Col. Dr. Valeriu Gheorghiță: Miocardita afectează ”cel puțin două organe: ȘI INIMA ȘI CORDUL” - VIDEO din 2 noiembrie 2021. REMEMBER PLANDEMIA

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 2 noiembrie 2021, Valeriu Gheorghiță susținea o conferință de presă alături de un fost fotomodel care se ocupa și el de vaccinarea românilor cu seruri experimentale ale căror efecte adverse grave include și moartea, recte Andrei Baciu.

În conferință, după cum a scris ActiveNews, Gheorghiță mințea cu nerușinare că toate cazurile de miocradită suferite de tinerii vaccinați din România au avut o evoluție foarte bună.

Unul dintre cazurile despre care noi am relatat este cel al lui Bogdan Dragoteanu din Cluj-Napoca, un student care și-a văzut moartea cu ochii după ce s-a vaccinat cu serul Covid de la Pfizer. Bogdan a petrecut 3 luni în Spitalul Fundeni și a fost mult timp dependent de un tratament costisitor cu antiinflamatoare, pe care statul român nu-l decontează, fiind considerat „off-label”.

De atunci s-au mai îmbolnăvit de boli ciudate și galopante, ca „turbo-cancerele”, sau au murit subit, mii de români.

Dincolo de minciunile imberbului responsabil în mare parte de toate aceste crime am reținut la rubrica Remember Plandemia și faptul că miocradida afectează „cel puțin două organe... și inima și cordul”. 

Acesta este omul care a coordonat campania de vaccinare în România. Acum e liber și se bălăcește prin jacuzzi-uri cu fotomodele, de data asta feminine. Tinerii mor.

Nu mai avem nimic de adăugat.

VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
  • Cacovean Adrian 03.01.2022 15:24
    Îl contrazic, afectează doar cordul inimii!
  • aspenter2002 03.01.2022 15:37
    Fostul om de știință al Pfizer, Dr. Michael Yeadon, spune că este o crimă în masă, susținută de un pașaport de vaccin și vaccinări suplimentare de rapel! El este o voce puternică. El a cercetat și analizat cu atenție toate acestea, pentru a înțelege mai bine efectele devastatoare ale „vaccinului” ARNm asupra populației lumii. El declară: „Acest sistem este pus în aplicare prin minciuni și menținut prin mai multe minciuni și pentru un scop anume, cred că scopul lor este controlul totalitar complet.”

    Un lucru este sigur, acești „idioți” vor reduce populația lumii cu cel puțin 75%; în timp ce 90% este planificat de Agenda 2030. În prezent, peste 8,6 miliarde de vaccinuri au fost administrate în întreaga lume. Orice comentariu sau dovezi suplimentare pare de prisos!
  • hannah 03.01.2022 15:39
    Cu ceva vreme in urma spuneam ca acest individ este atat de mic ca om incat nu poate poate ajunge nici macar la propriile-i trese de pe umar. Ei bine acum pot spune ca pregatirea lui ca medic este egala cu inteligenta sa, aceea ce ajunge "pana la genunchiul broastei".
    Asta nu inseamna ca cei pe care-i pupa-n dos si care l-au numit in functia de sef al campaniei de vaccinare sunt mai presus!
    Noroc ca majoritatea romanilor este inca treaza si gandeste! Slava Domnului!
    Sper din suflet ca si cei ce au ales sa se increada in acest felcer ridicat la rang de medic (cine stie in ce circumstante) si mai apoi la rang de "colonelus pupincuristus", sa se trezeasca! Doamne ajuta!
    Sunt constienta ca Romania este in prezent condusa de tot felul de neaveniti, indivizi declarati nuli de catre "elita globalo-satanista", dar care pentru ei sunt utili si ...idioti, deci vor fi sustinuti in functii atata timp cat maleficitatile lor bruxelleze vor exista. KWJ sa nu creada ca este exceptat de la categorisirea aceasta! El este numero uno!
    Nu ne ramane decat sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa aiba grija de poporul roman secatuit de aceste lipitori, sa-i dea puterea de a rezista si a crede in adevar si dreptate!
  • Mirror 03.01.2022 16:11
    Un securist criminal de ieri, pocaitul de azi,... în libertate după 21 de ani de pușcărie AFIRMĂ CĂ CEI DE ACUM ÎI MOSTENESC ÎN MINCIUNĂ ȘI CRIMĂ CU PREMEDITARE pe securistii din vremea lui!
    Generalul locotenent de securitate Beniamin Laichici ( fost Jean), un coleg de-al lui Pacepa, școlit la Mosad și de acolo pornit pe rău, își mărturisește public crimele...
    Unde sunt restul securicilor nepocăiți ... ?

    https://m.facebook.com/NouaDictaturaMondiala/videos/okei-se-pare-ca-a-st%C3%A2rnit-mare-interes-%C8%99i-vre%C8%9Bi-sa-%C8%99ti%C8%9Bi-cine-este-acest-securis/636545544335148/?ref=sharing
  • Cotco-emy 03.01.2022 16:57
    Deci cum zice rujatul? Ca miocardita afecteaza cel puțin 2 organe si apoi ,,desteptul,, coordonator zice ca alea sunt inima si cordul,deci avem 2 inimi,in viziunea lui.Ok,am inteles,stie medicina prea multa.Dar,cel mai interesant este ca spune că,,miocardita afecteaza cel puțin inima ....,, adica ,,cel mult,, ce inseamna??? Ca ne baga in ceata,fratilor,cu cata medicina stie:))) Deci putem face miocardita la: inima si ,,cord,, la ficat,la plămâni,la rinichi,la creier,la fiere si probabil ca se poate extinde miocardita si la oase:)))))))
    Nu-l mai ascultați,fratilor ca nu merita.Sa se rujeze si sa se asculte singur vorbind la oglinda,apoi sa se considere geniu in medicina si general sau colonel ce-o fi el!
  • LibertateavinedeSus 03.01.2022 18:46
    Ce asteptari am fi avut de la fotomodelele pomenite? Valeriu, păpusa deghizata in doctor cu epoleți. O biată marioneta ridicolă, obosita, o da din bâlbă in bâlbă . Stăpânii o să o retragă din scena în curând, înlocuitorul este deja prelucrat.
  • CARMEL 03.01.2022 19:01
    Iata un caz interesant in SUA, cu fratele unui american care a fost trimis sa se testeze de catre firma unde lucra si a fost confirmat cu coronavirus, apoi trimis acasa pentru cateva zile. Acum, ideea e ca exista un test PCR in SUA care testeaza mai multe tipuri de virusuri, insa interesant este ca cel detectat prin testul facut pe fratele americanului este varianta Coronavirus 229E care este o varianta clasica de coronavirus care da simptomele unei simple raceli. Insa oare cum a fost trecut acest american in bazele de date ale celor testati, caci a fost trimis acasa ca avand coronavirus, insa pe documentul de testare se specifica clar faptul ca nu este SARS-CoV-2.

    1. Filmuletul cu fratele celui in cauza:

    - https://twitter.com/TheJuggernaut88/status/1477431882769858560

    2. Date despre testul care i s-a efectuat celui din SUA:

    - https://www.fda.gov/media/137583/download#:~:text=The%20BioFire%20Respiratory%20Panel%202.1%20%28RP2.1%29%20is%20a,Syndrome%20Coronavirus%202%20%28SARS-CoV-2%29%2C%20in%20nasopharyngeal%20swabs%20%28NPS%29
  • Enya 03.01.2022 19:04
    Sătănel SS.
  • Lolek Bolek 03.01.2022 20:13
    "Ghiorghita" al nostru a facut o "kakofonie", nu stiu cum sa-i zic altfel.
    El stie ca povestea este o minciuna. Sunt oameni care fac balbe cand stiu ca mint.
    Are nevoie de pocainta, ca oricare alt om.

    Nu a fost atent la profesorul tuturor "Gheorghitilor" din lume, Fauci nici nu clipeste cand vorbeste din cele ale tatalui sau (Ioan 8:44):

    https://www.facebook.com/100070410142475/videos/3062445630711812/

    Fauci nu cred ca mai este recuperabil (1 Timotei 4:1-2)

    Daca stie cineva emisiunea de unde a fost extras materialul video de mai sus, rog postati un link.
  • Ioan Petrescu 3927 03.01.2022 20:16
    D-l colonel doctor Valeriu Gheorghiță este idiotul de serviciu. Totdeauna trebuie sa existe un imbecil mai mare decât "șeful" pe care sa se dea vina în cazul în care lucrurile nu merg asa cum au fost concepute
  • Ioan Petrescu 3927 03.01.2022 20:20
    D-l colonel doctor Valeriu Gheorghiță este idiotul de serviciu. Totdeauna trebuie sa existe un imbecil mai mare decât "șeful" pe care sa se dea vina în cazul în care lucrurile nu merg asa cum au fost concepute
  • Rusi 04.01.2022 12:01
    Valeriu Gheorghiță este medic sau lautar?
  • Dorel Timpa 03.11.2023 18:29
    Nu , este pup in curist
  • 4929 COX 04.01.2022 15:27
    bre ,ai baut ceva?cum vine asta ===== si inima si cordul ?? ai facut praf....de ..toata stiinta ta de .....carte !!!
  • Patriot Roman 04.01.2022 18:00
    Nu e de ris ci de plins! Stiu un caz de operatie la o femeie care ulterior a murit din cauza operatiei,iar medicii erau medici militari gen gheorghita! Daca femeia nu se opera si facea tratament medicamentos ar fi trait si azi! Dar i sa inoculat de resp med. ca e neaparat nevoie sa se opereze! Vedeti si de ce scrie Boanchis in National despre alti medici militari care au operat un prieten de al lui si murit resp.,desi luase avionul in Turcia in disperare de cauza! Ca medic sa nu stii medicina nici la nivel cit o asistenta, e de anulat diploma medicala a respectivului! Nu numai de gheorghita zic ,o trompeta vaxxera ci de toti cei ce au diplome dar sint praf, pe salarii de 5-7000 euro /luna!!
  • Tic 04.01.2022 23:45
    Dar de ministrul sănătății austriac ce ziceți (tot medic) :ceea ce se injectează rămâne in tesutul muscular,in umăr, nu ajunge in singe!!!!! Dar cele injectate in fese unde or ajunge?
  • Sweeping 07.01.2022 12:58
    Bun venit la noua normalitate: copii de 13 ani mor din cauza stopului cardiac

    Stopul cardiac este foarte rar la persoanele sub 30 de ani. Astăzi, cazuri de copii de 13 ani care mor din cauza stopului cardiac, sunt destul de frecvente. Singurul lucru pe care toți îl au în comun: vaccinarea recentă cu vaccinurile COVID.

    https://stevekirsch.substack.com/p/welcome-to-the-new-normal-13-year
  • Alexandra Ionescu 15.06.2023 12:57
    In articolul acesta, apare scris: "cazurile de miocradită", "miocradida afectează" - totusi, este vorba despre miocardita!
  • Wolf Edmond 03.11.2023 11:57
    Eu cred că domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiță a făcut o descoperire epocală, demnă de premiul Nobel pentru medicină când a afirmat că miocardita afectează cel puțin două organe, și inima și cordul. Pentru asta l-au și promovat în funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu” care e spitalul Serviciului Român de Informații. Ca să cerceteze și dezvolte acolo informațiile despre miocardită, despre inimă și despre cord.
  • Dorel Timpa 03.11.2023 18:23
    Oooooo cordul meu,
    Oooooof, inima mea !!!
  • Radu Comsuta 03.11.2023 20:30
    *Iegzact!
  • Radu Comsuta 03.11.2023 20:31
    O veritabilă lebădă neagră acest Gheorghiță, Triță Făniță de după căpiță. Cel puțin în cazul Cristinei Cileacu a mai sărit câte o ambasadă la București ca să-i reabiliteze culcatul pe burtă, deși imaculată nu va mai fi niciodată cu toate ambasadele din lume de partea ei. Cioara gloabalistă la cioara progesistă nu-și scot ochii, se susțin una pe alta. Problema e că în cazul lui Gheorghiță, atât de mare a fost inepția pe care a scos-o pe gurița aia a lui rujată, încât nu cred că există nici un institut internațional de medicină integrată care să-i poată valida bazaconia cu cordul.
Ultima oră

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian