Colecția de insulte și amenințări la adresa marii majorități a României, nevaccinate: de la teroriști și analfabeți funcțional la negaționiști și analfabeți religios. Obligativitatea vaccinării ascunsă în declarații

De Pârău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Decidenții politici și amploaiații lor de la butoane nu doar că nu s-au obosit să-i consulte pe români sau să mimeze o dezbatere măcar între „specialiști” în privința măsurilor nepopulare și ineficiente pe care le-au impus pe spinarea coronavirusului, dar și-au afișat întotdeauna disprețul față de popor, fluturând ideea că cine nu consimte la abuzuri înseamnă că nu înțelege importanța lor, iar asta pentru că nu-l duce capul. Toate acestea ne aduc aminte de insultele lui Ceaușescu și Iliescu la adresa „huliganilor” din 1989 și a „golanilor” din 1990. Chiar dacă fețele s-au schimbat, coarnele care le ies din spatele măștilor cu chip de om au rămas aceleași.
 
Citiți și BISERICA SĂ NU TACĂ. Scrisoare către Sf. Sinod semnată între alții de regizorul Cristi Puiu și actrița Manuela Hărăbor, prof. Pavel Chirilă și Radu Baltasiu, avocații Gheorghe Piperea și Florentin Țuca, publiciștii Iulian Capsali și Sergiu Ciocârlan
 
Se folosește de diverși vectori de pripas ai comunității de împărtășanie cu serul experimental Covid clișeul că cei care resping vacinarea forțată se opun științei și medicilor. Nimic mai fals! Sunt sute de medici din România care se împotrivesc vaccinării Covid și vaccinării obligatorii deghizate sau nu, somități, ca fostul președinte al Colegiului Medicilor, profesorul Vasile Astărăstoae, profesorul Pavel Chirilă, medicii din Asociație Medicilor pentru Consimțământ Informat și mulți alții, ca să nu mai vorbim de specialiști recunoscuți pe plan internațional, ca Dr. Robert Malone, Dr. Geert Vanden Bossche, Dr. Sucharit Bhakdi sau profesorul Luc Montagnier, laureatul Nobel pentru medicină și miile de medici care au semnat Declarația de la Roma. Pe toți aceștia, purtătorii de cuvânt ai necuratului nu-i văd de strălucirea girofarelor lui Gheorghiță și Arafat, „savanți de renume mondial”. Ei văd doar „curățenia actului vaccinării” și „negaționismul” „conspiraționiștilor”. Mai nou, văd și „analfabeți religioși” și „uscături inevitabile”, cu referire la înalți ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române. Despre liberul arbitru dat de Dumnezeu, pfizeriștii noștri nu suflă un cuvânt. Ne crucim, scuipăm în sân și mergem mai departe. Dar nu înainte de a avertiza asupra scopului vacciniștilor, enunțat din prostie, prin gura celui care ne-a băgat morții goi în saci negri de plastic, în tăcerea asurzitoare a celor care laudă „știința”:
 
APRILIE 2021: PNL-istul Nelu Tătaru - MEDIC - afirmă că dacă părinții refuză vaccinarea copiilor aceștia le vor fi luați și vaccinați cu forța iar părinții decăzuți din drepturile lor naturale și constituționale
 
La fel ca șarlatanii croitori din povestea „Hainele cele noi ale împăratului”, impostorii care au condus România spre dezastru au încercat să convingă că oricine nu le laudă măsurile „strălucitoare” e un prost incapabil să le perceapă „strălucirea”. Așa se face că împăratul a rămas în rușinea goală, iar aplaudacii lui, nefiind ca restul „proștilor” care nu văd și nu pricep, au rămas convinși de „superioritatea” lor. Doar că în povestea reală din anii 2020 - 2021 cu hainele cele noi ale „noii normalități”, poporul a fost insultat în mult mai multe forme decât prevedea basmul lui Andersen: în România, scepticii și contestatarii au fost făcuți pe rând „proști”, „teroriști”, „analfabeți funcțional”, ba chiar li s-a imputat că din cauza lor se prelungesc restricțiile sau se moare în România, de ca și cum omul de rând este cel care a decis și a implementat toate aceste aberații care au dus țara acolo unde era previzibil: în groapă. Dar groparii s-au spălat binișor pe mâini și au dat vina pe oricine, mai puțin pe ei, cei care au avut instrumentele puterii în mână. Însăși pretextele de „zădărnicire a combaterii bolilor” și „răspândire de informații false”, pentru care s-au dat amenzi și s-au închis site-uri de presă, au fost niște acuzații tendențioase, formulate ideologizat pentru a lipi etichete calomnioase „dușmanilor poporului”. Iată numai câteva exemple de insulte adresate de acești șarlatani poporului român: 
 
Iohannis, despre „proștii” care nu-s precauți 

În iunie 2020, la o lună după trecerea de la starea de urgență la cea de alertă și introducerea măștii ca instrument de control, în locul carantinei, președintele Klaus Iohannis a ieșit public să anunțe anumite „relaxări”, acordate cu indulgență prin introducerea de noi și agasante „precauții”. Pentru a ucide din fașă orice împotrivire, el a spus pe 11 iunie 2020 că „În fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost. Una din două”, împărțindu-i pe români în „precauți” (obedienții) și „proști” (dizidenții), la fel cum înainte-vreme îi împărțise în „dragi români” și „urâți fanatici”.
 
Arafat le dorește spitalizare ușoară protestatarilor
 
Primele proteste, la început timide, au avut loc deja în weekendul de „vid legislativ” din miezul lunii mai 2020, între finele stării de urgență și implementarea primei stări de alertă. Luna iunie a adus cu sine o creștere în amploare a protestelor. Era vară și lumea nu se mai temea de răceala cauzată de coronavirus, astfel încât, pe 13 iulie 2020, Protestul „În Libertate” a ocupat Piața Victoriei, unde oamenii au manifestat contra prevederilor abuzive ale legii carantinării, aflate la vot în Senat. Înciudat că foștii închiși în casă erau dintr-o dată ieșiți în stradă și umpleau piețele, Raed Arafat a scăpat o frază deplasată, care a sunat ca o amenințare scrâșnită. El le-a transmis protestatarilor că îi așteaptă la spital peste câteva zile, insinuând că prin ieșirea în Piața Victoriei ar fi răspândit coronavirusul. Oamenii au înțeles altceva: că șeful DSU le dorește moartea. 
 
Cîțu și războiul contra „teroriștilor”
 
A mai trecut un an, oamenii au fost din nou închiși cu de-a sila în case, iar în primăvara anului următor au început din nou „relaxările”, condiționate de noi instrumente. Războiul măștilor a fost înlocuit de „cruciada” vaccinării cu seruri experimentale, iar opozanții „cruciaților” au fost atacați, ca la război, cu eticheta de „teroriști”. Fiindcă în numele combaterii terorismului se poate face război indiferent de costuri și consecințe. Astfel, pe 12 martie 2021, premierul Florin Cîțu i-a făcut „teroriști” pe dizidenții religiei măștii și cruciadei vaccinului: „Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public, există o campanie împotriva distanțării și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști”, a declarat premierul. O lună mai târziu, pe 12 aprilie, Cîțu a fost chemat în judecată la CNCD pentru discriminarea românilor, pe rol aflându-se peste 60 de dosare care-și așteaptă încă soluționarea.
 
... care mai sunt și „analfabeți funcțional”

Dar acesta nu s-a învățat minte să-și domolească pornirile de mânie proletară și a perseverat în a-și demoniza opozanții civici, politici sau ideologici: pe 29 septembrie 2021, Florin Cîțu i-a numit „analfabeți funcțional” pe cei care nu se vaccinează cu serurile experimentale Covid. Se vede treaba că cei care s-au încolonat ca oile la vaccinare au fost deosebit de „inteligenți”, mulți dintre ei ajungând la spital cu reacții adverse. De altfel, analistul Ion Cristoiu a subliniat recent că anti-vacciniștii sunt de obicei mult mai citiți decât cred guvernanții care îi stigmatizează pentru alegerea lor de a nu da curs îndemnurilor la vaccinare.
 
Dan Barna (USR): Le vom pune efectiv LACĂTUL PE UȘĂ celor care nu ascultă

Pe 22 martie 2021, Dan Barna, la acea vreme președinte USR și vicepremier al României, sugera că dizidenților ar trebui să li se pună lacătul pe ușă, astfel încât să aibă de ales doar între vaccinare și închisoare: „Și asta am cerut și eu și premierul Cîțu ministrului de Interne, să instituim măsuri foarte dure celor care împiedică..., care nu respectă aceste reguli. Și pentru asta, evident, legislația actuală e prea blândă. O să schimbă legea astfel încât [să le punem] LACĂTUL PE UȘĂ - e cel mai convingător argument!”, spunea „democratul”, „civilizatul” și „progresistul” Barna, invitat la Gândul Live.

Arafat: Dacă n-ai Covid, n-ai tratament

Nici Raed Arafat nu a fost străin de discriminări, îndemnuri și fapte ostile la adresa nevaccinaților și a românilor, în general. Pe 6 octombrie, șeful DSU a luat decizia de a lăsa pe tușă timp de o lună operațiile și tratamentele „neurgente” (formulare destul de ambiguă, ca și cea despre nevoile „neesențiale”), punându-i în dificultate pe pacienții cu boli cronice sau pe cei care așteptau să fie operați. Totul, în numele luptei cu pandemia, astfel încât spitalele să se concentreze doar pe pacienții cu Covid. Raed Arafat, gafă colosală. Șeful DSU i-ar lăsa pe românii cu alte boli să moară, titra pe 6 octombrie Evenimentul Zilei Tot atunci a început războiul informațional despre cum majoritatea „paturilor de la ATI” sunt ocupate de nevaccinați, televiziunile oferind spectacole penibile prin saloane de spital unde se întâlneau, surpriză, cu vaccinați infectați. Iar asta, în timp ce majoritatea aparținătorilor bolnavilor se plâng că li se tăia orice posibilitate de acces și chiar de comunicare cu cei internați - nu și microfonistelor din televiziunile pandemist-alarmiste. 

Din nou, Arafat: Nu mă oprește pe mine Constituția 
 
O zi mai târziu, pe 7 octombrie, întrebat fiind cum se împacă deciziile lui cu prevederile constituționale (dreptul la sănătate fiind unul universal, nu limitat doar la pacienții Covid), Arafat a dat de înțeles că urgențele nu sunt compatibile cu Constituția. 
 
„Îmi pare foarte rău dacă medicina de dezastre nu este în concordanță cu Constituția, eu, ca medic, până mi se spune să mă opresc, din cauza Constituției, trebuie să respect salvarea vieții și principiile pe care le-am învățat în acest domeniu", a declarat Raed Arafat, lăsând să se înțeleagă că într-o situație de urgență contează urgența, nu legea. Un fel de chintesență a tuturor abuzurilor comise de autorități sub amenințarea pandemiei.
 
Raed, stăpânul microfoanelor: „Trebuie oprit microfonul tuturor celor care nu susțin vaccinarea”
 
Dacă pe el nu-l poate opri Constituția, pe alți medici îi poate opri Inchiziția - asta dacă au păreri și argumente care nu sunt aliniate „consensului științific”, adică politic. Raed Arafat a pledat pentru cenzurarea mediatică a medicilor care nu susțin vaccinarea cu serurile experimentale Covid, ba chiar și pentru suspendarea dreptului lor de liberă practică pe durata stării de alertă. „Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze. Măcar pentru trei luni”, a declarat Raed Arafat, șeful DSU. „Măcar două - trei luni, după care putem să continuăm cum vrem, dar în acest moment trebuie oprit microfonul, cel puțin cel oficial, de la televiziuni, de la radiouri”, a îndulcit-o el când și-a dat seama că lumea începe să-l confunde cu un dictator din țările arabe.
 
Iohannis: „O sumedenie de restricții” pentru nevaccinați
 
Nu mai departe de 20 octombrie, Klaus Iohannis a anunțat „certificatul verde” ca instrument de validare socială a vaccinaților și de pedepsire a celorlalți, spunând, cu satisfacție, că pe nevaccinați îi așteaptă „o sumedenie de restricții”.
 
Vasile Dâncu (PSD) îi face pe români IDIOȚII EUROPEI fiindcă nu-nțeleg că CERTIFICATUL „VERDE” e „ABSOLUT NECESAR”

Pe 9 noiembrie, Vasile Dâncu (PSD) a spus că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim „idioții Europei”, neimpunând și noi Nazi-Pass-ul la fel ca lumea „bună” - Italia lui Mussolini și Austria lui Hitler

„Sunt de părere că certificatul verde este absolut necesar, se face o presiune extraordinară asupra noastră, sute de telefoane primim în fiecare zi, legate de certificatul verde, de la justificări religioase, la alte forme pseudoștiințifice. Cred că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim idioții Europei”, a decretat liderul PSD, citat de ActiveNews
 
Metoda colonelului: Cum scapi o țară de la viol? Prin convingere 

Desăvârșirea mesajului iohannist o face însă colonelul Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, care a afirmat pe 21 noiembrie, exact când oameni din toate orașele țării protestau împotriva certificatului de vaccinare, că momentan există metode ALTERNATIVE vaccinării obligatorii, ele fiind vaccinarea de bunăvoie și „certificatul verde”. Altfel spus, dacă acestea nu vor funcționa, următorul pas e vaccinarea cu forța, mai ales că Austria, țara de origine a lui Hitler, este tot mai des dată ca model pentru că a anunțat vaccinarea universală obligatorie începând din februarie 2022.
 
Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, susține că România vrea să evite vaccinarea obligatorie, iar în acest sens țara noastră are două măsuri importante pe care trebuie să le aplice. „Care sunt aceste măsuri? Cel puțin două importante: vaccinarea, care să fie cât mai extinsă la persoanele cu risc mare, dar și implementarea certificatului verde”, a spus Valeriu Gheorghiță la Digi 24, potrivit Știri pe Surse
 
Dar practic, certificatul verde instituie o formă de vaccinare obligatorie, după cum a evidențiat avocata Elena Radu.
 
Și din declarațiile lui Arafat pe această temă reiese ca autoritățile vor să evite momentan asocierea campaniei de vaccinare cu vaccinarea obligatorie. Aceasta până când vor ajunge, din pix sau din seringă, la 50% plus 1. În momentul acela, ce este refuzat acum majorității nevaccinate va deveni literă de lege: „voința majorității” va trebui impusă prin obligativitate.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

ROMÂNIA - MORȚI SUBITE CARE PUTEAU SĂ NU EXISTE:

VACCINAREA - SINUCIDERE? Articol pe ActiveNews. VIDEO:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Christinne Radu 22.11.2021 19:27
  O tara-ntreaga, o planeta-ntreaga inrobita si ucisa de o mina de gunoaie, serios? Ajunge flacara libertatii si la noi....
 • hannah 22.11.2021 19:56
  Va dati seama ca acel 50% +1, il vor scoate din pix, nu? Deocamdata nu pot s-o faca pentru ca procentul declarat al vaccinatilor e mult mai mic decat declara ei si prea ar fi "batator la ochi", sa treaca dintr-o data la juma plus unu. Dar nici-o grija, o vor face intr-o luna sau doua! Cum?
  Pai sa ne gandim putin. In austria, Belgia, Danemarca, Olanda, Franta, Italia oamenii au iesit cu zecile de mii in strada, unii chiar de luni in sir si tot n-au obtinut nimic, decat o eventuala amanare, care nu inseamna decat prelungirea agoniei populatiei si cresterea placerii sadicilor cumparati de mafia mondiala. Cum Emanuel Macron, Merkel, Sebastian Kurz, Viktor Orbán, Jean-Claude Juncker sunt invatacei ai lui Klaus Schwab
  (dupa cum aflam din articolul : https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/) , cu siguranta stiu bine si sunt educati si reeducati in spiritul marii resetari si nu vor renunta in a-si decima fiecare propriul popor.
  In Romania ce avem? Pai un frustrat de presedinte, ce are probleme chiar cu vorbitul corect al limbii romane si care se simte umilit de faptul ca nu poate imparati si el o tara mai ca lumea, nu colo o amarata de colonie in care se deverseaza deseurile Europei si se fura ca-n codru chiar si codrii. Un guvern de kkt, cu un ex prim ministru ce inca se simte ministru si isi traieste euforica situatie exultand la faptul ca in locul lui va veni un gogoman natang purtator de stele pe umar, pe care-l va putea controla si ghida dupa "pohta ce-a pohtit". Inca un prim ministru deja murdar la bot de cat r----t cu polonicul a mancat de data asta impreuna cu "dujmanii" lui de moarte de la PNL. Da, chiar, cati prim ministrii poate avea o tara? Nu de alta dar poate ne depunem toti candidatura!
  Mergem mai departe.
  Un colonelas, coordonatorul campaniei de vaccinare, care nu reuseste sa ajunga bine la tresele de pe propriului umar de mic ce este ca om si care nu prea imi dau seama cum poti ajunge atat de devreme la asemenea grad, daca nu cu pile mari.
  Si nu in ultimul rand un specimen absolut malefic care incununeaza sleahta de nemernici si care e clar venit in Romania cu scopul de a o distruge, cu atat mai mult ca suntem o tara crestina. Ia ghiciti despre cine este vorba?
  Si pe langa acesti incornorati, tradatori ai tarii se mai gasesc si pupincuristii, adica cei ce le fac pantofii si jocul (medici, judecatatori, politisti, etc.), cu scuzele de rigoare pentru cei care se lupta pentru adevar.
  IAr impotriva acestora cine sta?
  Poporul roman, amortit, betegit de frig si foame sau indoctrinat de televizor, care nu-si pune nici-o clipa problema ca va ajunge pe frigarea Vrajitoarei de la Bruxelles, la fel ca Austria de ex.
  Stati fratilor comod la caldurica si ganditi la cai verzi pe pereti, iar cand moartea va va bate la usa cu seringa in mana si nu veti putea prezenta insemnul QR, sa nu va plangeti si sa nu spuneti n-am stiut! Ramane doar sa va cautati sufletul bagat intr-un computer universal care se va vrea marea eminenta cenusie mondiala si atunci nu veti primi decat o nenorocita de Inteligenta Artificiala, caci sufletul vi l-ati vandut deja, odata cu Dumnezeu!
 • hannah 22.11.2021 20:01
  Ahhh, am uitat ceva!!!! Ca tot am scris o gramada azi, asa ca sa-mi vars oful!
  V-ati gandit vreo clipa cat de usor ii este lui Arahat sa omoare poporul roman? El nu este crestin! Desi eu respect absolut orice credinta de pe Pamant stiu ca multi din tarile arabe ar rade crestinismul de pe fata pamantului, desi toti avem acelasi Dumnezeu. Deci, individul asta nu se va da in laturi sa puna seringa-n cefa crestinului asa cum nici nazistii nu simteau nimic punand pistolul in ceafa celor ce nu erau ca ei.
 • Mirror 22.11.2021 20:56
  Și totusi românii îi percep și-i apostrofează pe ighemonii ăștia, după adevărata lor fire...

  :-)) :-)) :-))

  "Acum se gasesc politistii care sa constate „din-rect” prin „simturile lor” incalcarea legii ?" (despre apelul la 112 sa vina politia in Senat că Sosoaca nu poartă mască)

  "Când zerodoctul națiunii va fi amendat pentru ca nu a purtat masca la Congresul PLN și la ieșirea de la biserica, jegurile pnl-liszte vor putea comenta."

  "Eu credeam ca senatoarea penelizda a reclamat la 112 ca se fuma trabuc si se consumau bauturi alcoolice in cabinetul primului ministru. Pana una alta de cand a inceput pandenebunia..."

  "Fa tuta naibii..." ( adica Frustrata Alina Ghiorghiu)

  "Relațiile contra firii (PSD-PNL) sunt extrem de , lăudate și recomandate în Vest."

  "Marele Godak de HermanStadt..."

  "Razboiul Crunt al Secaturilor Alogene impotriva Romanilor ..."

  "Mutankamon Von Hermansdat..."
 • Orizont 22.11.2021 21:38
  Dupa cele mai violente proteste, diavolii canibali de la Bruxelles supraliciteaza :

  https://www.antena3.ro/externe/comisia-europeana-drepturi-restranse-certificat-verde-doza-a-treia-olanda-belgia-croatia-dana-620755.html
 • Cotco-emy 22.11.2021 22:34
  Ati omis jignirea adusa de Bârnă părinților,etichetati din ,,evul mediu,, pt ca vor sa-si creasca si educe copiii creștinește, cu frica de Dumnezeu.
 • Lolek Bolek 23.11.2021 01:03
  Premierul Olandei: Nu accept ca niște idioți să fie violenți sub pretexul că-s nemulțumiți de restricțiile anti-Covid

  https://r3media.ro/premierul-olandei-nu-accept-ca-niste-idioti-sa-fie-violenti-sub-pretexul-ca-s-nemultumiti-de-restrictiile-anti-covid/

  Tot Mark Rutte le spunea liderilor de la Budapesta:

  Dutch leader tells Hungary: If you don’t like LGBT rights, you can leave the E.U.

  https://www.washingtonpost.com/world/2021/06/25/dutch-leader-tells-hungary-if-you-dont-like-lgbt-rights-you-can-leave-eu/

  Premierul Mark Rutte: Căsătoriile gay vor fi posibile pentru membrii casei regale din Țările de Jos

  http://stiri.tvr.ro/premierul-mark-rutte-casatoriile-gay-vor-fi-posibile-pentru-membrii-casei-regale-din-tarile-de-jos_892805.html#view

  Cam asta-i "combinatia", peste tot in lume.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

16:21

Kompromat ca la manual: Statuia lui Zelenski se prăbușește cu un zgomot infernal de Fiare Vechi

15:50

Icoana Maicii Domnului de la Ghighiu - minune cu fiica bolnăvioară a Arhidiaconului Mihail Bucă. Analizele de sânge ale micuței Irene Ecaterina s-au îmbunătățit rapid

14:45

David Popovici a obosit brusc de tot - nu va mai participa la nici un eveniment public. Sinistrul Sportului Eduard Novak nu a scăpat ocazia să se lipească propagandistic de tânărul campion

13:50

UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV

12:30

VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

11:25

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae: Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (III)

10:30

Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

09:00

MARI ROMÂNI. 19 august: Nașterea marelui compozitor George Enescu

00:30

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism și apoi a primit decapitarea. Sfinții Mucenici Timotei, Agapie și Tecla; Sf. Cuvios Teofan cel nou

23:16

Morți subite la copii și în Noua Zeelandă. O fetiță de 12 ani a decedat după ce a colapsat în timp ce alerga într-un parc din Auckland

22:02

Dan Diaconu - Telegram: Medic chirurg pediatru din Grecia care a operat de apendicită un copil vaccinat: Am găsit țesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Așa ceva vedem uneori doar la bolnavii de cancer

20:43

Platforma Chimcomplex Borzești își întrerupe temporar activitatea din cauza prețului energiei electrice și gazelor naturale. ANUNȚ

19:30

Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

18:20

Rafila ne informează: Mai distrugem 8.000.000 de doze de „vaccinuri”. „Sunt costuri de sute de milioane de euro”. CINE LE PLĂTEȘTE ȘI CINE PLĂTEȘTE?

17:45

Un român a descoperit ce înseamnă cu adevărat OMS