Colonelul Florin Șinca scrie la ActiveNews! Fostul Comisar Șef: Decizia de acum e greșită. Ni se atacă Părintele Patriarh. Armele nostre sunt cuvântul și rugăciunea. La arme soldați!

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apreciatul Comisar-Șef de Poliție și Șef de Serviciu în I.G.P.R. Florin Șinca, acum colonel în rezervă, cunoscut cititorilor noștri pentru numeroasele sale cărți de Istorie a Poliției Române dar nu numai, scrie, începând de azi, la ActiveNews.

Colonelul (r) Florin Șinca a studiat tipologia infractorului pe toate părțile în același timp în care a pătruns în foste dosare secrete dar și în multe arhive istorice. Are un verb foarte bine ascuțit, cu care, suntem convinși, va tăia corupția și ticăloșia în carne vie. De altfel în primul său material face chiar și un apel La arme! La armele noastre, cuvântul și rugăciunea. Îi mulțumim!

Decizia de acum e greșită

Am activat vreme de 27 de ani în unități operative ale Poliției Române. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am scris zece cărți despre istoria unei profesiuni de vocație și încă zece despre sate și mănăstiri.

Am deprins câte ceva din tainele istoriei de la mari personalități și Oameni cu tărie, iubire de patrie, verticalitate morală și carte temeinică: Florin Constantiniu, Dinu C. Giurescu, Dan Berindei.

Decizia de acum e greșită. Istoria ne demonstrează că, în vremea războaielor și molimelor, străbunii noștri numărau viii, ostașii, cei care duceau lupta mai departe, nu morții. E psihologic. Dacă Mihai Vodă Viteazul se înspăimânta de mulțimea turcilor, azi nu ne-am mai fi mândrit cu istoria noastră. Cei răposați erau îngropați după datină. Până și vrăjmașilor li se făcea o movilă, după ce se isprăvea lupta. Străinii (în minister nu mai ai voie să rostești acest cuvânt!) de neam și sufletul acestui popor bland și credincios, jupânii de azi numără morții (din cauze diverse) și toacă nervii românilor suferinzi, inclusiv cu acest cuvânt idiot: comorbidități. Se face ,,școala'' nouă, pregătindu-se instrumentele de mâine. Dușmanul a suferit mutații. Planul lui Mamona e doar la început. Uitați-vă doar cine are elan revoluționar progresist neomarxist în alegerile care vin. Serviciile care ar trebui să fie scut țării sunt umplute de antiromâni.

Le inseilează deznădejde, se sădește trădare, se recrutează otrepe morale. Ni se oferă falși profeți. Se atacă pilonii de bază, că cei slabi nu mai reprezintă o țintă.

Am constatat cu durere și revoltă că a apărut polițistul nou: el aplică legea (dar uită de litera și spiritual ei), îi e perfect egal de țară și de oameni. Nici în vremea bolșevică nu se opreau nunțile și botezurile.

Se induce din afară falsa problemă a românului care a votat greșit, a politicianului javră ridicat, chipurile, din mijlocul nostru, a justiției care a contribuit la vânzarea Țării Românești.

Ni se atacă Părintele Patriarh.

Se trudește la demoralizare. Suntem prelucrați, băgați la strung. Se lucrează intens, pe blocuri cu noile mizerii gen lgbt. Ni s-au recrutat politicieni, pseudolideri, formatori de opinie. Sunt bine stipendiați sau doar cozi de topor în mâna leprelor globaliste. Mulți români nu-și dau seama cât de mare e mafia și mulți știutori de carte sunt lipsiți de unire.

Peste toate acestea, trecătoare dar dureroase, ne rămâne Credința, Biserica, Patria, Nădejdea. Noi nu cedăm.

În fața acestui tablou, având în față icoanele sfinților și efigiile patrioților, jurăm să nu zacem! Câți am mai rămas vii în trăire și faptă, ne adunăm și milităm! Pentru Patrie!

Armele nostre sunt cuvântul și rugăciunea. La arme soldați! Vom izbândi sau vom muri pentru țară!

Cu Dumnezeu biruim!

Florin Șinca

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Elena_ 02.11.2020 13:28
    Am aflat ca la investire - in urma alegerilor locale - cei de USR nu au votat pe Biblie si asta arata ca ei NU SUNT CRESTINI. De aceea, cunoscand acest lucru, ar fi bine ca romanii CRESTINI sa se gandeasca foarte bine daca candidatii USR merita sa primeasca votul lor la alegerile parlamentare care vor veni. Adica sa le reprezinte interesele in parlamentul Romaniei, inclusiv libertatea religioasa si convingerile crestine.
  • Bizzu 02.11.2020 16:16
    RE-MAR-CA-BIL comentariul, domnule Colonel! NU m-as fi asteptat la o asemenea claritate in exprimare din partea unui om caruia i-a fost sugrumata gandirea 27 de ani intr-o institutie abjecta si nereformata pentru a fi cu adevarat in slujba cetateanului. Se dovedeste, insa, inca o data ca adevarata Credinta in Dumnezeu poate salva chiar si pe cei mai incercati dintre noi. Il voi citi in continuare cu placere pe domnul Florin Sinca, mi-a atras atentia si am astazi multa simpatie pentru dansul. La mai mare!
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO