chinei față de excepționalii americani. Pornind de aici, mi-am propus să scriu o serie de articole, și poate o carte sau două, care să lumineze partea opusă a acestor două imagini. Aceasta este o simplificare exagerată, dar interesele mele de cercetare și de scriere se limitau la o încercare de a corecta narațiunea standard "China rea; SUA bună".

  Dar, aproape de începutul acestei întreprinderi, am întâlnit o afirmație care spunea: "Istoria lumii este istoria evreilor". Această remarcă m-a marcat și a rămas în memoria mea pentru că m-a surprins și pentru că nu avea niciun sens pentru mine la momentul respectiv. Cu toate acestea, pe măsură ce avansam în cercetările mele asupra lucrurilor chinezești și americane, întâlneam ocazional referiri la evrei, dar, în acel moment, nu aveam absolut niciun interes pentru evrei și, inițial, ștergeam acele referiri. În mintea mea, aveam o poveste curată pe care o urmăream, iar acele referințe tot mai ocazionale la evrei îmi contaminau povestea și îmi încurcau abordarea. Dar, în cele din urmă, a trebuit să realizez că referirile la evrei nu erau o contaminare, ci erau de fapt adevărata poveste.

  De exemplu, am făcut cercetări cu privire la traista opiumului, care a fost provocată Chinei de către "englezi", așa cum am fost învățați cu toții. Dar, pe măsură ce am cercetat mai adânc dosarul istoric, am fost surprins să descopăr că "englezii" nu au avut nimic de-a face cu opiul (cu excepția rolului de executant militar) și că întregul peisaj al opiului a fost 100% evreiesc, în primul rând Rothschild și Sassoon, cu Kadoorie și alte câteva familii. Este posibil ca aceste familii să fi avut pașapoarte britanice, dar toți erau evrei și nu "englezi". Acest lucru este valabil și pentru banca HSBC, care a fost creată exclusiv pentru a spăla banii evreilor din droguri - un talent în care este specializată și astăzi. Același tipar părea să evolueze în aproape orice subiect istoric pe care am ales să îl investighez. Am fost, așa cum am fost cu toții, învățat, îndoctrinat, propagandat și intimidat să cred că Revoluția rusă a fost cu adevărat rusească, și am fost foarte surprins să aflu că a fost 99,9% evreiască și că "rușii" nu au avut nimic de-a face cu ea, decât ca victime. În mod similar, am fost învățat că cele două războaie mondiale au fost cauzate de Germania și că micuța și galanta Anglie a învins un inamic malefic, dar am fost din nou surprins să aflu că evreii europeni au fost cei care au contribuit puternic la declanșarea ambelor războaie mondiale, că, de fapt, Germania a rezistat războiului până la sfârșit și că a fost victima unei campanii masive de ură din partea evreilor care doreau să o distrugă.

  Într-un eseu anterior, am încheiat cu aceste cuvinte:

  Războaiele Burilor au fost o poveste britanică, dar manuscrisul a fost scris în întregime de mână evreiască. În mod similar, cele două războaie mondiale, Compania Britanică a Indiilor de Est, jafurile, foametea și măcelurile fără margini din India și secolul opiului din China, cu atrocitățile sale vaste de măcel, mizerie și trafic de sclavi, au fost "povești britanice", dar manuscrisele acestora au fost, de asemenea, scrise în întregime de mâna evreilor. În mod similar, poveștile Iugoslaviei, Greciei, Irakului, Libiei și Siriei de astăzi sunt "povești americane", dar și acestea au fost scrise în întregime de mâna evreilor.

  Acesta este punctul în care ne aflăm astăzi. Aceste câteva volume trebuiau inițial să se intituleze "Secretele cele mai murdare ale Americii", dar acest titlu nu se mai aplică în mod strict, deoarece nu există nicio modalitate rezonabilă de a separa acțiunile americanilor de stăpânii lor evrei care au dat ordinele. De exemplu, cunoaștem poveștile media despre deturnarea Irakului de către SUA și credem că acest lucru a fost făcut pentru a înlătura un dictator. Dar percepția noastră este grav alterată atunci când aflăm că invazia a fost făcută în întregime la ordine evreiești, că așa-numitul "președinte provizoriu" al Irakului - Paul Bremer - era evreu și primea toate ordinele de la evreii din City-ul londonez și că, mai departe, acești bancheri evrei au confiscat toate bunurile Irakului și iau - gratuit - mai mult de 2/3 din petrolul Irakului. De asemenea, am fost învățați că armata britanică (cu puțin ajutor francez) a fost cea care a jefuit cele 10 milioane de artefacte neprețuite din Palatul de vară al Chinei (Yuanmingyuan) și apoi l-a distrus complet. Dar, din nou, percepția noastră se schimbă atunci când aflăm că britanicii au făcut acest lucru la ordinele evreilor Rothschild și Sassoon și că o mare parte din acele artefacte neprețuite au ajuns în mâinile evreilor și au rămas acolo până în prezent.

  În mod similar, am fost învățați cu toții despre faimosul aviator britanic "Bomber Harris", care și-a câștigat faima veșnică pentru bombardarea incendiară a nenumărate zeci de orașe germane, precum Dresda, creând furtuni de foc care au incinerat milioane de civili germani, într-una dintre cele mai mari atrocități de război din lume. Dar, din nou, percepția noastră este grav alterată atunci când aflăm că un evreu pe nume Frederick Lindemann, trimis de Rothschild ca "consilier" al lui Churchill, a fost cel care a adus ideea bombardării civililor cu bombe incendiare și că Churchill pur și simplu s-a supus stăpânilor săi evrei în executarea acestui program pentru a contribui la "distrugerea totală a Germaniei" dorită de evrei. În mod similar, am fost învățați că SUA au lansat bombele atomice asupra Japoniei pentru a grăbi sfârșitul războiului și "pentru a salva vieți". Dar, din nou, concepțiile noastre sunt aruncate în derizoriu atunci când aflăm că un evreu, Bernard Baruch, aparent "cel mai puternic om din America" la acea vreme, nu numai că a ales Japonia ca țintă pentru aceste bombe, dar a și ales personal orașele care urmau să fie incinerate. Concepțiile noastre sunt și mai contestate atunci când aflăm că motivația lui Baruch ar fi putut fi răzbunarea atât față de Japonia, cât și față de Nagasaki pentru expulzarea tuturor evreilor înainte de război. (A se vedea notele finale)

  Atât în Europa, cât mai ales în Vietnam, în ceea ce privește aplicarea napalmului pentru incinerarea civililor, americanii au fost într-adevăr cei care au aplicat pe scară largă napalmul în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în "atacuri incendiare genocidare vaste, dar cu o durată istorică redusă, atât în Europa, cât și în orașele japoneze, precum și în timpul războaielor din Coreea și Vietnam". Dar un chimist evreu pe nume Louis Fieser a fost cel care a dezvoltat napalmul într-un laborator secret al Universității Harvard în 1942, iar stăpânii evrei ai Americii au fost cei care au pus la cale utilizarea acestuia asupra civililor. Chiar mai rău, în Vietnam, localnicii au descoperit că pot evita incinerarea scufundându-se în orice corp sau recipient cu apă pentru a stinge flăcările. Dar un alt evreu, tot de la Harvard, a fost cel care a proiectat infuzia de napalm cu fosfor alb, care nu poate fi stins odată aprins și care arde un om până la oase chiar și sub apă. În toate cazurile, americanii au făcut faptele murdare, dar ei "doar au urmat ordinele" stăpânilor lor evrei.

  Și ne dăm seama, la fel ca în cazul tuturor evenimentelor de acest gen din trecut, că armata americană, la fel ca armata britanică în trecut, funcționează ca "armata privată a bancherilor". Și astfel, în termeni reali, nu există nicio modalitate rezonabilă de a separa acțiunile - "cele mai murdare secrete" ale americanilor - de "cele mai murdare secrete" ale evreilor care le-au dat americanilor și britanicilor ordinele de marș. Nu-l putem disocia pe șeful mafiot de propriile sale ordine executate de subalternii săi.

  Astfel, deși în aceste cărți vom examina aparent (și superficial) cele mai murdare secrete ale Americii, în aproape fiecare caz va exista un strat inferior distinct de influență și control evreiesc. Este adevărat că vom vedea câteva ocazii sau evenimente în care americanii păreau să acționeze independent - cum ar fi deturnarea avionului Hawaii - fără nicio dovadă aparentă de implicare evreiască, dar acestea sunt foarte puține. Așadar, ceea ce discutăm și expunem cu adevărat în aceste pagini sunt cele mai murdare secrete ale evreilor și vom vedea că, în aproape toate cazurile, evreii operează admirabil și foarte eficient cu ceea ce ei numesc "un front al neamurilor", cu un ne-evreu aparent la conducere, dar cu o echipă completă de evrei în fundal, care instigă, incită și ordonă neamurilor să le execute planurile.

  Un astfel de exemplu frapant despre care veți citi este Comisia Creel a președintelui american Wilson, care a desfășurat o campanie de propagandă uimitor de intensă, menită să creeze o "ură fierbinte" față de germani și să-i conducă pe americani într-un război mondial pe care nimeni nu și-l dorea. Creel a fost selectat de către manipulatorii evrei ai lui Wilson, foarte probabil de către așa-numitul " Colonel " House, care era evreu și al cărui nume real era Huis, dar evreii Lippman și Bernays au fost cei care au controlat de fapt întregul efort. Această manipulare evreiască a fost realizată atât de eficient încât Creel a devenit paratrăsnetul tuturor dezaprobărilor istorice, în timp ce Bernays este sărbătorit astăzi ca "părintele relațiilor publice" în America. De fapt, Bernays, nepotul lui Sigmund Freud, a fost părintele marketingului de război, un model inventat și executat de evrei în cel mai josnic mod imaginabil.

  În multe cazuri, aceste situații includ evenimente istorice care au fost atât de adânc îngropate de mass-media evreiască și de industriile evreiești de editare a cărților, încât probabil că nici o persoană dintr-un milion nu are cunoștință de existența lor. O astfel de situație constă în atrocitățile necontenite și de neconceput aplicate Germaniei și poporului german în timpul - dar mai ales după - ambele războaie mondiale, atrocități comise în primul rând de americani, dar sub ordinele stăpânilor lor evrei. Acest lucru a fost atât de răspândit - și atât de adevărat - încât astăzi este ilegal în Germania ca cineva să încerce măcar să cerceteze atrocitățile comise împotriva germanilor. Motivul este că oricine ar încerca o astfel de cercetare ar descoperi rapid că evreii au fost responsabili pentru toate aceste atrocități, atât prin propagandă a urii, cât și prin influență directă, iar evreii, în mod firesc, nu doresc ca aceste adevăruri să scape de izbeliște. Prin urmare, guvernul german a fost obligat să adopte o lege care face ilegală orice investigație în astfel de chestiuni, iar majoritatea germanilor de astăzi nu au nicio cunoștință despre incredibilele trădări și atrocități care le-au fost aplicate de către evrei. În schimb, ei sunt învățați de cărți scrise de evrei și de profesori universitari evrei, ajutați enorm de mass-media controlată de evrei, că germanii au fost cei care au comis atrocitățile asupra evreilor.

  Un alt exemplu este bombardarea incendiară a aproape 100 de orașe japoneze - cu mult timp după ce Japonia a fost de acord să se predea - efectuată de americanul Curtis LeMay și care a dus la moartea a aproximativ 50% din populația tuturor acestor orașe, în același mod în care evreii au aranjat pentru Germania și cu aceeași hotărâre însetată de sânge de a distruge complet Japonia și pe japonezi, așa cum au făcut pentru Germania și poporul german. Această atrocitate imensă și de neconceput, care a dus la moartea a cel puțin 10 milioane de civili - aproape toți femei și copii - a fost atât de puternic scoasă din istorie, inclusiv prin rescrierea tuturor cărților de istorie japoneze, încât aproape nimeni din Japonia nu are cunoștință de ea și nici nimeni din afara Japoniei. Excluderea în acest caz a fost atât de totală încât chiar și statisticile naționale ale populației Japoniei au fost complet falsificate, fabricate și recalculate după război, pentru a îngropa complet faptul uneia dintre cele mai mari atrocități de război din istorie.

  De asemenea, japonezii nu cercetează atrocitățile comise împotriva Japoniei pentru că au fost învățați de stăpânii lor evrei, la fel ca în Germania, aceleași lucruri și din aceleași motive. Nimeni din Japonia de astăzi nu are cunoștință de implicarea evreilor în distrugerea lor. Aceasta nu pentru a respinge atrocitățile care au fost într-adevăr comise de japonezi împotriva altora, ci pentru a evidenția faptul că evreii au comis atrocități mult mai grave împotriva japonezilor și, cu toate acestea, dețin un control atât de aproape total asupra mass-mediei, asupra editării cărților și asupra guvernului însuși, încât aceste evenimente au fost complet scoase din înregistrările istorice, iar cunoașterea lor este ștearsă din conștiința lumii. Din nou, această stare este mult favorizată de "Frontul Neamurilor", în care evreii s-au folosit de americani pentru a comite aceste crime îngrozitoare, rămânând ascunși în fundal. Și, din nou, să nu uităm că un evreu - Bernard Baruch - a fost cel care a ales Japonia drept victimă pentru noile bombe atomice și care a ales personal orașele care urmau să fie incinerate, aproape sigur ca pedeapsă pentru evacuarea prealabilă de către Japonia a tuturor evreilor.

  Ar fi util să citiți două dintre cărțile mele electronice anterioare, Propaganda și mass-media[1] și Bernays și Propaganda[2] pentru a vă ajuta să obțineți o apreciere a unora dintre metodele folosite de evrei pentru a asigura tăcerea (și ignoranța) cu privire la evenimentele din trecut. Unul dintre principiile propagandei este că avem o tendință puternică de a crede primul lucru pe care îl citim sau îl auzim despre un subiect, mai ales dacă aceste afirmații sunt repetate de mai multe ori. Ulterior, chiar și atunci când ne confruntăm cu dovezi incontestabile, fapte care nu pot fi contestate, care dovedesc că convingerile noastre acceptate acum sunt de fapt false, suntem surprinzător de reticenți în a ne schimba părerea și vom "ezita și ezita și vom continua să credem că trebuie să existe o altă explicație". Mințile noastre sunt aparent incapabile să accepte că am crezut minciuni.

  Acest lucru este important, deoarece evreii se folosesc de acest lucru pentru a preveni descoperirea atrocităților lor și pentru a împiedica gândirea rațională. De obicei, dacă cunoștințele despre crimele lor din trecut dau semne că vor scăpa de izolare istorică, evreii vor folosi această tactică de propagandă pentru a "ajunge primii", un autor evreu scriind rapid o carte sau un tratat pe această temă, plin de minciuni și de istorie falsificată, care încearcă să excludă implicarea evreilor și, dacă este posibil, să dea vina pe victimă.

  Atunci când adevărurile despre parodia opiului chinezesc începeau să iasă din sarcofag și să fie cunoscute publicului, o evreică pe nume Julia Lovell se afla acolo cu o carte intitulată Războiul opiului, în care evreii nici măcar nu sunt menționați și pe care ea a catalogat-o drept o "comedie tragică", cele aproximativ o sută de milioane de chinezi uciși de evrei fiind aparent amuzante pentru ea. Dar foarte mulți americani și alții, care nu sunt familiarizați cu circumstanțele reale și nu au citit niciodată altceva, vor avea tendința să creadă versiunea falsă și josnică a acestei femei, iar evreii vor fi poate scutiți de expunere.

  O altă astfel de situație a avut loc atunci când adevărul despre misterioasa depopulare a Insulei Paștelui începea să scape de sub control. Acest adevăr pare să fie acela că negustorii de sclavi evrei au răpit practic întreaga populație a Insulei Paștelui ca sclavi pentru a le lucra în minele de guano din Peru. Imediat după această scurgere de informații, un evreu pe nume Jared Diamond de la Universitatea din California a apărut acolo cu o carte în care explica că locuitorii Insulei Paștelui au avut pur și simplu niște neînțelegeri violente între ei și s-au omorât reciproc. Diamond a fost ridiculizat de alți academicieni pentru teoria sa prostească care "nu avea nici măcar o urmă de dovadă care să o susțină", dar cartea sa nu a fost scrisă pentru academicieni. A fost scrisă pentru marii nespălați din SUA, care nu aveau nicio cunoștință despre aceste evenimente și ar fi acceptat probabil versiunea falsă a lui Diamond. Și încă o dată, evreii ar putea fi scutiți de expunere.

  Același lucru s-a întâmplat din nou atunci când au început să apară și să se scurgă informații cu privire la Bubble Tulip din Olanda, care a fost în întregime pusă în scenă de "bancherii" evrei, cu piața lor futures și toate celelalte, și nu a fost deloc o "manie publică", așa cum ni s-a spus, ci o încercare deliberată de a profita de lăcomia și credulitatea publicului și de a goli jumătate din conturile bancare din Olanda. Încă o dată, imediat după ce aceste scurgeri de informații au devenit publice, o autoare evreică a scris o lucrare "definitivă" pe această temă care, în mod ciudat, nu făcea nicio referire la evrei, dar, în plus, susținea că nimeni nu a suferit pierderi financiare. De fapt, această evreică a afirmat solemn că a avut acces la toate registrele din Olanda și că, prin cea mai sârguincioasă căutare, a găsit înregistrări ale doar câtorva persoane din Olanda care au dat faliment în acea perioadă, iar toate acestea au dat faliment din cauza "speculațiilor imobiliare" și nimic de-a face cu lalelele. În viața reală, așa-numita " bubble " a falimentat probabil jumătate din populația Olandei, dar, din nou, evreii sunt acolo pentru a preveni adevărul și pentru a propaga o versiune complet falsificată a istoriei, pentru a se proteja de expunere.

  Am scris în altă parte că cel puțin 90%, poate chiar 95%, din tot ceea ce știți, credeți că știți sau credeți că este adevărat despre istorie este greșit. Ca să reformulez într-un alt mod, dacă ar fi să luăm istoria întregii lumi din ultimii 500 de ani și să o condensăm într-o carte de istorie de 100 de pagini, cel puțin 50 dintre aceste pagini ar fi goale. Aceasta este cantitatea de istorie - care îi implică aproape în întregime pe evrei - care a fost atât de complet scoasă din registrul istoric încât s-a evaporat literalmente din conștiința umană, aproape nicio persoană în viață neavând cunoștință de ea. Iar din cele 50 de pagini rămase din această carte, probabil că 45 sunt atât de mult prelucrate, igienizate, răsucite, cu detalii cruciale omise, încât sunt în mare parte o operă de ficțiune. Și, bineînțeles, oricine încearcă să deschidă acest sarcofag istoric și să expună conținutul este denunțat ca fiind un revizionist dement care răspândește dezinformări. Și, dacă evreii sunt menționați în acest "revizionism", avem atracția suplimentară de a fi etichetați drept "antisemiți, negaționiști ai holocaustului, urători de evrei naziști". Majoritatea acelor suflete care încearcă această iluminare istorică au plătit foarte adesea cu cariera, reputația, conturile bancare, uneori cu libertatea și, în unele cazuri, cu viața. Acești stăpâni mafioți din City-ul londonez, "așa-zișii" evrei khazari, sunt astăzi la fel de brutali, sălbatici și plini de dispreț față de umanitate cum erau acum 1 000 de ani.

  David Edwards a fost citat în "Third World Traveler" ca având scris:

  "Chiar și oamenii deschiși la minte se vor afla adesea în imposibilitatea de a-i lua în serios pe cei ca Noam Chomsky, Edward Herman, Howard Zinn și Susan George la prima întâlnire cu lucrările lor; pur și simplu nu pare posibil să ne înșelăm atât de mult în ceea ce credem. Individul poate presupune că acești scriitori glumesc, exagerează, sunt paranoici sau au ceva de împărțit. Putem chiar să ne supărăm pe ei pentru că ne spun aceste lucruri teribile despre societatea noastră și să insistăm că pur și simplu "nu poate fi adevărat". Este nevoie de un efort real pentru a continua să citim, pentru a rezista mesajelor liniștitoare ale mass-mediei și pentru a fi pregătiți să analizăm din nou dovezile."

  Aceasta este condiția cu care ne confruntăm astăzi în abordarea acestor adevăruri istorice recuperate. În cazul evreilor, ei cunosc adevărul, dar sunt frenetici și aproape disperați să îl țină îngropat și închis, motiv pentru care atacă în masă cu atâta răzbunare și cruzime ori de câte ori aceste fapte ies la iveală. În cazul americanilor, ignoranța lor cu privire la criminalitatea propriei națiuni se bazează pe o credință și o convingere oarbe, bazate pe un secol de propagandă evreiască inteligentă, care este aproape întotdeauna contrazisă categoric de fapte. Dar chiar și cetățenii națiunilor victime - cum ar fi Germania - suferă un șoc și o neîncredere enorme atunci când sunt confruntați cu adevărurile istorice ale propriei lor țări, deoarece evreii și mass-media evreiești i-au intimidat timp de aproape 100 de ani cu o poveste istorică total falsă. Prietenii au trimis cunoscuților germani articolele mele despre boicotul mondial al evreilor asupra Germaniei din 1933 și câteva articole conexe, iar germanii respectivi au răspuns că au găsit chiar și acele scurte articole prea dureroase pentru a le citi dintr-o dată, deoarece, deși dovezile erau incontestabile, contraziceau tot ceea ce au fost învățați toată viața despre ei înșiși și despre țara lor, iar șocul de a afla că lucrurile pe care le "știau" erau toate minciuni era prea dureros din punct de vedere emoțional pentru a fi suportat.

  În același timp, lumea a fost supusă unui secol sau mai mult de propagandă pozitivă scandalos de falsă despre evrei, un volum aproape de neînțeles de dezinformare în culori roz despre evrei ca "aleși" ai lumii sărăciți, neînțeleși, persecutați. În realitate, există puține lucruri despre evrei și Israelul de astăzi care să nu se bazeze pe mitologii istorice fabricate, istorie îngropată, prezentări tendențioase, fapte răstălmăcite atât de rău încât sunt adesea de nerecunoscut. Probabil că 95% din ceea ce știe lumea despre evrei, despre istoria lor, despre crimele lor masive care se întind pe parcursul secolelor, despre disprețul lor uimitor atât pentru umanitate, cât și pentru adevăr, despre comportamentul lor în afacerile internaționale, nu este doar greșit, ci violent greșit. În aceeași măsură, lumea a fost, de asemenea, supusă unei propagande negative și unor dezinformări extrem de false și brutale despre alte națiuni - despre victimele evreilor, un volum la fel de incomprehensibil de informații cu tentă neagră, prin care evreii încearcă de obicei să dea vina pe victimele lor pentru atrocitățile comise împotriva lor.

  Aceste adevăruri istorice îngropate sunt conținutul cărților și articolelor mele, istoria lumii (sau a unor părți ale ei) așa cum a fost și cum este cu adevărat, adevăruri greu de dovedit și realități documentate fără vastul covor de propagandă, jingoism și dezinformare pe care puterea mediatică evreiască le-a folosit pentru a acoperi și orbi lumea timp de mai bine de un secol.

  NOTE FINALE

  Bombardarea incendiară a cartierelor muncitorești germane a fost planificată în detaliu de către evrei. Cel puțin de la începutul anilor 1900, Rothschild deținea majoritatea fabricilor de armament și muniții din Germania. Prin intermediul acestora a furnizat Japoniei (dar și Rusiei) arme pentru războiul lor din 1905. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, evreii nu au vrut ca toate fabricile lor să fie aruncate în ruine atunci când Aliații au început să survoleze Germania. Soluția lor a fost să ucidă în schimb toți muncitorii din fabrici, dar să lase fabricile neatinse. Evreul Frederick Lindemann, trimis de Rothschild la Churchill în calitate de consilier, a fost cel care i-a prezentat planul. Avem înregistrări privind prezentarea planului său de către Lindemann cabinetului de război, care îndeamnă la această metodă și sugerează că "în acest fel s-ar putea obține o mai mare incinerare a cărnii per bombă". Acest lucru este documentat și de o notă datată 30 martie 1942, din partea lui Lindemann către Churchill, care a dus la acele campanii intense de bombardare cu teroare a civililor germani. Cartierele muncitorești erau de mare densitate, iar aceste muniții incendiare au creat furtuni de foc naturale intense care au incinerat practic orice vietate din multe dintre ele. Britanicii și americanii, ascultând de planurile liderilor lor evrei, au executat una dintre cele mai barbare și inumane atrocități ale războiului.

  După cum am discutat în eseul meu despre Japonia, unde s-a procedat la fel, statisticile privind populația țării au fost falsificate, fabricate și recalculate după război pentru a îngropa dovezile acestor atrocități. Sunt aproape sigur că același lucru s-a făcut și cu Germania. Nu am resursele sau timpul necesar pentru a cerceta acest aspect cu privire la Germania, iar cercetarea atrocităților împotriva germanilor este acum ilegală în Germania, dar este aproape sigur că statisticile demografice ale Germaniei au fost falsificate în același mod ca și cele ale Japoniei, pentru a ascunde adevărul. Trebuie să fi fost multe, multe milioane de civili uciși în aceste raiduri, care nu au fost altceva decât o încercare deliberată și inumană de a depopula Germania. Iar acestea nu includ nici victimele normale de război, nici cele 12 până la 15 milioane de civili germani uciși după război prin execuții, înfometare și migrație, nici lagărele morții ale lui Eisenhower și nici poate milioanele suplimentare de morți civile din operațiunea Paperclip.

  Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost publicate pe peste 150 de site-uri de știri și politici în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant în management și om de afaceri pensionat. A ocupat funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în domeniul afacerilor internaționale pentru clasele superioare de EMBA. Dl Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți referitoare în general la China și Occident. Este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney "When China Sneezes". (Cap. 2 - Confruntarea cu demonii).

  Arhiva sa completă poate fi văzută la adresa
  https://www.bluemoonofshanghai.com/
  si https://www.moonofshanghai.com/

  He can be contacted at:

  2186604556@qq.com

  NOTES

  [1] Bernays and Propaganda

  https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/10/BERNAYS-AND-PROPAGANDA-.pdf

  [2] Propaganda and the Media

  https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/11/ENGLISH-PROPAGANDA-and-THE-MEDIA.pdf
 • INJECTIA FINALA 21.06.2024 22:17
  Multumim, frate!
 • Carbid 22.06.2024 12:17
  Mulțumim!
  Apropo de titlul carții…Crede cineva ca america are si altfel de secrete care nu sunt…dirty??
  Daca da, vreau si eu să aflu măcar unul… ;))
 • INJECTIA FINALA 21.06.2024 20:23
  Măcel în Gaza
  Sionul exultă
  Aplaudă la scenă deschisă
  Morții descompusi în clisă

  Gaza a ajuns un imens cimitir
  Unde Sionul exersează la tir
  Covor de bombe fără încetare
  Peste civili fără apărare

  Toată presa inrobită tace
  Satanayu ucide și rage
  Blestemele mamelor , topoare
  Peste genocidarii de popoare


  +++


  Liber la ucis, măcelul crește
  Prin bombe și prin foamete, firește
  Avem un măcelar care scârbește
  Planeta și pe civili zdrobește

  America de'ar vrea secesiune
  Imperiul morții lașe ar apune
  Pana atunci, cu Rusia și China
  Trufașa ucigașă bate mâna

  Sionul face jocurile mari
  Au cucerit pământul acești khazari
  Si'n teatrul lumii anesteziate
  Stau tolăniți în frunte la bucate

  Dar ceasul Judecății iute bate!

