Clip cutremurător de la Starea de Libertate: Victimele Vaccinurilor din România. Morții nerecunoscuți de Sistem. Când va începe Parchetul General anchetarea deceselor post-vaccin? VIDEO IN MEMORIAM

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO STAREA DE LIBERTATE:

ActiveNews a documentat nominal cel puțin 30 de cazuri de decese după vaccin în România. Pornind de la aceste articole, militanții pentru drepturile românilor de la Starea de Libertate (SDL) au realizat astăzi un clip cutremurător, pe care îl prezentăm aici, cu mulțumiri. La ora transmiterii știrii deja s-a viralizat, cu peste 1000 de redistribuiri și 8000 de vizionări. Ei au scris azi pe Pagina de Facebook SDL:

„Ține minte: oficial, NU AVEM niciun deces provocat de vaccin!

Ține minte când urmărești acest clip: statistica oficială zice că România NU ar avea NICIUN deces provocat de vaccinurile Covid.

Oare cât mai suportăm minciunile lor?!”

După cum evidențiază și SDL, Institutul Național de Sănătate Publică (INSPR) susține că din cele 610 decese raportate oficial până acum după vaccinare nici unul nu ar fi fost cauzat de vaccin (Situație 1 August 2021 - PDF). Într-o adresă transmisă redacției ActiveNews pentru documentarea cazului decesului tânărului Bogdan Daniel Berki de 22 de ani, INSP susține același lucru (document aici): În România nu s-a înregistrat nici un deces cauzat de vaccin.

Afirmația este, desigur, falsă, scoasă direct „din burta” Adrianei Pistol, șefa CNSCBT-ului (adică a Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile), atâta timp cât nu poate fi probată cu autopsiile refuzate tuturor celor decedați, după cum a evidențiat doctorița specialistă Oana Mihaela Secară.

Mai mult, majoritatea celor decedați în urma vaccinului „sigur” și „eficient” au murit din alte cauze decât de sau cu Covid, respectiv tromboze - cheaguri în sânge, atacuri de cord și atacuri cerebrale. Morți subite. Neînregistrate de INSP ca să nu se lege la cap.

INSP nu are obligația aceasta, să descifreze cauzele tuturor acestor decese care au împânzit întreaga Românie. Probabil mii. Însă Parchetul General, da!

Procurori italieni au ajuns în România pentru a demonstra crimele vaccinurilor administrate în Italia. Ei au solicitat date și au întreprins cercetări privind cazul bietului inginer Ioan Barbu de la Târgu Jiu după a cărui moarte colonelul Valeriu Gheorghiță recomanda senin continuarea vaccinării cu AstraZeneca.

La Londra, după autopsia efectuată asupra prezentatoarei BBC Lisa Shaw, experții britanici au decretat: jurnalista a decedat din cauza complicațiilor provocate de vaccinul AstraZeneca.

A sosit, credem noi, momentul, ca procurorii români să-și ia misiunea în serios și să înceapă anchetarea tuturor deceselor suspecte ale conaționalilor noștri, de pe cuprinsul țării, din ultimul an. Și a celor care i-au împins la moarte.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • BClean 03.09.2021 01:56
    Se gaseste pe undeva clipul complet de la RTV cu emisiunea despre Bogdan Berki?
  • ActiveNewsRo 03.09.2021 02:03
    Aici: https://rumble.com/vjhuwt-despre-moartea-studentului-bogdan-daniel-berki-vaccinat-cu-pfizer-la-rtv.html
  • DANA Q 03.09.2021 17:47
    Momentul în care procurorii trebuiau sa se sesizeze si sa intervina a trecut de prea mult timp,si asta nu se rezuma doar la decedatii de asa zisul covid ci la mult prea multe alte probleme,cum ar fi masivele fraude si faradelegi facute de guvernanti.Se pare ca justitia este mult prea corupta si santajabila si raspunde la comenzile date de unii,în special de securisti.Am ajuns la concluzia ca din cauza acestor ticalosi si tradatori de neam si tara santem acum în asemenea hal de bataie de joc la adresa poporului precum si saracirea lui facuta intentionat.Acuz justitia de taraganarea dosarelor (pîna la închiderea lor,pt. a/i scapa pe toti coruptii si hotii si tradatorii în detrimentul statului),de faptul ca primesc ordine politice chiar de la cel mai înalt nivel.Astia trebuie toti demisi si trasi la raspundere si înlocuiti cu oameni capabili,nesantajabili,onesti si cu drag si devotament fata de meseria pe care o practica.Pana cand nu se rezolva aceasta problema acuta,nu se va rezolva nimic.Vom fi mintiti în continuare de toate aceste jigodii conducatoare,se vor face abuzuri de neimaginat.De ce justitia n/a cerut automat ca sa se faca autopsii????Pt. ca a primit recomandari ,probabil de la criminalii de arahat,gheorgita(nume predestinat de purcelus),cercel,tataru,rafila ,mihaila si toti ceilalti ticalosi care/i sustin???Asa se vede din exterior,si cred cu tarie ca asa si este.Doamne ajuta si scapa/ne de satanistii astia care ne conduc si care/si bat joc de o tara întreaga.
  • DANA Q 04.09.2021 19:58
    https://www.luju.ro/serviciile-au-pus-gheara-pe-magistratura-bomba-60-dintre-magistrati-sunt-colaboratori-ai-serviciilor-secrete-senatoarea-diana-sosoaca-din-pacate-nu-in-gruparile-patriote-din-serviciile-secrete-de-aceea-nu-avem-hotarari-judecatoresti-ca-lumea-un-stat-in-ca
Ultima oră

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial