Colonelul Florin Șinca scrie la ActiveNews! Fostul Comisar Șef: Decizia de acum e greșită. Ni se atacă Părintele Patriarh. Armele nostre sunt cuvântul și rugăciunea. La arme soldați!

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apreciatul Comisar-Șef de Poliție și Șef de Serviciu în I.G.P.R. Florin Șinca, acum colonel în rezervă, cunoscut cititorilor noștri pentru numeroasele sale cărți de Istorie a Poliției Române dar nu numai, scrie, începând de azi, la ActiveNews.

Colonelul (r) Florin Șinca a studiat tipologia infractorului pe toate părțile în același timp în care a pătruns în foste dosare secrete dar și în multe arhive istorice. Are un verb foarte bine ascuțit, cu care, suntem convinși, va tăia corupția și ticăloșia în carne vie. De altfel în primul său material face chiar și un apel La arme! La armele noastre, cuvântul și rugăciunea. Îi mulțumim!

Decizia de acum e greșită

Am activat vreme de 27 de ani în unități operative ale Poliției Române. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am scris zece cărți despre istoria unei profesiuni de vocație și încă zece despre sate și mănăstiri.

Am deprins câte ceva din tainele istoriei de la mari personalități și Oameni cu tărie, iubire de patrie, verticalitate morală și carte temeinică: Florin Constantiniu, Dinu C. Giurescu, Dan Berindei.

Decizia de acum e greșită. Istoria ne demonstrează că, în vremea războaielor și molimelor, străbunii noștri numărau viii, ostașii, cei care duceau lupta mai departe, nu morții. E psihologic. Dacă Mihai Vodă Viteazul se înspăimânta de mulțimea turcilor, azi nu ne-am mai fi mândrit cu istoria noastră. Cei răposați erau îngropați după datină. Până și vrăjmașilor li se făcea o movilă, după ce se isprăvea lupta. Străinii (în minister nu mai ai voie să rostești acest cuvânt!) de neam și sufletul acestui popor bland și credincios, jupânii de azi numără morții (din cauze diverse) și toacă nervii românilor suferinzi, inclusiv cu acest cuvânt idiot: comorbidități. Se face ,,școala'' nouă, pregătindu-se instrumentele de mâine. Dușmanul a suferit mutații. Planul lui Mamona e doar la început. Uitați-vă doar cine are elan revoluționar progresist neomarxist în alegerile care vin. Serviciile care ar trebui să fie scut țării sunt umplute de antiromâni.

Le inseilează deznădejde, se sădește trădare, se recrutează otrepe morale. Ni se oferă falși profeți. Se atacă pilonii de bază, că cei slabi nu mai reprezintă o țintă.

Am constatat cu durere și revoltă că a apărut polițistul nou: el aplică legea (dar uită de litera și spiritual ei), îi e perfect egal de țară și de oameni. Nici în vremea bolșevică nu se opreau nunțile și botezurile.

Se induce din afară falsa problemă a românului care a votat greșit, a politicianului javră ridicat, chipurile, din mijlocul nostru, a justiției care a contribuit la vânzarea Țării Românești.

Ni se atacă Părintele Patriarh.

Se trudește la demoralizare. Suntem prelucrați, băgați la strung. Se lucrează intens, pe blocuri cu noile mizerii gen lgbt. Ni s-au recrutat politicieni, pseudolideri, formatori de opinie. Sunt bine stipendiați sau doar cozi de topor în mâna leprelor globaliste. Mulți români nu-și dau seama cât de mare e mafia și mulți știutori de carte sunt lipsiți de unire.

Peste toate acestea, trecătoare dar dureroase, ne rămâne Credința, Biserica, Patria, Nădejdea. Noi nu cedăm.

În fața acestui tablou, având în față icoanele sfinților și efigiile patrioților, jurăm să nu zacem! Câți am mai rămas vii în trăire și faptă, ne adunăm și milităm! Pentru Patrie!

Armele nostre sunt cuvântul și rugăciunea. La arme soldați! Vom izbândi sau vom muri pentru țară!

Cu Dumnezeu biruim!

Florin Șinca

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Elena_ 02.11.2020 13:28
  Am aflat ca la investire - in urma alegerilor locale - cei de USR nu au votat pe Biblie si asta arata ca ei NU SUNT CRESTINI. De aceea, cunoscand acest lucru, ar fi bine ca romanii CRESTINI sa se gandeasca foarte bine daca candidatii USR merita sa primeasca votul lor la alegerile parlamentare care vor veni. Adica sa le reprezinte interesele in parlamentul Romaniei, inclusiv libertatea religioasa si convingerile crestine.
 • Bizzu 02.11.2020 16:16
  RE-MAR-CA-BIL comentariul, domnule Colonel! NU m-as fi asteptat la o asemenea claritate in exprimare din partea unui om caruia i-a fost sugrumata gandirea 27 de ani intr-o institutie abjecta si nereformata pentru a fi cu adevarat in slujba cetateanului. Se dovedeste, insa, inca o data ca adevarata Credinta in Dumnezeu poate salva chiar si pe cei mai incercati dintre noi. Il voi citi in continuare cu placere pe domnul Florin Sinca, mi-a atras atentia si am astazi multa simpatie pentru dansul. La mai mare!
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare