Cine este românul acuzat că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Facebook/Alex Piscan

Foto: Facebook/Alex Piscan

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DIICOT a anunțat astăzi reținerea unui român pentru trădare, mai precis pentru că a procedat la supravegherea unor obiective militare românești sau aparținând NATO amplasate în proximitatea municipiului Tulcea, pe care le-a transmis către diplomați din cadrul Ambasadei Federației Ruse la București.

Se pare că românul acuzat de spionaj este Dorin Alexandru Piscan, fost candidat la Primăria municipiului Ploiești.
 
FOTO:
  
  
  

 (Foto: Facebook/Alex Piscan)

Curtea de Apel București a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. 

Pentru mai multe detalii citiți: Român, reținut pentru TRĂDARE. A supravegheat obiective militare românești și NATO și a trimis datele Ambasadei Rusiei la București
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Brick 24.05.2024 17:17
    Apropo de Rusia, pajul sau cunoscut sub numele de Macaristan/Ungaria se joaca de-a big brother maoist

    https://mihailandrei.wordpress.com/2024/05/24/viktor-orban-deschide-usa-pentru-tehnologia-de-supraveghere-chineza-si-pentru-sute-de-rusi/

    Au început să apară noi detalii despre vizita lui Xi Jinping la Budapesta din luna Mai. După cum s-a relatat pe larg, un nou pact de securitate între Ungaria și Republica Populară Chineză (RPC) permite ca ofițerii chinezi responsabili cu aplicarea legii să efectueze patrule pe teritoriul Ungariei – adică pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene.

    Există însă un aspect adițional, încă nedezvăluit, al acestui aranjament de securitate. Conform surselor de încredere familiarizate cu recentele negocieri chino-ungare, o dispoziție permite RPC să amplaseze camere de supraveghere echipate cu capacități avansate de inteligență artificială, cum ar fi software pentru recunoașterea facială, pe teritoriul ungar.

    Guvernul Orban menține deja o infrastructură de supraveghere semnificativă, inclusiv sisteme CCTV, și există indicii cum că, pe lângă programul de spionaj Pegasus, e posibil să fi achiziționat și o tehnologie de recunoaștere facială dezvoltată în Israel.
  • Tic 24.05.2024 22:31
    Păi "elitele" ,adicaWEF&ONU&Corporațiile&etc,ne fac să credem că SUA(pe bună dreptate) sunt câh,și le înlocuiesc cu alt tartaor mai tartor!
  • Brick ► Tic 24.05.2024 22:51
    "Inside job" s-ar zice ...
    20.05.1989 în China se impune legea marțială. Drept recompensă, în 31 mai, președintele Bush Sr acordă Chinei statutul de națiune privilegiată. În 4 iunie are loc masacrul din piața Tiananmen săvârșit de autoritățile comuniste. Președintele Bush Sr refuză să retragă statutul de națiunea privilegiată. Se pare că în decembrie ‘89, grangurii Lawrence Eagleburger și Brent Scowcroft, vizitau China. Să fie adevărat faptul că în timp ce bechetuiau cu nomenclaturiștii roșii, autoritățile arestau preoții catolici din China? Fără sprijinul politic și economic, fără transferul tehnologic, fără protecția trădătorilor Americii, comunista China nu putea ajunge astăzi să concureze Statele Unite. Occidentul și Statele Unite au prezentat momentul ‘89 ca fiind “victoria lumii libere împotriva tiraniei”. Așa sa fie? Câți torționari și nomenclaturiști au fost pedepsiți? Câte rețele ale serviciilor de informații comuniste au fost distruse? Cu bunăvoița trădătorilor din Statele Unite și Europa, comuniștii și copii lor s-au transformat miraculos în prosperi oameni de afaceri și eurocrați care pretind cu tupeu că altă treabă nu au decât să lucreze pentru binele națiunilor.
Ultima oră

23:10

Eminescu l-a scuipat pe Maiorescu și i-a strigat criptic în față, după arestare: ”Conspirație - O știu!/Ateul Maiorescu, Marele Mason”. VIDEO/DOC: Un general SIE a descifrat codul. Eminescu, ucis civil pe 28.06.1883 și fizic pe 16/28.06.1889. Coincidență?

22:00

Modernizată la 5 stele, DANUBIUS, fosta navă a lui Ceaușescu, este scoasă la vânzare

21:25

Jandarmii LGBT au profanat o icoană a Mântuitorului la Cluj Napoca. AZNews: Abuz al Jandarmeriei la marșul homosexualilor: A amendat cu sume uriașe un grup de copii cu icoane, în timp ce parada agresivă LGBT a fost protejată!

20:30

Minuni și mărturii ale sfințeniei Părintelui Justin. Familia Ortodoxă: Părintele Justin Pârvu, grabnic ajutătorul († 16 iunie 2013)

19:30

Inventatorul și antrepenorul român stabilit în Franța Andrei Rochian propune Forțelor Navale Române drone marine de mare putere și viteză, de concepție proprie, nedetectabile radar - VIDEO

18:30

Irina Nastasiu: Dacă Eminescu ar fi azi printre noi, condeiul lui acid nu i-ar ierta pe cei care lovesc în Biserică, în neam și în familia creștină

17:25

”Părintele Justin și-a proorocit anul morții”. Mărturia Doamnei Aspazia Oțel Petrescu într-un INTERVIU memorabil publicat de ActiveNews: ”Or ști acolo că eu în continuare mă nevoiesc pentru ei?”

16:25

Moartea subită a unui șef de tren. ”Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul...”

16:05

Luminița Arhire: UN INDEPENDENT CU COCOAȘĂ

15:30

ROMÂNII AU DAT CU FLIT PE COLDPLAY - VIDEO. Revista Presei 10 – 14 iunie 2024

14:35

Klaus dispărut în ceață. S-a supărat ca văcarul pe satul planetar

14:20

Petru Romoșan: Alegerile anticipate din Franța

13:55

Dialoguri de Duminică. Pr. Dan Bădulescu la Calea spre Mântuire: LIBERTATEA OMULUI ȘI LUCRAREA DUHULUI SFÂNT ÎN CREAȚIE. Politică, alegeri, război… Credință când? - VIDEO

12:59

Mitul Eternității pe Internet a murit – Trecutul este în pericol!

12:00

Rugăciunea lui Iisus. Duminica a șaptea după Înviere, a Sfinților Părinți de la Niceea. ÎPS Bartolomeu Anania: Diavolul lucrează - după persecuția din exterior a început persecuția din interior și s-au ivit ereziile, adică abaterile de la dreapta credință