  +++  Oroarea totală, oroarea sionistă
  Trăim o epocă neagră , sinistră
  Suntem toți palestinieni, Români și Europeni
  Ne privesc ca pe animale umane
  Vezi' ți viitorul în Gaza, sărmane

  Uită-te la copiii masacrați
  La părinții lor spulberați
  La bătrânii pulverizați

  La case, școli și spitale
  Rase cu bombe infernale
  La moschei, biserici, distruse
  La apartheiduri silnic impuse

  Asta'i mentalitatea lor scelerată
  Au pe trăgaci mâna'incordată
  Visează marele Israel, vor tot pământul
  Presa le aparține, strivesc cuvântul

  Haideți, oameni buni, din lumea întreagă
  Să spunem NU răului ce neagă
  Oamenii cu mărețele lor valori

  Mântuitoarele, unicele comori


  +++  1800bombe x 2000kg=3 600 000 kg
  500 bombe x 500 kg = 250 000 kg
  Total 3 850 000 kg de bombișoare ușoare
  Și multe avioane de vânătoare
  De la America democrată, ucigașă, perfidă
  Ce visează, pt Israel, o Gază strivită
  Așa de tare'i ținut Biden senilul
  Că 'i gata să treacă chiar Nilul
  În fruntea unei armate de mercenari
  Aleși dintre cei mai barbari
  Printre ei,
  Un Kill Gheiț, Roockfelleri și Rotschildți
  Ieșiți cu totul din minți
  Vrând să spargă Palestina în dinți

  Câți inocenți vor sfârteca

  Aceste bombe când vor cădea

  Pe spitale, pe blocuri, câte mai sunt

  Pe acest teritoriu sfânt

  Casa Albă dansează și cântă

  Spectacolul morții o încântă

  Foametea devine tot mai cumplită

  Voința lui Satanayu e neclintită

  Ar provoca un război mondial chiar mâine

  Însetat e de sânge turbatul câine

  Ne'ar scufunda în beznă și moarte

  Opriți 'l cât încă se poate!  +++
  Și papa vaxxinistul nu găsește cuvintele tari care să infiereze genocidul sionistilor asupra palestinienilor?
  Până unde va merge setea lor de sânge nevinovat?
  Cruzimea lor abjectă , barbaria lor fără egal?
  Asta e adevărata lor față, machiata zeci de ani de presa internațională la ordin...
  Ziua Dreptății va veni mai repede decât își închipuie Netanyou și sangerosii lui acoliți

  În crimă albiți
  Pe pomul omorului altoiți

  Mâine, pentru genocid, topiți

  +++  Ucideți, ucideți prunci și femei
  Masacrați civili și jurnaliști
  Media vă prezintă ca miei
  Real, îi depășiți pe naziști

  Genocidari nebuni și triști

  +++  Joel B. Pollak, din puț în lac !

  Redactorul de la Breitbart nu putea să scrie altceva, această platformă este prosionista.

  In fapt, cel mai mare inamic al Israelului este Israel însuși.
  Politica sa expansionista și violent antipalestiniana , apartheidul cumplit impus și, mai ales, războiul fără precedent, de o barbarie neegalata dus împotriva copiilor și femeilor palestiniene nevinovate,
  trezește furia popoarelor musulmane ca și a oamenilor de bună credinta din întreaga lume.
  Și războiul lor împotriva civililor nevinovați durează de zeci de ani.
  Teroare și genocid în ochii (inchisi) ai comunității internaționale...
 • Mars.60 Stefan 21.06.2024 21:57
  Apocalipsa 21:1-4
  1. Și am văzut cer nou și pământ nou. Căci cerul cel dintâi și pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este.
  2. Și am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei.
  3. Și am auzit, din tron, un glas puternic care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii și El va sălășlui cu ei și ei vor fi poporul Lui și însuși Dumnezeu va fi cu ei.
  4. Și va șterge orice lacrimă din ochii lor și moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut.
  +++
  Domnul Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Harul si mila Lui, Amin!
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre